Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Κορητσια ευχαριστω για της ευχουλες και ο θεως να της ακουσει!!!!

Εμεις πειγαμε σημερα το πρωι χαλαρα για το υπεριχο και τι ειδαμε ??????:shock:Τα αυγουλακια μου σπασανε.Για πρεγνιλ ουτε κουβεντα.Οπως το εφερα μαζι μου ετσει το γυρεισα σπιτη.Ενδομητριο 11.Οποτε ααρον,αρον φωναξαμε τοων αντρα μου που ειχε μεινει στο αμαξι με την μικρη ,να παει να δωσει σπερμα και στης 11.30 εγεινε η σπερματεγχυση!Καναμε ολοι τον σταυρο μας,και ο γιατρος εκανε το σταυρο του επανω στην ''θεα'' που ανοιγωταν μπροστα του:oops: και σε 15 μερες θα δουμε αν προλαβαμε την ομελετα:rolleyes::)!

Σημερα πειραμε και τα αποτελεσματα του κατεβατου απο εξετασεις που μας ειχαι δωσει ο παιδιατρος και οοοοολα ειναι καλα.Μεγαλη ανακουφιση!

Σας φιλω γλυκα και θα αρ:)γισουμε παλι να τα ξαναπουμε αφου αυριο φευγω για την αδελφη μου με την μπεμπα,μια σακουλα φαραμακα για μενα και μια μετκομιση %:eek:!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Kαλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

Έχω αρκετούτσικο καιρό να γράψω αν και διαβάζω συνέχεια τα νέα σας και δε ξέρω από που να πρωτοαρχίσω.

Τα δικά μου νέα δεν είναι τα καλύτερα αφου είμαι κρεβατωμενη λόγω αποκόλλησης.

Το Σάββατο το μεσημεράκι όπως πήγα τουαλέτα με βλέπω με κοκκινο χρωματάκι για να το πω ευγενικά και έχασα πόσα χρόνια από τη ζωή μου:confused:

Πήρα αμέσως το γιατρό τηλ και για καλή μου τυχη μου ειπε οτι θα βρισκόταν στο ιατρειο σε 20 λεπτάκια και έτσι γίναμε καπνός.

Κάναμε υπέηχο , ήταν μια χαρά το μωράκι , αλλά ειδε μια μικρη απο οτι μου ειπε αποκόλληση. Μου πρότεινε ξάπλα, ενεσεις προγεστερονης ανα 3 ημερες και αυξηση στα ουτρο.

Τη δευτερη μερα αρχισα να βλεπω μονο καφε ...λεω τι ωραια παει φευγει σιγα σιγα.....ώσπου παλι αρχισα να βλεπω λιγο κοκκινο και καποιες φορες ροζ......απο όλες τις αποχρώσεις. Η ποσοτητα ειναι πολυ μικρη αλλά θέλω να σταματησειιιιιιιιι. Σημερα έκανα παλι ενεση προγεστερονης και ειμαι ξάπλα.

Υπομονη και πάλι υπομονη, προσπαθω να είμαι οσο μπορω χαλαρη και ψυχραιμη αλλά στο βαθος του μυαλου μου υπάρχει και αυτη η ανησυχια πως παλι κατι θα μου τυχει και θα χαλάσουν όλα:rolleyes:

Κατά τα άλλα είχα επισκεφτει και ενδοκρινολογο-διαβητολόγο λογω τσιμπημενου σακχαρου την 1η ωρα και ακολουθω μια διαδικασία μετρησεων μετα τα γευματα μου με μετρητη σακχάρου. .....και θα με παρακολουθει ο ντόκτορ. Αρα τωρα ειμαστε στη φαση του τσιμπι τσιμπι:tongue

Την Πέμπτη έχω ραντεβου με το γυναικολόγο(ανυπομονώ) και με την αιματολόγο. Κάνω και τις αντιπηκτικές μου και παρόλο το αιματάκι μου είπαν γυναικολόγος και αιματολόγος να μη τις σταματησω εκτος αν δω πολύ.

Κατά τα άλλα κοριτσάκια μου , έχω πήξει στην ξάπλα και ειναι πολύ άσχημο , έχω πιαστει απίστευτα....μακαρι να πανε ολα καλά και δε με νοιάζει τπτ.

Επανέρχομαι σε λίγο να σας γράψω περισσότερα.

Αχ βρε Μελετινάκι τι σπαστικό κι αυτό.. Εκεί που λέμε ότι όλα πάνε καλά τσουπ κάνει την εμφάνισή του αυτό το ροζ-κόκκινο - καφέ χρωματάκι και μας τα χαλάει όλα..

Ξέρω ότι η ξάπλα είναι αβάσταχτη και όντως πιάνεσαι απίστευτα αλλά να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά και πως πολύ σύντομα θα είναι και πάλι στα πόδια σου..

Να μου φιλήσεις την κοιλίτσα και να του πεις να κάτσει εκεί που βρίσκεται.. Αλήθεια, που θα βρει καλύτερα;

Εμείς είμαστε καλά, ελπίζουμε να μεγαλώνουμε και αύριο τελικά θα πάω να κάνω τις εξετάσεις διότι σήμερα το τραίνο είχε απεργία και δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω νηστικιά μέχρι τις 9.30 που θα ξεκίναγε το πρώτο δρομολόγιο..

Σήμερα ξύπνησα στις 4.30 και πάλι!

L2qIp2.png

Εμεις πειγαμε σημερα το πρωι χαλαρα για το υπεριχο και τι ειδαμε ??????:shock:Τα αυγουλακια μου σπασανε.Για πρεγνιλ ουτε κουβεντα.Οπως το εφερα μαζι μου ετσει το γυρεισα σπιτη.Ενδομητριο 11.Οποτε ααρον,αρον φωναξαμε τοων αντρα μου που ειχε μεινει στο αμαξι με την μικρη ,να παει να δωσει σπερμα και στης 11.30 εγεινε η σπερματεγχυση!Καναμε ολοι τον σταυρο μας,και ο γιατρος εκανε το σταυρο του επανω στην ''θεα'' που ανοιγωταν μπροστα του:oops: και σε 15 μερες θα δουμε αν προλαβαμε την ομελετα:rolleyes::)!

Σημερα πειραμε και τα αποτελεσματα του κατεβατου απο εξετασεις που μας ειχαι δωσει ο παιδιατρος και οοοοολα ειναι καλα.Μεγαλη ανακουφιση!

Σας φιλω γλυκα και θα αρ:)γισουμε παλι να τα ξαναπουμε αφου αυριο φευγω για την αδελφη μου με την μπεμπα,μια σακουλα φαραμακα για μενα και μια μετκομιση %:eek:!!!!!!!!!!!!!

καλη επιτυχια ιονελιτακι!!! αντε με διδιμααααααα!!!!!!:tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Έχω αρκετούτσικο καιρό να γράψω αν και διαβάζω συνέχεια τα νέα σας και δε ξέρω από που να πρωτοαρχίσω.

Το Σάββατο το μεσημεράκι όπως πήγα τουαλέτα με βλέπω με κοκκινο χρωματάκι για να το πω ευγενικά και έχασα πόσα χρόνια από τη ζωή μου:confused:

Πήρα αμέσως το γιατρό τηλ και για καλή μου τυχη μου ειπε οτι θα βρισκόταν στο ιατρειο σε 20 λεπτάκια και έτσι γίναμε καπνός.

Κάναμε υπέηχο , ήταν μια χαρά το μωράκι , αλλά ειδε μια μικρη απο οτι μου ειπε αποκόλληση. Μου πρότεινε ξάπλα, ενεσεις προγεστερονης ανα 3 ημερες και αυξηση στα ουτρο.

Τη δευτερη μερα αρχισα να βλεπω μονο καφε ...λεω τι ωραια παει φευγει σιγα σιγα.....ώσπου παλι αρχισα να βλεπω λιγο κοκκινο και καποιες φορες ροζ......απο όλες τις αποχρώσεις. Η ποσοτητα ειναι πολυ μικρη αλλά θέλω να σταματησειιιιιιιιι. Σημερα έκανα παλι ενεση προγεστερονης και ειμαι ξάπλα.

Υπομονη και πάλι υπομονη, προσπαθω να είμαι οσο μπορω χαλαρη και ψυχραιμη αλλά στο βαθος του μυαλου μου υπάρχει και αυτη η ανησυχια πως παλι κατι θα μου τυχει και θα χαλάσουν όλα:rolleyes:

Κατά τα άλλα είχα επισκεφτει και ενδοκρινολογο-διαβητολόγο λογω τσιμπημενου σακχαρου την 1η ωρα και ακολουθω μια διαδικασία μετρησεων μετα τα γευματα μου με μετρητη σακχάρου. .....και θα με παρακολουθει ο ντόκτορ. Αρα τωρα ειμαστε στη φαση του τσιμπι τσιμπι:tongue

Την Πέμπτη έχω ραντεβου με το γυναικολόγο(ανυπομονώ) και με την αιματολόγο. Κάνω και τις αντιπηκτικές μου και παρόλο το αιματάκι μου είπαν γυναικολόγος και αιματολόγος να μη τις σταματησω εκτος αν δω πολύ.

Κατά τα άλλα κοριτσάκια μου , έχω πήξει στην ξάπλα και ειναι πολύ άσχημο , έχω πιαστει απίστευτα....μακαρι να πανε ολα καλά και δε με νοιάζει τπτ.

υπομονη κ να σαι ψυχραιμη οπως λες!!!! κατσε κατω κ ουτε να διανοηθεις να σηκωθεις οτι κανεις για το μωρακι θα σκεφτεσε ε!! θα περασει κ ολα καλααααα!!!!!! φιλια πολλαααααα

aKZup2.png?QGVNYpCf

να μαι κ εγω!!!! πηρα τ αποτελεσματα της μαγνητικης τα επισημα κ με βουλα παρακαλω!!!!!!! ειναι ΚΑΘΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!!! αχ! μου φυγε αυτο το βαρος!!!!! τωρα θα την παω στο γιατρο στις 30 οκτωβριου αυτον τον μηνα δηλ. να δω τι αλλο θα μεινει να κανω!?ειμαι χαρουμενη!!!!!τα υπολοιπα νεα στις 30!!!!θα ξερουμεεεεε!!! ΜΑΡΙΑΜΝΑΚΗ μου ηθελα να σε ρωτησω εσενα απο που ανεβαινει η προλακτινη????? εχεις κανει κ συ μαγνητικη???? δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχεται??????

aKZup2.png?QGVNYpCf

Αχ βρε Μελετινάκι τι σπαστικό κι αυτό.. Εκεί που λέμε ότι όλα πάνε καλά τσουπ κάνει την εμφάνισή του αυτό το ροζ-κόκκινο - καφέ χρωματάκι και μας τα χαλάει όλα..

Ξέρω ότι η ξάπλα είναι αβάσταχτη και όντως πιάνεσαι απίστευτα αλλά να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά και πως πολύ σύντομα θα είναι και πάλι στα πόδια σου..

Να μου φιλήσεις την κοιλίτσα και να του πεις να κάτσει εκεί που βρίσκεται.. Αλήθεια, που θα βρει καλύτερα;

Εμείς είμαστε καλά, ελπίζουμε να μεγαλώνουμε και αύριο τελικά θα πάω να κάνω τις εξετάσεις διότι σήμερα το τραίνο είχε απεργία και δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω νηστικιά μέχρι τις 9.30 που θα ξεκίναγε το πρώτο δρομολόγιο..

Σήμερα ξύπνησα στις 4.30 και πάλι!

κ καλα που εκανες δομνινακι!! εγω που πηρα το πρωτο δρομολογιο???? ξερεις τι γινοταν????? ουτε ανασα δεν επαιρνες!!!!!! σκετη λιποθυμια!!!!!!!! ασε κ το σπρωξιμοοοοοο!!!!!ολοι ηθελαν να μπουν στα βαγονια!!!! αφου βλεπεις δε χωρας που πας????????που πας????????????@@@@@@@@ :shock::shock: καλα για να κατσεις???????χχααχχαχααχα δεν προλαβαινες με τιποτα κ αν επιανες θεση,σε στραβωκοιταγαν κιολας!!!!!!!!!να δεις τι καλα που περασα σημερα......!!!!!!!αλλα με δικαιωσε το αποτελεσμα της μανγητικης μιας κ ητα καθαρο!!!!! αυτα φιλιαααα:-P

aKZup2.png?QGVNYpCf

Γεια σας και από μένα!

Βρήκα λίγο χρόνο...βασικά ετοιμάζομαι να ξαπλάρω στον καναπέ γιατί έτρεχα όλη μέρα όπως πάντα!

Μελετινάκιμου καλό σε σκεφτόμουνα πολύ τις τελευταίες μέρες και τσουπ εμφανίστηκες! Αχ θυμάσαί και το καραμελλάκιμας που είχε κι αυτή χρωματάκια; Αλλά δες που πήγανε όλα καλά και έχει την καραμελλίτσα της αγκαλιά! Οπότε θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά! Χμ...κι εγώ θα τρελαινόμουνα στη θέση σου κοριτσάκι μου και θα φοβόμουνα αλλά είμαι σίγουρη πως η αποκολλησούλα θα είναι σύντομα παρελθόν!!!

Νικόλ μου δεν θα μπαινες να μας πεις νεάκια από το γιατρό; Χμ...έγραψες κάτι και δεν το είδα άραγες;:rolleyes:

Μαρκελλάκι για κάνε μας ένα εξπλέιν με το complicated! Ελπίζω να είναι περισσότερο θετικό παρά αρνητικό το πόρισμα πάντως!

Δομνινάκι μου καλές εξετασούλες!!! Λέω τα νέα σου στο μομέντο και χαιρόμαστε μαζί για σένα!:D Αντε και σε λίγες μερούλες μπαίνει στο μήνα της η αδελφούλα σου κι έρχεται ο ανιψούλης! Αχ πώς περνάει ο καιρός!!!

Ιονελιτάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου καλή σου επιτυχίαααααααααα!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Θα περιμένουμε νέα σου με αγωνία!!!

Δεσποινάκι μου δηλαδή΄άναψε το πράσινο φως για παρακάτω; Αντε σιγά σιγά να ξαναπροσπαθήσεις!!!

Μαριαμνάκι μου είχα διαβάσει τα νέα σου και σε σκέφτομαι και χαίρομαι που πάνε όλα πιο καλά!!! Αχ μ'αρέσει να σε ακούω χαρούμενη!!!

Χμ...δεν θυμάμαι κάτι άλλο...πάω γιατί ξεκίνησε μια σειρά που βλέπω!

Φιλάκια πολλά!!! Διπλά φιλιά σε όποια ξέχασα!

Καλό βράδυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ιονελίτα μου καλή επιτυχία!!

Ελπίζω και εύχομαι έτσι όπως ξαφνικά έγινε η σπερματέγχυση και μας το ανακοίνωσες τέτοια έκπληξη να μας επιφυλάσεις και σε 15 μερες!!;)

Να μπεις να μας γράψεις τα ευχάριστα αποτελέσματα!!!:P:p

Φιλάκια πολλά!!Καλή επιτυχία!!!!:P:p

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Μελετινάκι μου μην ανησυχείς! Το μωράκι σου απλά ήθελε να σε κάνει να κάτσεις λιγάκι να ξεκουραστείς!!

Να είσαι προσεκτική και σύντομα όλα θα περάσουν!!!Αφού κάνεις και ενέσεις προγεστερόνης πιστεύω πως πολύ γρήγορα θα φτιάξει η αποκόλληση απλά και μετά να είσαι προσεκτική!!Μην ξεθαρέψεις αμα σταματήσουν τα κοκκινοκαφέροζ!!!;)

Φιλάκια πολλά!!όλα θα πάνε καλά!!!Μην ανησυχείς!!!;)

f13Fp2.png

να μαι κ εγω!!!! πηρα τ αποτελεσματα της μαγνητικης τα επισημα κ με βουλα παρακαλω!!!!!!! ειναι ΚΑΘΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!!! αχ! μου φυγε αυτο το βαρος!!!!! τωρα θα την παω στο γιατρο στις 30 οκτωβριου αυτον τον μηνα δηλ. να δω τι αλλο θα μεινει να κανω!?ειμαι χαρουμενη!!!!!τα υπολοιπα νεα στις 30!!!!θα ξερουμεεεεε!!! ΜΑΡΙΑΜΝΑΚΗ μου ηθελα να σε ρωτησω εσενα απο που ανεβαινει η προλακτινη????? εχεις κανει κ συ μαγνητικη???? δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχεται??????

Δεσποινάκι μου μπράβο!!πολύ καλά τα νέα σου!!χαιρομαι πολύ που βγήκε μια χαρά η μαγνητική και σύντομα μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω!!

Τώρα που είναι όλα καλά, να σε ρωτήσω την απορία μου που έχω τόσες μέρες??

Τι μπορεί να συνέβαινε και ήθελαν να ελέγξουν με την μαγνητικη??

Από τι θα μπορούσε να είναι αυξημένη η τιμή??

Σε ρωτάω απλά από περιέργεια γιατί δεν έχω ξανακούσει σχετικά με αυτό.

f13Fp2.png

Να μαι πάλι και γω:P

Σας ευχαριστώ πολύ καλά μου κορίτσια για τη συμπαράσταση:D

Νιώθω ήδη κάπως καλύτερα γιατι αυτη τη στιγμη που σας γράφω δεν υπάρχουν χρώματα:tongue: αλλά δεν ξεθαρρεύουμε:tongue:

Κουκάκι μια χαρά διαβάζω είναι ο μπέμπης και πολύ πολύ χαίρομαι, τον έφαγες και το γαιδαράκο;)

Δομνινάκι μου και σενα βλέπω μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου:D Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!

Δεσποινάκι μια χαρά βγηκε η μαγνητική, το περιμενα να σου πω την αλήθεια.

Εχω κανει και γω μαγνητικη για τον ιδιο λογο που εκανες και συ και βγηκε καλη.

Η προλακτίνη μπορει και ανεβαινει και απο το αγχος και αυτο που λεω ειναι αληθεια και οχι η κλασσικη δικαιολογια του οτι ολα τα ριχνουμε στο αγχος. Μπορει και ο οργανισμος σου να την παραγει σε λιγο μεγαλυτερα επιπεδα χωρις ομως να σημαινει πως εχεις προλακτινωμα.

Προφανως ο γιατρος τωρα να θελει να σου τη ρυθμισει φαρμακευτικα και ετσι θα ανοιξουν οι δρομοι για να προχωρησεις στην προσπαθειά σου, λιγουλακι εμεινε και ξεκινας;)

Ιονελίτα καλή επιτυχία να έχει αυτη η προσπάθειά σου, εύχομαι σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα!

Τινάκι τι κάνεις? Ο αντρούλης σου έφυγε ? ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα!

Μαριαμνάκι μου δε μπορεις να φανταστεις ποσο πολύ χαιρομαι που στα τελευταια μην σου μας γράφεις πολύ ευχαριστα νέα και σε νιωθω πολυ χαρούμενη. Χαίρομαι πολυ που είσαι ευχαριστημένη από την καινούρια σου δουλεια και που έχει ανέβει η διάθεση και η ψυχολογία;)

Στελλίτσα χαρηκα πολυ που ειδα μηνυματάκι σου, φιλάκια πολλά στα ζουζουνια σου!

Georgekat τι κάνεις? θυμισε

μου βρε κοριτσακι σε ποια φαση βρισκεσαι τωρα? τα χω μπερδεψει λιγάκι....ειμαι αδιόρθωτη:rolleyes::rolleyes::rolleyes: θα με συγχωρέσεις?:oops:

Ροδακινούλαααα πως τα παει η νέα μας μανουλα? είμαι σίγουρη πως τα καταφέρνει μια χαρά!!!!!!!

Μαρκελλάκι μια χαρά οι εξετασουλες σου και άλλο τοσο καλά εύχομαι να βγουν και τα αποτελέσματα που αναμένεις:P

Ντέσκο έχεις περάσει πάρα πολλές φορές από το μυαλό μου,να μου φιλησεις τα μικρά σου .

Τίνκερμπελ λίγο αργοπορημενα αλλα θυμηθηκα ενα θεμα που έθεσες μεταξυ κατεψυγμένων γονιμοποιημενων ωαριων και κατεψυγμενων ωαρίων......βεβαια οπως σου ειπαν και καποια αλλα κοριτσια και εγω απο οσο γνωριζω μεγαλυτερα ποσοστα επιβιωσης αυτων των δυο εχουν τα γονιμοποιημενα ωαρια......βεβαια καλο ειναι αυτη τη συζητηση να την κανεις και με το γιατρο σου.

Αλήθεια ομως γιατι θα πρεπει να αγοράσεις τα φάρμακα? Δε τα δικαιολογουν εκει τα ταμεια? κρίμα είναι.

Με το καλό να ξεκινήσεις κοπέλα μου!

Καραμελλάκια τι κάνετε?:P Δεν μπορουμε να πολυκλέψουμε το γείτονα ε?:tongue::tongue: Φιλακια πολλά στην κουκλιτσα τη νεοφώτιστη:D

Καλέ δε μας είπες? πως τα πηγατε οταν την πηγες να κοινωνησει? τα καταφερατε?

Νασουλα πως είσαι? με τους πονοκεφάλους καλυτερα?

Κοντα κοντα νομιζω ειμαστε στις αυχενικες:D

Ποσες μερουλες εχουμε διαφορά στην εγκυμοσυνη? θυμισέ μου εσυ σε ποια βδομαδα και μέρα εισαι?

Εγω έχω ξεκινησει να μετραω το σάκχαρο μια ωρα μετα τα γευματα.....φανταζομαι το ιδιο σου ειχαν πει και σενα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη?

Και ο ενδοκρνολογος μου θελει κατω απο 95 νηστικη και κατω απο 130 μετα το γευμα......αυστηρουλης λιγο ε?:tongue::tongue:

Το νηστικη το χουμε......και το αλλο σε γενικες γραμμες το χω γιατι προσεχω.....αλλα εχει τυχει και να περασω λιγο καποιες τιμουλες....βεβαια τωρα ειναι αρχη και ειμαι στη φαση που τσεκαρω τα τροφιμα και την ποσοτητα που πρεπει να τρωω για να μαι στα επιθυμητα επιπεδα.

Η Ανθουλα τι κάνει? να βελτιωθηκε λιγάκι η κατασταση με τα μωράκια της? ελπιζω να βρηκαν περισσοτερο το ρυθμο τους.

Μαράκι 1981 πολλά πολλά φιλάκια;)

Μομεντινι και για σένα χαιρομαι πάααρα πολυ που όλα πάνε καλά, αλλά ακουω οτι τρέχεις ολη μέρα......θα σε μαλώσω χεχε.......εντάξυ δε λέω να κανεις και το περπατηματάκι σου , να πηγαινεις και στη δουλιτσα σου (χαλαρα ομως) αλλά να αφιερωνεις και λιγο χρονο για την εγκυομομεντουλα και την ξεκούρασή της. ;);)

Νικολμου πολλά πολλά ματς μουτς και σε σένα :D

Καληνυχτιζω όλα τα κοριτσάκια και αν ξεχασα καποιο κοριτσάκι το διπλοφιλώ:D

κοριτσάκι μου, να μείνεις ξάπλα!!!..μπορεί να είναι σπαστικό , αλλά να μην σηκώνεσαι...

πολύ ωραία δεσποινάκι μου!!!!

Να μαι πάλι και γω:P

Σας ευχαριστώ πολύ καλά μου κορίτσια για τη συμπαράσταση:D

Νιώθω ήδη κάπως καλύτερα γιατι αυτη τη στιγμη που σας γράφω δεν υπάρχουν χρώματα:tongue: αλλά δεν ξεθαρρεύουμε:tongue:

Τίνκερμπελ λίγο αργοπορημενα αλλα θυμηθηκα ενα θεμα που έθεσες μεταξυ κατεψυγμένων γονιμοποιημενων ωαριων και κατεψυγμενων ωαρίων......βεβαια οπως σου ειπαν και καποια αλλα κοριτσια και εγω απο οσο γνωριζω μεγαλυτερα ποσοστα επιβιωσης αυτων των δυο εχουν τα γονιμοποιημενα ωαρια......βεβαια καλο ειναι αυτη τη συζητηση να την κανεις και με το γιατρο σου.

Αλήθεια ομως γιατι θα πρεπει να αγοράσεις τα φάρμακα? Δε τα δικαιολογουν εκει τα ταμεια? κρίμα είναι.

Με το καλό να ξεκινήσεις κοπέλα μου

Καληνυχτιζω όλα τα κοριτσάκια και αν ξεχασα καποιο κοριτσάκι το διπλοφιλώ:D

Καλημέρα κορίτσια!!!

βασικά τείνω προς τα ωάρια..αλλά όλα θα κριθούν από τι θα γίνει εκείνη τη μέρα..το πόσα θα κάνω κτλ κτλ..θα δείξει..πάντως αν όλα πάνε καλά..τείνω προς τα ωάρια..

έχω πάρει από το νοσοκομείο αρκετά φάρμακα..και το αρχικό πλάνο ήταν να τα χρησιμοποιήσω εκεί..όμως ο γιατρός μου, φοβάται λίγο την υπερδιέγερση και για αυτό θέλει να πάρω τη πουρεγκον την οποία θα πρέπει να αγοράσω...

βγήκαν τα αποτελέσματα της θρομβοφιλίας , όλα καλά εκτός από ένα γονίδιο για το οποίο θα πρέπει να παίρνω φολικό οξύ..και σήμερα θα κάνω ακόμη μια ανάλυση για να σιγουρευτούμε ότι δεν είναι τίποτα..

Τα φιλία μου σε όλα τα κοριτσάκια!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Δεσποινάκι μου μπράβο!!πολύ καλά τα νέα σου!!χαιρομαι πολύ που βγήκε μια χαρά η μαγνητική και σύντομα μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω!!

Τώρα που είναι όλα καλά, να σε ρωτήσω την απορία μου που έχω τόσες μέρες??

Τι μπορεί να συνέβαινε και ήθελαν να ελέγξουν με την μαγνητικη??

Από τι θα μπορούσε να είναι αυξημένη η τιμή??

Σε ρωτάω απλά από περιέργεια γιατί δεν έχω ξανακούσει σχετικά με αυτό.

Κουκάκι μου όλες οι ορμόνες έχουν άμεση σχέση με την υπόφυση του εγκεφάλου καθώς και με μια περιοχή του εγκεφάλου που λέγεται "τουρκικό εφίππιο".. Αυτό προφανώς θέλανε να ελέγξουν με τη μαγνητική.

Κάποια στιγμή που και ο άνδρας μου είχε παρουσιάσει υψηλότατη οιστριαδιόλη ο γιατρός του έγραψε μαγνητική τουρκικού εφιππίου αλλά εγώ πρότεινα να την επαναλάβουμε την εξέταση 2 φορές με διάστημα 2 βδομάδων μεταξύ τους για να δούμε μήπως ήταν τυχαίο γεγονός ή λάθος μέτρηση. Και όντως τις επόμενες 2 φορές η ορμόνη ήταν φυσιολογικότατη. Έτσι γλυτώσαμε και τη μαγνητική!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...