Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Κουκάκι μου μην δεχτείς να πας για καισαρική τόσο νωρίς μόνο και μόνο γιατί δεν έχει γυρίσει το μωρό.Μέχρι και την τελευταία στιγμή μπορεί να γυρίσει έχω πολλά παραδείγματα που γύρισαν την τελευταία μέρα της γέννας.Και στην τελική αν δεν έχει γυρίσει όταν ερθεία η ώρα,τότε πας για καισαρική.Στο λέω εγω που με θρομβοφιλια,πίεση και ζάχαρο το πάλεψα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά τελευταία στιγμή το μωράκι μου δεν άντεξε την πολύ πίεση και έπεσαν οι παλμοί του,οπότε και προχωρήσαμε στην στην στην καισαρική.Ακόμα και τώρα σκέφτομαι πόσο πολύ ήθελα να τα είχα καταφέρει να γεννήσω φυσιολογικά.Σκέψου το πριν πάρεις μια τέτοια απόφαση.

Ο Αλεξακος ειναι μια χαρά.Ευτυχώς δεν έχει κάτι.

Φιλακια πολλα

Δίκιο έχεις και εγώ θα προτιμούσα τον φυσιολογικο τοκετό αλλά μου λένε ότι η καισαρική προγραμματίζεται περίπου 15 μέρες πριν κλείσουν οι 40 εβδομάδες :confused:

Δεν ξέρω θα το συζητήσουμε με το γιατρό όταν έρθει η ώρα!!

Σιδερένιος ο μικρούλης σας!!!Τελος καλό όλα καλά!!;)

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Δε προλαβα να τα διαβασω ολα ηθελα απλα να πω οτι απο αυριο ξεκιναμε μετακομιση οποτε δε θα μπορω αυτο το σκ για καφε! Θα εχουμε ομως χρονο! Μιλαμε για το επομενο μηπως τα καταφερουμε! μακιααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Με ρωτατε για το σπιτι! Λοιπον.Οι 3 μηνες ειναι στανταρ απο κει και περα μπορει να κατσω εγω 1-2 μηνες ακομα να μαλακωσει ο χειμωνας να παμε πανω που θα χει φυγει ο μπαμπας.δλδ μπορει να φτασουμε τους 5-6 μηνες.

Ειναι για λιγο αλλα δε μπορω ολο αυτο το διαστημα να ειμαι εδω με την πεθερα.το σπιτι ειναι ακαταλληλο παλιο χωρις θερμανση και τοσ καιρο η πεθερα κομαται στην κουζινα γιατι εχουμε παρει το δωματιο της.ε ποσο πια?βοηθαει παρα πολυ μεγαλη αξια το ετοιμο φαγητο αλλα ειναι και κουραστικη ωρες ωρες δε την παλευω.και επισης εχει το σκυλο της για φιλοξενια γιατι δαγκωνει και δε ρισκαρουμε να ζηλεψει μα το μωρο.αλλα κοστιζει 150 ευρω το μηνα.προτιμω να τα δινω αυτα τα λεφτα για ενοικιο σε ενα καλυτερο σπιτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Λοιπον να σας πω νεα τις καραμελλιτσας! τωρα εχουμε ενα κολοκυθακι και μια πιπερια στο χερι και μασουλαμε.εχουμε 6 δοντακια δε θυμαμαι αν σας το πα.δειχνουμε την κοιλιτσα το κεφαλι τα μαλλια (τα τραβαει) τη μυτη, τη ρωταει ο μπαμπας της αγαπας το μπαμπα και λεει ναι! τη ρωταω αγαπας τη μαμα και μου χαιδευει το προσωπο.τι εχει μεσα η πανα σου τσσσ---σσ (τσισα) παταμε μονες μας τον αγκαλιτσα να τραγουδησει και γενικα τα κουμπακια απο τα παιχνιδια της..ξερει και δειχνει η βρισκει ολα τα ζωακια και τα παιχνιδια...χμμμ τι ααλλλοοο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Τις πήρα τις εξετάσεις μου.. Τα λευκά είναι λίγο ανεβασμένα αλλά αυτό συνηθίζεται στην εγκυμοσύνη.. Όλα τα υπόλοιπα μέσα στις φυσιολογικές τιμές.. πάει κι αυτό..

Σήμερα πάλι στις 5 το πρωί εγερτήριο και κορίτσια το μικρό μου από το πρωί πεινάει συνέχεια.. Αφού στις 7.30 το πρωί έτρωγα πατατάκια αφού ήταν το μόνο που υπήρχε στο σπίτι.. Σε λιγάκι θα πάω να πάρω ένα χυμό πορτοκάλι και ένα σαντουιτσάκι για μεσημεριανό και το βράδυ έχουμε "souvlaki night" Το έχουμε καθιερώσει κάθε Παρασκευή βράδυ και παραγγέλνουμε απέξω!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις και εγώ θα προτιμούσα τον φυσιολογικο τοκετό αλλά μου λένε ότι η καισαρική προγραμματίζεται περίπου 15 μέρες πριν κλείσουν οι 40 εβδομάδες :confused:

Δεν ξέρω θα το συζητήσουμε με το γιατρό όταν έρθει η ώρα!!

Σιδερένιος ο μικρούλης σας!!!Τελος καλό όλα καλά!!;)

ελλας το μεγαλειο σου!

Ελεος πλεον!!!

Δεν ειναι τυχαιο που η φυση ορισε την κυηση 40 εβδομαδες! Αν ηταν ετσι 8α την οριζε 38...!

Οι ελληνες μαιευτηρες εχουν απλα ξεφυγει!!!

Αγαπη μου μη δεχτεις να σε βαλει μεσα 15 μερες νωριτερα χωρις λογο! Δεν ειναι λογος η καισαρικη!!! Ακομα και να μη γυρισει το μαναρι μας θα πας στις 40!

Εξω φρενων με κανουν κατι τετοια...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ελλας το μεγαλειο σου!

Ελεος πλεον!!!

Δεν ειναι τυχαιο που η φυση ορισε την κυηση 40 εβδομαδες! Αν ηταν ετσι 8α την οριζε 38...!

Οι ελληνες μαιευτηρες εχουν απλα ξεφυγει!!!

Αγαπη μου μη δεχτεις να σε βαλει μεσα 15 μερες νωριτερα χωρις λογο! Δεν ειναι λογος η καισαρικη!!! Ακομα και να μη γυρισει το μαναρι μας θα πας στις 40!

Εξω φρενων με κανουν κατι τετοια...

Συμφωνώ και επαυξάνω.Αυτό ήμουν έτοιμη να πω στο Κουκάκι μας.

Μην δεχτείς να σε βάλει νωρίτερα,κοπέλα μου,έχω τόσα πολλά παραδείγματα στον κύκλο μου που γύρισε την τελευταία στιγμή,τότε δηλαδή που ήρθε η ώρα του να γεννηθεί.Ποιος του λέει του γιατρού ότι δεν θα γυρίσει τις τελευταίες μέρες και γιατι παρακαλώ να μην περιμένετε μέχρι την πητ τουλάχιστον και αν και τότε δεν γυρίσει,κανείς τότε την καισαρική.Πραγματικά αυτό δεν το καταλαβαίνω.Περιμένω νΑ δω τι θα σου πει ο γιατρός.Εσύ ΝΣ κανεις ότι νιώθεις και μην ακούς κανεναν,ούτε καν εμας.

Φιλακια πολλά.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Δομνινακι μου,μια χαρά οι εξετασουλες,μπράβο.

Καραμελακι μου,τα παιδάκια μας έχουν περιπου 7 μήνες διάφορα αν δεν κάνω λάθος,αλλά έτσι όπως πάτε,μου φαίνεται θα μιλήσετε πριν από εμάς.Μπράβο στην μικρή καραμελιτσα μας

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Κορίτσια ευχαρστώ για τις συμβουλές σας και θα τις εφαρμόσω γιατί το βλέπω και εγώ πιο λογικό να αφήσουμε να συμπληρωθούν όσες εβδομάδες καθορίσει η φύση!!

Αυτό για την προγραμματισμένη ημερομηνία μου το είπε προκαιρού ο γιατρός που μου έκανε το ντόμπλερ τον γιατρό που με παρακολουθεί θα τον δω την Κυριακή και θα δω τι θα μου πει και αυτός!

Η αλήθεια είναι πως εγώ νόμιζα ότι έτσι γίνεται στην καισαρική γιατί θυμάμαι και την Ροδακινούλα που δεν είχε γυρίσει ο μπέμπης και την είχε προετοιμάσει ο γιατρός από την 32η εβδομάδα ότι πλέον δύσκολο να γυρίσει οπότε προγραμματίστηκε η καισαρική στις 38 εβδομάδες. Νόμιζα πως έτσι γίνεται ούτως ή άλλως αλλά ευχαριστώ που μου είπατε αυτά τα πραγματάκια οπότε δεν θα το έχω δεδομένο αλλά θα αφήσω την φύση να μας οδηγήσει.....:wink:

f13Fp2.png

από ότι βλέπετε ξενυχτάμε πάλι.......

από τις 3:00 εγερτήριο!!!

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Κουκακι μου ηθελα απο χτες να σου γραψω αλλα δεν ειχα σημα...για την καισαρικη θα συμφωνησω κι εγω με τα κοριτσια.Εφ οσον δε συντρεχει αλλος λογος παρα μονο η θεση του παιδιου δεν νομιζω οτι πρεπει να του στερησετε αυτες τις δυο βδομαδες στην κοιλιτσα σου.Ειναι σημαντικες για το μωρο.

Επισης δε θελω ουτε να σε αγχωσω ουτε να σε στεναχωρησω ουτε να μου θυμωσεις αλλα θα σου πω αυτο που ξερω.Ο τοκετος ειναι ενα μεγαλο σοκ για το μωρο.Η καισαρικη και ιδιαιτερα η προγραμματισμενη ειναι ακομα μεγαλυτερο σοκ γιατι εκει που κοιμαται ησυχο στη ασφαλεια της μητρας ξαφνικα ενα χερι το βγαζει εξω.Φυσικα αν υπαρχει προβλημα δε το συζητας αλλα σην περιπτωση σου δε καταλαβαινω γιατι να γινει νωριτερα.

Μπορει ο μπεμπακος να σπασει μονος του τα νερα να ξεκινησει ο τοκετος φυσιολογικα και αν δεν εχει γυρισει να γινει τοτε η καισαρικη.Γιατρος δεν ειμαι μπορει καπου να εχω λαθος φυσικα.Αλλα εγω λεω να το ψαξεις να ρωτησεις κα να επιμεινεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Νασουλα μου οχι 7 μηνες γυρω στους 4 μηνες εχουμε διαφορα.Εισαι πολυ κοντα με την κολλητη μου γι αυτο σε θυμαμαι και ειδα και το τικερ εισατε 15 μηνων εμεις 11μιση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Κουκακι μου ηθελα απο χτες να σου γραψω αλλα δεν ειχα σημα...για την καισαρικη θα συμφωνησω κι εγω με τα κοριτσια.Εφ οσον δε συντρεχει αλλος λογος παρα μονο η θεση του παιδιου δεν νομιζω οτι πρεπει να του στερησετε αυτες τις δυο βδομαδες στην κοιλιτσα σου.Ειναι σημαντικες για το μωρο.

Επισης δε θελω ουτε να σε αγχωσω ουτε να σε στεναχωρησω ουτε να μου θυμωσεις αλλα θα σου πω αυτο που ξερω.Ο τοκετος ειναι ενα μεγαλο σοκ για το μωρο.Η καισαρικη και ιδιαιτερα η προγραμματισμενη ειναι ακομα μεγαλυτερο σοκ γιατι εκει που κοιμαται ησυχο στη ασφαλεια της μητρας ξαφνικα ενα χερι το βγαζει εξω.Φυσικα αν υπαρχει προβλημα δε το συζητας αλλα σην περιπτωση σου δε καταλαβαινω γιατι να γινει νωριτερα.

Μπορει ο μπεμπακος να σπασει μονος του τα νερα να ξεκινησει ο τοκετος φυσιολογικα και αν δεν εχει γυρισει να γινει τοτε η καισαρικη.Γιατρος δεν ειμαι μπορει καπου να εχω λαθος φυσικα.Αλλα εγω λεω να το ψαξεις να ρωτησεις κα να επιμεινεις!

Ναι αυτο με το ξαφνικό το σκεφτόμουν και εγώ!! Ακριβώς το ίδιο ότι εκεί που είναι στην ησυχία του ξαφνικά κάποιος το τραβάει έξω!!Νομίζω πως άμα σπάσουν τα νερά τουλάχιστον κάπως διαφορετικά θα είναι.....:rolleyes:

Θα ρωτήσω τώρα που με ξεσηκώσατε θα το ψάξω!!Πριν νόμιζα πως έτσι γίνεται ούτως ή άλλως αλλά γιατί να μην πάρει έστω και 200 γραμ. παραπάνω μέσα στην κοιλίτσα!!Να καθήσει εκείνο όσο θέλει!!;)

f13Fp2.png

Ναι αυτο με το ξαφνικό το σκεφτόμουν και εγώ!! Ακριβώς το ίδιο ότι εκεί που είναι στην ησυχία του ξαφνικά κάποιος το τραβάει έξω!!Νομίζω πως άμα σπάσουν τα νερά τουλάχιστον κάπως διαφορετικά θα είναι.....:rolleyes:

Θα ρωτήσω τώρα που με ξεσηκώσατε θα το ψάξω!!Πριν νόμιζα πως έτσι γίνεται ούτως ή άλλως αλλά γιατί να μην πάρει έστω και 200 γραμ. παραπάνω μέσα στην κοιλίτσα!!Να καθήσει εκείνο όσο θέλει!!;)

Mπραβο κουκακι μου! Να το ψαξεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Mπλιααααααααααααχχχχχχχχχχ!!!

Και σε περίπτωση που δεν καταλάβατε! Μπλιααααααααααχχχχχχχχ!!!

Αυτό είναι το συναίσθημα μου από τη σημερινή μέρα που πήγα να κάνω την ανάλυση για το σάκχαρο/διαβήτη κύηση/ανεκτικότητας στη γλυκόζη ή τελοσπάντων πώς το λένε! Αχ τι εμπειρία κι αυτή!

Αλλά επειδή είμαι χαζοχαρούμενο πλάσμα καθόλου δεν με ενόχλησε γιατί κατάφερα να φτάσω και σε αυτό το στάδιο...Δοξα σοι ο Θεός!

Αποτελέσματα φαντάζομαι θα με πάρει ο γιατρός να μου πει τη Δευτέρα!

Το πιο χαζό που έκανα ήτανε που μου έβαλαν σε ένα ποτήρι να πιω το γλυκοζουμί το απαίσιο και στις πρώτες 2-3 γουλιές σχετικά πήγαινε κάτω εύκολα...και σκεφτόμουνα κιόλας γιατίκαλέ λένε πως είναι αηδιαστικό;:rolleyes: Μετά άρχισα να μην θέλω να πιω άλλο αλλά όλο καμάρι τα κατάφερα και μάλιστα κράταγα και ένα μπουκαλάκι που είχανε εκεί διπλα κλειστό για να δω τα συστατικά του....γιατί εγώ η ξανθιά ΄νόμιζα πως μου το έβαλαν δίπλα μου για να δω τι περιέχει και μόνο αυτό! Και μου λέει η κοπέλα: Γιατί σταμάτησες; Θα το πιεις και όλο αυτό!:| Αααααααααααααααααα!!!

Ανακατεύτηκα λέμε! Αλλά το πιο δύσκολο ήτανε που κάθε μισή ώρα ήθελαν και δείγμα ούρων....χμ...η κύστη μου πρέπει να έγινε παστό δαμάσκηνο μιλάμε...την ξεζούμισα!!!

Αυτά! Είμαι νομίζω αρκετά περιγραφίκή με τις νέες μου εμπειρίες!;)

Χθες λοιπόν το βράδυ πήγαμε στο γιατρό! Δεν πολυκατάλαβα τίποτα...μόνο άκουσα την καρδούλα του μομεντακίου μου που κτυπούσε δυνατά...Ευχαριστώ το Θεό και γι αυτό! Ο μπέμπης δεν φαινότανε γιατί ήτανε μπρούμυτα και δεν ξέρω κι εγώ πού ήτανε μπηγμένος...Οπότε δυστυχώς δεν συνειδητοποίησα πολλά πράγματα! Είναι όμως καλά....φτάσαμε στα 1400 σχεδόν γραμμάρια....έβαλε κοντά στο μισό κιλό μέσα σε 3 βδομάδες....και η μαμά ένα ολόκληρο κιλό κι έφτασε στα 62!:D

Τώρα ανυπομονώ να τον ξαναδώ την επόμενη φορά! Συνεχίζω ακάθεκτη με τα άγχη και την ανυπομονησία μου βλέπετε!

Κατα τάλλα σήμερα πολύ τρέξιμο λόγω της εξέτασης που πήγε δυο ώρες, του καθαρίσματος, μετά διάβασμα....μετά πρόβα στο θέατρο γιατί η παράσταση πλησιάζει....Τώρα είμαι έτοιμη να ξαπλάρω στον καναπέ!

ΕΝτομεταξύ διάβασα τα νέα σου νικόλ μου....και τα έλεγα και χθες στο μομέντο!Γιατί συνεχίζει να μας κάνει έντύπωση και στους δύο που έχουμε τόσα ¨"κοινά"! Στραβομάρα μας! Με εξέπληξε ο Πάντος η αλήθεια...και σου εύχομαιιιιιιιιιιιιιι να έρθει το μωράκι από το πουθενά όπως και τα υπόλοιπα βιολογικά της παρέας μας...Οσο για τα ερωτήματα μας που ρίξαμε τόσα χρήματα σε άλλες κατευθύνσεις...απαντήσεις δεν υπάρχουν....Ολα έχουνε το λόγο τους και δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από αυτά....Βλέπουμε μπροστά όμως...και ελπίζουμε....και προσευχόμαστε για σένα....και προχωράμε....

Μαρκελλάκι βλέπεις; Πήγα κι εγώ για εξέταση σήμερα! Αν ήσουνα εδώ θα σε έπαιρνα μαζί και θα σε κέρναγα και λιγη γλυκόζη και σένα! Κρίμα!:rolleyes::P

Καραμελλάκιπω πω! Ολόκληρη κοπέλα πρέπει να έγινε η καραμελλίτασ μας! Αχ τι χαριτωμένη φάση α υτή που ανταποκρίνεται σε αυτά που της λέτε.....Καλή μετακόμιση!!!

Δομνινάκι μου πεινασμένο πολύ ορεξάτο είναι το δομνινάκι ντε λα φακή ε;:D Μας αρέσει! Μας αρέσει!:D

Νασούκο μου πολλά φιλάκια στον αλεξάκο μας από τη θεία μομέντα!!!

ΚΟυκάκι βλέπω σε κατατοπίσανε ήδη οι μανούλες και μη της παρέας....Εγώ δεν ξέρω πολλά να πω...Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί η καισαρικη΄βεβαίως....αλλά και να γίνει τελικά μακάρι να πάνε και πάλι όλα καλά και να έχεις το υγιέστατο κουκάκι τζούνιορ στην αγκαλιά σου!:D

Χμ...λυπάμαι αλλά δεν σ υγκεντρώνομαι άλλο...οπότε κλείνω κάπου εδώ!

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες! Καλό μας σαβκο!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...