Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Α!!Μομεντούλα μου βλέπω σου άρεσε πολύ η γλυκόζη την καταευχαριστήθηκες ε?? Η αλήθεια είναι ότι είναι μπλιαχ...μα πολύ μπλιαχ ασε να μην το σκέφτομαι.......!!!

Μου έκανε εντύπωση που σου παίρνανε και δείγμα ούρων ανα μισή ώρα εμένα μόνο αίμα μου πήραν και τις δύο φορές που την είχα κάνει!

Την είχα κάνει το 2009 λόγω πολυκυστικών και τώρα για την εγκυμοσύνη.

Μου ακούγετε πιο καλό βέβαια να σου παίρνουν και ούρα!

Ο μπεμπάκος είναι μια χαρούλα από ότι διαβάζω μας φτάσατε σχεδόν σε λίγο θα μας ξεπεράσετε κιόλας!! και η μαμά μοντέλο είναι δεν έχεις βάλει καθόλου πολλά κιλά εσύ θα γεννήσεις και θα είσαι ακριβώς όπως πριν μείνεις έγκυος με το που θα γυρίσεις στο σπίτι σου!!

Όλα πηγαίνουν μια χαρα και θα σου "φωνάξω" μπας και με ακούσεις ΞΕ-ΑΓΧΩΣΟΥ!!! όπου νά'ναι τελειώνει η εγκυμοσύνη σου πρέπει να την απολαύσεις!!!

Α!!!αλήθεια εσένα πήρε θέση? Τώρα πρέπει να είσαι κάπου 28η με 30η εβδομάδα??

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κορίτσια ευχαρστώ για τις συμβουλές σας και θα τις εφαρμόσω γιατί το βλέπω και εγώ πιο λογικό να αφήσουμε να συμπληρωθούν όσες εβδομάδες καθορίσει η φύση!!

Αυτό για την προγραμματισμένη ημερομηνία μου το είπε προκαιρού ο γιατρός που μου έκανε το ντόμπλερ τον γιατρό που με παρακολουθεί θα τον δω την Κυριακή και θα δω τι θα μου πει και αυτός!

Η αλήθεια είναι πως εγώ νόμιζα ότι έτσι γίνεται στην καισαρική γιατί θυμάμαι και την Ροδακινούλα που δεν είχε γυρίσει ο μπέμπης και την είχε προετοιμάσει ο γιατρός από την 32η εβδομάδα ότι πλέον δύσκολο να γυρίσει οπότε προγραμματίστηκε η καισαρική στις 38 εβδομάδες. Νόμιζα πως έτσι γίνεται ούτως ή άλλως αλλά ευχαριστώ που μου είπατε αυτά τα πραγματάκια οπότε δεν θα το έχω δεδομένο αλλά θα αφήσω την φύση να μας οδηγήσει.....:wink:

καλημερα σας... χαζευοντας στο φορουμ ειδα τη σελιδα σας και επειδη το περασα θελω να δωσω τα "φωτα" μου. ειλικρινα δεν θελω να σε αγχωσω καθολου, θα ηθελα κι εγω να ξερω πριν γεννησω τι μπορει να αντιμετωπισω αλλα δεν ειχα καποιον να μου πει. θα σε συμβουλευα, εφοσον δεν υπαρχει λογος να σου το παρει νωριτερα, να το πας οσο περισσοτερο μπορεις. εγω εχω διδυμακια και στην 35η εβδομαδα εσπασαν τα νερα της μικρης μου αλλα ο μικρος μου δεν ηταν ετοιμος ακομη! τρομαξε ο κακομοιρης που του εσπασαν το σακο και επαθε ταχυπνοια. τπτ σοβαρο αλλα μου τον κρατησαν θερμοκοιτιδα 2 μερες και μετα σχεδον μια εβδομαδα στην απλη μοναδα παρακολουθησης για να μαθει να τρωει... οπουτε τραβηξε το οσο μπορεις. στις τελευταιες εβδομαδες παιρνουν αρκετο βαρος στην κοιλιτσα και ωριμαζουν. να εισαι χαλαρη ναι ηρεμη και ολα θα πανε καλα. συγγνωμη για την εισβολη στην ομαδα σας απλα μου βγηκε να σας γραψω.

4o4op3.png

Καλημέρα μας και καλή Κυριακή!!!

τί κάνετε???

ΚΟυκάκι μου αγχώθηκες λίγο τώρα με αυτό και λογικό, αλλά θα συμφωνήσω εμ τα κορίτσια γτ το ϊδιο συνέβει και στη κουμπάρα μου!!

Μομεντάκι έχω πιει και γω γλυκόζη ζήλεια!!! και μου άρεσε πάρα πολύ!!μου θύμισε λεμονάδα της μαμάς μου!!εν τω μεταξύ είχα διαβάσει τις απίστευτες περιγραφές γιάυτή την εξέταση η οποία εκτός της βαρεμάρας δεν είχε τπτ το περίεργο:rolleyes::rolleyes: Εγώ αυτή τη βδομάδα δεν έχω εξέταση και νοιώθω ένα κενό...

Τί άλλο να σας πω δεν έχω νέα ούτε πολλά κέφια!!!Μόλις κλείσω ραντεβού με το γιατρό μου (όχι τον εξωσωματικό τον κανονικό) θα σας πω νεώτερα!!!

φιλιά σε όλες και χαίρομαι που τα σποράκια και οι μανούλες τους είναι καλά!!!

κορίτσια σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!!όλες!!

Συνεχίζω να είμαι επιφυλακτική και να το ψάχνω! Σήμερα είχαμε και μία πρώτη συζήτηση με το γιατρό σχετικά με αυτό!!

Καταρχήν να σας πω ότι ο μπεμπάκος είναι καλά και βολεμένος ακόμα με το κεφάλι του κάτω από το στομάχι μου! Είναι ακόμα αδυνατούλης και αυτό πολύ με προβληματίζει αλλά ο γιατρός μου είπε πάλι ότι αν είχε παραπάνω βάρος από το κανονικό έπρεπε να ανησυχώ.

Είναι 1780γρ περίπου και κάναμε και καρδιοτοκογράφημα όπου ήταν μια χαρά.

Οπότε λοιπόν μου είπε ο γιατρός πως μάλλον δυσκολεύουν τα περιθώρια να γυρίσει από εδώ και πέρα αλλά παρόλ' αυτά θα το παρακολουθούμε και θα δούμε τι θα κάνουμε ανάλογα με την ωριμότητα του πλακούντα.

Τότε τον ρώτησα και εγώ για το θέμα του προγραμματισμού του τοκετού και γιατί πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο και μου είπε ότι ο προγραμματισμός δεν θα γίνει αυθαίρετα επειδή κάποια ημερομηνία μας αρέσει ή μας βολεύει αλλά θα παρακολουθούμε το βάρος του μωρού και την ωριμότητα του πλακούντα αλλά είναι προτιμότερο να μην αφήσουμε να γίνει διαστολή στον τράχηλο γιατί από ότι μου είπε μπορεί να κατέβει κανένα ποδαράκι που αυτό δεν μας πειράζει και τόσο αλλά φοβούμενοι ότι μπορεί να περάσει ο ομφάλιος λώρος και να εγκλωβιστεί με αποτέλεσμα να μην οξυγωνόνεται το μωρό δεν το ρισκάρουν να φτάσουν σε emergency κατάσταση και προτιμούν την πιο ασφαλή περίπτωση να αποφασίσει ο γιατρός την ημερομηνία!

Για τον λόγο αυτό δεν μου έχει ορίσει καμία ημερομηνία ακόμα απλά οι επισκέψεις μας θα γίνουν συχνότερες από εδώ και στο εξής! Η επόμενη είναι σε 2 εβδομάδες που μπαίνω και στον 9ο και από εκεί και μετά ανα εβδομάδα.

Δεν ξέρω τώρα, η αλήθεια είναι πως έτσι όπως μου τα είπε και ο γιατρός δεν μου φάνηκαν παράλογα οπότε αφού είναι "αγύριστο κεφάλι" το μπεμπουλινάκι θα προσαρμοστούμε και εμείς στα καπρίτσια του τι να κάνουμε!!!

Αρκεί να το πάρω γερό στην αγκαλίτσα μου!!!

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς έτσι όπως το λες κουκάκι μου....φτάνει να τον πάρεις γερό στην αγκαλιά σου!!!!

Μια χαρά μου ακούγονται αυτά που σου είπε ο γιατρός πάντως...οπότε εν αναμονή και θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία με βάση αυτά που έχει ακόμη να παρατηρήσει ο γιατρός!

Εντομεταξύ έχω την εντύπωση πως ο δικός μου μπέμπης είναι ιδιαίτερα πιο "βαρύς" από το κουκάκι τζούνιορ....Χμ...γιατί είναι ανησυχητικό να έχει περισσότερο βάρος; Ρωτάω εγώ τώρα! Εγώ μέχρι τώρα ήξερα πως υπάρχουνε όρια κατώτατα και ανώτατα...γι αυτό και κάποια μωράκια είναι αδυνατούλικα, κάποια μέτρια και κάποια γεματούλικα....ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό;΄

Οσο για το γεγονός πως θα πηγαίνεις πιο συχνά στο γιατρό είναι καλόόόό!!! χαχααχαχαχα (είπε η εθισμένη στους υπερηχούς μομέντα;)). Αλήθεια κάθε φορά πληρώνετε κανονικά την επίσκεψη; Πόσα κάνει;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ακριβώς έτσι όπως το λες κουκάκι μου....φτάνει να τον πάρεις γερό στην αγκαλιά σου!!!!

Μια χαρά μου ακούγονται αυτά που σου είπε ο γιατρός πάντως...οπότε εν αναμονή και θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία με βάση αυτά που έχει ακόμη να παρατηρήσει ο γιατρός!

Εντομεταξύ έχω την εντύπωση πως ο δικός μου μπέμπης είναι ιδιαίτερα πιο "βαρύς" από το κουκάκι τζούνιορ....Χμ...γιατί είναι ανησυχητικό να έχει περισσότερο βάρος; Ρωτάω εγώ τώρα! Εγώ μέχρι τώρα ήξερα πως υπάρχουνε όρια κατώτατα και ανώτατα...γι αυτό και κάποια μωράκια είναι αδυνατούλικα, κάποια μέτρια και κάποια γεματούλικα....ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό;΄

Οσο για το γεγονός πως θα πηγαίνεις πιο συχνά στο γιατρό είναι καλόόόό!!! χαχααχαχαχα (είπε η εθισμένη στους υπερηχούς μομέντα;)). Αλήθεια κάθε φορά πληρώνετε κανονικά την επίσκεψη; Πόσα κάνει;

Όχι μομεντούλα μου δεν πρέπει να ανησυχείς το μομεντάκι μια χαρά είναι στο βάρος του όντως υπάρχουν ανώτατα και κατώτατα όρια.Νομίζω είσαστε μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια απλά εμείς είμαστε λιγάκι πίσω.....:rolleyes:

Αυτό που μου λένε είναι ότι αν είχα ξεπεράσει τα όρια προς τα πάνω και ήταν πιο βαρής από ότι πρέπει τότε υπάρχει κίνδυνος για διαβήτη κύησης.

Μην ανησυχείς εσύ καλέ όμως!!Όλα είναι μια χαρά;);)

Ναι και εγώ σαν εθισμένη υπερηχο-holic ησυχάζω με τις συχνότερες επισκέψεις. Και εσύ πάντως να ξέρεις ότι όταν μπεις στο μήνα σου θα πηγαίνεις συχνότερα για έλεγχο, υπερηχο, καρδιοτοκογράφημα κτλ.

Θα καταευχαριστηθείς υπέρηχους τότε......:tongue:

Η επίσκεψη που πληρώνουμε ευτυχώς είναι μόνο 30ευρώ.

Εσένα έχει πάρει θέση?? Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα?? Ξεχνάω.... και σε ρωτάω συνέχεια αλλά έχω πάθει αλτσχαϊμερ κύησης.......:tongue:

f13Fp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε!

Αυτό το σβκ δεν έκανα απολύτως τίποτε.. Σχεδόν δεν βγήκα από το σπίτι.. Ψιλοβαρέθηκα είναι η αλήθεια αλλά δεν μπορούσα να κάνω και τίποτε άλλο. Όλοι σχεδόν οι φίλοι μας ήταν κρυωμένοι και εννοείται ότι δεν ρισκάρω να κολλήσω τώρα ούτε ένα απλό κρυμωατάκι.. όχι μόνο για μένα και το δικό μου μωρό αλλά και για την αδερφή μου η οποία είναι ετοιμόγεννη και ανά πάσα ώρα και στιγμή περιμένει το γιο της..

Ξεκουράστηκα όμως αρκετά..

Αύριο έχουμε και το ραντεβού με το γιατρό μας και ανυπομονώ να δω πόσο μεγαλώσαμε.

Σήμερα θα πάμε με την αδερφή μου στη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλοπλακουντικού αίματος για ενημέρωση και για να πάρει και το κιτ και με την ευκαιρία θα λύσω και όλες μου τις απορίες..

Τι καλά που τα μωράκια σας μεγαλώνουν.. Κουκάκι μου όταν η αδερφούλα μου είχε μπει στον όγδοο και ήταν στην βδομάδα που είσαι κι εσύ τώρα ο μπέμπης μας ήταν μόλις 1.850. Οπότε μια χαρά είναι κι ο δικός σου..

Μακάρι να τα κρατήσουμε γερά στην αγκαλιά μας και ας γεννηθούν όποτε και όπως θέλουν!

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Καλησπερα και Καλη Ευδομαδα απο ενα ιντερνετ καφε που με το ζορι με αφινει η Ανδριανα να γραψω.

Μετρω αντιστροφα και εχω μια ευδομαδα ακομι.Εδω και τρεις μερες ,καθε πρωι 9.30 με 10.00 με πιανει μια ζαλλαδα τοσο εντονη για κανενα μισαωρο.Η ξαπλωνο αμεσως στο κρεβατι η στο πατωμα.Και κραμπες στα ποδια(εχω βεβαια και μια ελληψη μαγνισιου-επερνα ενα πριν την σπερματεγχυση και τωρα περνω 4 ,μονο ετσει μου περνανε).Λετε να ειναι τοιποτα?;)Μακαρι Θεουλη μου!!!!:D

Τα φιλια μου σε οοολα μα ολα τα αγαπημενα μου κορητσια της παρεας μας και στα μπεμπακια μας εντος και εκτος κοιλητσας!!!!!!

Καλησπερα και Καλη Ευδομαδα απο ενα ιντερνετ καφε που με το ζορι με αφινει η Ανδριανα να γραψω.

Μετρω αντιστροφα και εχω μια ευδομαδα ακομι.Εδω και τρεις μερες ,καθε πρωι 9.30 με 10.00 με πιανει μια ζαλλαδα τοσο εντονη για κανενα μισαωρο.Η ξαπλωνο αμεσως στο κρεβατι η στο πατωμα.Και κραμπες στα ποδια(εχω βεβαια και μια ελληψη μαγνισιου-επερνα ενα πριν την σπερματεγχυση και τωρα περνω 4 ,μονο ετσει μου περνανε).Λετε να ειναι τοιποτα?;)Μακαρι Θεουλη μου!!!!:D

Τα φιλια μου σε οοολα μα ολα τα αγαπημενα μου κορητσια της παρεας μας και στα μπεμπακια μας εντος και εκτος κοιλητσας!!!!!!

Μακάρι Ιονελίτα μου!! Μακάρι!!!:P:p:p:p

Να ξαναπάς σε αυτό το ιντερνετ καφέ να μας γράψεις τα νέα σου!!

Μην μας ξεχάσεις!!!

good luck!!!;);)

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Μια πολύ σημαντική μέρα ξημέρωσε για μένα γιατί το βράδυ κατά τις 9.00 θα υποδεχθούμε στη ζωή τον ανηψούλι μου που με τόση αγωνία τον περιμένουμε όλοι τόσο καιρό. Ο μικρός ζωηρός ζωηρός από την κοιλιά ακόμη έχει μπλεχτεί με τον λώρο και οι παλμοί του είναι σταθεροί μεν αλλά λίγο πιο χαμηλά από το κανονικό.. Ο γιατρός μας αποφάσισε να μην το ρισκάρουμε καθόλου διότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξετυλιχτεί μιας και είναι τυλιγμένος από τον 7ο μήνα και έτσι θα τον πάρει με καισαρική σήμερα το βραδάκι!

Επιτέλους θα δούμε φατσούλα!

Και έχω και άλλα ευχάριστα νέα... Πήγαμε σήμερα στο γιατρό και μεγαλώσαμε! Γίναμε 10 ολόκληρα εκατοστά και κατά 95% έχουμε αγοράκι! Όταν το άκουσε αυτό η μανούλα (δηλαδή εγώ) συγκινήθηκα απίστευτα κορίτσια.. Μακάρι να είναι γερό το μωρό μου και ας βγει ότι θέλει αλλά δεν είχα κρύψει ποτέ την επιθυμία μου και την αδυναμία μου στα αγοράκια!

100% σίγουροι θα είμαστε γύρω στις 18 με 19 βδομάδες αλλά κρατάω αυτό το 95% γιατί με συμφέρει!

Η πίεσή μου είναι λίγο υψηλή και θα πρέπει να την παρακολουθώ αλλά όλα είναι υπό έλεγχο.

Επόμενο ραντεβού στις 6 Νοεμβρίου!!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Μια πολύ σημαντική μέρα ξημέρωσε για μένα γιατί το βράδυ κατά τις 9.00 θα υποδεχθούμε στη ζωή τον ανηψούλι μου που με τόση αγωνία τον περιμένουμε όλοι τόσο καιρό. Ο μικρός ζωηρός ζωηρός από την κοιλιά ακόμη έχει μπλεχτεί με τον λώρο και οι παλμοί του είναι σταθεροί μεν αλλά λίγο πιο χαμηλά από το κανονικό.. Ο γιατρός μας αποφάσισε να μην το ρισκάρουμε καθόλου διότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξετυλιχτεί μιας και είναι τυλιγμένος από τον 7ο μήνα και έτσι θα τον πάρει με καισαρική σήμερα το βραδάκι!

Επιτέλους θα δούμε φατσούλα!

Και έχω και άλλα ευχάριστα νέα... Πήγαμε σήμερα στο γιατρό και μεγαλώσαμε! Γίναμε 10 ολόκληρα εκατοστά και κατά 95% έχουμε αγοράκι! Όταν το άκουσε αυτό η μανούλα (δηλαδή εγώ) συγκινήθηκα απίστευτα κορίτσια.. Μακάρι να είναι γερό το μωρό μου και ας βγει ότι θέλει αλλά δεν είχα κρύψει ποτέ την επιθυμία μου και την αδυναμία μου στα αγοράκια!

100% σίγουροι θα είμαστε γύρω στις 18 με 19 βδομάδες αλλά κρατάω αυτό το 95% γιατί με συμφέρει!

Η πίεσή μου είναι λίγο υψηλή και θα πρέπει να την παρακολουθώ αλλά όλα είναι υπό έλεγχο.

Επόμενο ραντεβού στις 6 Νοεμβρίου!!

Δομνίνα μου!!Ήρθε η μεγάλη στιγμή που θα γίνεις θεία!!!:P:p

Με το καλόόόόό!! Καλως να το δεκτείτε το ανηψάκι!!!

Να πάνε όλα καλά!!!

Σου έκανε και την έκπληξη το Δομνινάκι και σου έδωσε ένα ποσοστό πιθανότητας να είναι αγοράκι??:P:p:p

Εύχομαι να είναι ένα υγιέστατο μωράκι και αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι είναι αγοράκι οργάνωσε σχέδιο πως θα ενημερώσεις τον μπαμπα του!!!;):tongue:

Καλά γεννητούρια και πάλι!!!Περιμένουμε νέα σας!!:P:p:p

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...