Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Εγώ να σε πάρω Δευτέρα???:tongue::tongue::tongue: την Τρίτη θα σαι κλεισμένη:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!!!να κλέισουμε ένα ραντεβού να μιλήσουμε και οι τρεις μαζί παίζει???:tongue:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

καλημέρα κορίτσια!!

νικολ μου περαστικά!!!

κουκου μου, λίγες μόνο βδομάδες έμειναν και θα κρατήσεις το κουκάκι αγκαλία!!!

μαρκελάκι μου, όλα καλά??

δεσποινάκι μου , τι κάνεις???

τα φιλία μου σε όλες...ματσ μουτσ!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα..

Δεν έκανα απολύτως τίποτε το σβκ εκτός από ένα μανικιούρ - πεντικιούρ.. Το Σάββατο το μεσημέρι βγήκε και η αδερφή μου από το μαιευτήριο και μας έβγαλε με τον άντρα της για φαγητό για να γιορτάσουμε τη γέννηση του ανηψιού μου!

Χθες όλη μέρα αραλίκι στο σπίτι.. από τον καναπέ στον υπολογιστή και από τον υπολογιστή στο κρεβάτι.. Δεν πέρναγε η ώρα με τίποτε λόγω της αλλαγής και πραγματικά σκυλοβαρέθηκα..

Ευτυχώς σήμερα ήρθα στη δουλειά!

Κουκάκι μου μεγαλώνει το μωράκι σου... Σε 41 μέρες θα είναι στην αγκαλιά σου.. είμαι σίγουρη ότι ακόμη δεν το πιστεύεις.. Ανυπομονώ κι εγώ μαζί σου..

Νικόλ μου σ' ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια.. Ναι, ειδικά το πρώτο ανήψι από αδερφή είναι πολύ πιο διαφορετικό απ' ότι το ανήψι από τον αδερφό.. εκεί βλέπεις παιχνίδι κάνει η νύφη!

Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα χουμε μόλις 5 μήνες διαφορά με την αδερφή μου.. Και το ότι μάλλον είναι του ίδιου φύλου θα τα βοηθήσει να έχουν ένα απίστευτο δέσιμο μεταξύ τους..

Να πας το ταξιδάκι κοριτσάκι μου.. Να πας σε μια πανέμορφη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και να τα ξεχάσετε όλα.. Να αφήσετε τις κακές αναμνήσεις του καλοκαιριού και να ονειρεύεστε τα όμορφα πράγματα που σας περιμένουν στη συνέχεια.. Και ας μην ξεχνάμε ότι από τώρα και στο εξής παίζει η περίπτωση της φυσικής σύλληψης οπότε ας έχουμε και στο μυαλό μας αυτή την πιθανότητα!

Περαστικά και γρήγορα να σου φύγει το παλιοκρύωμα..

Μελετινάκι αφού το θέμα το έχετε υπό έλεγχο είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Μια βδομαδούλα έμεινε μέχρι την αυχενική.. Τι είναι μια βδομαδούλα μπροστά στην αιωνιότητα; Την άλλη βδομάδα είμαι σίγουρη ότι θα αναπνεύσεις ελεύθερα πια!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Kαλημέρα σε όόόλες!!!

Πώς τα καταφέρνω και τρέχω σαν τρελή όλη μέρα ούτε εγώ έχω καταλάβει! Εχω τρελό διάβασμα για το σχολείο...αφού κάθε χρόνο κάνω νέο υλικό! Οπότε ο περισσότερος χρόνος μου πάει εκεί...μετά είναι το καθάρισμα μαγείρεμα...πω πω! Είμαι σκέτη νοικοκυρά ε!;)

Καλά μιλάμε μελετινάκι μου μέχρι να σου απαντήσω αν είχε και καμιά παράνομη ουσία το χαπάκι μέσα μέχρι τώρα θα ήσουνα..εθισμένη!!χαααχαχα Περιτό να σου πω πως δεν το ξέρω το συγκεκριμένο φάρμακο...Οσο για μένα δεν παίρνω κανένα φάρμακο...δεν τα πολυεμπιστεύομαι! Το ντεπόν όμως δεν νομίζω να ενοχλεί αφού το συστήνουνε και οι γιατροί...Oσο για το γκατζετάκι το έχω κι εγώ και του δωσα και κατάλαβε! Ακόμη του δίνω δηλαδή!;)

Νικόλ μου αρρώστησες!Αχ χάλια πρέπει να νιώθεις! Περαστικά σου...Οσο για μένα, κουράζομαι πολύ ναι μεν αλλά φροντίζω να ξεκουράζομαι κιόλας..Ωραία ακούγεται η ιδέα για ταξιδάκι! Πάντα μας έκανε καλό με τον μομέντο να ξεφεύγουμε....Οσο για τα Χριστούγεννα το ξέρεις πολύ καλά πως πάντα τα έχω συνδεδεμένα μαζί σου για το γνωστό "λόγο"...και προσεύχομαι από το πουθενά να προκύψει ένα χριστουγεννιάτικο θαυματάκι...όσο αφελές ίσως κι αν ακούγεται....όσο ονειροπαρμένο κι αν σου φαίνεται ....Εγώ το ελπίζω και το θέλω τόσο πολύ για σένα...

Μαρκελλάκι έχουμε νεότερα από τη δεύτερη επέμβαση για το πότε θα γίνει;

Κουκάκι εγώ συνεχίζω να αγχώνόμαι με τις κινήσεις και τις κλωτσιές..Τις τελευταίες μέρες είναι πιο ήσυχο το μομεντάκι και είμαι μές το άγχος και τα νεύρα οποτε δεν το νιώθω...:rolleyes: Ανησυχώ...και είμαι πάντα στην τσίτα...Παλιά κουνιότανε ολόκληρη η κοιλιά μου τώρα είναι πιο περιορισμένη η αίσθηση και ανησυχώ ουφ....Οσο γι αυτό που λες εγώ πρώτη φορά το ακούω....Αλλά καλέ μια χαρά ζωηρούλικος είναι ο κουκοτζούνιορ οπότε μην ανησυχείς!

Δομνινάκι μου όντως πολύ ωραίο προβλέπεται που το δομνινάκι ντε λα φακή θα είναι κοντά σε ηλικία με τον ανιψούλη του...Δεμένα ανιψάκια θα είναι! Αχ τι ωραία!

Αχ κτύ πησε κουδούνι! Θα επανέλθω αργότερα!

Φιλάκια!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλησπέρα και από μενα:D τι κάνετε?

Εγω ξάπλα και πάλι ξάπλα........νομιζω σημερα πως εχω λιγοτερα καφε....για να δουμε ...θα σταματησουν αραγε:rolleyes:

Μομεντακι δε χρειαστηκε να ξαναπαρω παυσιπονο,,,,ευτυχως σταματησαν οι πονοκεφαλοι. Εμενα ο γιατρος χρειαστηκε να μου δωσει και αντιβιωση για 4 μερες λόγω αποκόλλησης γιατί δεν ήθελε να υπάρξει κάποια μόλυνση με αυτη την ιστορία....και λογικο μου φαινεται.....προκειμενου να υπαρξει μολυνση και να αποβληθει το έμβρυο προτιμότερο η αντιβίωση....μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα. Τι κάνει το μωράκι σου? σε ποια βδομαδουλα είσαι? γυρω στην 30-31η??

Μου το χε πει και το καραμελλάκι πως ειχες και συ γκατζετακι;) το αναμένω πως και πως :D Είναι όντως καθησυχαστικο πολυ να το ακους....εγω τωρα εχω να το ακουσω πανω απο 10 μερες συν την καταστασή μου νομίζω με καταλαβαινεις:P

Δομνινάκι ναιιιιιι μια εβδομαδα έμεινε......αντε να περασει γρηγορα.

Εχω μια αποριουλα σε κατι που εγραψες....οταν λες σας εβγαλε η αδελφουλα σου για φαγητο εννουσες ηταν και αυτη μαζι? το μωρό?? ανησυχησα βλεπεις εγω για το μωρό παρολο που ειμαι σιγουρη πως με καποιο τροπο θα προννοησε και για αυτό;)

Παντως ειναι πολυ ομορφο που θα ναι το ανιψάκι συνομιλικο με το γιοκα σου ....ναι ναι εγω το χω δέσει ότι ειναι αγορι :)

Νασουλα καταφτανει και η αυχενική σου!!!!:D

Τετάρτη μας είχες πει ότι είναι?? Να μας ενημερωσεις οπωσδήποτε;)

Πολύ καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!!

Νικόολ πως είσαι με το κρυωματάκι?

Φιλια πολλά σε όλα τα κορίτσια!!!

ε

Δομνινάκι ναιιιιιι μια εβδομαδα έμεινε......αντε να περασει γρηγορα.

Εχω μια αποριουλα σε κατι που εγραψες....οταν λες σας εβγαλε η αδελφουλα σου για φαγητο εννουσες ηταν και αυτη μαζι? το μωρό?? ανησυχησα βλεπεις εγω για το μωρό παρολο που ειμαι σιγουρη πως με καποιο τροπο θα προννοησε και για αυτό;)

Παντως ειναι πολυ ομορφο που θα ναι το ανιψάκι συνομιλικο με το γιοκα σου ....ναι ναι εγω το χω δέσει ότι ειναι αγορι :)

Φιλια πολλά σε όλα τα κορίτσια!!!

Μελετινάκι μου το μωράκι το κρατήσανε 2 μέρες παραπάνω για παρακολούθηση γιατί είχε ανεβάσει λίγο ίκτερο..

Σήμερα όμως τον πήρανε και είναι ήδη σπιτάκι τους!

L2qIp2.png

Καλησπέρα και από μένα

βρε κορίτσια το Ιονελιτάκι κάπου εδώ δε θα μάθαινε αποτελέσματα!!!

Ιονελιτάκι εμφανίσου!!!!!!!!!!!!!!

Μελετινάκι πάμε για κάθαρση μου φαίνεται άντε να τελειώνει ο εφιάλτης και το άγχος!!!Όχι για τις επισκέψεις δε μου έπαιρνε λεφτά εννοείται και γενικότερα δε μου παίρνει λεφτά, απλά το λέω στη ζουζουνίτσα γτ κάθε γιατρός έχει δικό του σύστημα και πρέπει να είναι προετοιμασμένη για όλες τις εναλλακτικές1

Τινκ μου όλα καλά. εσύ σε τί φάση βρίσκεσαι? κάνεις εξωσ. το Νοέμβριο>??????????

Μομεντάκι μου άυριο θα ξέρουμε ημερομηνία!!!εγώ έχω μόνο 2 εξετάσεις ακόμα παπ και καλλιέργεια και το πιστεύετε???βαριέμαι να πάω να τις κάνω άλλο πάλι και τούτο που με έχει πιάσει!!!Θα μου περάσει που θα πάει!

Στελλίτσα θα σε πάρω κανένα τηλ να τα πούμε

Κούκου μου ζύγωσε ο καιρός!!!!!!Απίστευτο μου φαίνεται

Η Ροδακινούλα που είναι να μας πει νέα???????/

φιλάκιαααααααααααααααα διπλά σε όσες δεν ανέφερα λόγω γνωστού αλτσχάημερ!!!!

:rolleyes:

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όόόλες!!!

Πώς τα καταφέρνω και τρέχω σαν τρελή όλη μέρα ούτε εγώ έχω καταλάβει! Εχω τρελό διάβασμα για το σχολείο...αφού κάθε χρόνο κάνω νέο υλικό! Οπότε ο περισσότερος χρόνος μου πάει εκεί...μετά είναι το καθάρισμα μαγείρεμα...πω πω! Είμαι σκέτη νοικοκυρά ε!;)

Καλά μιλάμε μελετινάκι μου μέχρι να σου απαντήσω αν είχε και καμιά παράνομη ουσία το χαπάκι μέσα μέχρι τώρα θα ήσουνα..εθισμένη!!χαααχαχα Περιτό να σου πω πως δεν το ξέρω το συγκεκριμένο φάρμακο...Οσο για μένα δεν παίρνω κανένα φάρμακο...δεν τα πολυεμπιστεύομαι! Το ντεπόν όμως δεν νομίζω να ενοχλεί αφού το συστήνουνε και οι γιατροί...Oσο για το γκατζετάκι το έχω κι εγώ και του δωσα και κατάλαβε! Ακόμη του δίνω δηλαδή!;)

Νικόλ μου αρρώστησες!Αχ χάλια πρέπει να νιώθεις! Περαστικά σου...Οσο για μένα, κουράζομαι πολύ ναι μεν αλλά φροντίζω να ξεκουράζομαι κιόλας..Ωραία ακούγεται η ιδέα για ταξιδάκι! Πάντα μας έκανε καλό με τον μομέντο να ξεφεύγουμε....Οσο για τα Χριστούγεννα το ξέρεις πολύ καλά πως πάντα τα έχω συνδεδεμένα μαζί σου για το γνωστό "λόγο"...και προσεύχομαι από το πουθενά να προκύψει ένα χριστουγεννιάτικο θαυματάκι...όσο αφελές ίσως κι αν ακούγεται....όσο ονειροπαρμένο κι αν σου φαίνεται ....Εγώ το ελπίζω και το θέλω τόσο πολύ για σένα...

Μαρκελλάκι έχουμε νεότερα από τη δεύτερη επέμβαση για το πότε θα γίνει;

Κουκάκι εγώ συνεχίζω να αγχώνόμαι με τις κινήσεις και τις κλωτσιές..Τις τελευταίες μέρες είναι πιο ήσυχο το μομεντάκι και είμαι μές το άγχος και τα νεύρα οποτε δεν το νιώθω...:rolleyes: Ανησυχώ...και είμαι πάντα στην τσίτα...Παλιά κουνιότανε ολόκληρη η κοιλιά μου τώρα είναι πιο περιορισμένη η αίσθηση και ανησυχώ ουφ....Οσο γι αυτό που λες εγώ πρώτη φορά το ακούω....Αλλά καλέ μια χαρά ζωηρούλικος είναι ο κουκοτζούνιορ οπότε μην ανησυχείς!

Δομνινάκι μου όντως πολύ ωραίο προβλέπεται που το δομνινάκι ντε λα φακή θα είναι κοντά σε ηλικία με τον ανιψούλη του...Δεμένα ανιψάκια θα είναι! Αχ τι ωραία!

Αχ κτύ πησε κουδούνι! Θα επανέλθω αργότερα!

Φιλάκια!

Νομίζω Μομεντάκι ότι η μαμά είναι τόσο δραστήρια που το μομεντάκι τζούνιορ κάνει τα στραβά μάτια!!θα με χώσει σου λέει αυτή μόλις βγω να τρέχω σε συναυλίε ςκαι μπάντες:rolleyes:

Καλησπέρα και από μένα

βρε κορίτσια το Ιονελιτάκι κάπου εδώ δε θα μάθαινε αποτελέσματα!!!

Ιονελιτάκι εμφανίσου!!!!!!!!!!!!!!

Μελετινάκι πάμε για κάθαρση μου φαίνεται άντε να τελειώνει ο εφιάλτης και το άγχος!!!Όχι για τις επισκέψεις δε μου έπαιρνε λεφτά εννοείται και γενικότερα δε μου παίρνει λεφτά, απλά το λέω στη ζουζουνίτσα γτ κάθε γιατρός έχει δικό του σύστημα και πρέπει να είναι προετοιμασμένη για όλες τις εναλλακτικές1

Τινκ μου όλα καλά. εσύ σε τί φάση βρίσκεσαι? κάνεις εξωσ. το Νοέμβριο>??????????

Μομεντάκι μου άυριο θα ξέρουμε ημερομηνία!!!εγώ έχω μόνο 2 εξετάσεις ακόμα παπ και καλλιέργεια και το πιστεύετε???βαριέμαι να πάω να τις κάνω άλλο πάλι και τούτο που με έχει πιάσει!!!Θα μου περάσει που θα πάει!

Στελλίτσα θα σε πάρω κανένα τηλ να τα πούμε

Κούκου μου ζύγωσε ο καιρός!!!!!!Απίστευτο μου φαίνεται

Η Ροδακινούλα που είναι να μας πει νέα???????/

φιλάκιαααααααααααααααα διπλά σε όσες δεν ανέφερα λόγω γνωστού αλτσχάημερ!!!!

:rolleyes:

όχι μαρκελάκι μου δεν πάω..μαλλον στον επόμενο κύκλο..

πρέπει να κάνω πρώτα μια ανάλυση για ένα γονίδιο της θρομβοφιλίας...και δεν ήμουν ούτε ψυχολογικά έτοιμη και είπα να το αφήσω για κανένα κύκλο ακόμα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Να μαι και εγώ!!!

Σήμερα ξημερώθηκα με πολύ πολύ ανησυχία γιατί όλη την νύχτα δεν είχα ακούσει το παραμικρό κούνημα από το μικρό κουκάκι και από εχθές το μεσημεράκι ήταν σχετικά αρκετά ήσυχος, οπότε σηκώθηκα νωρίς νωρίς και άρχισα να το σκουντάω μήπως και ανταποκριθεί αλλά τίποτα μετά έφαγα το πρωινό μου και περίμενα ανταπόκριση από εκεί μέσα αλλά τίποτα...:shock:

ε, τότε αγχώθηκα για τα καλά και πήρα την μαία τηλ που μου είπε να πάω από εκεί το συντομότερο. Πήγα λοιπόν και τελικά είναι μια χαρά ο κύριος!!!

Εντωμεταξύ όσο ήμουν στο δρόμο είχε αρχίσει κάτι κουνηματάκια αλλά μέχρι να μάθω ότι όλα είναι καλά με είχε πιάσει πατατράκ!!

Μου είπε πως τώρα όσο μεγαλώνει θα περιορίζονται οι κινήσεις του και δεν θα το νιώθω τόσο δραστήριο όσο τις περασμένες εβδομάδες αλλά οτιδήποτε με ανησυχεί δεν θα πρέπει να το παραβλέπω αλλά να την παίρνω τηλέφωνο και ίσως να πηγαίνω συχνότερα ακόμα για καρδιοτοκογράφημα για να μην ανησυχώ!!

Αυτά τα λίγα!!Τελος καλό όλα καλά!!:P

Υ.Γ. Εγώ νόμιζα τόσα χρόνια που προσπαθούσα για παιδάκι πως αν έμενα έγκυος και έκλεινα το 1ο τρίμηνο όλες οι αγωνίες μου θα εξαλείφωνταν αλλά τελικά πάντα σε κάθε βήμα θα ανησυχούμε και θα έχουμε κάτι να μας αναστατώνει!! και που να γεννηθεί κιόλας!!:P

f13Fp2.png

Έχω κι΄άλλα νέα όμως και αυτή την φορά πέρα για πέρα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!:P:p

Είναι από την Ιονελίτα μας!!!!

Ταμ....ταραράμμμ........!!! Ναι, ναι καλά καταλάβατε!

Τα κατάφεραν!!! :PΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!

Την περασμένη εβδομάδα νομίζω την Πέμπτη μου έστειλε μήνυμα ότι της ήρθε περίοδος και ότι δεν πέτυχε η σπερματέγχυση αλλά της έλεγα να πάει να κάνει χοριακή μήπως και το αίμα δεν είναι περίοδος!!

Τελικά πήγε και έκανε την Παρασκευή και ήταν 22 μονάδες 12 μέρες μόλις μετά την σπερματέγχυση!! αλλά συνέχιζε το αίμα και ανησυχούσε.

Σήμερα όμως ξαναέκανε επαναληπτική και το αποτέλεσμα είναι 83!!!!!!Ενώ το αίμα έχει σταματήσει σήμερα!!!:P:p

Οπότε!! Ευχόμαστε όλα να πάνε κατ' ευχή και να έρθει το αδερφάκι της Ανδριανούλας!!!:P:p

Σας στέλνω σε όλες πολλά πολλά φιλιάααααα!!!!

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...