Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Είδες Νασούλα; επιτέλους μπορείς να αναπνεύσεις ελεύθερα... Δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά.. Κι εμένα τα συμπληρώματα μου τα έδωσε να τα ξεκινήσω αμέσως μετά την αυχενική..

Κορίτσια σήμερα μπήκα στην 17η βδομάδα και δεν το πιστεύω.. Προσπαθώ να καταλάβω αν έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου αλλά δε νομίζω... Την Τρίτη έχουμε το επόμενο ραντεβού με το γιατρό μας και πραγματικά ελπίζω να πάνε όλα καλά και ανυπομονώ να δω το μπεμπέκι μου.. Θα έρθει και ο άντρας μου μαζί ο οποίος έχει να το δει από την αυχενική! Νομίζω ότι θα πάθει πλάκα!

Κουκάκι μου τη βαλιτσούλα καλό θα είναι με το που θα μπεις στον 9ο να τη φτιάξεις σιγά σιγά... 6 μέρες μείναν ακόμη από τον 8ο; πως περνάει ο καιρός σαν νερό!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Tinkerbell και Δομνινακι σας ευχαριστω.πραγματικά μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος.

Δομνινακι για να μην Ξαναρχίζουμε τα ίδια περί εβδομάδων χαχαχαχα.Θα λες ότι σήμερα ΕΙΣΑΙ 17 εβδομάδων ή ότι σήμερα ΜΠΗΚΕΣ στην 18η.Δηλαδή τη άλλη εβδομάδα θα λες ότι ΕΙΣΑΙ 4 μηνών ή ότι ΜΠΗΚΕΣ στον 5ο μήνα. Σωστά Μελινάκι?

Κουκλίτσα μου σε πειράζω....λεγε ότι θες εσύ,εμείς καταλαβαίνουμε.Φτάνει που το μπεμπακι ειναι καλα και όλα τα αλλά άστα.Σε φιλώ.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Tinkerbell και Δομνινακι σας ευχαριστω.πραγματικά μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος.

Δομνινακι για να μην Ξαναρχίζουμε τα ίδια περί εβδομάδων χαχαχαχα.Θα λες ότι σήμερα ΕΙΣΑΙ 17 εβδομάδων ή ότι σήμερα ΜΠΗΚΕΣ στην 18η.Δηλαδή τη άλλη εβδομάδα θα λες ότι ΕΙΣΑΙ 4 μηνών ή ότι ΜΠΗΚΕΣ στον 5ο μήνα. Σωστά Μελινάκι?

Κουκλίτσα μου σε πειράζω....λεγε ότι θες εσύ,εμείς καταλαβαίνουμε.Φτάνει που το μπεμπακι ειναι καλα και όλα τα αλλά άστα.Σε φιλώ.

ΟΚ! Την άλλη βδομάδα μπαίνω και επισήμως στον 5ο! Γιούπι!:tongue:

L2qIp2.png

Νασούλα πολύ χάρηκα που ανέβηκε το ποσοστό της αυχενικής:D άρα όλα καλά!!!

Σας είχα γραψει και νωριτερα και ειχα γραψει και αρκετουτσικα και πατησα καταλαθος ενα κουμπι και σβηστηκαν ολα ....και νευρίασα:rolleyes:

Χαχαχαχα καλά τα λες στο Δομνινάκι το είδα και γω και σκέφτηκα να της το πω.....αλλά λέω όχι πάλι να της λεω τα ιδια την έπρηξα την κοπέλα με τις μετρήσεις:tongue::tongue:

Σημασια εχει οτι ειναι μια χαρα το μωράκι της;)

Δομνινακι και Νασουλα νιωθετε καθολου ενοχλησεις χαμηλα? οχι τπτ σπουδαιο ουτε πονο.....αλλά μια ελαφρια αισθηση δεν ξερω πως να την περιγραψω........υποθετω πως αυξανεται η μητρα και νιωθω ετσι.

Να σας ρωτησω και κατι άλλο..............και μενα ο γιατρος μου ειπε ασβεστιο και σιδηρο μετα την αυχενικη...........ο δικος μου που εδωσε μια μαρκα ασβεστιου και ο γιατρος του εοπυ μου ειπε οτι δε γραφεται ο συγκεκριμενος αλλα υπαρχει σε αλλη εταιρια αλλη μαρκα ασβεστιο που μπορει να μυ γραψει και τα παιρνω δωρεαν. Απλα δε ξερω κατά ποσο εχουν διαφορες και αν πχ αυτο που μου γραψε ο γιατρος ειναι καλυτερο. Εσεις ποιο παιρνεται?

Θα κοιταξω να ενημερωθω μεχρι να ξεκινησω ....απλα αν γνωριζεται κατι ενημερωστε με.

Διαφημίσεις

Εγώ σημερα πηρα τα αποτελέσματα απο κατι εξετασουλες που εκανα χθες, σιδηρο, φεριτινη καλλιεργεια ουρων και τοξοπλασμα.

Εντυπωσιαστηκα με το σιδηρο γιατι συνηθως ειναι χαμηλος, τωρα ειναι στα μεσα των φυσιολογικων τιμων περιπου και η φεριτινη που ειχα ξανακανει στην αρχη της εγκυμοσυνης διπλασιάστηκε:shock: τελικά η καλή διατροφή που κανω ειχε τα αποτελέσματα της:tongue:

Κουκάκι εγώ λεω οτι μπορεις σιγα σιγα να αρχισεις να ετοιμάζεις τη βαλιτσα....σε χαλαρους ρυθμους ώστε να χεις και το χρόνο να συμπληρωνεις ό,τι χρειάζεται στην πορεία.......και ας γεννησεις και σε ένα μήνα δεν πειράζει.

Μομεντάκι τι κάνει ο μικρούλης? σου κάνει αισθητη την παρουσία του??

Δεσποινάκι με το καλό να αρχισεις κοριτσι μου:D

Εχω μια απορία......στο οτι ο γιατρος σου δε σου χει πει ακομα το πρωτοκολλο και οτι περιμενει να αδιαθετησεις.

Λογικα απο οτι συμπεραίνω δε θα κανεις το μακρυ αφου θα ξεκινησεις με την περιοδο......αλλά τα φαρμακα δε θα πρεπει να τα γνωριζεις? τα έχεις ήδη? γιατι θα πρεπει να τα χεις ωστε να μπορεις να ξεκινησεις άμεσα απο τη στιγμη που θα αδιαθετησεις....λέω εγω τωρα.

Μπορει και γω κατι να μην καταλαβα καλά......

Δομνινακι και Νασουλα νιωθετε καθολου ενοχλησεις χαμηλα? οχι τπτ σπουδαιο ουτε πονο.....αλλά μια ελαφρια αισθηση δεν ξερω πως να την περιγραψω........υποθετω πως αυξανεται η μητρα και νιωθω ετσι.

Να σας ρωτησω και κατι άλλο..............και μενα ο γιατρος μου ειπε ασβεστιο και σιδηρο μετα την αυχενικη...........ο δικος μου που εδωσε μια μαρκα ασβεστιου και ο γιατρος του εοπυ μου ειπε οτι δε γραφεται ο συγκεκριμενος αλλα υπαρχει σε αλλη εταιρια αλλη μαρκα ασβεστιο που μπορει να μυ γραψει και τα παιρνω δωρεαν. Απλα δε ξερω κατά ποσο εχουν διαφορες και αν πχ αυτο που μου γραψε ο γιατρος ειναι καλυτερο. Εσεις ποιο παιρνεται?

Θα κοιταξω να ενημερωθω μεχρι να ξεκινησω ....απλα αν γνωριζεται κατι ενημερωστε με.

Μελετινάκι αυτές τις ενοχλήσεις που γράφεις είναι το μόνο που νιώθω από την αρχή μέχρι και σήμερα ακόμη! Αν δεν είχα κι αυτές πραγματικά θα αναρωτιόμουν αν είμαι έγκυος! Είναι απολύτως φυσιολογικό και ναι, είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα..

Εμένα μου έχει δώσει ασβέστιο σε μασώμενα δισκία.. Νομίζω λέγεται Calciofer αλλά δεν είμαι σίγουρη. Μπορώ να στο γράφω το βράδυ από το σπίτι.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γιατρός μου παρ'όλο που δεν είναι στον ΕΟΠΠΥ έχει πάρει κωδικούς και μου γράφει ο ίδιος τα φάρμακα και τις εξετάσεις και έτσι δεν χρειάζεται να τρέχω και σε γιατρούς του ΕΟΠΠΥ.

Για το μαγνήσιο που τον είχα ρωτήσει πάντως γιατί μου έχει δώσει το Trofocard το οποίο είναι σε σκόνη και δεν τα πάω καλά μαζί του και ήθελα να μου δώσει δισκία μου είχε πει ότι θα έπρεπε να παίρνω 2 δισκία το πρωί και 2 το βράδυ προκειμένου να αναπληρώσουμε τη δόση της σκόνης και δεν το ήθελε!

Επίσης μου δίνει σίδηρο και φυλλικό μαζί σε ένα χάπι.. Κι αυτό άμα θες θα στο γράψω το βράδυ!

L2qIp2.png

Μελετινάκι αυτές τις ενοχλήσεις που γράφεις είναι το μόνο που νιώθω από την αρχή μέχρι και σήμερα ακόμη! Αν δεν είχα κι αυτές πραγματικά θα αναρωτιόμουν αν είμαι έγκυος! Είναι απολύτως φυσιολογικό και ναι, είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα..

Εμένα μου έχει δώσει ασβέστιο σε μασώμενα δισκία.. Νομίζω λέγεται Calciofer αλλά δεν είμαι σίγουρη. Μπορώ να στο γράφω το βράδυ από το σπίτι.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γιατρός μου παρ'όλο που δεν είναι στον ΕΟΠΠΥ έχει πάρει κωδικούς και μου γράφει ο ίδιος τα φάρμακα και τις εξετάσεις και έτσι δεν χρειάζεται να τρέχω και σε γιατρούς του ΕΟΠΠΥ.

Για το μαγνήσιο που τον είχα ρωτήσει πάντως γιατί μου έχει δώσει το Trofocard το οποίο είναι σε σκόνη και δεν τα πάω καλά μαζί του και ήθελα να μου δώσει δισκία μου είχε πει ότι θα έπρεπε να παίρνω 2 δισκία το πρωί και 2 το βράδυ προκειμένου να αναπληρώσουμε τη δόση της σκόνης και δεν το ήθελε!

Επίσης μου δίνει σίδηρο και φυλλικό μαζί σε ένα χάπι.. Κι αυτό άμα θες θα στο γράψω το βράδυ!

Δομνινάκι σε ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντησεις σου.

Ενταξυ δε χρειαζεται να ψαξεις τις ονομασιες καταλαβα καποια πραγματα.

Αυτο που λες με τους κωδικους και τον Εοπυ ολοι οι γυναικολογοι πλεον ειναι υποχρεωμενοι να το χουν ασχετα αν ειναι συμβεβλημενοι με τον εοπυ.....απλα εγω τωρα στην αρχη παρακολουθουσα καποιες εξετασεις ορμονολογικες καθε βδομαδα και πηγαινα σε κεντρο μανας και παιδιου που ειναι πιο κοντα μου απο οτι ο γιατρος και μου τα γραφαν.

Φιλάκια στην κοιλίτσα σου:D

Μελετινάκι εγώ παίρνω το ασβέστιο που λέγεται bodycalcin μου τα γράφει ο γιατρός με το ΕΟΠΥ έχω να πάρω βέβαια κανένα μήνα τώρα και δεν ξέρω αν έχει κάτι αλλάξει στο μεσοδιάστημα! Προς το παρών έχω πολύ απόθεμα γιατί καμια φορά ξεχνάω να τα πιω :-Ρ

Σίδηρο παίρνω τα ferosanol (2/ημέρα) και μου είχαν επισημάνει να μεσολαβούν τουλάχιστον 2 ώρες πριν και 2 μετά από την λήψη σιδήρου για να πάρω το ασβέστιο ή να φάω κάτι γαλακτοκομικό, αυγό ή να πιω καφέ γιατί διαφορετικά δεν γίνεται καλή απορρόφηση.

Τέλος, Δομνίνα μου εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη έπαιρνα το μαγνήσιο (trofocard) σε χαπάκι 1/ημέρα έχει τόσο μεγάλη διαφορα η σκονη με το χαπάκι? εντυπωσιάστηκα!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Δεσποινάκι και Νασούλα πολύ μου άρεσαν τα ευχάριστα νέα που μας φέρατε!!!

Καλή συνέχεια Νασούλα μου με μία υγιέστατη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και........

καλή αρχή Δεσποινάκι και εύχομαι σύντομα να εύχομαι και σε σένα τα παραπάνω!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

Υ.Γ. Ντεσούλα που είσαι???

Έχω μέρες να δω μηνυμά σου και σε σκέφτομαι πολύ!!!!!

f13Fp2.png

Γεια σας κοριτσια και απο μενα

ακουω ευχαριστα νεακια από τις εγκυούλες Νασούλι, Κουκάκι , Μελετινάκι και Δομνινάκι και κλασικά αγχωμένο Μομεντάκι χιχιχιχικαι χαιρομαι!

Άντε να πέρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες με πρωτοπόρο τη Δέσποινα!!!!

Καλή αρχή κοριτσάκι μου

Θα επανέλθω με καλύτερα νεάκια αφού ξεμπερδέψουμε με τη νοσηλεία του συζύγου και το χειρουργείο

φιλιά σε όλες όλες

Γεια σας κοριτσια και απο μενα

ακουω ευχαριστα νεακια από τις εγκυούλες Νασούλι, Κουκάκι , Μελετινάκι και Δομνινάκι και κλασικά αγχωμένο Μομεντάκι χιχιχιχικαι χαιρομαι!

Άντε να πέρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες με πρωτοπόρο τη Δέσποινα!!!!

Καλή αρχή κοριτσάκι μου

Θα επανέλθω με καλύτερα νεάκια αφού ξεμπερδέψουμε με τη νοσηλεία του συζύγου και το χειρουργείο

φιλιά σε όλες όλες

Πότε είναι το χειρουργείο Μαρκελάκι μου? Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!Καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρρωση!!!

f13Fp2.png

Δεσποινάκι με το καλό να αρχισεις κοριτσι μου:D

Εχω μια απορία......στο οτι ο γιατρος σου δε σου χει πει ακομα το πρωτοκολλο και οτι περιμενει να αδιαθετησεις.

Λογικα απο οτι συμπεραίνω δε θα κανεις το μακρυ αφου θα ξεκινησεις με την περιοδο......αλλά τα φαρμακα δε θα πρεπει να τα γνωριζεις? τα έχεις ήδη? γιατι θα πρεπει να τα χεις ωστε να μπορεις να ξεκινησεις άμεσα απο τη στιγμη που θα αδιαθετησεις....λέω εγω τωρα.

Μπορει και γω κατι να μην καταλαβα καλά......

σωστες ειναι οι αποριες σου κ καλα τα λες...αλλα οχι δεν μου ειπαν τιποτα θα μαθω οταν αδιαθετησω αχαχααχα:tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Δέσποινας μου καλή αρχή κουκλίτσα μου,νιώθω ότι αυτή τη φορά θα αλλάξει το γούρι και θα χουμε τα ευχάριστα.Θα περιμένουμε μαζί με σένα να περάσουν οι μέρες.Καλή επιτυχία.

Μαριαμνακι ευχαριστω.

Να σας πω οτι η αγωνία τελείωσε(θέλω να πιστευω) γιατί με πήρε το βράδυ ο γιατρός και μου είπε ότι η papp-a βγήκε καλή,οπότε ανέβηκαν και τσ ποσοστά και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.Δεν θυμόταν τα ακριβή νουμερα γιατί τον πήραν τηλ από το νοσοκομείο μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα και του τα είπαν προφορικά,και σήμερα θα τις έχει και στα χέρια του.Κλείσαμε και ραντεβού να με δει σε δύο βδομάδες και ξεκινάω και σίδηρο και ασβέστιο.Αυτά τα ευχάριστα νέα μου.

Φιλακια σε όλες,πάω για ύπνο,όσο προλαβαίνω γιατί στις 8 πρέπει να ξυπνήσω.

ναι νασουλα μου θα εχω εσας παρειτσα μου κ θα περασουν γρηγορα οι μερες!!!!!!!!!!!!! σας ευχαριστω που ειστε εδω σε ολα τα βηματα κ τις προσπαθειες της καθεμιας κοπελας!!!σας ευχαριστω ολες ,ξεχωριστα τη καθε μία!!!;):P

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...