Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Και ναι! Επιτέλους κατάφερα να μπω κι εγώ να σας γράψω τα νεάκια μου...ήτανε απίστευτες οι τελευταίες μέρες λόγω τρεχάματων...Είχε και άδεια ο μομέντος και βάφτηκε το δωμάτιο του μικρούλη μας! Αμέ! Γαλάζιο και κιτρινο-πράσινο-λαχανό-κάτι το άλλο χρώμα! Σαν τα χαλιά της Μυραράκη η περιγραφή μου!;)

Δεν αγοράσαμε κάτι...γιατί είμαστε στο ψάξιμο ακόμα...σύγκριση προδιαγραφών και τιμών....Να δω αν θα καταφέρουμε να αποφασίσουμε τίποτα ποτέ! Είμαστε και οι δυο αναποφάσιστοι για ΟΛΑ! Πάμε καλά!:P Οπότε καραμελλάκι καταλαβαίνεις σε πόση ετοιμότητα είμαστε!;) Αχ κι εγώ θέλω να ρθείτε να παίξουμε με τα κρεβάτιααα....σνιφ!:rolleyes:

Κουκάκι μου μεγαλώνει ο παίδαρος μας ε; Πω πω! Αντε κοριτσάκι μου όλα καλά! Ο Θεός βοηθός και όλα καλά θα πάνε!!!

Μελετινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι πού είσαιιιιι;;;

Το λοιπόν τώρα που τα κατάφερα να μπω να σας πω κι εγώ τα νέα μου...Την προηγούμενη Παρασκευή πήγαμε να δούμε και το μομεντάκι μας! Μεγαλώνουμε και γίναμε ολόκληροι άντρες....Σε δυο βδομαδούλες ο μικρός πήρε 400 γραμμάρια περίπου (πολλά δεν είναι;) και φτάσαμε αισίως τα 1800 γρ! Εγώ από κιλά τίποτα και απορώ πώς γίνεται αυτό! Οπότε είμαι ακόμη στα συν 4! Το μόνο κακό είναι πως δεν μπορώ να "δω " το μομεντάκι γιατί είναι σε κάθε υπερήχο κάπου μπηγμένο μέσα στον ομφάλιο λώρο...έχει και τα χέρια του μπροστά...και προσωπάκι δεν πολυβλέπω παρά αποσπασματικά από δω και από κει το κορμάκι του και φεύγω από το γιατρό με ένα αίσθημα....παράξενο! Τέσπα! Φτάνει να είναι καλά!Επίσης γύρισε με το κεφάλι προς τα κάτω...χμ...δεν ξέρω όμως αν εννοεί πως θα μείνει έτσι ανάποδος...μένει άραγε; Θα το επιβεβαίωσω την επόμενη φορά!

Πήρα και τα αποτελέσματα της καμπύλης γλυκόζης και είναι μια χαρά:

Νηστείας : 82 (φ.τ. 70-110)

30 λεπτά : 99 (φ.τ.120-180)

60 λεπτά: 128 (φ.τ.125-185)

90 λεπτά: 107 (φ.τ.110-135)

120 λεπτά: 103 (φ.τ.80-120)

Πάει κι αυτό! Τώρα είμαι στην 31η βδομάδα..και εύχομαι και προσεύχομαι να μας βοηθήσει ο Θεούλης και η Παναγίτσα να συνεχίσουν όλα καλά...

Τι΄αλλο; Πήγαμε και βολτούλα παραθαλάσσια με τον μομέντο και μείναμε σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο....Αχ πόσο το χρειαζόμασταν! Ητανε πολύ ωραία και χαλαρά...Εβγαλα και φωτογραφιούλες ολόσωμες...Αμέ! Αντε τώρα να καταφέρω να σας στείλω καμιά στο φατσοβιβλίο να δείτε επιτέλους τη συσκευασία του μομεντακίου ! Χμ...όχι πως έβγαλα και πολλές...νομίζω 3! Ναι ναι! Είμαι μανιακή με το φακό βλέπετε!;)

Τουρτίτσαααααα μου...μ'αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!:D

Μαρκελάκιέγινε η επέμβαση; Η θα γίνει; Χμ...τα έχω συγχίσει απ ότι καταλαβαίνεις! Ολα καλά να πάνε επιτέλους! Ουφ...άντε!

Δεσποινάκιήμασταν και θα είμαστε εδώ...δίπλα σου...επιμένουμε μαζί σου!:D

Αχ τελείωσε το πλυντήρίο! Πάω να απλώσω...Τι χαρά!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Koριτσάκια γεια σας και από μένα!!!!:D:D:D

Όπως καταλάβατε είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα νέα μας είναι πολύ καλά!!!!

Άργησα λιγακι να σας γράψω γιατί είχα κόσμο σπιτι και εκτος απο αυτό....με πηραν το πρωι τηλ απο το κεντρο και που μετεθεσαν την ωρα της αυχενικης για αργότερα γιατι κατι ετυχε στο γιατρό.

Ας πάμε στο κυρίως θέμα........η αυχενική μας ήταν 1,4 πολύ καλή:D , ρινικό οστό ορατό (εμένα μου φάνηκε και μεγαλούτσικη η μύτη:rolleyes:) λέτε το μωρό μου να βγεί μυταρούδικο?? :tongue::tongue::tongue:

Όλες οι μετρήσεις που έκανε ήταν στις φυσιολογικες τιμές, επισης μου ειπε πως δεν βλέπει αποκόλληση ....ας ελπίζουμε να γλιτώσαμε απο δαύτη αν και πριν λίγο είδα μια σταγονίτσα καφέ....ίσως να ήταν υπολλείματα.

Το μηκος του ηταν σχεδον 6 χιλιοστα, μια χαρα για την ηλικια κυησης και αφου τα είδαμε όλα καλά, τον ρώτησα αν φαινεται καθολου το φυλο, μου ειπε πως είναι νωρις ακομα αλλά μπορει να μας πει σε ποσοστο 60 % ότι φαίνεται για αγοράκι.

Ααα και ήταν ετοιμο .....ακριβώς στην καταλληλη θεση για τη μέτρηση της αυχενικής.....δε μας κουρασε καθολου......ειχε παρει θεση και περιμενε να το εξετάσουμε :)

Κουκάκι, Μομεντάκι, Δομνινάκι ακούτε? θα γεμίσει αγοράκια το καφε μας:o

Αυτα τα νέα μου, πήρα μια μικρή ανάσα και ελπίζω και στην πορεία όλα να πάνε καλά.

Αααααααα επίσης η κοιλίτσα μου έχει αρχίσει να φουσκώνει λιγάκι ;)

Μομεντάκι σουπερ οι εξετασουλες σου!!!! Μια χαρά ο μπεμπάκος ...είδες που άδικα ανησυχείς?

Δομνινάκι με το καλο αυριο να δειτε το μωράκι σας;) να μας γράψεις τα νέα σου.

Καραμελλάκι μου πέρασε ένας χρόνος!!!! Θα χει τα πρωτα της γεννέθλια η καραμελλίτσα μας!!!! Πότε ήταν που σε θυμάμαι εγκυούλα και μιλουσαμε αργα το βραδυ στο τσατ....που το ξενυχτουσαμε....θυμάσαι?..και τωρα έχεις γεννησει και γινεται και ενος χρονών η κουκλιτσα σου!!!! Τις ευχές μου θα σου της πω όμως αυριο ....που χει τα γεννεθλιάκια της!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κοριτσάκια και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Χαιρομαι πολύ που μοιράζομαι μαζί σας αυτές τις πολύ όμορφες στιγμες.

Ευχομαι στην καθε μια σας ό,τι επιθυμει και συντομα να γεμισει μωράκια το καφέ μας από όλα τα κορίτσια, πραγματικά το εύχομαι με όλη μου την ψυχή!!!!:D

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου αν και είμαι πολύ χάλια με εμετούς και γρίπη μπήκα να πω ένα γρήγορο μπράβο για το μελετινακι.Τέλεια η αυχενική σου κοριτσακι μου,μπράβο.

Τα υπόλοιπα ας ελπισουμε να μπορέσω να μπω αύριο.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλημέρα!!!:P:p

Σας γράφω γρήγορα-γρήγορα γιατί πρέπει να κατέβω για ψώνια τώρα που είναι πρωί ακόμα γιατί σε λίγο θα πιάσει πάλι η ζέστη..........:evil: Πότε θα τελειώσει αυτός ο παρατεταμένος Αύγουστος.......????:rolleyes:

Μελετινάκι μου το είχα προβλέψει το αγοράκι θυμάσαι??

Βιολογικά αγοράκια εν δράση στο καφέ μας!!!:P:p Μπράβο πολύ καλά τα νέα απο την αυχενική!!! Έφυγε και η αποκόλληση οπότε όλα προχωράνε τέλεια!!!:P:p

Σε λιγάκι θα περάσουν και οι πονοκέφαλοι γιατί θα κόψεις και τα ουτρο και θα ησυχάσεις!!!

Μομεντούλα μου μιά χαρούλα ο μπεμπούλης σου!! Δεν είναι πολύ το βάρος του είναι πάρα πολύ καλός!!! και δεν είναι και αγύριστο κεφάλι σαν το δικό μου.....:tongue: Πήρε και την θεσούλα του!!! Τώρα που έχει πάρει θέση είναι λίγο δύσκολο να ξαναγυρίσει ανάποδα όχι ότι δεν συμβαίνει αλλά είναι πιο σπάνιο να γίνει πλέον γιατί από εδώ και πέρα θα μεγαλώνει και θα στενεύει ο χώρος του για να κάνει τουμπίτσα!!:P

Νασούλα περαστικά!! Ελπίζω να μην έχεις και πολύ πυρετό....

Τέλος να σας πω τα νεότερα από την Ιονελίτα!! έκανε εχθές την επαναληπτική χοριακή και το αποτέλεσμα ήταν 3400 κοντά!! οπότε όλα πηγαίνουν μια χαρά και μεγαλώνει το σποράκι!!! Σε λίγο θα έρθει και στην Αθήνα φαντάζομαι για να πάνε στο γιατρό για υπέρηχο!!:P

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

images?q=tbn:ANd9GcTk08is42y3O5WLwRgL5FRawZitoquLQoyuuP5oryxNeAM5VG2Thg

Για την Καραμελίτσα μας!!!!

Να ζήσεις καραμελίτσα και Χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις να......... βάφεις τα μαλλιά!!!

Να την χαιρόσαστε Καραμέλο μου!!!

Μου φαίνεται λές και πέρασαν μόλις 5-6 μήνες από τότε που βάζαμε στοιχήματα για την ημερομηνία γέννησής της και τώρα χρόνισε κιόλας!!! Πω,πω!!Περνάει γρήγορα ο καιρός!!! Πολύχρονη να είναι!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα ξύπνησα από τις 3 το πρωί και πραγματικά σέρνομαι.. Νομίζω ότι χασμουριέμαι συνέχεια αλλά τι να κάνω.. έπρεπε να έρθω στη δουλειά.. Θα αναπληρώσω το βράδυ όμως σίγουρα γιατί είμαι σίγουρη ότι μόλις πάω σπίτι, φάω και αράξω στον καναπέ θα πέσω σε λήθαργο..

Τα νέα μας είναι πολύ καλά.. Το μικρούλι μας είναι 15 ολόκληρα εκατοστά, η καρδούλα του χτυπούσε ρυθμικά και καθόταν σταυροπόδι οπότε ο μπαμπάς μας έμεινε με την απορία τι φύλο έχουμε τελικά.. Ο γιατρός με κοίταξε και από πάνω και από κάτω αλλά το μικρό είχε βάλει την πατούσα κάτω από το πωπουδάκι και δεν μπορούσε να δει με τίποτε.. Επιμένει στο 95% αγόρι και εμένα αυτό με συμφέρει! :-P

Τσίμπησα 1.5 κιλάκι οπότε σύνολο 2.5. Η πίεσή μου μια χαρά, ο τράχηλος κλειστός και το αμνιακό υγρό τέλειο.

Ρώτησα πότε θα αρχίσω να το καταλαβαίνω και μου είπε σε 3 με 4 βδομάδες.. Υπομονή λοιπόν!

Επόμενο ραντεβού μας στις 20 Νοέμβρη..

Έχω να σας πω κι ένα στενάχωρο νέο.. Τράκαρε η νύφη μου προχθές το βράδυ με το αυτοκίνητο και έχοντας τα παιδιά μέσα.. Τη χτύπησε ένας μεθυσμένος που έκανε προσπέραση από το αντίθετο ρεύμα.. Ευτυχώς δεν πάθανε απολύτως τίποτε, μόνο τρομάξανε πολύ αλλά το αυτοκίνητο σμπαράλια.. Οι λαμαρίνες όμως γίνονται.. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν είχαν πάθει κάτι τα παιδιά!

Μελετινάκι μου κι άλλο αγοράκι στην παρεούλα μας; Τι καλά! Έτσι όπως πάμε θα γίνουμε η συμμορία των 14 εν δράσει! Είμαι σίγουρη ότι περνώντας λίγο ακόμη ο καιρός όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα και μαζί και οι πονοκέφαλοι θα εξαφανιστούν και θα μπορέσεις ανενόχλητη να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!

Μομεντάκι μου γλυκό, έφτασες κιόλας 31 εβδομάδων.. 2 μήνες μείνανε πάνω κάτω και το αστρομομεντάκι θα προσγειωθεί στην αγκαλιά σου.. Τα χρώματα που περιγράφεις μου αρέσουν πολύ και είμαι σίγουρη ότι το καλό σου γούστο θα είναι διάχυτο στο δωμάτιο του μπέμπη ότι κι αν αποφασίσετε τελικά να αγοράσετε.. Αλήθεια, για όνομα έχετε αποφασίσει ή όχι ακόμη;

Εσείς κουκάκι μου; αποφασίσατε για όνομα ή όχι ακόμη;

Νασούλα πολύ στενοχωριέμαι που ταλαιπωρείσαι τόσο πολύ με τους εμετούς και τις ζαλάδες.. ειλικρινά εύχομαι να σταματήσουν το συντομότερο..

Το νούμερο της Ιονελίτας μας είναι τέλειο! Με το καλό να δουν και το σποράκι live!

Ξέχασα να ευχηθώ στη γλυκιά καραμελλίτσα μας Χρόνια Πολλά! Πάντα γερή, χαρούμενη, ευτυχισμένη και να σκορπάει πάντα χαμόγελα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Νασούλα μου αρρωστουλα ε? αχ κοριτσάκι περαστικά σου, γρηγορα να γινεις καλά.....τι ηθελε και αυτη η γριπη να κανει την επίσκεεψή της πια? να προσέχεις!!

Δομνινάκι νια χαρά το μικρουλι σας:D σας κανει κολπάκια ωστε να μη μπορειτε να δειτε το φυλο ε?:tongue:

Πολλά αγοράκια έχουμε στο καφέ μας ε? νομίζω με μεγάλη διαφορά:o

Πολύ άσχημα τα τρακαρίσματα , αλλά σημασια έχει που όλοι είναι καλά!

Ιονελιτάκι χάρηκα πάρα πολύ που είχες μια τόσο καλή χοριακή!!

Κουκάκι μου έκανες τα ψώνια σου? Σημερα εχει πολυ καλό καιρό......εμενα μ αρεσει πολυ που δεν εχουν αρχισει ακομα τα κρυα....κοιτα να δεις που θα γεννησεις μεσα στο κατακαλόκαιρο :P:p

Ναι θυμάμαι που μου είχες πει για αγοράκι;) Βεβαια δεν ειναι σιγουρο γιατι το 60 % δε λεει και πολλά, θα δουμε στην πορεία που θα μεγαλώσει περισσότερο...το καλό που του θέλω:tongue:

Την καλημέρα μου σε όλα τα κοριτσάκια!

Καλησπερα!

Κουκακι μου μου φαινεται απιστευτο πως περασε ο καιρος...κοντευετε κι εσεις...βεβαια να κατσει οσο περισσοτερο μπορει και να μη βιαστει! Ακους κουκακο τζουνιορ???δε θα βρεις καλυτερα!

Δεσποινακι καλη αρχη σου ειπα??? Καλη αρχηηηη!!! αυτη τη φορα μανουλα!

Μελετινα νομιζω οτι οι εγκυμοσυνες μας μοιαζουν παρα πολυ! Με τα χρωματακια και τους πονοκεφαλους! κι εγω υπεφερα καθε μερα εσπαγε το κεφαλι μου...πιστευω ειναι απο την προγεστερονη και την εξτρα που παιρνουμε..ανακουφιστηκα απο τη 14η και μετα που εκοψα τις ενεσεις προγεστερονης και μειωσα τα ουτρο μεχρι που τα εκοψα...μετα απ ολα αυτα η εγκυμοσηνη ηταν μια χαρουλααα!! οποτε ερχονται καλυτερες μερες! ευχαριστησου την ξαπλα τωρα που μπορεις δες το ετσι!:rolleyes: Ειναι φορες που λεω αν ηξερα τι τρεξιμο θα ειχα μετα θα την ευχαριστιομουν λιγο περισσοτερο την ξαπλα!:P

Καλη επιτυχια γι αυριο! Μια χαρα θα ειναι το Μελετινακι!

Μομεντακι που εισαι?? τρεχετε? δε μας εχεις πει η το εχω χασει? εχετε ψωνισει επιπλακια? ειναι ετοιμο το παιδικο? ποσο εισαι τωρα? θα βαλω εγω ενα εξτρα τικερακι να μετραει την εγκυμοσυνη σου!:P:p:p οχι πλακα κανω!αλλα θα βολευε γιατι χανουμε το χρονο!

Μεθαυριο 6 του μηνα εχει γενεθλια η καραμελλιτσα και δε μπορω να το πιστεψω οτι περασε ενας χρονος...ενας πολυυυ γεματος χρονος αλλα και παλι σα χθες μου φαινεται που εσπασαν τα νερα και ηρθε και το μομεντακι στην κλινικη..μετα εκανα νανι και ξυπνησα και ειδα το πλασματακι μου..σνιφ..

Μομεντακι ποσο θα ηθελα να ερθω στην κλινικη οταν γεννησεις μαζι με την καραμελλιτσα και τον καραμελλο και να παιξουμε με τα κρεβατια!! χαχαχααα!!

Να κανονισουμε καφε σιγα σιγα??

Νικοοοολ? που εισαι?? το τηλ μου το εχετε??

Φιλια σε ολεεεες!

σε ευχαριστωωω καραμελλο μου!! χρονια πολλα !για την μικρη καραμελιτσα!!να την χαιρεστε!!!!!!φιλιααα πολλα να της δωσεις:P

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλσπερα!

Σας ευχαριστω πααααρα πολυ για τις ευχες σας!:D:D:D:D:D:D

καναμε ενα μικρο παρτακι και ηταν ομορφα!και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και ολες μανουλες η εστω εγκυουλες!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!:D:D

Που είσαστε καλέ κορίτσια?:eek:

Εγώ σήμερα αναμένω τα τελικά αποτελέσματα της αυχενικης με το παπ α .....να δω όμως τι ώρα θα με πάρουν γιατι παίζει να με πάρουν και αργότερα......εως τις 10.00 το βραδυ που κλεινει το κεντρο θα αναμένω.

Εχω όμως και ενα ευχάριστο νέο.....μας πήραν από το Χωρέμιο που είχαμε κάνει τις εξετάσεις Κυστικής..............(που αν θυμαστε εμενα σε άλλο κεντρο μου ειχαν βρει 2 μεταλλαξεις και οι ανθρωποι στο Χωρεμιο νομιζαν οτι νοσω)..........και τελικά ουτε εγω ειμαι φορέας ούτε ο άντρας μου. Απίστευτο?

Απλά μας τρέξανε πάρα πολύ:rolleyes: προφανως στο κεντρο που ειχα κανει τις εξετασεις εκαναν λαθος............ένα λαθος που στοιχησε 600 ευρω γιατι ο αντρας μου πηγε δυο φορες και εκανε την εξεταση με την εντυπωση πως ειμαι φορεας.......και μ αρεσει που μου με ειχαν βρει και σε 2 μεταλλάξεις παθολογική. Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά πως θα πράξω όσο αφορά το κέντρο που την έκανα.

Νασούλα πως είσαι?

Εσένα βγήκαν τα τελικά ποσοστά για συνδρομα down? θυμαμαι οτι ήταν καλά γιατι βγηκε καλή η παπ α σου.

Απλά ηθελα να ρωτησω και σενα και το Δομνινακι τι ποσοστά περίπου σας δίνουν? να δω και μενα τι θα μου βγαλλουν.

Εγω σκεφτομαι πως η αυχενικη μου βγηκε καλή, τωρα θα εξαρτηθει και απο την παπ α αν θα ναι καλά ή θα πεσουν τα ποσοστά και έχω και τον παράγοντα ηλικια που σιγουρα και αυτο θα μου ριξει τα ποσοστά.......για να δουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...