Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!:D:D

Που είσαστε καλέ κορίτσια?:eek:

Εγώ σήμερα αναμένω τα τελικά αποτελέσματα της αυχενικης με το παπ α .....να δω όμως τι ώρα θα με πάρουν γιατι παίζει να με πάρουν και αργότερα......εως τις 10.00 το βραδυ που κλεινει το κεντρο θα αναμένω.

Εχω όμως και ενα ευχάριστο νέο.....μας πήραν από το Χωρέμιο που είχαμε κάνει τις εξετάσεις Κυστικής..............(που αν θυμαστε εμενα σε άλλο κεντρο μου ειχαν βρει 2 μεταλλαξεις και οι ανθρωποι στο Χωρεμιο νομιζαν οτι νοσω)..........και τελικά ουτε εγω ειμαι φορέας ούτε ο άντρας μου. Απίστευτο?

Απλά μας τρέξανε πάρα πολύ:rolleyes: προφανως στο κεντρο που ειχα κανει τις εξετασεις εκαναν λαθος............ένα λαθος που στοιχησε 600 ευρω γιατι ο αντρας μου πηγε δυο φορες και εκανε την εξεταση με την εντυπωση πως ειμαι φορεας.......και μ αρεσει που μου με ειχαν βρει και σε 2 μεταλλάξεις παθολογική. Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά πως θα πράξω όσο αφορά το κέντρο που την έκανα.

Νασούλα πως είσαι?

Εσένα βγήκαν τα τελικά ποσοστά για συνδρομα down? θυμαμαι οτι ήταν καλά γιατι βγηκε καλή η παπ α σου.

Απλά ηθελα να ρωτησω και σενα και το Δομνινακι τι ποσοστά περίπου σας δίνουν? να δω και μενα τι θα μου βγαλλουν.

Εγω σκεφτομαι πως η αυχενικη μου βγηκε καλή, τωρα θα εξαρτηθει και απο την παπ α αν θα ναι καλά ή θα πεσουν τα ποσοστά και έχω και τον παράγοντα ηλικια που σιγουρα και αυτο θα μου ριξει τα ποσοστά.......για να δουμε.

μπραβο !!!!!!μελετινακι μου!!!!!! μονο ευχαριστα?τελειαααα νεα!!!:P:p

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Μελετινάκι μου εμένα βάσει της ηλικίας μου μου έβγαινε αν θυμάμαι καλά 1/895 αλλά με βάση την ηλικία της δότριας 1/17.000. Το pap AA το δικό μου πάντως βγήκε άριστο!

Όσον αφορά τώρα το κέντρο που έκανες τις εξετάσεις για την κυστική τι να πω... Άχρηστοι άνθρωποι.. Αλλά έχω μια απορία. Πως στο Χωρέμειο βρήκαν ότι τελικά εσύ δεν νοσείς αφού δεν σου εξέτασαν δείγμα αίματος;

Το καλό πάντως είναι ότι σου έφυγε ένας μεγάλος βραχνάς!

L2qIp2.png

Μελετινάκι μου εμένα βάσει της ηλικίας μου μου έβγαινε αν θυμάμαι καλά 1/895 αλλά με βάση την ηλικία της δότριας 1/17.000. Το pap AA το δικό μου πάντως βγήκε άριστο!

Όσον αφορά τώρα το κέντρο που έκανες τις εξετάσεις για την κυστική τι να πω... Άχρηστοι άνθρωποι.. Αλλά έχω μια απορία. Πως στο Χωρέμειο βρήκαν ότι τελικά εσύ δεν νοσείς αφού δεν σου εξέτασαν δείγμα αίματος;

Το καλό πάντως είναι ότι σου έφυγε ένας μεγάλος βραχνάς!

Σ ευχαριστώ Δομνινάκι μου για την απάντηση.

Στο Χωρέμιο έδωσα δείγμα.

Αρχικά πηγε ο άντρας μου πηραν σε εκεινον αιμα και τους εδωσε και τη δικη μου εξεταση απο το κεντρο που ειχα κανει για να εστιασουν και στις δικες μου μεταλλάξεις.

Καλά μολις ειδαν τη δικη μου νομιζαν οτι νοσω αφου ειχα δυο μεταλλαξεις.....και μαλιστα ρωτησαν τον αντρα μου δε νοσει η κοπελα?

Τους φανηκε περιεργο μαλλον ολο αυτο .....και μετα απο 3 μερες μας πηραν τηλεφωνο να περασω και γω απο εκει ή να τους παει αντρας μου δειγμα απο μενα να εξετασουν και εμενα.....και αυτο το εκαναν για να τσεκαρουν την αξιοπιστια των δικων μου αποτελεσμάτων..........και μαλιστα μας ειπαν πως εμενα δε θα με χρεωσουν για την εξεταση.

Ετσι τους πηγε ο αντρας μου το δειγμα απο μενα γιατι εγω δεν ειμουνα για πολλες μετακινησεις, απλα πηγα στο κοντινο μικροβιολογικο μου , μου πηραν αιμα και τους το πηγε........και σημερα μας απαντησαν......σε ενα μηνα μας ειχαν πει αλλά μας πηραν πολυ νωριτερα...γυρω στις 15 μερες.

Ισως επειδη ηξεραν πως ειμαι εγκυος να ζητησαν και τη δικη μου επαναληψη και γιαυτο μπορει να τα εβγαλαν και πιο γρηγορα. Τι να πω......ευτυχως στο Χωρεμιο ηταν επαγγελματιες οι ανθρωποι........αλλά αν μου ειχαν βρει οι προηγουμενοι απο την αρχη οτι δεν ειμαι φορεας ολα τα υπολοιπα δεν θα χρειαζόντουσαν.

Κι εμείς ήμασταν τυχεροί που έκανε την εξέταση στο Χωρέμειο ο άνδρας μου και όχι αλλού διότι σίγουρα δεν θα του βρίσκανε τη μετάλλαξη στην οποία είναι όντως φορέας αφού τα άλλα κέντρα δεν έχουν εξειδίκευση και θα ήμασταν ήσυχοι ότι δεν τρέχει κάστανο..

Τέλος καλό, όλα καλά.. αυτό να κρατάς Μελετινάκι μου..

L2qIp2.png

κοριτσακια μουυυ ποσο μου εχετε λειψειιι

αρχιζω με τα δικα σας...

μελετινακι μου!!! τι ωραια που τελειωσαν τα καφε!!! αντε πια...να ευχαριστηθεις κι εσυ !

ιονελιτα μου συγχαρητηρια κ απο εδω!!! ολα να πανε καλα μεχρι τελους!!

κουκακι μου πλησιαζειιιιι η μερα που θα κρατησεις το μπεμπακο σου αγκαλια...μα πως περασε ο καιρος!

δεσποινακι μου καλη αρχη!!

βρε τουρτιτσα μου τι χειρουργειο προεκυψε παλι?? ποπο δεν κανετε κανα ευχελαιο?? >(οχι οτι πιανει αλλα λεμε τωρα...)

νασουκο μου υπομονη...ξερω πως ειναι...κανε κουραγιο σε λιγο θα τελειωσουν αυτα τα συμπτωματα... να σου πω βρε αγαπη...το μπουκαλι βοτκα μπιμπερο απο που το πηρατε? εχω ξετρελαθει λεμε!!

δομνινακι ολα αριστα κ με εσενα! τι καλα...αντε βρε κοριτσια μου ετσι ολες να "ταχτοποιηθειτε" σιγα σιγα...

μαρκελακι μου ειμαι απαραδεκτη που εχω χαθει ναι οκ...ι νοου...αλλα δεν υπαρχει η ζωη μου απλα!

ανθουλα φιλια στα ζουζουνια!

μαριαμνακι μου τι καλα που επιτελους αναγνωριστηκε η αξια σου! ειδες τελικα...τπτ δεν παει χαμενο!

μομεντινιιιι 31 εβδομαδεεεεεεεεες???? ψιιιιιιιιι ι κανοτ μπιλιβ ιτ!!! φιλια στην κοιλιτσα και στειλε μας φωτοοοοοοο

να ζησεις καραμελιτσα και χρονια πολλαααααααααα μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια! Να μας ζησει καραμελο μου!

λοιπον τα δικα μας...

απο κιλα δεν τα παμε καλα...ευτυχως βασικα πηραν απο τον πατερα τους κ οχι απο μενα! Απο υψος ομως...εχουμε ξεφυγει! Σημερα 8 μηνων...71 ποντους η μικρη 75 ο μαγκας! Η μικρη εχει 3 δοντια και ετοιμαζει αλλα 3 (τα πανω) κ ο μικρος εχει 3 επισης...κ ετοιμαζει αλλα 3 ! τι γλεντια θα κανουμε δε σας το συζηταω...! Μαθαμε να κανουμε παλαμακια...να τραβιομαστε απο οπου βρουμε κ να σηκωνομαστε...να πεφτουμε κ να κλαιμε χεχεχε

Επισης αρνιομαστε να κατσουμε στο καροτσι !! (αχ η μεση μου!)

Η μητερα μου συνεχιζει ακαθεκτη...μεχρι που την παρασκευη της εμεινε στα χερια η αδελφη της...στην οποια διαγνωστηκε επισης...καρκινος στον πνευμονα...

Ετσι και βρω ποιος μας εχει μουτζωσει...θα τον τεμαχισω στο Συνταγμα...ετοιμαστειτε να μας δειξουν τα καναλια...

και κατα τα αλλα.....αυτη την Κυριακη ειναι η βαφτιση μας...οποιες κοπελες μπορεσουν να ερθουν θα ειναι μεγαλη μας χαρα! Ευτυχως...αν και στο τσακ καταφερα να τα κανονισω ολα..

Επισης....αντε να οργανωθουμε για αυτο το καφεδακι που λεγαμε!!!

Σας φιλω! Σας διαβαζω καθημερινα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Ιονελίτα μου συγχαρητήρια!!Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Μελετινάκι μου χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς!!!Καιρός να χαρείς την εγκυμοσύνη σου στο έπακρο!!!

Κουκάκι φτάνει ο καιρός κοριτσάκι μου!!!!!μου φαίνεται απίστευτο!!!

Μομεντάκι μου τί κάνεις????Περιττό να σου πω ότι στο νοσοκομείο που είμασταν κάνανε δωρεάν εξέταση μαστού για ένα διήμερο και εννοείται έκανα και πήγα και όλες μου τις φίλες :P:p:p:p:pχιχιχιχι

Ντεσάκι μου και γω έχω χαθεί 2 μήνες τώρα όλο άγχος!τπτ άλλο! Υπομονή για τους δικούς σου, εύχομαι να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται!!!τα Ντεσάκια ήλθαν να σου κάνουν τη ζωή πιό όμορφη μέσα από όλα αυτά!!!:P

Νασούλι, Δομνινάκι χαίρομαι που πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες σας!!!όλα καλά και στη συνέχεια εύχομαι!

Μαριαμνάκι χαίρομαι που πάνε όλα τόσο καλά στη δουλειά σου. Να ζεις όμορφες στιγμές και να μη σκέφτεσαι τα παλιά

Ροδακινούλα πολλά πολλά φιλιά!όποτε μπορείς μπες να μας πεις νεάκια από τον μικρό

Τουρτίτσα δε σε ξέρω αλλά να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!

Νικολινάκι μου μια μεγάλη αγκαλιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο!

Λοιπόν τα δικά μας τώρα

Σήμερα βγήκαμε από το νοσοκομείο μετά από 5 μέρες νοσηλείας. Έγινε το τελευταίο χειρουργείο του άντρα μου και πήγε πολύ καλά ευτυχώς, γιατί ήταν λίγο περίπλοκη η κατάσταση εκεί μέσα!

Ο γιατρός μας είπε να περιμένουμε 6-8 εβδομάδες για να προχωρήσουμε σε προσπάθεια μη βιαστούμε λόγω των ακτινοβολιών των εξετάσεων αξονικών κλπ και έτσι θα πράξουμε! Αλλάζουμε σελίδα χαλαρώνουμε και πάμε έτοιμοι για την προσπάθεια πρώτα ο Θεός πάντα!!!

Φιλιά σε όλες τις κοπέλες και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!!

Τσουπ.....να μαι και γω πάλι βραδινή βραδινή:tongue:

Βγήκαν και τα αποτελέσματά μας.......η τελικη συνδιασμένη πιθανοτητα είναι

1/2277 .Εμένα Δομνινάκι με βάση μονο την ηλικία ήταν 1/114 αλλά επειδη οι εξετάσεις βγήκαν καλές ανέβασαν πολυ το ποσοστό.

Εσένα ισως υπολόγισαν τη δικη σου ηλικια σε συνδιασμο με την παπ α στην πρωτη τιμη που εγραψες.

Πήρα και το γιατρό τηλ μου είπε οτι ειναι πολύ καλά τα αποτελέσματα και με αυτες τις τιμες δε συστηνουν αμνιοπαρακέντηση.

Και μεις αποφασισαμε να μην προχωρησουμε σε αμνιο.......γιατι το ποσοστο αποβολης σε αυτη την εξεταση ειναι 1/200 άρα η λογικη μας λεει οτι το ρισκο ειναι κατα πολύ μεγαλυτερο κανοντας αυτη την εξεταση απο το να εχει το μωρό καποιο συνδρομο.

Τελικά ακόμα βλέπω ελάχιστα καφε καθημερινά και βασικα για αυτο πηρα περισοτερο τηλ να τον ρωτησω αν χρειάζεται να κανω καποια επισκεψη μεχρι το επομενο ραντεβου που ειναι αρχες Δεκέμβρη........μου ειπε οτι τα καφε δεν ειναι ανησυχητικά , λογικα ειναι παλιό αιμα (βεβαια εγω το χω εδω και 3 βδομαδες σχεδον:rolleyes:) και μου ειπε αφου ακομα το βλέπω να συνεχισω και άλλο τα ουτρο για 15 μερουλες ακομα:roll:

Δε χρειάζεται να του κανω επισκεψουλα εκτος αν δω κατι κοκκινο, του ειπα πως και στην αυχενικη μου ειπε πως δε βλεπει αποκολληση.

Εγω βεβαια όσο βλέπω ακόμα τα καφέ συνεχιζω να ειμαι τις περισσοτερες ωρες ξάπλα.

Νεσκούλα θα θελα πολύ να ρθω στα βαφτίσια αλλά δυστυχως ακόμα δεν έχω αρχίσει τις εξόδους........μακαρι να σταματούσαν όλα τα συμπτώματα και να νιωθα καλά ώστε να ρθω......αλλά λιγες μερουλες εχουν μεινει για να γινουν ολα αυτα.

Αφήστε που καθε φορα που σηκωνομαι απο το κρεββατι ζαλιζομαι και γενικα εχω σκουριασει.....νιωθω πως αν σηκωθω να περπατησω πχ 100 μετρα θα κουραστω......φυσικη κατασταση 0 :|

Ποτέ μη λες ποτέ όμως.....μπορεί να αλλάξουν όλα ανέλπιστα και να με δεις ξαφνικά εκεί;)

Χαιρομαι πολυ που μεγαλωνουν τα ζουζουνια σου και είναι καλά!:D

Καλά αυτο που ειπες για την αδερφη της μαμας σου:o έμεινα κοκαλο........τι ατυχία ειναι αυτη ......τι να πω......μακάρι η γυναικα να το διαπιστωσε σε τετοιο σημειο εξελιξης που να μπορει να γινει κατι.

Μαρκελλάκι μου χαίρομαι πολύ που όλα πηγαν και πάνε καλά!:D

Αλλά εισαι απιστευτη..........βρε θηριο βρηκες και μεσα στο νοσοκομειο ευκαιρία να κανεις και εξετασουλα για το μαστο? Πωπω παντου σε κυνηγανε οι εξετάσεις:tongue::tongue: ακους μομεντακι?Πολυ καλά ομως έκανες και μπράβο σου που ενημερωσες και τις φιλες σου, ο έλεγχος ποτε δεν εκανε κακο....αντιθετως.

Και κάπου εδώ σας καληνυχτίζω!!!!! Όνειρα γλυκά!!!!!:D

Καλημέρα κοριτσάκια μου κι από μένα..

Ο καιρός σήμερα είναι ψυχρός, βροχερός και συννεφιασμένος και μου αρέσει πολύ.. Λατρεύω να βρέχει καταρρακτωδώς και να χαζεύω από το παράθυρο.. Χθες το βράδυ που άνοιξαν οι ουρανοί καθόμουν στο σαλόνι και χάζευα με τις ώρες..

Μελετινάκι μου η τιμή που σου έγραψα ήταν άνευ συνδυασμού με την Pap-AA. Τα αποτελέσματα του Pap-AA τα πήρε ο γυναικολόγος μου 2 μέρες μετά.. Πάντως ούτε κι εγώ θα προχωρούσα σε αμνιοπαρακέντηση..

Νομίζω ότι σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσεις να κινείσαι περισσότερο διότι η πολύ ακινησία προκαλεί και αδυναμία και ζαλάδα και γενικότερη κακουχία στον οργανισμό.. Και αφού σιγά σιγά ξεφορτώνεσαι τα καφέ νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να πας και από το κρεβάτι στον καναπέ στο σαλόνι!

Desco μπορώ να καταλάβω πολύ καλά πως ακριβώς αισθάνεσαι αυτό τον καιρό. Είναι και για μένα τόσο πρόσφατο..

Σήμερα είναι μέρα γιορτής και λύπης μαζί για μένα.. Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια πέθανε ο πατέρας μου και αν ζούσε η μητέρα μου θα γιόρταζε! Γιορτάζει όμως η πολυαγαπημένη μου ανηψούλα που έχει και το όνομά της..

Μαρκελάκι περαστικά σας κοριτσάρα μου και γρήγορα σιδερένιος.. Βέβαια δεν έχω καταλάβει σε τι είδους επέμβαση υπεβλήθη ο άνδρας σου αλλά περαστικά και αγύριστα να είναι..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!!!!:D

Τι κάνετε?

Δομνινάκι μου ιδιαίτερη μερα η σημερινη για σένα....ευχομαι όμως να ναι καλά οι γονεις σου εκει που βρισκονται τωρα και σε λιγο καιρο να χαιρονται για το Δομνινάκι που θα το βλεπουν απο εκει ψηλά.

Η τιμη της αυχενικης νομιζα οτι ηταν με την παπ α......επειδη αν ηταν μονο το ποσοστο καθαρα της ηλικιας....ξερω οτι θα χαμε ολοιδιες τιμες;)αφου εχουμε την ιδια ηλικία......ακομα και τον ίδιο μηνα έχουμε γεννεθλια;)

Η τιμη αναλογα με την ηλικια ειναι ιδια για ολες τις γυναικες στην ιδια ηλικια....μετα αλλαζει το ποσοστο αναλογα και με τις μετρησεις.

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες οσο αφορα την κινηση μου.......γινεται αδυναμος ο οργανισμος με το καθισιο......βεβαια δεν ειμαι ολη μερα στο κρεββατι....εννοειται πηγαινω και στον καναπε, και στην κουζινα απλα ειμαι και αρκετες ωριτσες στο κρεβατι.....θα το κοψω ομως σιγα σιγα.

Σημερα βγηκα και εξω οδηγησα κιολας , καλα οχι μακρια 3 λεπτακια με το τουτου , πηγα στο μικροβιολογικο για κατι εξετασεις.

Το μωρακι της αδελφουλας σου τι κάνει?

Που ειναι καλε τα υπολοιπα κοριτσάκια?

Αρχισε και κρυο σημερα....μπρρρρ:tongue:

καλησπερα!ευχαριστουμε για τις ευχες!

μαρκελλα η σκέψη μετράει δε πειραζει για την εικονα χεχε!

μελετινα αντε να τελειωνουμε με τα καφεεε

αυτη την κυριακη ειναι η βαφτιση των ντεσακιων?πειτε μου οτι δεν ειναι πρωιιιι!εχω παιδικο παρτυυυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καραμελλάκι μου δυστυχώς τα βαφτίσια είναι πρωί.. Είναι στις 11.30 το πρωί.. Και όχι τίποτε άλλο αλλά εκείνη τη μέρα είναι και ο μαραθώνιος της Αθήνας και το κέντρο θα είναι όλο το πρωί κλειστό..

Εμείς εκείνη τη μέρα θα πάμε τις ανηψούλες μου στο Allou Fun Park το πρωί για τη γιορτή τους..

Μελετινάκι μου ο μικρός της αδερφής μου σε 1 βδομάδα πήρε μισό κιλό και τώρα είναι 3.100 ακριβώς.. Τον είχε μαζί της το πρωί που μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ακουγόταν και της παρήγγειλα να του πει ότι θα πάω σε 10 μέρες να τον δω.. Αυτές οι φωνούλες με κάνανε να λιώσω στην κυριολεξία!

L2qIp2.png

Ξέχασα να πω ότι αν με το καλό το παιδάκι μου είναι αγοράκι θα το βγάλουμε Γεράσιμο - Ταξιάρχη.. Γεράσιμος από τον πατέρα μου και Ταξιάρχη επειδή τον τάξαμε στον Ταξιάρχη της Σύμης.. Οπότε του χρόνου τέτοια μέρα αν όλα πάνε καλά θα γιορτάζουμε κι εμείς μιας και θα είμαστε βαφτισμένοι... Σκοπεύω να κάνω τη βάφτιση ανήμερα του Αγίου Γερασίμου που πέφτει Κυριακή!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...