Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Βέβαια θα μου πείτε ότι ακόμη δεν το είδαμε Γιάννη το ονομάσαμε αλλά δεν είναι κακό να ονειρεύομαι, έτσι δεν είναι;

Καθόλου κακό.....ειναι πολυ όμορφο να κάνεις όνειρα για το παιδάκι σου:D

Και πολύ μου άρεσε ο συνδιασμος του ονοματος με την ημερα που γιορτάζει το όνομά του...........θα χετε βαφτίσια και γιορτούλα μαζί!!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καραμελλάκι μου δυστυχώς τα βαφτίσια είναι πρωί.. Είναι στις 11.30 το πρωί.. Και όχι τίποτε άλλο αλλά εκείνη τη μέρα είναι και ο μαραθώνιος της Αθήνας και το κέντρο θα είναι όλο το πρωί κλειστό..

Εμείς εκείνη τη μέρα θα πάμε τις ανηψούλες μου στο Allou Fun Park το πρωί για τη γιορτή τους..

Μελετινάκι μου ο μικρός της αδερφής μου σε 1 βδομάδα πήρε μισό κιλό και τώρα είναι 3.100 ακριβώς.. Τον είχε μαζί της το πρωί που μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ακουγόταν και της παρήγγειλα να του πει ότι θα πάω σε 10 μέρες να τον δω.. Αυτές οι φωνούλες με κάνανε να λιώσω στην κυριολεξία!

Μια χαρούλα και το ανιψάκι:D.......αφου λιωνεις για το ανιψάκι σκέψου τι θα κανεις στο δικό σου αγοράκι;)

Κοριτσάκια μου καλησπέρα..

Επιτέλους κατάφερα να ξαναμπω και γω..

Μομεντάκι μου θέλουμε τόσο πολύ να σε δούμε με κοιλίτσα.. είσαι πολύ κοντά στο να κρατάς το μομεντάκι σας αγκαλιά.. και το δωμάτιο υπεροχο! Εμείς να δεις πόσο αναποφάσιστoι ήμασταν αλλά μια χαρά όλα χιχι εγω τα έψαχνα όλα 2 χρόνια πριν μείνω έγκυος χαχα και άλλαξα 5 φορές γνώμη για το δωμάτιο χιχι

Κουκάκι μου πω πω πως περασε ο καιρός? Τα έχεις όλα έτοιμα για τον μπεμπάκο σας? Μην σκας που δεν γυρισε κοριτσάκι μου..το μωράκι σου να ναι καλα!

Ντεσάκι μου τι ωραία.. πλησίασε η βάφτιση σας.. και μεγάλωσαν τα μικρα μας..

Καραμελλάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ! Να την χαίρεστε! Καλέ πότε μεγάλωσε τόσο η καραμελλίτσα μας?

Μαρκελλάκι σιδερένιος ο αντρούλης σου και γω συμφωνώ να περάσει λίγος καιρός και μετα βουρ για μπεμπε..

Νασουλα μου περαστικά.. αντε να χαρεις την εγκυμοσυνη σου! Ο Αλεξάκος? Το καταλαβαίνει ότι περιμένει αδελφάκι? Εμένα ο μπεμπης κορίτσια λες και είχε διαίσθηση.. όσο ανέβαινε μια χαρά η χοριακή του έλεγα αγάπη μου που είναι το αδελφάκι σου και μου χαίδευε την κοιλίτσα και της έδινε φιλάκια.. και 2 μερες πριν αποβάλω δεν εκανε τίποτα και απέφευγε λες και το είχε καταλάβει..

Δομνινάκι μου χαίρομαι που όλα είναι τέλεια... αχ ένας λόγος που θελω να κλείσω την βεράντα μου είναι για να κάθομαι να χαζεύω την βροχή... πιφ.. πότε θα την κλείσω... Και όχι δεν είναι καθόλου κακό που κάνεις όνειρα.. εγώ το κάνω συνέχεια γενικά στη ζωη μου.. ο αντρας μου είναι το αντίθετο και δεν θα θελα καθόλου να είμαι έτσι..

Μελετίνα μου τα καφε και μενα μου έλεγε ότι δεν είναι τίποτα.. μην ανησυχείς.. μην το παρακάνεις αμέσως με την κίνηση.. εγώ ξάπλωνα 6 μήνες και φέτος βρήκα την φόρμα μου και επειδη ξάπλωνα πάλι 2 μήνες τώρα με όλα αυτά πάλι βγαίνω 5 σκαλιά και ειναι λες και ετρεξα σε μαραθωνιο..

Ιονελίτα μου μπράβο αγάπη μου.. στεναχωριέμαι πολύ που δεν κατάφερα να είμαι μαζί με την 2η φουρνιά των μωρών μας και το δικό μου έφυγε αλλά να ξέρετε ότι χαίρομαι πολύ για εσάς!!Ίσως στο 3 να μαστε μαζί :rolleyes:

Δεσποινακι, georkat, μαράκια, ανθή μου σας φιλώ!

Αχ αυτά θυμάμαι.. όποια ξέχασα την διπλοφιλώ!

Τα δικά μας νέα.. ο μπεμπακος είναι επιλεκτικός πότε θα μιλάει αλλά πλέον μπορώ να πω ότι λέει τα πάντα.. λέει και πάουλα που είναι η φράουλα, νάνα για τον ανανά, μπανανανανα για την μπανάνα χιχι και κάνει και συνδυασμούς.. επίσης εδώ και 2 εβδομάδες του κόλλησε και θέλει να βλέπει τα βιντεάκια του νομίζει ότι είναι άλλο μωράκι και κάνει χαρά και γελάει το καλό μου και φυσικά πέρνει τα κινητά μας και μας τα δίνει με το ζορι να του τα δείξουμε.. αχ το κουκλάκι μου θέλει αδελφάκι.. :? το Σαββατοκυρίακο εχουμε ένα παρτυ γενεθλίων και μετά ένα γάμο και την Κυριακη θέλω να παμε εκκλησία γιατι έχει 3 Κυριακές να παμε.. πηγαμε την προηγούμενη και την προπροηγούμενη αλλά αργήσαμε και βγήκαν.. κατι άλλαξαν και στην ώρα και απο εκει που πηγαίναμε 9 και βγαίναμε 10 2 Κυριακές τώρα παμε 9 και τους έχει βγάλει ήδη.. ε αυτήν την Κυριακη πρέπει να πάμε πιο νωρίς.. κατα τʼάλλα στην δουλειά μου καθε μέρα γίνομαι καλύτερη και με την μία κορη έχουμε γίνει πολύ καλες φίλες και μου αρεσει αυτό.. και να φανταστειτε ότι πριν 2 χρόνια είχαμε κάνει ένα συμβόλαιο μαζί η κάθε μία για τους πελάτες της και μου είπε ότι με θυμόταν και ότι της είχα κάνει τότε τρομερή εντύπωση ο τρόπος που δούλευα και μου το έλεγε και μου είπε ότι έπρεπε να πήγαινα πιο νωρίς εκεί.. χιχι με την μια υπάλληλο έχω θέμα γιατι ζηλεύει και μου την σπάει αλλά την αγνοώ όσο μπορώ δηλαδή..

Πέρα απο αυτά έχω και ένα κακό νέο.. είδατε που σας είπα ότι είδα περίοδο στην ώρα μου μετά την αποβολή και αυτό ήταν καλό.. ε η περίοδος κράτησε 12 ημέρες.. :shock: πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι αν μέχρι χθες δεν σταματουσε να του το έλεγα.. και μου φάνηκε ταραγμένος.. χθες σταμάτησε η μεγάλη ροη αλλά έχω καφέ τώρα και κάποια κομματάκια που δεν ξέρω τι είναι.. η κοιλιά μου έχει πριστεί λες και είμαι 5 μηνών έγκυος και νιώθω ένα βάρος χαμηλά όταν σκύβω και όταν κάθομαι και τον πήρα να του το πω και μου είπε να πάω να με δει το Σάββατο. Και απʼ όσα διάβασα στο ίντερνετ τίποτα δεν μου άρεσε.. και ίσως σε αυτό οφειλόταν η αυτόματη αποβολη.. αλλά αφού κάναμε το τεστ και υπέρηχο συνέχεια δεν θα φαινόταν κάτι.. έχω αγχωθεί και νευρίασα επίσης.. δεν ξέρω γιατι νευρίασα αλλά με όλα αυτά που πέρασα έχω γίνει και πολύ ευαίσθητη και πιανω τον εαυτό μου να κλαίει με το παραμικρό.. για να δούμε τι θα δούμε το Σάββατο.. ελπίζω να μην είναι κάτι που θα μου στερήσει εντελώς το όνειρο να γίνω για 2η φορά μανούλα.. ουφ... δεν είμαι και πολύ στα καλά μου..

Επίσης έχω βαλθεί μόλις μαζέψω 400 ευρώ να φτιάξω την αποθήκη γραφείο μας.. 3 χρόνια όλο το αναβάλλω.. Θελω τόσο πολύ να βρώ κατι να ασχοληθώ..

Αυτά τα νέα μου σας φιλώ αγάπες μου.. θα σας ενημερώσω!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα και επισήμως μπαίνω στον 5ο μήνα! Γιούπι!!! κάθε μέρα που περνάει χαίρομαι και περισσότερο!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μπεμπάκια σας ακόμη καλύτερα!

Μαριαμνάκι είμαι σίγουρη ότι τίποτε το ανησυχητικό δεν συμβαίνει.. απλά μια μικροανωμαλία θα είναι και εννοείται ότι τίποτε δεν μπορεί να σου στερήσει τη δυνατότητα να γίνεις μητέρα για μια ακόμη φορά!

Που είναι τα υπόλοιπα κοριτσάκια μας;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

καλησπερα...

δυστυχως Ντεσακι δε θα ειμαι στη βαφτιση σας γιατι εχουμε 11 η ωρα παρτυ που δε μπορω να μη παω...με το καλο κοριτσακι μου να βαφτιστουν τα ζουζουνια σαςμθελουμε φωωτοοος!εγω εντωμεταξυ δε θυμαμαι αν σας εβαλα αλλες που ηθελα.χμμ..θα το δω και θα σας στειλω φεις αν ειναι...

Μαριαμνη μου λογικο.το βρισκωνα εχεις τετοια θεματα μετα την.αποβολη.Δε πιστευω οτι θα ειναι κατι..

φιλια σε ολες

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα!!!!!

Θέλω καταρχήν να ευχηθώ στης νέες μανούλες να τους ζησουν τα μωράκια και στης εγκυουλες με το καλο να παρουν στην αγκαλιτσα τους τα μικρα τους θαυματακια...

Εχω παλι παααααρα πολυ καιρο να μπω εδω αν και να σας πω την αληθεια που και που εριχνα μια ματια αλλα δεν ειχα την δυναμη να πω δεν ξερω πως να το πω για να γραψω.....περασα ενα χρονο γεματο απο διαφορα γεγονοτα εκανα 2 αποξησεις ειχα μετακομιση ενα χειρουργειο της πεθερας μου και διαφορα αλλα μικρης σημασιας ομως....μπηκα λοιπον κι'εγω μετα απο ολα αυτα που περασα στο club της σπερματεγχυσης ναι ναι μας αξιωσε ο θεος να φτασουμε ως εδω..... και ενα περιεργο πραγμα τοσα χρονια περιμενα να παω ενα βημα παρακατω απο ολα οσα εκανα αυτα τα χρονια και τωρα που το εκανα ειμαι ρε κοριτσια μια αλλη δεν με αναγνωριζω ειμαι τοσο χαλαρη δεν ξερω ισως αυτο μου βγαινει επιδει η σπερματεγχυση δεν μου δινει και πολλα ποσοστα επιτυχιας δεν ξερω τι να σας πω.

Τελος παντων μ'αυτα και μ'αυτα χθες εκανα την πρωτη μου ενεση και δευτερα εχω υπερηχο να δουμε τι γιναιτε....και επιδει ενα πουλακι μου ειπε οτι εδω μιραζεται μπολικη μωρουδοσκονη ειπα να περασω να μου δωσετε λιγη :D

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!!

Μαριαμνάκι σήμερα έχεις γιατρό ε? να μας γράψεις όποτε μπορεις τα νέα σου.

Μετά από μία σύλληψη είναι λογικό να ναι πιο επώδυνη η περίοδος....βεβαια για το βάρος που λες οτι νιωθεις το καλυτερο ειναι να σε δει και να σου πει ο γιατρος.....δεν νομιζω ότι είναι κάτι το ανησυχητικό.....και μη βάζεις άσχημα πράγματα στο μυαλό σου.....σίγουρα θα ξαναγίνεις μανούλα:D

Άντζι μου εγώ σε θυμάμαι;) μνήμη που την έχω ε?:tongue: σε θυμάμαι που έγραφες στο θέμα εγκυμοσύνη μετά τα 35.....δε ξέρω εσύ αν με θυμάσαι:|

Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία και έτσι να συνεχίσεις να είσαι χαλαρή, να μπαινεις να μας γράφεις τα νέα σου:D

Στελλίτσα :D:D πολλά φιλάκια στα ζουζουνάκια σου!!!

Φυσικα και σε θυμαμαι εξαλου εγω δεν εμπαινα και σε πολλα θεματα κυριως στην εγκυμοσυνη μετα τα 35 και εδω....Δεν ξερω σε τι φαση εισαι ((πρεπει να βρω λγο χρονο να διαβασω κανα μηνα πισω της σελιδες για να ενημερωθω να μπω πλεων στο κλημα του τι γιναιτε εδω μεσα)) παντως σε οτι κι'αν κανεις σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια..

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Φυσικα και σε θυμαμαι εξαλου εγω δεν εμπαινα και σε πολλα θεματα κυριως στην εγκυμοσυνη μετα τα 35 και εδω....Δεν ξερω σε τι φαση εισαι ((πρεπει να βρω λγο χρονο να διαβασω κανα μηνα πισω της σελιδες για να ενημερωθω να μπω πλεων στο κλημα του τι γιναιτε εδω μεσα)) παντως σε οτι κι'αν κανεις σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια..

:D Άντζυ μου είμαι στη φάση που είμαι έγκυος:D

Είμαι 13 εβδομάδων. Βέβαια για να φτάσω ως εδώ είχα αρκετό δρόμο, έκανα τρεις σπερματεγχυσεις , δυο εξωσωματικές, μια λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση χωρις αποτέλεσμα εγκυμοσύνης και ενώ είμουνα έτοιμη να προχωρήσω στην τρίτη μου εξωσωματική έμεινα έγκυος με το φυσιολογικό τρόπο.....είδες πως τα φέρνει καμμιά φορά η ζωή? Γιαυτό δεν πρέπει να απογοητευόμαστε;)

Εύχομαι και για σένα σύντομα να σαι εγκυούλα!!!!

Διαφημίσεις

Mελετινακι μου συγχαρητηρα κουκλα μου πωπω τι τελεια νεα ειναι αυτα που μαθαινω????

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσηνη και να κρατησεις ενα γερο ζουμπουρλουδικο μωρακι στην αγκαλιτσα σου....

Αυτο ειναι ρε παιδι μου οταν μαθαινεις τετοια νεα αλλαζει η ψυχολογια σου και ειδικα αυτο το ""με φυσιολογικο τροπο"" ητανε οτι καλυτερο...Μπραβο κοριτσι μου πολλα μπραβο.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Εγω το θεμα απογοητευση το εχω ξεπερασει ισως και γι'αυτο την εχω δει στο πολυ χαλαρο την σπερματεγχυση...εχω πονεσει εχω κλαψει εχω απογοητευτη σε μπολικο βαθμο ολα αυτα τα χρονια και περυσι ειχα αποφασηση οτι τελος με το θεμα παιδι και για ενα χρονο δεν εκανα τηποτα...ομως μια μερα λεω και αν φτασω σε μια ηλικια που δεν θα μπορω πλεων να κανω καμια προσπαθεια και το μετανιωσο τι κανω???? και ετσι ειπα φετος να μπω πιο δυναμικα και παλι στο θεμα απο την μερια μου θα κανω οτι ειναι δυνατον και οσο μας περνει και οικονομικα βεβαια τουλαχιστον και να μην εχουμε καποιο αποτελεσμα θα πω οτι οκ εγω οτι ηταν να κανω το εκανα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

γεία σας κοπέλες!!

ντέσυ θέλουμε φώτο από τη βάφτιση!!

βλέπω μεγαλώνουν οι κοιλίτσες και χαίρομαι!!!

άντζυ καλή επιτυχία!!!

μαριαμνε μου όλα θα πάνε καλά..θα περάσουν όλα..χαίρομαι που είσαι καλά με τη δουλεία σου είναι πολύ σημαντικό..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαβασα λιγο πιο πισω και διαπιστωσα αν δεν κανω λαθος οτι.....Δομνινα μομεντς ιονελιτα κουκακι ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ.....μπραβο κοριτσακια μου συγχαρητηρια με το καλο να κρατησετε γερα μωρακια στης αγκαλιτσες σας....Τελικα το πουλακι ειχε δικιο εδω εχει μπολικη μωρουδοσκονη φυσατε κοριτσια γιατι χανομαστε!!!!

Ντεσακι εχεις δυο κουκλακια πωπω δεν θυμαμαι αν σου ευχηθικα να τα χερεσαι κοριτσι μου γερα και καλοτυχα να ειναι και καλο ονομα!!!

Tinkerbell ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια και σ'εσενα οτι κι'αν κανεις.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

:DΚορητσια με συγκινισατε ολες με της ευχες σας!Σας ευχαριστω παρα πολυ!:D

Εγω ειμαι παρα πολυ χαρουμενη σημερα γιατι ειδαμε το σακο σημερα και παρολ'που κλεισαμε σημερα 6 ευδομαδες ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΑΔΟΥΛΑ!!!!!!:D

Ξετρελαθεικα λεμεεε!:D:D:D

Σας αγαπω παρα πολυ και ενα μεγαλο φουυυυυυυυ μωρουδοσκονη σε οοοολες !!!!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...