Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Αχ μωρέ κουκάκι! Περαστικά στον αντρούλη σου! Τι στο καλό! Ουφ....

Καλά με πεθάνατε στο γέλιο με τις ημερομηνίες πρόβλεψης που η καθεμιά βάζει και κάτι ορόσημο...με κορυφαίο το μαρκελάκι (ποιος άλλος;;)) που έβαλε το Πολυτεχνείο! χαχαχαχαχαχαχα

Εγώ ποντάρω για αρχές του Δεκέμβρη..θα το σκεφτώ περισσότερο όμως σε βάθος και θα επανέλθω! Για θύμισε μας ποια είναι η ΠΗΤ σου κουκάκι;

Αντζι μου αχ πραγματικά η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της! Κι εμείς τα ίδια...σκάμε και ένα 50ρικο κάθε φορά που πάμε στο γιατρό...Η αλήθεια πως πάντα προκύπτει ένα έξτρα κόστος από αυτό που αρχικά λένε για μια διαδικασία! Οπως και να χει...ελπίζουμε να είναι για καλό όλα αυτά και χαλάλι!!!

Δεσποινάκι άντε να ρθει η σέξι να ξεκινήσεις κι εσύ! Εδώ εμείς μαζί σου ε!

Οσο για το τικεράκι όντως δεν θα βάλω;) Είμαι λιγάκι ανώμαλος άνθρωπος! Μπήκα αισίως στον 8ο μήνα κοριτσάκι! Ετσι για να μη χάνετε το λογαριασμό!

Ντεσάκι μου επεισοδιακή η βάφτιση ε; Οπως και να χει να σου ζήσουνε κοριτσάκι μου! Να τα χαίρεστε! Πάντα καλά και με υγεία τα νεοφώτιστα μας!

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο...Μελετινάκι ξεκουμπιστήκανε για τα καλά τα χρωματάκια;

Πάω να ετοιμάσω κάτι πράγματα για το σχολείο....αν και βαριέμαι πολύ!

η αρχική ΠΗΤ μου ήταν 09/12 αλλά πλέον δεν ισχύει :( λόγω του ότι θα κάνω την καισαρική δηλαδή.

Επίσης έχω να πω με βάση τα χρήματα που λετε ότι Άτζυ μου κακώς σου παίρνει κάθε φορά 50άρικα γιατί είναι πακέτο τα χρήματα που δίνεις για την σπερματέγχυση, περιελαμβάνουν δηλαδή και τους υπερήχους που κάνεις εμένα μου πήρε 300 την μία φορά και 200 την άλλη και δεν είχα δώσει τίποτα επιπλέον οπότε τα 500 συν 50/επίσκεψη μου φαίονται πάάάάρα πολλάάά:shock:

Για κάνε του καμία συζήτηση την άλλη φορά γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να βάλουν λίγο νεράκι στο κρασί τους και αυτοί έτσι δεν είναι??;)

Μομεντούλα αποφάσισες για τα επιπλάκια?? Εμάς ήρθαν εχθές και για να είμαι ειλικρινής ακόμα να τα χαρώ.....:rolleyes: αλλιώς το φανταζόμουν ότι θα τα βλέπω και θα λιώνω αλλά κακά τα ψέματα τα βλέπω και νιώθω μία μικρή αγωνία, να πάνε όλα καλά και να έρθει το μωράκι στο σπίτι μας και τέτοια...:rolleyes:

Νομίζω τελικά πως η μαμά μου είχε δίκιο που μου έλεγε να μην τα πάρουμε μέχρι να έρθουμε στο σπίτι.

Χμ, τώρα που το σκέφτομαι είχε δίκιο ή με έκανε να φοβάμαι με τις προκαταλήψεις της??:rolleyes:

anyway......

Κάτι ακόμα ήθελα να σχολιάσω αλλά ξεχάστηκα........:rolleyes:............:tongue:

Άμα το θυμηθώ θα ξαναμπώ!!Φιλιά πολλά σε όλες!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

κουκακι μου τελικα θα πατε για καισαρικη?Ειναι σιγουρο?

Γιατι αν πατε τοτε δεν ισχυει το πονταρισμα,θα πρεπει να μας το διευκρινησεις για να πονταρω ξανα αν ειναι ετσι χαχαχα.Περα απο την πλακα,ποτε θα ξερεις για την καισαρικη ή οχι?

Εμεις πηγαμε παιδιατρο και καναμε το μαντου.

Ηταν να κανουμε το mmr που ειναι το τριπλο,αλλα εγω με ολα αυτα που εχω διαβασει στο ιντερνετ περι αυτισμου,φοβαμαι να το κανω και ετσι συμφωνισαμε να περιμενουμε μεχρι την άνοιξη και τοτε θα το ξανασυζητησουμε.

κατα 'αλλα ειμαστε 11 κιλα και 84 ποντοι και εχουν σκασει και οι 4 τραπεζιτες γι'αυτο και η γκρινια και ο πυρεττος την προηγουμενη βδομαδα.

Αυτα σας φιλω.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Κι εγώ ΄τις ίδιες απορίες έχω με τη νασούλα μας κουκάκι! Αποφασίστηκε η καισαρική δηλαδή;

Αχ σε καταλαβαίνω βρε κουκάκι γιατί κι εγώ τώρα που αρχίσαμε να αγοράζουμε πράγματα νιώθω παράξενα...και αγωνιώ...Καλά φοβισμένη ήμουνα έτσι κι αλλιώς μέχρι τώρα και συνεχίζω να είμαι...

Από την άλλη όμως δεν είναι καλύτερα να είναι όλα έτοιμα και να επιστρέψετε όλοι μαζί σε΄ετοιμο σπιτάκι;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γιατι αν πατε τοτε δεν ισχυει το πονταρισμα,θα πρεπει να μας το διευκρινησεις για να πονταρω ξανα αν ειναι ετσι χαχαχα.Περα απο την πλακα,ποτε θα ξερεις για την καισαρικη ή οχι?

Ηταν να κανουμε το mmr που ειναι το τριπλο,αλλα εγω με ολα αυτα που εχω διαβασει στο ιντερνετ περι αυτισμου,φοβαμαι να το κανω και ετσι συμφωνισαμε να περιμενουμε μεχρι την άνοιξη και τοτε θα το ξανασυζητησουμε.

κατα 'αλλα ειμαστε 11 κιλα και 84 ποντοι και εχουν σκασει και οι 4 τραπεζιτες γι'αυτο και η γκρινια και ο πυρεττος την προηγουμενη βδομαδα.

Αυτα σας φιλω.

Πω πω! Ψηλός ο Αλεξάκος μας ή μου φαίνεται;:)

Τι διάβασες για τον αυτισμό δηλαδή νασούκο μου; Σχετίζεται με τα εμβόλια;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Αυτα σας φιλω.

Νασουλα μου αντρακλας ο γιος σου. Εμένα η μικρή ειναι 10 κιλά και 82 πόντους!

Καλημέρα!!!

ισχύουν τα πονταρίσματα αν και καισαρική θα γίνει μάλλον τελικά αφού ακόμα δεν γυρίσαμε αλλά δεν γνωρίζω την ημερομηνία ακόμα!! Όπως σας έλεγα προκαιρού θα παρακολουθούμε τον πλακούντα και αναλόγως σε τη φάση είναι θα μου πει πότε θα πάμε.

Τώρα έχουμε ραντεβού πάλι την Κυριακή και θα δούμε τι θα μας πει πάλι!

Προς το παρών δεν παίζει η επαναστατική ημερομηνία του πολυτεχνείου αφού είναι το Σαββάτο εκτός και αν μας κάνει καμία εκπληξούλα ο κύριος και θέλει να σκάσει μύτη νωρίτερα!!χαχα!!

f13Fp2.png

Νασούλα το καταλαβαίνω αυτό με τα εμβόλια και να σου είμαι ειλικρινής με είχε προβληματίσει και εμένα προκαιρού που το συζητούσα με μία φίλη μου.

Θα σου στείλω στο φατσοβιβλίο ένα κείμενο που έχω λάβει από μία παιδίατρο επί του θέματος.

f13Fp2.png

Καλημέρα!!!

ισχύουν τα πονταρίσματα αν και καισαρική θα γίνει μάλλον τελικά αφού ακόμα δεν γυρίσαμε αλλά δεν γνωρίζω την ημερομηνία ακόμα!! Όπως σας έλεγα προκαιρού θα παρακολουθούμε τον πλακούντα και αναλόγως σε τη φάση είναι θα μου πει πότε θα πάμε.

Τώρα έχουμε ραντεβού πάλι την Κυριακή και θα δούμε τι θα μας πει πάλι!

Προς το παρών δεν παίζει η επαναστατική ημερομηνία του πολυτεχνείου αφού είναι το Σαββάτο εκτός και αν μας κάνει καμία εκπληξούλα ο κύριος και θέλει να σκάσει μύτη νωρίτερα!!χαχα!!

οκ τότε επαναπροσδιορίζω για 30/11! του Αγ. Ανδρέα!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!!

κουκακι....μη νομιζεις πως δεν σκεφτηκα να του κανω συζητηση για το θεμα λεφτα γιατι κι'εγω πιστευω πως μου περνει παρα πολλα και σε αλλα ατομα που εχω ρωτηση διαπιστωσα πως δινω πολλα απλα σκεφτομαι εγω καλα να του τα πω κι'αν με δει με αλλο ματι μετα και δεν με προσεξει?? θα μου πεις αν το κανει αυτο τοτε δεν αξιζει να τον εχω γιατρο αλλα και τι να κανω στην φαση που ειμαι ουτε να δινω 150αρες καθε βδομαδα μεχρι την σπερματεγχυση μπορω (γιατι θελει να με βλεπει 2-3 φορες την βδομαδα) αλλα ουτε και να παω σε αλλο γιατρο τωρα που εχω ξεκινηση.

μομεντακι...συμφωνο οτι παντα προκυπτη ενα εξτρα εξοδο αλλα πριν ξεκινησουμε τον ρωτησα ποσο θα στοιχηση η ολη προσπαθεια και με ειπε 500 δεν με ειπε 1000 σχεδον να ξερω να κανω το κουμαντο μου...τι να πω απαραδεκτος και τον εχω και 2 χρονια γιατρο.

δεσποινα...καλη αρχη κοριτσακι μου

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Αχ αυτή η κατάσταση βρε άντζι μου!Καταλαβαίνω τον τρόπο που σκέφτεσαι γιατί είσαι μες τη διαδικασία...και αυτό ακόμη με θυμώνει ακόμη περισσότερο γιατί στην ουσία "εκμεταλλεύονται" την ανάγκη μας αυτή!

Αν του το λεγες κομψα; Για παράδειγμα στον επόμενο υπέρηχο να του λεγες πριν βγεις έξω και πληρώσεις πως έχεις απορία για το οικονομικό...γιατί τελικά φαίνεται θα σου στοιχίσει περισσότερο λόγω των υπερήχων...χμ...κάπως! Δεν ξέρω κι εγώ! Αλλά κάτι πρέπει να γίνει μπας και φιλοτιμηθεί λιγάκι και κόψει κατιτίς!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Νασούλα το καταλαβαίνω αυτό με τα εμβόλια και να σου είμαι ειλικρινής με είχε προβληματίσει και εμένα προκαιρού που το συζητούσα με μία φίλη μου.

Θα σου στείλω στο φατσοβιβλίο ένα κείμενο που έχω λάβει από μία παιδίατρο επί του θέματος.

Kουκακι μου σε ευχαριστω για το αρθρο που μου εστειλες.Σου απαντησα δίπλα.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!!

κουκακι....μη νομιζεις πως δεν σκεφτηκα να του κανω συζητηση για το θεμα λεφτα γιατι κι'εγω πιστευω πως μου περνει παρα πολλα και σε αλλα ατομα που εχω ρωτηση διαπιστωσα πως δινω πολλα απλα σκεφτομαι εγω καλα να του τα πω κι'αν με δει με αλλο ματι μετα και δεν με προσεξει?? θα μου πεις αν το κανει αυτο τοτε δεν αξιζει να τον εχω γιατρο αλλα και τι να κανω στην φαση που ειμαι ουτε να δινω 150αρες καθε βδομαδα μεχρι την σπερματεγχυση μπορω (γιατι θελει να με βλεπει 2-3 φορες την βδομαδα) αλλα ουτε και να παω σε αλλο γιατρο τωρα που εχω ξεκινηση.

μομεντακι...συμφωνο οτι παντα προκυπτη ενα εξτρα εξοδο αλλα πριν ξεκινησουμε τον ρωτησα ποσο θα στοιχηση η ολη προσπαθεια και με ειπε 500 δεν με ειπε 1000 σχεδον να ξερω να κανω το κουμαντο μου...τι να πω απαραδεκτος και τον εχω και 2 χρονια γιατρο.

δεσποινα...καλη αρχη κοριτσακι μου

Ειναι σιγουρο οτι θα σου παιρνει καθε φορα που θα πας για υπερυχο λεφτα?Μπορει να ηταν της πρωτης επισκεψης και μετα να μην σου ξαναπαρει.Αν ομως ξαναγινει να του το πεις απ'εξω απ'εξω.Φιλακια και καλη επιτυχια.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

γεια σας !!!!!!!!!! να μαι κ γω! επιτελους πηρα τα φαρμακακια μου κ ειμαι πανετοιμη να γινω σουρωτηρι!!!!!!!!!χαχααχχαα ναι μου τα εγραψε κ με την ασφαλεια του στρατου μου στοιχισαν 20 ευρω μονο!!!!!!!!!!!!! κ θα σας πω.λοιπον 20 αλτερμον(κουτια) των 75 κ πρεγκνυλ 5 κουτια αυτα κανανε 320 ευρω κ με συμετοχη απο το στρατιωτικο νοσοκομειο στο νιμιτς τα πηρα 18.47!!!!!!!!!!!!!μονο!!! παλι καλα κ ουτρο 5 κουτια, ενα κουτι σερπαφαρ κ μια αντιβιωση ρουλιντ αυτα κανανε 52 κ τα πηρα 2,06 ευρω.απλα δεν θελουμε πανω απο 10 ωαρια κ τι να τα κανω κιολας??????? παλι καλααααααα ουφ παει κ αυτο..περιμενω τη κοκινοσκουφιτσα κ αρχιζωωωω!!!!!!! θα σας ξαναπω νεα συντομα! φιλιαααα

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...