Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Νασουλα μου αντρακλας ο γιος σου. Εμένα η μικρή ειναι 10 κιλά και 82 πόντους!

Εσενα ειναι και κοριτσακι βρε συ.Και θελει προσεχει την διατροφη της απο νωρις χιχιχι.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Θα σας ενημερωσω αυριο κοριτσια που εχω παλι ραντεβου!!!!

Αντι να εχω αγχος για την οιστραδιολη εχω αγχος για το αν με παρει το 50αρικο που φτασαμε ρε παιδια πως μας κανανε ετσι!!!!!

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Πω πω! Ψηλός ο Αλεξάκος μας ή μου φαίνεται;:)

Τι διάβασες για τον αυτισμό δηλαδή νασούκο μου; Σχετίζεται με τα εμβόλια;

Ναι μωρε το αντρακι μου,μια χαρα ειναι.

Αυτο που ακουγεται μομεντακι μου για το mmr ειναι οτι σχετιζεται με τον αυτισμο.Αλλα οι περισοτεροι παιδιατροι λενε οτι ολα αυτα που ακουγονται δεν εχουν βαση και οτι τα ωφελη του εμβολιασμου ειναι παρα πολλα.Ο παιδιατρος μας ,μας ειπε οτι σε Βρετανια που πολοι γονεις δεν το κανουν στα παιδια τους ειναι σε έξαρση η Ιλαρα και οτι στην ουσια κανουν κακο και στα παιδια τους και στη δημοσια υγεια.

Εμεις παντως ειπαμε να το κανουμε την άνοιξη που θα ειναι λιγο πιο μεγαλος και θα φανει αν υπάρχει καποιο θεμα,που όμως μας ειπε οτι δεν φαινεται να βλεπει κάποιο σημαδι που να μας ανησυχει.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα στα γρήγορα..

Ντεσάκι μου πρέπει να ταν όλα ωραία.. η μαμά σου μετά ήταν καλύτερα?

δεσποινακι μου καλή αρχή κοπέλα μου!

Νασούλι και μεις 85 πόντους τον μέτρησα χτες και 11160.. κοντα είμαστε χιχι

Μομεντάκι σου έγραψα δίπλα :rolleyes:

κουκακι όποτε θέλει ας έλθει ο μπεμπάκος ψηφίζω εγώ χιχι.. τι ωραία.. πλησιασαν οι μέρες! Με το καλό κοπέλα μου..

Δομνίνα μου 5ο ε? πριν το καταλάβεις θα τον έχεις στην αγκαλιά σου!

Ιονελίτα μου σε άφησα για το τέλος γιατι με συγκίνησε το μήνυμα σου.. αχ κοριτσάκι μου μακάρι να είμαι μαζί σου στο 2ο αλλά όνειρο μακρινό μου μοιάζει.. εσύ πως νιωθεις φρεσκοεγκυούλα? εμένα μου λείπει πολυ αλλά το παλεύω..

εγώ το αίμα το έχω ακόμα και ο γιατρός μάλλον μου είπε θα το εχω συνέχεια μέχρι την επόμενη περίοδο.. έχω να πάρω ακόμα 6 μέρες duphaston και πάμε.. δεν νιώθω καλά καθόλου που χάνω τόσο αίμα.. κανονική περίοδος απο τις 28.10. πω πω αντε να φύγει..

Σας φιλώ όλες και όσες δεν ανέφερα :tongue: πάω γιατι ο μπέμπης έριξε το σπίτι κάτω..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Kαλησπερα κοριτσακια μου...

Εχω μερες να σας γραψω..μου λειψατε!

Να ξεκινησω με το Ντεσακι! Να σου ζησουν κοριτσακι μου! Ο Θεος να τα προσεχει και να τα οδηγει! Λυπαμαι που δεν ηρθα...ειχα κανονισμενο ενα παρτυ απο καιρο που δε μπορουσα να μη παω γιατι ηταν και για τα δικα μας γενεθλια και τελευταια στιγμη συνειδητοποιησα οτι συμπεφτουν...Θα θελα πολυ να δω φωτος!

Νικολινακι μουυυ!!! Φιλακιαααα!!

Ποτε θα κανονισουμε καφεεε?

Λοιπον για το κουκακι εγω θα πω....μουμπλε μουμπλε....1/12!

Κουκακι καταλαβαινω αυτη την ανησυχια που λες για τα επιπλα...γλυκια ανυπομονησια και ανησυχια να πανε ολα καλα...εγω εβαζα φορμακι μεσα στην κουνια και το κοιταζα το επαιρνα αγκαλια...χαχα...οτι να ναιιι...

Για να εμβολια που λετε το εχω ψαξει κι εγω πααρα πολυ και οχι ενα αρθρο αλλα 100 εχω διαβασει γιατι αν θυμαστε το προβλημα μας με το αιμα και την αλλεργια ξεκινησε μετα απο εμβολιο και για 4 μηνες δεν εκανα εμβολιο και το ειχα υπο σκεψη αν θα κανω αλλο.Τελικα ουτε ετσι ημουν ησυχη δυστυχως και ξεικνησα παλι να τα κανω.Ειμαστε λιγο πισω αλλα θα τα προλαβουμε.Ειναι μεγαλο και δυσκολο διλημμα και θελει κοτσια για να πας κοντρα.

Μομεντακι 8ο???? Ουαααουυυυ!!! Κοντευουμεεεεε!!!!

Μαριαμνη κι εγω απο τις 28.10 εχω αιμα με διακοπη 5 ημερων!!!Πηγα γυναικολογο δε βλεπει κατι , λεει ορμονικο και λογω θηλασμου.Εχω χασει κι εγω κατι λιτρα αιμα αλλα ειμαι ακομα ορθια!Και η μικρη πολυ ανησυχη και γκρινιαρα με εχει σε τρελο τρεξιμο και ακομα δε περπαταει καν...αργουμε μαλλον...

Δεσποινακι με το καλοοο!!

Αντζι καλως μας ηρθες παλι!! Ελπιζω αυτη η φορα να ειναι και τυχερη!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα στα γρήγορα..

Ντεσάκι μου πρέπει να ταν όλα ωραία.. η μαμά σου μετά ήταν καλύτερα?

δεσποινακι μου καλή αρχή κοπέλα μου!

Νασούλι και μεις 85 πόντους τον μέτρησα χτες και 11160.. κοντα είμαστε χιχι

Μομεντάκι σου έγραψα δίπλα :rolleyes:

κουκακι όποτε θέλει ας έλθει ο μπεμπάκος ψηφίζω εγώ χιχι.. τι ωραία.. πλησιασαν οι μέρες! Με το καλό κοπέλα μου..

Δομνίνα μου 5ο ε? πριν το καταλάβεις θα τον έχεις στην αγκαλιά σου!

Ιονελίτα μου σε άφησα για το τέλος γιατι με συγκίνησε το μήνυμα σου.. αχ κοριτσάκι μου μακάρι να είμαι μαζί σου στο 2ο αλλά όνειρο μακρινό μου μοιάζει.. εσύ πως νιωθεις φρεσκοεγκυούλα? εμένα μου λείπει πολυ αλλά το παλεύω..

εγώ το αίμα το έχω ακόμα και ο γιατρός μάλλον μου είπε θα το εχω συνέχεια μέχρι την επόμενη περίοδο.. έχω να πάρω ακόμα 6 μέρες duphaston και πάμε.. δεν νιώθω καλά καθόλου που χάνω τόσο αίμα.. κανονική περίοδος απο τις 28.10. πω πω αντε να φύγει..

Σας φιλώ όλες και όσες δεν ανέφερα :tongue: πάω γιατι ο μπέμπης έριξε το σπίτι κάτω..

:shock::shock:Ακόμα έχεις αίμα??? και θα έχεις μέχρι την επόμενη περίοδο???:shock::shock:

Πολύ καιρό βρε Μαριαμνάκι!!! Δεν γίνεται τίποτα για να σταματήσει??

Πώ,πω!!Υπομονή κοριτσάκι μου ελπίζω να φύγει το αίμα και η κύστη μαζί για να μην ξαναταλαιπωρηθείς!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Kαλησπερα κοριτσακια μου...

Εχω μερες να σας γραψω..μου λειψατε!

Να ξεκινησω με το Ντεσακι! Να σου ζησουν κοριτσακι μου! Ο Θεος να τα προσεχει και να τα οδηγει! Λυπαμαι που δεν ηρθα...ειχα κανονισμενο ενα παρτυ απο καιρο που δε μπορουσα να μη παω γιατι ηταν και για τα δικα μας γενεθλια και τελευταια στιγμη συνειδητοποιησα οτι συμπεφτουν...Θα θελα πολυ να δω φωτος!

Νικολινακι μουυυ!!! Φιλακιαααα!!

Ποτε θα κανονισουμε καφεεε?

Λοιπον για το κουκακι εγω θα πω....μουμπλε μουμπλε....1/12!

Κουκακι καταλαβαινω αυτη την ανησυχια που λες για τα επιπλα...γλυκια ανυπομονησια και ανησυχια να πανε ολα καλα...εγω εβαζα φορμακι μεσα στην κουνια και το κοιταζα το επαιρνα αγκαλια...χαχα...οτι να ναιιι...

Για να εμβολια που λετε το εχω ψαξει κι εγω πααρα πολυ και οχι ενα αρθρο αλλα 100 εχω διαβασει γιατι αν θυμαστε το προβλημα μας με το αιμα και την αλλεργια ξεκινησε μετα απο εμβολιο και για 4 μηνες δεν εκανα εμβολιο και το ειχα υπο σκεψη αν θα κανω αλλο.Τελικα ουτε ετσι ημουν ησυχη δυστυχως και ξεικνησα παλι να τα κανω.Ειμαστε λιγο πισω αλλα θα τα προλαβουμε.Ειναι μεγαλο και δυσκολο διλημμα και θελει κοτσια για να πας κοντρα.

Μομεντακι 8ο???? Ουαααουυυυ!!! Κοντευουμεεεεε!!!!

Μαριαμνη κι εγω απο τις 28.10 εχω αιμα με διακοπη 5 ημερων!!!Πηγα γυναικολογο δε βλεπει κατι , λεει ορμονικο και λογω θηλασμου.Εχω χασει κι εγω κατι λιτρα αιμα αλλα ειμαι ακομα ορθια!Και η μικρη πολυ ανησυχη και γκρινιαρα με εχει σε τρελο τρεξιμο και ακομα δε περπαταει καν...αργουμε μαλλον...

Δεσποινακι με το καλοοο!!

Αντζι καλως μας ηρθες παλι!! Ελπιζω αυτη η φορα να ειναι και τυχερη!!!

και εσύ καραμελλο μου τόσο καιρό αιμοραγία???:shock::shock:

Μα τι γίνεται??? και ενώ θηλαζεις και πάλι έχεις αιμοραγία........??

Α!!!Ωραίο το 01/12 ;) και εγώ θα ήθελα πολύ να φτάσουμε στο Δεκέμβρη!! να πάρω άλλη μία εβδομάδα δηλαδή!!Για να δούμε??

f13Fp2.png

Βλέπετε τι ώρα γράφω πάλι........??

από τις 3:00 στο πόδι!! Τα γυμνάσια και η εκπαίδευση καλά κρατούν!!

f13Fp2.png

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε?

Καραμελλάκι μου και συ? εγώ με τον θηλασμό κανονικά περίοδος γι αυτό μου είπε και η παιδίατρος το γάλα μου δεν άντεξε.. και γω νιώθω εξαντλημένη.. και δεν παίρνω και σίδηρο.. όποτε παρω είμαι χειρότερα και πονάει και η κοιλιά μου.. με όλο αυτό νιώθω συνέχεια ζαλάδες, έχω όρεξη για φαγητό και συγκεκριμένα θέλω συνεχεια κατι σε κρεατικό να μου δίνει ενέργεια και τρώω και καμιά μικρή σοκολατίτσα για να νιώσω καλύτερα.. μου δίνει ενέργεια.. έχει αλλάξει το χρώμα μου και συνέχεια νιώθω κρύο.. και έχω απώλεια μνήμης και αδυναμια συγκέντρωσης.. αυτά τα λίγα.. :| συν δουλειά, σπίτι, μπέμπης και άντρας..

Άστα κουκάκι μου βαρέθηκα.. πραγματικά ίσως ακούγομαι παραπονιάρα αλλά δεν αντέχω άλλο.. παώ στο 9ο κουτί σερβιέτες απο τα μεγάλα κουτια... και πολύ αίμα απο την αρχή όχι αστεία.. παίρνω duphaston και έπρεπε να σταματήσει.. δεν σταμάτησε και πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι σε μερικές περιπτώσεις έτσι γίνεται.. και τα υπολόγισα και θα έχω αίμα μέχρι 2.12 :| κοριτσάκι μου καμιά φώτο απο το δωματιάκι θα μας στείλεις? το τελειώσατε?

Ουφ κοριτσάκια μου αφησα τον μπεμπη στον άντρα μου και σκαρφάλωσε στο τραπεζάκι και έπεσε.. ουφ.. έκλαψε αλλά πρέπει να τον ελέγχω τώρα.. κι αυτός ο άντρσς μου έβλεπε το έργο του λέει.. με νευρίασε... ευτυχώς σταμάτησε νωρίς να κλαίει που σημαίνει δεν ήταν τόσο δυνατό όσο ακούστηκε. περισσότερο πρέπει να φοβήθηκε.. όσο για την παλιοκύστη ελπίζω να φύγει..

η μαμά μου κοριτσάκια μου έχει φτιάξει ζακετούλες και καπελάκια μάλλινα για τον μπέμπη τέλεια.. ανυπομωνώ να τα πάρω, να του τα πλύνω με το τέλειο μαλακτικό μας και να του τα φορέσω!!! να ναι καλά η μανούλα μου.. του φτιάχνει μοναδικά πράγματα που όποιοι τα δουν θελουν και μου είπαν να της πω να φτιάχνει κατα παραγγελία χιχι πλάκα πλάκα θα βγαζε κέρδη χιχι μου φτιαξε και μενα τέλεια κασκόλ.. έτσι τα λέτε? χιχι

αυτά απο μένα δεν έχω κάτι νεότερο.. εκτός απο το ότι σήμερα πηγα τον μπεμπη στην δουλειά να τον γνωρίσουν και ξετρελάθηκαν όλοι μαζί του! μου είπαν ότι είναι πολύ αξιαγάπητο μωράκι και να τον πέρνω συχνά χιχι η αφεντικίνα έπαιζε μαζί του και έκαναν συνέχεια κόλλα το χιχι μετά πήγαμε στο λούνα παρκ.. γνωρίσαμε και ένα κοριτσάκι 21 μηνών και παίζουν μαζί.. τους βρίσκουμε εκεί κάθε Πέμπτη.. αυτοί πήγαιναν Σάββατο αλλά τους είπαμε εμείς ότι παμε κάθε Πέμπτη και έρχονται και μας βρίσκουν.. αυτά απο εμάς.. σας φιλώ κοριτσάκια μου χ χ χ

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε?

Καραμελλάκι μου και συ? εγώ με τον θηλασμό κανονικά περίοδος γι αυτό μου είπε και η παιδίατρος το γάλα μου δεν άντεξε.. και γω νιώθω εξαντλημένη.. και δεν παίρνω και σίδηρο.. όποτε παρω είμαι χειρότερα και πονάει και η κοιλιά μου.. με όλο αυτό νιώθω συνέχεια ζαλάδες, έχω όρεξη για φαγητό και συγκεκριμένα θέλω συνεχεια κατι σε κρεατικό να μου δίνει ενέργεια και τρώω και καμιά μικρή σοκολατίτσα για να νιώσω καλύτερα.. μου δίνει ενέργεια.. έχει αλλάξει το χρώμα μου και συνέχεια νιώθω κρύο.. και έχω απώλεια μνήμης και αδυναμια συγκέντρωσης.. αυτά τα λίγα.. :| συν δουλειά, σπίτι, μπέμπης και άντρας..

Άστα κουκάκι μου βαρέθηκα.. πραγματικά ίσως ακούγομαι παραπονιάρα αλλά δεν αντέχω άλλο.. παώ στο 9ο κουτί σερβιέτες απο τα μεγάλα κουτια... και πολύ αίμα απο την αρχή όχι αστεία.. παίρνω duphaston και έπρεπε να σταματήσει.. δεν σταμάτησε και πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι σε μερικές περιπτώσεις έτσι γίνεται.. και τα υπολόγισα και θα έχω αίμα μέχρι 2.12 :| κοριτσάκι μου καμιά φώτο απο το δωματιάκι θα μας στείλεις? το τελειώσατε?

Ουφ κοριτσάκια μου αφησα τον μπεμπη στον άντρα μου και σκαρφάλωσε στο τραπεζάκι και έπεσε.. ουφ.. έκλαψε αλλά πρέπει να τον ελέγχω τώρα.. κι αυτός ο άντρσς μου έβλεπε το έργο του λέει.. με νευρίασε... ευτυχώς σταμάτησε νωρίς να κλαίει που σημαίνει δεν ήταν τόσο δυνατό όσο ακούστηκε. περισσότερο πρέπει να φοβήθηκε.. όσο για την παλιοκύστη ελπίζω να φύγει..

η μαμά μου κοριτσάκια μου έχει φτιάξει ζακετούλες και καπελάκια μάλλινα για τον μπέμπη τέλεια.. ανυπομωνώ να τα πάρω, να του τα πλύνω με το τέλειο μαλακτικό μας και να του τα φορέσω!!! να ναι καλά η μανούλα μου.. του φτιάχνει μοναδικά πράγματα που όποιοι τα δουν θελουν και μου είπαν να της πω να φτιάχνει κατα παραγγελία χιχι πλάκα πλάκα θα βγαζε κέρδη χιχι μου φτιαξε και μενα τέλεια κασκόλ.. έτσι τα λέτε? χιχι

αυτά απο μένα δεν έχω κάτι νεότερο.. εκτός απο το ότι σήμερα πηγα τον μπεμπη στην δουλειά να τον γνωρίσουν και ξετρελάθηκαν όλοι μαζί του! μου είπαν ότι είναι πολύ αξιαγάπητο μωράκι και να τον πέρνω συχνά χιχι η αφεντικίνα έπαιζε μαζί του και έκαναν συνέχεια κόλλα το χιχι μετά πήγαμε στο λούνα παρκ.. γνωρίσαμε και ένα κοριτσάκι 21 μηνών και παίζουν μαζί.. τους βρίσκουμε εκεί κάθε Πέμπτη.. αυτοί πήγαιναν Σάββατο αλλά τους είπαμε εμείς ότι παμε κάθε Πέμπτη και έρχονται και μας βρίσκουν.. αυτά απο εμάς.. σας φιλώ κοριτσάκια μου χ χ χ

Ακόμα δεν το τελειώσαμε νομίζω θα σας στείλω φώτο μαζί με τον μπέμπη μέσα στο κρεβατάκι του!!!!

Α!!!μιας και λέω για το δωματιάκι για να ρωτήσω και εσάς...:confused:

Μου είπαν να μην βάλω χαλί λέει στο δωμάτιο του μωρού γιατί θα μαζεύει ακάρια αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ ψυχρό χωρίς χαλί!

Ισχύει ότι δεν βάζουν χαλιά στα βρεφικά δωμάτια ή και αυτό μπουρδίτσα είναι???:confused:

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Koukaki to moro stin arxi sto domatio sas tha einai.. ego tou exo k arkoudakia sto domatio tou. To xali to evaza mono otan tha epaize.. to vazo k meta to mazeuo k to fulao.. fusika akoma sto domatio mas koimatai. Ego diavasa oti otan ta katharizeis den uparxei provlima k an aerizeis to domatio.

Stellitsa m pos eisai?

Po po nekra sto cafe mas

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Τι κανετε νομιζω πως αρχιζει να χειμωνιαζει και σ'εμας εδω κατω σιγα σιγα σημερα πρωτη μερα ενιωσα τα ποδαρακια μου κρυα και εβαλα επιτελους καλτσουλες....

Πεδευομαι λιγο με την οιστραδιολη που δεν ανεβενει ευκολα απο 55 την δευτερα χθες ηταν στα 102 μου αυξησε λιγο της μοναδες της gonal και βλεπουμε αυριο παλι για αιμα αντε να δουμε τι θα γινει...Με το θεμα λεφτα συμφωνησε να μας περνει το 50αρικο ανα μια επισκεψη γιατι κι'αυτος ο καψερος δεν βγαινει μωρε ουτε 1000 ευρω την μερα δεν βγαζει τελος παντων δεν θα νευριασω αλλο το μονο που ευχομαι ειναι να εχω ενα θετικο αποτελεσμα και να δινω τα 50αρικα για το μωρο μου.

Καραμελακι...ευχαριστω πολυ κι'εσυ να χερεσαι την καραμελιτσα σου που μεγαλωσε η ζουζουνα!!!

mariammne....μεγαλωσε κι'εσενα το αντρακι σου να το χερεσαι....διαβασα αυτα που γραφεις για το dufaston και το πολυ αιμα που εχεις δεν θελω να σε τρομαξω και σιγουρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη απλα θα σου πω την εμπειρια μου με το συγκεκριμενο χαπι που επερνα μου το εδωσε κι'εμενα ο γιατρος (ο προιγουμενος που ειχα) για 10 μερες με σκοπο μετα να μου ερθει περιοδος μολις το σταματησω ομως οχι απλα δεν προλαβα να το σταματησω αλλα μου ηρθε περιοδος απο της πρωτες κιολας μερες που το ξεκινησα μια περιοδος η οποια μου κρατησε σχεδον 1 μηνα αιμμοραγια δεν μπορουσα να βγω απο το σπιτι δεν μπορουσα να καθησω σε καρεκλα πλυμμηρα στο κρεββατι εβαζα σακκουλα απορριματων κατω απο το σεντονι να μη λερωσο το στρωμα...καποια στιγμη σταματησε απο κει και περα ομως ειχα διαφορες ανωμαλιες με το ενδομητριο μεγαλωνε πολυ σε σημειο και παλι να διμιουργουντε αιμμοραγιες οχι τοσο μεγαλης διαρκειας αλλα 15-20 μερες αιμα αποτελεσμα καθε 6 μηνες κανω αποξηση για να το παρακολουθο...και οπως μου ειπε ενας γιατρος μεγαλο ονομα εδω στην κρητη κανονισε να κανεις παιδι και μετα να τα βγαλεις ολα γιατι καποια στιγμη θα σου διμιουργηση το κακο...Ισως εμενα να προυπηρχε ομως το ανωμαλο ενδομητριο και απλα με το χαπι αυτο να εκδειλωθηκε.

stellitsa....ευχαριστω καλη μου να σαι καλα να χερεσαι τα παιδακια σου.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Μπήκα να σας πω μια καλησπέρα και να ενημερώσω ότι αύριο πάω Πάτρα να δω τον ανηψιό μου ο οποίος έγινε αισίως 1 μήνα σχεδόν και τον ακούω στο τηλέφωνο να βγάζει κραυγούλες και λιώνω..

Η αδερφή μου περνάει δύσκολα διότι της τυχαίνουν απανωτά χτυπήματα τα οποία ούτε καν μπορούσε να φανταστεί αλλά είναι παλικάρι και θα τα βγάλει πέρα.. Απλά στενοχωριέμαι που δεν μπορεί να χαλαρώσει και να χαρεί τη γέννηση του παιδιού της..

Εμείς λογικά είμαστε καλά.. Την Τρίτη έχουμε το ραντεβού μας με το γιατρό και πραγματικά ανυπομονώ.. Χθες το βράδυ πάντως πήρα μια λαχτάρα... εκεί που κοιμόμουν ένιωσα μια γροθιά στην κοιλιά και πετάχτηκα πάνω από τον πόνο και την έκπληξη.. Ο άνδρας μου έβλεπε σε εφιάλτη ότι τον κυνηγούσαν και προσπαθούσε να αμυνθεί και ξυλοφορτώνοτας τον φανταστικό εχθρό ξυλοφόρτωσε και μένα... Μετά από τις τύψεις δεν μπορούσε να κοιμηθεί ο γλυκούλης μου.. Όλο συγνώμη μου ζήταγε.. Ελπίζω το μικρό μας να μην έχει πάθει τίποτε..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα,να σας πω τα νεα μας στα γρηγορα γιατι ξυπναει ο μικρος.

εμεις πηγαμε εχθες στον γιατρο και ειδαμε το σπορακι μας που εχει μεγαλωσει πολυ.Ειναι 10εκ περιπου και μαλλον ειναι κοριτσακι αλλα μας ειπε ο γιατρος να μην το δεσουμε και κόμπο γιατι δεν μπορουσε να δει καλα.Σε ενα μηνα που θα ξαναπαμε θα το ξαναδουμε.

Αλλα εχθες πηγε η γυναικα του αδερφου του αντρα μου,που ειναι επισης εγκυος για την β'επιπεδου και τα νεα δεν ηταν καλα.Βρηκαν στο μωρο κατι στο σηκωτι.Ο γιατρος που της εκανε την εξεταση παροτι της ειπε οτι μπορουσε να ειναι και καπια χρωμοσωματικη ανωμαλια,τους ειπε οτι συμφωνα με την αυχενικη διαφανεια(που σημειωτεον και αυτη ειχε 2,3,αλλα καλα ποσοστα μετα την papp-a,οπως και εγω δηλαδη) και σημφωνα με την νεα μετρηση που της εκανε εχθες δεν δειχνει κατι ανησυχιτικο,ωστε να προχωρησουν σε αμνιοπαρακεντηση.Θα μιλησουν ομως και με τον γιατρο της και αυτος θα τους πει τι πρεπει να κανουν.

Αυτο που τους ειπε ειναι οτι μαλλον ειναι καποια μολυνση που κολησε απο την μητερα του και θα το αποροφησει ο οργανισμος.

Αλλα ρε κοριτσια στο χαρτι που πηραν εγραγε απο κατω για αυτο που βρεθηκε οτι μπορει να ειναι και συνδρομο down με ποσοστο 40%.Και ρωταω εγω τωρα,δεν ειναι μεγαλο το ποσοστο αυτο?Γιατι να μην κανει αμνιοπαρακεντηση να ειναι σιγουρη.

Τελοςπαντων θα δουμε τι θα της πει και ο δικος της γιατρος.Ειμαστε ομως απο εχθες μες στα μαυρα χαλια.

Τον υπερυχο απο το μωρακι μου δεν τον χαρηκα καθολου.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...