Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!Τι κάνετε? Πως περάσατε το σ/κ?

Εδώ είχε πολύ βροχή αλλά μου άρεσε πολύ!! Στρώσαμε κιόλας και το σπιτάκι μας έγινε πολύ χουχουλιάρικο!

Του μπέμπη το δωμάτιο είναι έτοιμο αλλά ο μπέμπης αργεί ακόμα!! :-)

Πήγαμε σήμερα στο γιατρό και είναι 45 πόντοι και 2800! Μου φαίνεται μια χαρά πήρε φόρα!!!

Παρεπιπτόντως..... Μομεντούλα ο μπέμπης σου είναι μια χαρά να μην ανησυχείς καθόλου!!

Ξεκίνησες μαθήματα ανώδυνου τοκετού?? Εγώ ήθελα πολύ να κάνω αλλά δεν μου χρειάζονται οπότε δεν κάνω απλά έχω δύο βδομάδες τώρα που πάω από συζήτηση σε συζήτηση και από σεμινάριο σε σεμινάριο όπου αφορά το μητρικό θηλασμό!!Έχω μεγάλη αγωνία να τα καταφέρω να τον θηλάσω αλλά ελπίζω η φύση να με βοηθήσει και να πάνε όλα καλά!!!

Σχετικά με την ημερομηνία γέννησης ούτε σήμερα δεν μας είπε! Ο πλακούντας μου είναι φρέσκος ακόμα και από συσπάσεις δεν έχω οπότε τον αφήνουμε ακόμα στην ησυχία του και στα ζεστά του!!! Επόμενο ραντεβού την Παρασκευή και βλέπουμε........!!!

Αυτά τα λίγα!!

Ιονελίτα μου προχθές με ρώτησες στο sms τι έχω πλέξει στον μπέμπη και δεν σου είπα γιατί ήθελα να σου στείλω κατευθείαν φωτογραφίες στο fb αλλά μάλλον αργώ ακόμα να τελειώσω το δεύτερο κουβερτάκι! έχω φτιάξει ένα μπέζ και ένα που φτιάχνω τώρα και είναι ριγέ κίτρινο με γαλάζιο για να ταιριάζει με τα χρώματα του δωματίου!

δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά και εγώ είμαι μία μικρή και ταπεινή πλέκτρα που απλά απολαμβάνω να χαλαρώνω με το πλέξιμο!Καμία σχέση με την μαμά μου πχ που είναι μία καλλιτέχνης σε κάτι τέτοια!!

Α!!και μιας και λέω για τα εργόχειρα της μαμάς μου, ξέρετε τι άλλο μου έφτιαξε κετός της προίκας του μωρού από κουβερτάκια, πάνες, σεντονάκια μου έφτιαξε και ένα pouch δηλαδή ένα σαν μάρσιπο που μοιάζει με sling και νομίζω θα με βολέψει πολύ ειδικά αν τα καταφέρω με τον θηλασμό θα με εξυπηρετήσει πολύ!!!

Συγνώμη για το μεγάλο μου μήνυμα!!Σας έγραψα πολλά άσχετα αλλά βρήκα ησυχία και είπα να αλονήσω!!! Φιλιά πολλά σε όλες καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας και μια όμορφη βδομάδα να έχουμε..

Πήγα στην Πάτρα και χόρτασα μωρουδίλα κορίτσια.. Όχι ότι είναι ανηψιός μου αλλά ο μπέμπης της αδερφής μου είναι κούκλος.. Είναι ένα ξανθό σκατζοχοιράκι με μαγουλάκια για φάγωμα.. Μαμ, κακά και νάνι... Τον είχα όλο το Σάββατο σχεδόν μιας και η αδερφή μου βρήκε ευκαιρία και ξέδωσε στις βόλτες και στους καφέδες αλλά δεν με πείραξε καθόλου.. Τι ζεστασιά σου προκαλεί ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι.. Δεν μου έκανε καρδιά να τον αφήσω.. Τώρα σε κανένα μήνα θα τον δω και πάλι..

Εμείς είμαστε καλά.. Αύριο έχουμε το καθιερωμένο ραντεβού με τον γιατρό και πραγματικά ανυπομονώ.. να δούμε πόσο έχουμε μεγαλώσει και λογικά θα κλείσουμε ραντεβού και για την β' επιπέδου..

Κουκάκι μου είμαι σίγουρη ότι το σπιτάκι σας είναι μια τέλεια φωλίτσα για τον μπεμπούλη σας... Μην βιαστείτε να τον εμφανίσετε.. είμαι σίγουρη πως μόλις νιώσει αυτός έτοιμος θα κάνει την εμφάνισή του.. άλλωστε όσο περισσότερο βάρος πάρει τόσο το καλύτερο!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

γεια σας κοριτσακια μου,σας γραφω στα γρηγορα γιατι θελω να την πεσω λιγο στο κρεββατακι να χαλαρωσω,πριν ξτπνησει το σκατουλι μου,γιατι Δευτερα σημερα και ως γνωστων σχεδον καθε Δευτερα με πιανουν οι ημικρανιες μου.Ευτυχως αυτη τη φορα χωρις εμετους και τετοια.

Λοιπον εμεις ολες αυτες τις μερες προσπαθουμε να συμπρασταθουμε στον αδερφο του αντρα μου και την γυναικα του που τους ετυχε το προβλημα στο εμβρυακι που σας ελεγα.Αν και ο δικος τους γιατρος τους ειπε οτι δεν θεωρει απαραιτητη την αμνιοπαρακεντηση,παρ'ολα αυτα μετα απο πολλες συζητησεις αποφασισαν να την κανουν.Σημερα το ειπαν και στο γιατρο τους και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν για να βρουν ελευθερο ραντεβου για αυριο το πολυ μεθαυριο γιατι ειναι ήδη 23 και 4 και αν μην γεννετο εχει κατι το μωρακι και πρεπει να κανει εκτωση, αν περασει και αλλο ο καιρος απαγορευεται απο το νομο γιατι θα θεωρειτε βιωσημο.Αυτο τους ειπε ο γιατρος.Ας ελπισουμε να ειναι ολα καλα γιατι μετα θα εχουμε αλλα.

Εμαθα και για εναν θειο μου που εχει καρκινο και ειναι πολυ χαλια και γενικα περασα ενα πολυ ωραιο σκ,τι να σας πω.

Ο μικρος εχει γινει πολυ ταλιμπανακι,ολο σκανταλιες κανει και οταν του φωναζουμε για να μην κανει τη ζημια,μας γραφει κανονικα και συνεχιζει.

Σημερα ομως μου ειπε η πεθερα μου οτι εκανε δυο φορες εμετο με φλεματα,ελπιζω να μην ειναι τιποτα.

Α...και σημερα το ειπα και στη δουλεια.Δεν μπορω να πω οτι χαρηκαν και πολύ.

Αυτα κοριτσακια μου σας αφηνω.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Ήρθα κι εγώ!

Και ναι μπορώ επισήμως πλέον να σας πω ότι κυοφορώ αγοράκι 100%... Είμαι τρελλά ευτυχισμένη κορίτσια... όλα πάνε τέλεια και εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να το κρατήσω γερό στην αγκαλιά μου..

Ο γιατρός ευχαριστημένος από όλες τις μετρήσεις και κλείσαμε και το ραντεβού για την β' επιπέδου. Είναι στις 6 Δεκεμβρίου, ειδικά δώρο για τη γιορτή του μπαμπά μας!

Το επόμενο ραντεβού με το γιατρό στις 18 Δεκεμβρίου, μια βδομάδα ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα..

Κορίτσια σας γράφω και το χαμόγελό μου είναι μέχρι τα αυτιά!

Δεν το πιστεύω!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

L2qIp2.png

Ήρθα κι εγώ!

Και ναι μπορώ επισήμως πλέον να σας πω ότι κυοφορώ αγοράκι 100%... Είμαι τρελλά ευτυχισμένη κορίτσια... όλα πάνε τέλεια και εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να το κρατήσω γερό στην αγκαλιά μου..

Ο γιατρός ευχαριστημένος από όλες τις μετρήσεις και κλείσαμε και το ραντεβού για την β' επιπέδου. Είναι στις 6 Δεκεμβρίου, ειδικά δώρο για τη γιορτή του μπαμπά μας!

Το επόμενο ραντεβού με το γιατρό στις 18 Δεκεμβρίου, μια βδομάδα ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα..

Δεν το πιστεύω!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

Μπράάάάάάβο Δομνινάκι!!! Το αγοράκι που πάντα ονειρευόσουν μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου!!!:D:D:D

Τέλειααα!! Με το καλό να πάνε όλα καλά και να το κρατήσεις και στην αγκαλίτσα σου γερό δυνατό και υγιέστατο!!!!

Ο μπαμπάς σας πως αντέδρασε? φαντάζομαι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα απλά πρέπει να κάνει ένα reload και από φουστανάκια και κορδελίτσες να αρχίσει να σκέφτεται παντελονάκια, μπάλες, ποδόσφαιρα κτλ!:tongue:

Με το καλό και η β'επιπέδου!!;)

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!

Δομνινα μου συγχαρητηρια! Ποσο χαιρομαι με τη χαρα σου! Φωναζει ο τροπος που γραφεις οτι πετας! Εχεις πολλα "Δε το πιστευω" Να πεις ακομα! χεχεχεεεε!!

Κουκακι μου θα τα καταφερεις με το θηλασμο! καλα κανεις και ενημερωνεσαι γιατι θα σου δειξουν και οι μαιες αλλα δυστυχως εχω ακουσει να γινονται λαθη και απο κει. Οτι θελεις παντως ρωτα και εμας.Ειμαστε στους 12 μιση μηνες θηλασμου και συνεχιζουμε και εχω περασει αρκετες δυσκολιες ειδικα στην αρχη.Οτι θες ρωτα με ακομα και απο τωρα αν εχεις αποριες!

Νικολ μου θα ειμαστε μεχρι αρχες Ιανουαριου σιγουρα! Πρεπει να οργανωθουμε για καφεδακι γιατι οπως παμε μας βλεπω να τρεχουμε τελευταια στιγμη πριον φυγουμε!:tongue: εινα πολλες οι υποχρεωσεις ολων..τι να κανουμε τρεχατε ποδαρακιααα!!

Διαβαζω οτι εισαι σε προσπαθεια; Ολα καλα να σου πανε κοριτσι μου!!! Η Παναγιτσα μαζι σας!

Τρεχω φιλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

γεια σας κ απο μενα..τι κανετε???? εγω ειμαι μια χαρα,ξεκινησα χθες με χαπια, σημερα πρωι εκανα κ τις ενεσουλες μου κ ολα καλα.... τη δευτερα,υπερυχο, να δουμε ποσα αυγουλακια θα εχω...κ επομενες οδηγιες οπως μου ειπαν.αυτα απο μενα... εχω καμια παρεα η μονη μου ειμαι οεο???????? α! και χρονια πολλα παντα με υγεια κ ευτυχια για την σημερινη μερα!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Ήρθα κι εγώ!

Δεν το πιστεύω!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

μπραβο!!! αγορακι ε????:tongue: πωπωπωπω ποιος σε πιανει!!!!!!!!!!:-P ολα καλα θα πανε κοριτσι μου κ θα σε αξιωσει ο θεος να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!! χαιρομαι που εισαι χαρουμενη! κ ολα ειναι χαρουμενα !!!!!πολλα φιλιαααα:-P

aKZup2.png?QGVNYpCf

γεια σας κ απο μενα..τι κανετε???? εγω ειμαι μια χαρα,ξεκινησα χθες με χαπια, σημερα πρωι εκανα κ τις ενεσουλες μου κ ολα καλα.... τη δευτερα,υπερυχο, να δουμε ποσα αυγουλακια θα εχω...κ επομενες οδηγιες οπως μου ειπαν.αυτα απο μενα... εχω καμια παρεα η μονη μου ειμαι οεο???????? α! και χρονια πολλα παντα με υγεια κ ευτυχια για την σημερινη μερα!

πολύ ωραία δεσποινάκι μου...τη Δευτέρα θα περιμένουμε να μάθουμε νέα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μπράάάάάάβο Δομνινάκι!!! Το αγοράκι που πάντα ονειρευόσουν μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου!!!:D:D:D

Τέλειααα!! Με το καλό να πάνε όλα καλά και να το κρατήσεις και στην αγκαλίτσα σου γερό δυνατό και υγιέστατο!!!!

Ο μπαμπάς σας πως αντέδρασε? φαντάζομαι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα απλά πρέπει να κάνει ένα reload και από φουστανάκια και κορδελίτσες να αρχίσει να σκέφτεται παντελονάκια, μπάλες, ποδόσφαιρα κτλ!:tongue:

Με το καλό και η β'επιπέδου!!;)

Η πρώτη ερώτηση του άνδρα μου στο γιατρό: "Γιατρέ μας είχατε πει για ένα 5% πιθανότητες για κορίτσι.. Ισχύει ακόμη;"

Και η απάντηση του γιατρού "Με την καμία όμως... Αγοράκι 100%"...

Μετά μου τα γύριζε... μου έλεγε ότι ήξερε από την αρχή ότι θα είναι αγόρι.. και εγώ για να μη τον κακοκαρδίσω του έλεγα ότι πεις εσύ αγάπη μου!:-P

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Άυπνη είμαι και σήμερα μιας και χθες έπεσα για ύπνο από τις 22:30 το βράδυ και εννοείται ότι ξύπνησα κατά τις 2:30 για να ξυπνήσω τον άντρα μου που κοιμόταν στον καναπέ για να έρθει στο κρεβάτι.. Αυτό με σκοτώνει βρε κορίτσια γιατί μετά δεν μου κολλάει εύκολα ύπνος.. Και μετά στριφογύριζα 1 ολόκληρη ώρα στο κρεβάτι όπου τελικά δεν κοιμήθηκα και σηκώθηκα.. Με ξαναπήρε ο ύπνος γύρω τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 8.30 αλλά τι να μου κάνει; θέλω να κοιμάμαι συνεχόμενα.. Και ο άνδρας μου δεν εννοεί να καταλάβει το πόσο με εκνευρίζει η όλη φάση..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Χρόνια πολλά πολλά στις Μαρίες μας νομίζω σήμερα γιορτάζετε και οι δύο???

Δομνίνα διάλεξε ο άντρας σου ήδη την ομάδα του γιου σας???:P:p

Μπράβο όλα καλά μέχρι τέλους!!!

φιλιά σε όλες όλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...