Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Κορίτσια μου!Αγαπημένες μου ΦΙΛΕΣ!!!!

Ηρθαμε!!!Γυρίσαμε στο σπιτάκι μας και είμαστε πλέον τρεις!!!!!

Ζω ένα όνειρο!!! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το πλασματάκι αυτό είναι το δικό μου θαυματάκι που περίμενα τόσα και τόσα χρόνια!!!

Έχω δεί πολύ γρήγορα και φευγαλέα τα μηνυματά σας και συγνώμη γιάυτό αλλά είναι λιγάκι στριμωγμένος πλέον ο χρόνος μου!!

Ο ποντικομικρούλης μου είναι πολύ πολύ ήσυχο και γλυκό μωράκι αλλά όταν έρθει η ώρα του φαγητού δίνει μάχη!!

Σας ευχαιστώ ΟΛΕΣ που είστε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και τώρα που η χαρά μου είναι διάπλατη εσείς την πολαπλασιάζετε ακόμα περισσότερο γιατί ξέρω πως οι ευχές σας είναι όλες μέσα από την καρδιά σας!!!

Σας φιλώ όλες και σας ευχαιστω και πάλι!!Ελπίζω σύντομα να καταφέρω να σας στείλω και καμία φωτο στο φατσοβιβλίο να δείτε το μικρουλάκι μας!!!!

Καληνύχταααααααααα από μία χαζομανούλααα.................!!!!!!

Σας εύχομαι όλες όλες όλες σύντομα να ζήσετε το θάυμα αυτό!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Kαλημέραααααααα!!!!

Κουκάκιιιιιιιιιιιιιιιιι μου αχ διάβαζα το μήνυμά σου και συγκινήθηκα! Πόσο φανερό είναι πως είσαι ευτυχισμένη κοριτσάκι μου!!! Και πόσό το αξίζεις!

Αντε τώρα είστε οικογένεια οι 3 σας! Να χαρείς την κάθε στιγμή! Αχ τι ωραία!!!

Θα περιμένουμε νέα σου όποτε και όταν εσύ μπορείς!

Φιλάκια νέα μας μανούλα!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. τι μου κάνετε; ελπίζω να είστε καλά..

Κι εμείς καλά είμαστε αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι χθες ο Δομνίνος γύρισε σπίτι με ένα στομάχι χάλια.. έχει γενικά θέμα με το στομάχι του και παίρνει φάρμακα αλλά χθες όταν τον έπιασε στη δουλειά δεν είχε μαζί του τα χάπια που παίρνει και έτσι ταλαιπωρήθηκε ο καημένος.. Βέβαια έκανε εμετό, δεν έβγαλε τίποτε παρά μόνο υγρά και έτσι παίζει να ήταν και από το στρες στη δουλειά. Βλέπετε έχει απογραφή το σβκ που μας έρχεται και τον έχουν πρήξει τον κακομοίρη... Για καλό και για κακό δεν με φίλησε ούτε τον φίλησα.. δεν είναι ώρα τώρα να κολλήσω το οτιδήποτε!

Μίλησα χθες με το Κουκάκι μας και είναι τρισευτυχισμένη.. Μομεντάκι η σειρά σου και μετά η σειρά μου! Δεν το πιστεύω λέμε!

Αλήθεια τα υπόλοιπα κοριτσάκια που είστε;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Κουκακι μουυυυ!γυρισατε σπιτακι σας;;καλο σαραντισμο γλυκουλινια μου!Πως τα πας με το θηλασμο;Οταν βρεις χρονο...λεμεωτωρα...γραψε μας τις εμπειριες σου τωρα που τις εχεις φρεσκιες!

Δομνινακι περαστικουλια μωρε στο Δομνινο...

Νικολ μου...κι εμενα μου λειπουν τα παρτακια μας...ποτε θα σας δω;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου συγνωμη που χανομαι αλλα εχουμε πολλα τρεξιματα με το προβλημα που εχει παρουσιαστει στο εμβρυακι της συνηφαδας μου.

Μπηκα να ευχηθω στο κουκακι μας καλο σαραντισμο και ευχομαι ο μικρος να ειναι τοσο ησυχος οσο μας λες και να μην ταλαιπωρει πολυ την μανουλα του.Ακομα δεν εχω βρει χρονο να σε παρω τηλ,γιατι φοβαμαι να μην σε ενοχλησω κι'ολας.

Δεσποινακι μου καλη συνεχεια κοριτσι μου.Πολυ καλα τα αυγουλακια σου.

Κατερινακι και Στελιτσα χρονια σας πολλα.Συγνωμη που δεν σας ευχηθηκα νοριτερα αλλα δεν προλαβαινα να μπω στο καφε μας.

Νικολ μου τι κανεις κοριτσακι μου?

Αυτα κοριτσακια μου,σας αφηνω γιατι περιμενουμε τον αδερφο του αντρα μου με την γυναικα του.Προσπαουμε ολοι να ειμαστε οσο πιο κοντα τους γινεται αυτες τις στιγμες

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Kαλησπερα! Κουκου και μικρό κουκάκι καλό σαραντισμό!!!! Να χαρείς το κάθε λεπτο με το μωρό σου γιατί δεν θα καταλάβεις πότε θα μεγαλώσει!

Νικόλ ωραία τα λέγαμε ε? Ευτυχώς που δεν υπάρχει αρχειο στο τσατ... χιχιχι Να το ξανακάνουμε!

Κουκακι μουυυυ!γυρισατε σπιτακι σας;;καλο σαραντισμο γλυκουλινια μου!Πως τα πας με το θηλασμο;Οταν βρεις χρονο...λεμεωτωρα...γραψε μας τις εμπειριες σου τωρα που τις εχεις φρεσκιες!

Δομνινακι περαστικουλια μωρε στο Δομνινο...

Νικολ μου...κι εμενα μου λειπουν τα παρτακια μας...ποτε θα σας δω;;;

Μπήκα στα γρήγορα να σας γράψω γιατί δεν έχω χρόνο ούτε μπάνιο να κάνω......!!

Ο μικρός εχθές ήταν όλη την ημέρα με κλάματα και ταλαιπωρία γιατί προσπαθούσα να κόψω το συμπλήρωμα που του δίναν στο μειευτήριο....:evil:

και αυτός ο καημενούλης δεν χόρταινε γιατί δεν έχω κατεβάσει ακόμα πολύ γάλα.

Τελικά το βράδυ του έδωσα συμπλήρωμα και κοιμήθηκε ξερός ο καημένος για 4 ώρες και ενώ το στήθος μου το είχε αδειάσει ακόμα να κατεάσω γάλα αν και πέρασαν 4 ώρες είναι άδειο σχεδόν τελείως.

Τον έβαλα και έφαγε ότι είχε κατέβει αλλά του έδωσα και συμπλήρωμα πάλι γιατί δεν είχε χορτάσει.......:(

Τι να κάνω? Τι να κάνω?? Λέω άυριο να πάει ο άντρας μου να μου πάρει θήλαστρο για να ξεκινήσω να κάνω αντλήσεις ενώ εκείνος κοιμάται μήπως και αρχίσει να κατεβαίνει περισσότερο γάλα...:confused:

Δεν ξέρω τι να κάνω!!!Πάντως δεν μπορώ να το βλέπω να σπαράζει στο κλάμα τρελάινομαι...!!

Βοηθήστε κορίτσια πείτε ιδέες!!

Υ.Γ. Συγνώμη που καταχράζομαι την σελίδα μας για τέτοιες πληροφορίες άσχετες με το θέμα αλλά είμαι σε απόγνωση!

Φιλάκια σε /όλες!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Κουκάκι το ίδιο πρόβλημα είχα και γω απο την καισαρική άργησε πάρα πολύ να κατέβει το γάλα έκανε κοντα δέκα μέρες έμενα οπότε αναγκαστικά του έδινα και συμπλήρωμα, η παιδίατρος είχε έρθει την 5 μέρα που ήμουν στο σπίτι και μου είπε να πάρω χάπια μαγιάς μπύρας τα οποία κάναν πολύ δουλειά με το που τα άρχισα ξεκίνησε να κατεβαίνει το γαλατάκι, βέβαια εγώ ποτέ δεν κατάφερα να τον θηλάσω αποκλειστικά όσο και να το προσπάθησα. Εγώ κάνω μεικτή διατροφή δηλ δίνω όσο έχω απο το στήθος και μετά του δίνω και μπουκάλι θα το συνεχίσω όσο μπορώ μόνο καλό μπορεί να του κάνει. Αυτό το μήνα έκανα και μια δοκιμή να του δίνω μόνο δύο φορές συμπλήρωμα αντί για 5 και τον έβαζα όσο περισσότερο μπορούσα στο στήθος το αποτέλεσμα ήταν να βάλει μόνο 510γρ σε ένα μήνα ενώ τους προηγούμενος δύο έπαιρνε ένα κιλό. Ευτυχώς η γιατρός μου δεν μου είπε τίποτα γιατί αγχώθηκα πάρα πολύ. Πάρε τα χάπια είναι πολύ καλά κάνουν δουλειά !! Όποτε μπορείς μπες να μας γράψεις λεπτομέρειες απο τη γέννα !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

κουκακι μου αρχικα θα σου λεγα κι εγω για τα χαπια μαγιας βοηθανε αμεσως.το θηλαστρο μπορει να βοηθησει μπορει και οχι αλλα κι εγω το εκανα στην αρχη.μη βιαζεσαι να του κοψεις το συμπληρωμα και σπαραζει.βαζε τον στο στηθος οσο πιο συχνα μπορεις για να αυξησεις την.παραγωγη.με την καισαρικη κι εγω αργησα να κατεβασω με ειχε πληγωσει και η μικρη και δε μπορουσα να τη βαζω πολυ αλλα μη προσπαθεις να του κοψεις το συμπληρωμα πριν κατεβασεις γαλα .ειναι κριμα.οταν θα εχεις αρξετο θα δεις οτι απο μονος του θα μειωνει το συμπληρωμα ετσι εγινε και με εμας.πινε αρκετα υγρα και στηθος στηθος στηθος οσο θελει και οσο αντεχετε.καλη επιτυχια και μη ζητας συγγνωμη!χαρα μας να βοηθησουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Αχ Καραμέλακι μου τώρα είδα ότι χρονίσατε, αν και καθυστερημένα Χρόνια πολλά στη μικρή καραμελίτσα μας ( μου αρέσει να την λέω έτσι ) να είναι γερή και δυνατή και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς !!!

Άρχισε να περπατάει καθόλου ????

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Πωπω τι ερημιά είναι αυτή..... μα που είσαστε όλες ????

Μαρκελάκι μου ελπίζω να πήγαν όλα καλά με τον άντρα σου και να έχει αναρρώσει εντελώς.

Νουνά μου τελικά θα βάλεις με τη μια τικεράκι με την ηλικία του μπέμπη. Αλήθεια πόσο είσαι τώρα ??? Πρέπει να κοντεύεις .

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλέέέέέ!!! Εμφανίστηκε η βαφτιστκούλα μου και είμαστε οι υπόλοιπες εξφανισμένες; Ντροπήήήή!!! Βαφτιστικούλα μου τι γίνεσαι; Πώς είναι το μικρό μας κομποστάκι; Ναι το τικεράκι απ ότι βλέπεις αγνοείται;) Είμαι στην 35η βδομάδα...πλησιάζω...και ακόμη να το πιστέψω....Ουφ....

Κουκάκι μου τι απολογείσαί καλέ; Εδώ είμαστε να τα λέμε όλα όσα μας απασχολούν...Εξάλλου εδώ και καιρό ήμασταν εκτός του τίτλου του καφέ μας! χαχαχαχαχαα Το καραμελλάκι μας είναι το ειδικό για θέματα θηλασμού οπότε να ρωτάς να μαθαίνείς!:D Εγώ ως άσχετη δεν απαντώ κάτι γιατί δεν έχω ιδέα!

Μαρκελλάκι πώς είσαι; Ο αντρούλης σου;

Νασούκο μου καλά κάνετε και είστε κοντά στον αδερφό του άντρα σου και τη γυναίκα του τέτόιες στιγμές...Οταν΄εχεις νεότερα να μας πεις ε....

Χμ..δεν θυμάμαι κάτι άλλο...νυστάζωωωωω...

Τα φιλιά μου σε όλες, μια μια ξεχωριστά!

Θα επανέλθω όταν θα είμαι πιο ξύπνια!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ροδακινουλα μου ευχαριστουμε για τις ευχες!Καλα ειναι η μικρουλα μεγαλωνει και λυσαει.Ακομα δε περπαταει μονη της αλλα καλα τα παμε..σιγα σιγα...ο κομποστακος τι κανει;;;;πεεες μααας πως περνατεεε;;;

μομεντακι κοντευεις.πωπωωω...καλα αν μπορουσα θα ερχομουν να σας δω στο μαιευτηριο!και τι δε θα δινα!δε θυμαμαι αν σχολιασα ποσο συγκινητικο και παραξενο ηταν που ετοιμαζανε το κρεβατακι και μου ειπες οτι σε λιγο θα ειναι εκει.. οριστε βουρκωσα!

Κουκακι φρεσκομανουλιτα πως τα πατεεεε;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...