Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Κουκακι μου να σας ζησει ο πριγκηπας σας,το παιδακι σας,ο γιος σας ο μονακριβος!!!!!!Εισαι ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!Η χαρα μου δε λεγεται,τωρα εμαθα τα νεα που μπηκα στο καφε εξωσωματικης!!!Συγνωμη που αργησα να σου ευχηθω!!!!!Καθε ευτυχια γλυκια μανουλα,καλη προσαρμογη στην ομορφη καινουρια πραγματικοτητα!!!!Να τον χαιρεστε και παλι τον κουκλο σας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

ηρθα κ γω....μολις ξυπνησα κ ειπα να σας πω νεα...λοιπον η ωοληψια πηγε τελεια κ εχω 6 αυγουλακια πολυ καλα απο τα 10 που υπηρχαν...αυριο θα με παρουν τηλ να μου πουν ποσα γονιμοποιηθηκαν! οποτε υπομονη μεχρι αυριο.εγω καλα ειμα δεν ποναω απλα ξεκουραση σημερα λογω ημερας..αυτα..φιλια πολλαααα!!!

Δεσποινακι με το καλο κουκλιτσα μου!!Αυτη θα ειναι η τελευταια και τυχερη,θα δεις!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δομνινακι μου,μην εχεις αγχος,ολα καλα θα πανε,σε λιγο καιρο θα το εχεις αγκαλια το θαυματακι σου και θα μας γραφεις κι εσυ για θηλασμους και κλαμματα!!!!Φιλακια πολλα στην κοιλουμπα σου!!!

Μαρκελλακι,χαθηκαμε,θα τα πουμε εμεις!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπερα κοριτσια! πως ειστε??? εχω ενα ευχαριστο νεο!!!!!!! αυριο του αγιου Σαββα παω να παρω τα μικρα μου !!!!!!!!!!!!ναι ειναι η μεγαλη μερα της εμβρυομεταφορας!!!!!!με πηραν τηλ πρωχωρανε κανονικα κ να ειμαι 9.30 εκει!!! ειμαι πολυυυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!! τα φιλια μου σε ολες σας!!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη διότι είμαι 95% βέβαιη ότι επιτέλους κατάλαβα το μωράκι μου.. Είμαι σίγουρη ότι αυτό που ένιωσα το πρωί ήταν τελείως διαφορετικό από ότι είχα νιώσει μέχρι τώρα.. Σαν γαργαλητό ήταν ακριβώς κάτω από τον αφαλό! Μου έδωσε αρκετά σημάδια το πρωί και τώρα είναι ήσυχο αλλά ήταν αρκετά για να με χαλαρώσουν και να με κάνουν να πάω με αισιοδοξία και χαρά αύριο στη β' επιπέδου..

Μια προσευχούλα για τη β' επιπέδου μας παρακαλώ!

Δεσποινάκι με το καλό να παραλάβεις τα μωράκια σου και σε 10 μέρες να λάβεις τα ομορφότερα νέα που θα επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη σου.. Η σκέψη μου είναι μαζί σου!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο μενα...τι κανετε???? ηρθαμε κ μεις!!!!λοιπον....εγινε η εμβρυομεταφορα με 3 πολυ καλα εμβρυακια 4 διαιρεσεων κ ολα βαινουν καλως.....τα υπολοιπα 3 δεν ηταν καλα οποτε τ αποσυρανε...δε πειραζει ας ειναι αυτα γερα κ οσα θελει ο θεος να μου δωσει ....εγω οτι μπορουσα εκανα....ειμαι καλα ,δεν εχω αγχος,οτι ειναι να γινει θα γινει....τωρα ξεκουραση μεχρι στις 19 που ειναι η χοριακη! αυτα απο μενα σας φιλω κ σας σκεφτομαι...

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!

Δεσποινακι μου πολυ καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!!!σε λιγες μερες να εχεις τα καλυτερα χριστουγεννιατικα νεα της ζωης σου!!!!!!Εχω πολλη αγωνια για σενα γιατι εχεις ταλαιπωρηθει πολυ...ολα καλα να πανε σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

Δομνινακι καλη επιτυχια για αυριο!!!Συμφωνω με το τινακι μας!

Τουρτιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περαστικουλια πολλα πολλα!!!

Κουκακι junior!! σου στελνω μια μεγαλη αγκαλιτσα!!Σε σενα και τη μανουλα σου!

Εγω ειμαι καλα..το παλευω..πολυ μεταξυ μας...

Στελνω την αγαπη μου σε ολες!

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!

Δεσποινακι μου πολυ καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!!!σε λιγες μερες να εχεις τα καλυτερα χριστουγεννιατικα νεα της ζωης σου!!!!!!Εχω πολλη αγωνια για σενα γιατι εχεις ταλαιπωρηθει πολυ...ολα καλα να πανε σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

Δομνινακι καλη επιτυχια για αυριο!!!Συμφωνω με το τινακι μας!

Τουρτιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περαστικουλια πολλα πολλα!!!

Κουκακι junior!! σου στελνω μια μεγαλη αγκαλιτσα!!Σε σενα και τη μανουλα σου!

Εγω ειμαι καλα..το παλευω..πολυ μεταξυ μας...

Στελνω την αγαπη μου σε ολες!

σε ευχαριστω νικολ μου!!! κ σε σενα τα καλυτερα ευχομαι!!!!να κανω κ μια αδιακριτη ερωτηση εχεις ξεκινησει εξωσ.????

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη διότι είμαι 95% βέβαιη ότι επιτέλους κατάλαβα το μωράκι μου.. Είμαι σίγουρη ότι αυτό που ένιωσα το πρωί ήταν τελείως διαφορετικό από ότι είχα νιώσει μέχρι τώρα.. Σαν γαργαλητό ήταν ακριβώς κάτω από τον αφαλό! Μου έδωσε αρκετά σημάδια το πρωί και τώρα είναι ήσυχο αλλά ήταν αρκετά για να με χαλαρώσουν και να με κάνουν να πάω με αισιοδοξία και χαρά αύριο στη β' επιπέδου..

Μια προσευχούλα για τη β' επιπέδου μας παρακαλώ!

Δεσποινάκι με το καλό να παραλάβεις τα μωράκια σου και σε 10 μέρες να λάβεις τα ομορφότερα νέα που θα επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη σου.. Η σκέψη μου είναι μαζί σου!

Σας φιλώ γλυκά!

ολα καλα θα πανε!!!ετοιμασου τωρα για γερες κλωτσιες απο τον γιο σου χαχαχαχαχαα!!!!:tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλησπερα κ απο μενα...τι κανετε???? ηρθαμε κ μεις!!!!λοιπον....εγινε η εμβρυομεταφορα με 3 πολυ καλα εμβρυακια 4 διαιρεσεων κ ολα βαινουν καλως.....τα υπολοιπα 3 δεν ηταν καλα οποτε τ αποσυρανε...δε πειραζει ας ειναι αυτα γερα κ οσα θελει ο θεος να μου δωσει ....εγω οτι μπορουσα εκανα....ειμαι καλα ,δεν εχω αγχος,οτι ειναι να γινει θα γινει....τωρα ξεκουραση μεχρι στις 19 που ειναι η χοριακη! αυτα απο μενα σας φιλω κ σας σκεφτομαι...

πολύ καλή επιτυχία δεσποινάκι μου!!!όλα θα πάνε καλά!!19 /12 περιμένουμε τεράστια χοριακή..τώρα ξεκούραση

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Δέσποινα είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε πολύ πολύ καλά αυτή τη φορά!!!

Άραξε τώρα και ο Θεός θα κάνει αυτό που πρέπει για σένα

φιλιά πολλά

Καλημέρααααα!!!:P:p:p:p

Μου λείπετε...........:( Θέλω να μπαίνω συχνότερα αλλά δεν προλαβαίνω, με το ζόρι προλαβαίνω να φάω ή να κάνω κανένα μπανάκι αλλά αυτό το τρέξιμο είναι πολύ γλυκό και πολύ αναμενόμενο που μου αρέσει κιόλας!!!:P

Εγκυούλες έχω να σας πω ότι κοιμηθείται, κοιμηθείται, κοιμηθείται, κρύψτε ύπνο όπου μπορεί να χωρέσει.......:tongue: Γεμίστε όλες τις μπαταρίες σας γιατί σας περιμένουν ξενύχτιαααα!!:tongue:

Τουρτίτσα μου χαίρομαι τόσο πολύ όταν βλέπω νέα σου!! Βέβαια πάντα υπάρχει ένα χειρουργείο στο μηνυμά σου και αυτό πολύ με στεναχωρεί αλλά εύχομαι πολύ γρήγορα να ξεμπερδεύεις!!!;)

Δεσποινάκι μου καλή εμβρυομεταφορά και με το καλύτερο αποτέλεσμα σου εύχομαι ο Αγιος Βασίλης να έχεις φέτος στο σάκο του το δώρο που του ζήτησες!!!:P:p

Ούπς μουρμουρίζει το αχόρταγο ποντικομικράκι μου αλλά δεν φεύγω πριν ευχηθώ στο πιο γλυκό μας κοριτσάκι την Νικόλ μας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία! Σου εύχομαι το ονειρό σου να είναι πλέον πραγματικότητα μέσα στον επόμενο χρόνο!!!

Σ'αγαπάω πολύ!! Σου εύχομαι και θέλω ότι καλύτερο για σένα!!! :P:p

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

Να χαίρεστε τους Νικόλες και τις Νίκες σας!!!!;)

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

νικόλ μου, χρόνια πολλά!!!πάντα με υγεία και ευτυχία!!!

ο Άγιος Νικόλαος να είναι πάντα δίπλα σου να σε προστατεύει!!!!

να μου φυλάξεις καρυδόπιτα ε?!!!!

για πες μας καμία συνταγή!!!!χχχχ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Δε το πιστευωω!! ειχα γραψει ενα μεγαλο μηνυμα για ολες και τελειωσε η μπαταρια και τα εχασαααα!!

Και τωρα βιαζομαι δυσυχως οποτε θα πω χρονια πολλα στο Νικολινακι μας και του χρονου διπλη τουλαχιστον!!!

Φιλια σε ολες!Θα επανελθω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...