Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Να'μαι κι εγώ! Χρυσάκι μου που είσαι??? Γιατί χάθηκες?

Μια που έκανα κι εγώ σπερματέγχυση το Σάββατο, είπα να περάσω να σας πω ένα γειά!!! Τώρα περιμένω να περάσουν 2 εβδομάδες για να δούμε τι πιάσαμε!

αλλος με την βαρκα μαααααααααααααααααααςςςςςςςςςςςςςς??????????????

ω ρε αποτελεσματα που εχουμε να περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!και να ειναι ολα θετικα παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!

jelena μου υπομονη και να δεις που κατι πιασαμε!!!!;)

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

βρε κοπελιές; συγγνώμη για την αδιακρισία αλλά πόσων μαϊων είσαστε; άντε, να πω εγώ πρώτη.....28 και πάω στα 29 σε ένα εξάμηνο. άρα 28 λέγομαι, εεεεεε;;;;;;;;;

28 εννοειται!!!!!!!!!!!εγω πριν απο ενα μηνα εκλεισα τα 25 και παω στα 26 αλλα 25 λεγομαι , μην πω 24 :tongue:!!!!!!!!!!!!!!

δεν υπαρχει δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!!

γελας μομεντακι , που να τα ζεις αυτα καθε μερα να δεις , τσιρκο σας λεω, αλλα ευτυχως που ειναι και αυτοι και με κανουν και γελαω ρε κοριτσια και περνανε οι μερες , δοξα το θεο...ωχ θα πατησω τα κλαματα το νιωθω , συγκινηθηκα παλι...δεν παμε καλα λεμε!!!!!

ρε μομεντακι πλακα πλακα λες να τα εφαρμωσω τα παραπανω , λες??????:tongue::rolleyes:

Και το ρώτας;:P:p:p Αχ βρε erminaki μου κι εγώ έτσι ήμουν με τα φάρμακα! Μια γέλιο μια κλάμα!!!! Πάει! Τον σύζυξ μου τον είχα τρελάνει! Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν: και το ψάρι μου το τρώω, και παλτουδάκι φοράω και το σπίτι το άφησα να μουχλιάσει! Γι αυτό σου λέω!!!!! :P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλέεεεεε!!!! Είστε μικρούλες και τώρα με έπιασε η κατάθλιψη ένα πράμα! Μόλις έγινα 31...Τι στο καλό! Προτιμώ να λέω 25+6!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

σας χαιρετω στα γρηγορα ηρθαν τα πεθερικα μου!!!!!

θα τα πουμε αυριο...δεν προλαβαινω να σας απαντησω!

σας φιλω οοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!

Καληνύχτα Ερμινάκι μου γλυκό !!!! Θα σε περιμένουμε αύριο με νέες ιστορίες!!!!!:P:p:p Να προσέχεις και νσ δσι κσλά! Όνειρα γλυκάάάάάάάάάάάά!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ρε΄συ Moments τι θέα που είσαι!!!!

Αυτό με το παλτουδάκι πια!!!!!πολύ καλό!!

Λοιπόν πριν λίγε μέρες είχα γράψει ένα κατεβατό γιατί τα είχα πάρει στο κρανίο και όμως με πέταξε έξω το σύτημα την τελευταία τιγμή και δεν το είδατε ποτε....!

ισως και καλύτερα έτσι

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

όμωςεν ολίγης ήθελα να πώ ότι εδώ μπήκα και βρήκα άτομα στην ίδια φάση με εμένα και μου άρεσε πολύ όσο και να με καταλαβαίνουν οι γύρω μου όταν τους μιλάω αν δεν το ζήσει δεν ξέρεις.....

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

(τα γράφω λίγα λίγα για να μην με πετάξει πάλι)

Επειδή λοιπόν η φάση αυτή έχει πολύ αγχος και στεναχώρια εγώ εδω μέσα έψαχνα δύναμη και μονο!!!

όταν όμως αρχισαν οι μίρλες και οι μουρμούρες λέω όχι έλλεος από αυτά έχω χορτάσει γι' αυτό είπα να σας χαιρετήσω

f13Fp2.png

επειδή όλες λοιπόν είμαστε κάπως σας παρακαλώ όσο πιο δυνατά μπορώ σταματήστε την μίρλα!!!

όχι άλλα κλάματα!!!!!πάμε να κοιτάζουμε μόνο το στόχο μας και να γελάμε!!!

Να είσαι καλά βρε μομεντάκι που μας προκάλεσες θετικό κλίμα με την κουβερτούλα.....!!

πόσο θα ήθελα να γινόταν να πηγάναμε για καφέ όλες μαζί, μικρές και μεγάλες μιας και λέτε για τις ηλικίες...!

Εγώ πλησιάζω την μόμεντς λίγο πάνω, λίγο κάτω κάπου εκεί είμαι αλλά έχω πλασάρει άλλο προφίλ (της 25άρας) και επειδή έπιασε λέω να μην το αποκαλύψω!!!

f13Fp2.png

ερμίνα:έχω την λύση στο μυστήριο με την κομμώτρια.....

Το γεγονός να είναι μία από εμάς το σκέφτηκες......?????

f13Fp2.png

Με έπιασαν οι αϋπνίες μου... από συμπτώματα...τι να σας πρωτοπώ

έχω πρηστεί τόοοσο πολύ που μου το λένε και άσχετοι.. ακόμα και στα δάχτυλα, δεν το συζητώ για το στήθος.. μεγάλωσε τόσο πολύ και πονάει ακόμα περισσότερο που δεν ξέρω τι να το κάνω...(μάλλον θα το ρίξω πίσω από την πλάτη:D:D )

Οι ζαλάδες και η κατάπτωση καθημερινό φαινόμενο...

++ κρύωσα και βήχω , ευτυχώς δεν έχω κάτι άλλο από αυτό..

Όσο για το ηθικό Ακμαιότατο τη μια στιγμή την άλλη ένα με το πάτωμα...

ααα και να ξέρετε έχω και τη μαμά μου η οποία δυστυχώς για μένα τα ξέρει όλα περί σπερματέγχυσης και κάθε μέρα με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω για να δει τι συμπτώματα έχω... μάταια της εξηγώ ότι όλα είναι από τα χάπια... δεν καταλαβαίνει...

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...