Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

καλη καλή μέρα.... θα ήθελα να σας πω τα νέα μου, φιλεναδίστες σπερματεγχυστικές!!!

πήγαμε, λοιπόν στο Μαθιόπουλο (2ο γιατρό 2η γνώμη!), είδε τις εξετάσεις και μας είπε ότι αν αυτή τη στιγμή ήμασταν σε ενα από τα γνωστά κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής θα μας εβαζαν για εξωσωματική χωρίς συζήτηση! Συμφωνεί ότι με αυτή την κατάτμηση δουλειά δε γίνεται! όμως θεωρεί ότι βελτιώνεται το σπέρμα...εστω και λίγο...ή πολύ καποιές φορές!!!!! όμως παρόλο που συστήνει και εκείνος την εξωσωματική θα ήθελε να γίνει μια σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο η οποία θα εχει χαρακτήρα διάγνωσης. Θα δει πρόσωπο με πρόσωπο το σπέρμα του άνδρα μου και την αντίδραση των ωοθηκών μου!(αυτός θα την κάνει ο ίδιος...είναι και εμβρυολόγος!!!!)

μου έδωσε 1 λεπτό να το σκεφτώ...αν θα την κάνω την Πέμπτη, αύριο δηλαδή!...

με αιφνιδίασε και .... τελικά είπα ΝΑΙ! δεν εχω να χάσω τίποτα! έπρεπε 11.00 το βραδυ να κάνω μια ενεση...pregryl? κάπως έτσι...πήγαμε, την πήραμε, πήγαμε για φαγητό...(εγώ που να φάω...από την ταραχή)...μετά περάσαμε από τη μανούλα μου...μου έκανε την ένεση η οποία...λίιιγο πόνεσε...και αυριο, δηλαδή μετα από 35 ώρες θα γίνει η σπερματεγχυση στο Λητώ!

μου δίνει 17% ποσοστό....και γω το βλέπω ως μια διαγνωστική διαδικασία....και προχωράμε!!!

αυτάααα!!!!

οπότε από αυριο.....θα περιμένετε και εμένααα...εστω κι αν όπως είπα και στη Νάτάσα χθες...απλώς ελπίζουμε για το καλύτερο και περιμένουμε...την αποτυχία

Επεξεργάστηκαν by Chryssaki

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Να'μαι κι εγώ! Χρυσάκι μου που είσαι??? Γιατί χάθηκες?

Μια που έκανα κι εγώ σπερματέγχυση το Σάββατο, είπα να περάσω να σας πω ένα γειά!!! Τώρα περιμένω να περάσουν 2 εβδομάδες για να δούμε τι πιάσαμε!

αγάπη μου...στο κλάμπ....πόσο χαίρομαι που θα έχω παρέα στη αγωνία μου και σεις στη δική σας....Έλενα εχω πολύ καλή αίσθηση για σένα.....μη μασάς!!!

εμενα με βρηκε μια σπερματέγχυση εκει που καθομουν ήρεμα ήρεμα....

χθες ήταν 10 μέρα με 17mm το ωοάριο δεξιάς ωοθήκης και 15 της αριστερης...η αριστερά πάντοτε αδύναμη!!!χαχαχα

μου πε μετα να κάνω αλλη μια με φάρμακα και μετα εξωσωματική!...θέλει σταδιακά...τί λέτε κι σεις? εχω να χάσω τίποτα?

τώρα με το ραντεβού δεν ξέρω τι να κάνω να το ακυρώσω?

Καλημέρα κορίτσια!!!! Εδώ σχολείο όβερ! Έχω κενό!!!!!Μετά ακολουθεί μάθημα με την έκτη τάξη όπου αναμένεται να μου βγει η πίστη!!!! χεχεχε

Κούκου τώρα κατάλαβα...Διερωτόμουν βασικά γιατί δεν είχα διαβάσει κάτι για τυχόν αποχώρηση σου! Το λοιπόν μικρή κούκου που είσαι 25+ σαν εμένα να μείνεις...μην πάρεις μετεγγραφή...ούτε έξοδο...ούτε τίποτα...Αυτά που λες στην αρχή οντως είναι τα θετικά του φόρουμ...Εδώ βρήκαμε πλάσματα που συμπάσχουν και σαφώώώώώς χρειαζόμαστε καλή διάθεση για ό,τι ακολουθεί! Οπότε παίρνω ένα παλτουδάκι και για σένα ε!!!!:P:p:p Εντομεταξύ σε τι φάση είσαι τώρα γιατί παει, τα σύγχισα όλα!

Melenia μου τελικά όντως πολύ σπαστικά είναι τα φάρμακα...Όσο για το στήθος ρίξτο στην πλάτη εσύ αλλά ίσως πάθεις σκολίωση...και τότε θα μπει ακόμη μια παρενέργεια στα φάρμακα: σκολίωση!!!!! και κάτσε να καταλάβει κανείς τι εννοούμε!!!!:P Σάββατο? Ωχ!!!! Πλησιάζει!!!! Άντε να αρχίσουν τα γλέντια!!!!

Chryssaki μου το σίγουρο είνα πως συνεχίζεις να μας εκπλήσσεις!!!! Πολύ την πάω την απόφαση που πήρες γιατί εκτός από 17% ποσοστά επιτυχίας είναι και ένας τρόπος διάγνωσης που θα σας βοηθήσει στην μετέπειτα εξωσωματική...Αν χρειαστεί δηλαδή εξωσωματική γιατί είναι και το δεκαεφτάρι στη μέση ε!!!!:P:p:p Στον άλλο γιατρό τι να πας; Δεν θα σου δημιουργήσει περισσότερη σύγχιση? Δες πώς νιώθεις εσύ καλή μου!

Καλημέρα σε όλες!!!!Natasa, fntag, jasmini και eirinaki!

Erminaki πού είσαι κοπελιά;

Jelena, φρέσκια της παρέας, πώς είσαι;

Καλέ η paulina πού είναι; Paulina μου πώς είσαι; Ελπίζω να σου πέρασε η στεναχώρια. Ελπίζω σύντομα να έχουμε νέα σου!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αχαχαχαχαχ!!! μομεντάκι μου γλυκό...το μόνο σίγουρο ειναι οτι αυτό το καφέ ειναι γούρικο...νιώθω πολύ ανθρώπινα εδώ.....και τελικά η τύχη με καθίζει εδώ....που ήθελα και να σας φύγω...να πάω δίπλα στην εξωσωματική!!!!χαχαχα ασχετα αν μετα θα μεταφερθώ...για ενα μήνα θα ανυπομονούμε μαζί!!!!!

τρελλοαπόφαση...αλλά είδατε πως την πήρα...ακι καλύτερα...αν μη δωθεί μεγάλη έκταση!!! την αγαπη σας και τις ευχες σας θελω μόνο....κι εχει ο θεός!!!!

καλημερα σας αγαπακια μου, τι μου κανετε σημερα?

εγω δεν ξυπνησα καλα , εβαλα θερμομετρο μολις ξυπνησα και ενω τις υπολοιπες μερες η θερμοκρασια μου ηταν 37 , 37.2 σημερα ηταν 36.8, δεν ειναι πολυ καλο αυτο νομιζω.δεν θα ειμαι η καλυτερη παρεα σημερα , μη σας μαυρησω και εσας , θα τα πουμε αυριο ετσι μομεντακι μου , ετοιμασου προσπαθω να σκεφτω και αλλες ιστοριες ...

να περνατε καλα , φιλακια!

Επεξεργάστηκαν by ermina

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

καλη καλή μέρα.... θα ήθελα να σας πω τα νέα μου, φιλεναδίστες σπερματεγχυστικές!!!

πήγαμε, λοιπόν στο Μαθιόπουλο (2ο γιατρό 2η γνώμη!), είδε τις εξετάσεις και μας είπε ότι αν αυτή τη στιγμή ήμασταν σε ενα από τα γνωστά κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής θα μας εβαζαν για εξωσωματική χωρίς συζήτηση! Συμφωνεί ότι με αυτή την κατάτμηση δουλειά δε γίνεται! όμως θεωρεί ότι βελτιώνεται το σπέρμα...εστω και λίγο...ή πολύ καποιές φορές!!!!! όμως παρόλο που συστήνει και εκείνος την εξωσωματική θα ήθελε να γίνει μια σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο η οποία θα εχει χαρακτήρα διάγνωσης. Θα δει πρόσωπο με πρόσωπο το σπέρμα του άνδρα μου και την αντίδραση των ωοθηκών μου!(αυτός θα την κάνει ο ίδιος...είναι και εμβρυολόγος!!!!)

με αιφνιδίασε και .... τελικά είπα ΝΑΙ! δεν εχω να χάσω τίποτα! έπρεπε 11.00 το βραδυ να κάνω μια ενεση...pregryl? κάπως έτσι...πήγαμε, την πήραμε, πήγαμε για φαγητό...(εγώ που να φάω...από την ταραχή)...μετά περάσαμε από τη μανούλα μου...μου έκανε την ένεση η οποία...λίιιγο πόνεσε...και αυριο, δηλαδή μετα από 35 ώρες θα γίνει η σπερματεγχυση στο Λητώ!

μου δίνει 17% ποσοστό....και γω το βλέπω ως μια διαγνωστική διαδικασία....και προχωράμε!!!

αυτάααα!!!!

οπότε από αυριο.....θα περιμένετε και εμένααα...εστω κι αν όπως είπα και στη Νάτάσα χθες...απλώς ελπίζουμε για το καλύτερο και περιμένουμε...την αποτυχία

και εκει που ειπα οτι δεν ειμαι καλα σημερα ερχεσαι ζουζουνα εσυ να μου φτιαξεις το κεφι...μπραβο ρε αγαπη μου , τι καλαααααααααα!!!!!!!χαλαρα αυριο , οσο πιο χαλαρα γινεται , δεν ειναι τιποτα , πιο απλο και απο τεστ παπ ειναι.μετα θα μετραμε αναποδα για σενααααααααααααα!!!!!!μακαρι να πανε οοοοοολα καλα παναγιτσα μου μακαρι!εχεις οοοοοοοοοοοοοολη την αγαπη μας και την θετικη μας ενεργεια!!!!!!!!!!!!!!!!καλη επιτυχιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

καλημέρα κι από μένα! πολλά και ωραία νέα ακούω! και έτσι να συνεχίσουμε!!!!!!!!!!! τελικά έχουμε μαζευτεί αρκετές, ε; άντε να μείνουμε όλες μαζί έγκυες (ένας ή δύο μήνες διαφορά δεν λένε και τίποτα) και αργότερα θα κανονίζουμε τα γενέθλια των μικρών μας ζουζουνιών! και επειδή θα είναι κοντά κοντά οι ημερομηνίες, θα τα κάνουμε εναλλάξ, μια χρονιά η μια, μια χρονιά η άλλη.....ε; καλό δεν ακούγεται;

u1114782.png

dev364pfs__.png

ερμινάκο...σταματα να μετράς θερμοκρασίες....σταμάτα να σκέπτεσαι...απασχόλησε το μυαλό σου με κάτι...κάτι όμορφο και χαλαρωτικό....μη σκεπτεσαι σε παρακαλώ!!!

νατασακι μου είδες...γινόμαστε πολλές και στηρίζουμε η μία την άλλη....είδατε? η συντροφικότητα είναι υπέροχη!

ερμινάκι...το βράδυ που θα χαλαρώσω θα ήθελα να μιλήσουμε...και με τη νατάσα κι όλα τα κοπελάκια...ναι?

ερμίνι σ αγαπώ πολύ πολύ...με με πικραίνεις σήμερα....

μετα μαζί ρε χαζούλι θα περιμένουμε...

εμενα δε με βλέπεις που αντι να το θεωρήσω καμμένο χαρτί..παίρνω ότι μου φέρνει η ζωή...τωρα μια ελπίδα...μετα ενα μωρό....ναι κοριτσι????

και με σκατούλες ποσοστά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chryssaki μου, κοπέλα μου, καλή επιτυχία για αύριο. και που ξέρεις, αντι για μια απλή διάγνωση μπορεί να προκύψει μια υπέροχη εγκυμοσύνη! δεν είναι απίθανο! και σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όπως και σε όλες τις κοπέλες!

u1114782.png

dev364pfs__.png

ΝΑΤΑΣΑΚΟ μακάρι...τιποτα δεν αποκλείεται...παρόλο το 17% γίνονται και διάφορα που σπάνε το φιλμ των πιθανοτήτων!!!!

ετσι να σκέπτεσαι και συ!!!!

σκεφτείτε ότι ενα θέλουμε για να κάνουμε τη δουλειά μας!!!!!! ενα και θαυματουργόοοοο

ευχαριστώ μανάρια μου! αυριο θα σας σκεπτομαι ...το ραντεβου 9 στο Λητώ και εμένα 10 θα μου γίνει η μεταφορά!....

αυτά! σημερα θα δω μια αγηαπημένη φιλενάδα....θα γεμίσω θετική ενέργεια...θα φτιάξω μαλάκια και νυχάκια...γιατι αυριο μπορει να ειναι και σημαντική μέρα...πως θα υποδεχτώ το νινι...αχτένιστηηηη???? οχι αγάπη μου!!!!!

σας ευχαριστω πολύ!

Διαφημίσεις

αυτάααα!!!!

καταρχας θελω να ευχηθω σε ολα τα κοριτσια, οι προσπαθειες σας να αποδωσουν καρπους κοιλιας!!!!:tongue:

θα μπαινω να μαθαινω νεα σας, εγω δεν εχω φτασει ακομα στο θεμα σπερματεγχυση αλλα ο γιατρος μου δεν το αποκλυει.

χρυσακι μου, καλη καλη επιτυχια σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου για αυριο, θα προσευχομαι και θα σε σκεφτομαι (οπως παντα αλλωστε)

σας φιλω και σας ευχομαι τα καλυτερα..δηλαδη πολλα + τεστακια!

235670yaj4l3nm02.gif

Επεξεργάστηκαν by annete

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε?

Καταρχήν, εύχομαι σε όλες τις κοπέλες και ιδιαιτέρως στις αγαπημένες μου φίλες (Chryssaki, Ermina, Jelena, Moments) που κάνουν σπερματέγχυση να έχουν επιτυχία και σύντομα να μας ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα!

Ηθικό ακμαιότατο και κεφάλι ψηλά, αγάπες μου!

Ιολάκη μου καλό. Τι γίνεσαι; Δεν σε καλημέρισα το πρωί! Σου λέω τώρα καλημέρα και όμορφο μεσημέρι, απόγευμα και βράδυ για να τα καλύψω όλα!:P Εγώ είμαι απόμαχος της σπερματέγχυσης αλλά παραμένω εδώ!!!! Τόσο ωραία πέρασα με τις σπερματεγχύσεις που δεν φεύγω! χεχεχε Σε τι φάση βρίσκεσαι; Για θύμισέ με!:confused:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΝΑΤΑΣΑΚΟ μακάρι...τιποτα δεν αποκλείεται...παρόλο το 17% γίνονται και διάφορα που σπάνε το φιλμ των πιθανοτήτων!!!!

ετσι να σκέπτεσαι και συ!!!!

σκεφτείτε ότι ενα θέλουμε για να κάνουμε τη δουλειά μας!!!!!! ενα και θαυματουργόοοοο

ευχαριστώ μανάρια μου! αυριο θα σας σκεπτομαι ...το ραντεβου 9 στο Λητώ και εμένα 10 θα μου γίνει η μεταφορά!....

αυτά! σημερα θα δω μια αγηαπημένη φιλενάδα....θα γεμίσω θετική ενέργεια...θα φτιάξω μαλάκια και νυχάκια...γιατι αυριο μπορει να ειναι και σημαντική μέρα...πως θα υποδεχτώ το νινι...αχτένιστηηηη???? οχι αγάπη μου!!!!!

σας ευχαριστω πολύ!

Ακριβώς αυτή είναι η στάση που μου αρέσει chryssaki μου!!!! Να φτιαχτείς να είναι όλα τέλεια για να μπουν οι μαχητές μέσα να πάρουν τα πάνω τους να κάνουν τη δουλειά!!!!:P Εμείς στην πορεία εδώ θα είμαστε να περιμένουμε να πιάσει το 17%!!!! Δεν είσαι μόνη!Να το θυμάσαι! Σου στέλνω όόόόόόόόόλη μου τη θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα σας αγαπακια μου, τι μου κανετε σημερα?

εγω δεν ξυπνησα καλα , εβαλα θερμομετρο μολις ξυπνησα και ενω τις υπολοιπες μερες η θερμοκρασια μου ηταν 37 , 37.2 σημερα ηταν 36.8, δεν ειναι πολυ καλο αυτο νομιζω.δεν θα ειμαι η καλυτερη παρεα σημερα , μη σας μαυρησω και εσας , θα τα πουμε αυριο ετσι μομεντακι μου , ετοιμασου προσπαθω να σκεφτω και αλλες ιστοριες ...

να περνατε καλα , φιλακια!

Άσε τα θερμόμετρα ερμινάκι μου! Αφού με τα φάρμακα η θερμοκρασία επηρεάζεται και καμία ένδειξη δεν είναι φυσιολογική!!!! Και τι πάει να πει πως δεν θα είσαι η καλύτερη παρέα και θα τα πούμε αύριο!!!! Για συγκεντρώσου!!!!! Εμείς εδώ είμαστε να μιλάμε, να χαλαρώνουμε η μια την άλλη, να γελάμε, να σοβαρομιλάμε! Για όλα!!!! Μην ψάχνεις συμπτώματα και ενδείξεις! Υπομονή μόνο!!!!!Φάε το ψαράκι σου, άφησε το σπίτι να βρωμίσει και όλα καλά θα πάνε!!!!! Τι είπαμε???:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...