Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

ΝΑΤΑΣΑΚΟ μακάρι...τιποτα δεν αποκλείεται...παρόλο το 17% γίνονται και διάφορα που σπάνε το φιλμ των πιθανοτήτων!!!!

ετσι να σκέπτεσαι και συ!!!!

σκεφτείτε ότι ενα θέλουμε για να κάνουμε τη δουλειά μας!!!!!! ενα και θαυματουργόοοοο

ευχαριστώ μανάρια μου! αυριο θα σας σκεπτομαι ...το ραντεβου 9 στο Λητώ και εμένα 10 θα μου γίνει η μεταφορά!....

αυτά! σημερα θα δω μια αγηαπημένη φιλενάδα....θα γεμίσω θετική ενέργεια...θα φτιάξω μαλάκια και νυχάκια...γιατι αυριο μπορει να ειναι και σημαντική μέρα...πως θα υποδεχτώ το νινι...αχτένιστηηηη???? οχι αγάπη μου!!!!!

σας ευχαριστω πολύ!

χαχαχαχαχα ολες τα ιδια κανουμε τελικα , νυχια μαλλια αποτριχωσεις!χαχαχα μ'αρεσει πολυ που δεν ξεχναμε με τιποτα ομως οτι ειμαστε γυναικες!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

σας αγαπάω πάρα πολύ...

σα;ς ευχαριστω όοολες και πάω τώρα να πάρω πάνω από τη μικρούλα νεογέννητη του πάνω διαμερίσματος κάτι για γούρι!

με χαρά πάω κορίτσια...γεμάτη από τις ευχές σας...σας ανταποδίδω αγάπη και μαγική μαμοχρυσόσκονη!!!!!!!!!!!!!!

αύριο τα υπόλοιπα!

και εμεις αγαπη μου σ΄'αγαπαμε πααααααααααααααααααααααρα πολυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!αχ χρυσακι μου να δεις που θα γινει το θαυματακι σου ειμαι σιγουρη , ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!ηρεμησε τωρα , να κοιμηθεις καλα να εισαι ξεκουραστη αυριο ετσι?α και μην ξεχασω την ωρα που θα εισαι ξαπλα μετα την σπερματε να σκεφτεσαι οτι πιο ομορφο μπορεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σε σκεφτομαι συνεχεια!

ερμίνα:έχω την λύση στο μυστήριο με την κομμώτρια.....

Το γεγονός να είναι μία από εμάς το σκέφτηκες......?????

μπα κουκου μου δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι μια απο εμας , αυτη καλε πιανει με τον αερα ...ασε ασε , μου εχει πει και το θεικο ''ασε εγω ενα μηνα προσπαθουσα και κοντεψα να παω στον ψυχειατρο'' πειτε μου ρε κοριτσια το λενε αυτο το πραγμα σε καποια που προσπαθει 1.5 χρονο , ελεος , και μολις τωρα καταλαβα οτι πρεπει να αλλαξω κομμωτρια!!!!χαχαχα:tongue:

Άσε τα θερμόμετρα ερμινάκι μου! Αφού με τα φάρμακα η θερμοκρασία επηρεάζεται και καμία ένδειξη δεν είναι φυσιολογική!!!! Και τι πάει να πει πως δεν θα είσαι η καλύτερη παρέα και θα τα πούμε αύριο!!!! Για συγκεντρώσου!!!!! Εμείς εδώ είμαστε να μιλάμε, να χαλαρώνουμε η μια την άλλη, να γελάμε, να σοβαρομιλάμε! Για όλα!!!! Μην ψάχνεις συμπτώματα και ενδείξεις! Υπομονή μόνο!!!!!Φάε το ψαράκι σου, άφησε το σπίτι να βρωμίσει και όλα καλά θα πάνε!!!!! Τι είπαμε???:P:p:p
μομέντα με βρίσκεις σύμφωνη για τα παλιοθερμόμετρα της ερμινίδιας!!!!!

όσο για μένα....το ξέρω ότι όσο θα μαι ξάπλα εσεις θα γράφετε για μένα...και θα ευχεστε!!!!!

ευχαριστώ τις γλυκούλες από το "πότε θα γίνω μανουλά"!!!!

είναι οι φιλαρίνες μου....οι αγαπημένες...

καλε μην βαρατε , μπααααααααααα σε καλο σας , δεν μπορουμε να σαλταρουμε και εμεις μια φορα αμεσως να με φατε :mrgreen:...ποσο χαιρομαι οταν μου την λετε ετσι δεν φανταζεστε! μ'αγαπατε ε????:P

Καλως μας ηρθες Jelena και καλα μας αποτελεσματα. Απο κει που νομιζα πως θα ειμαι η μονη που θα κανω σπερματεγχυση τελικα μαζευτικαμε 6. Καλο νουμερο, το νουμερο της αγαπης (που κυριαρχει εδω μεσα)... Chryssaki μου τωρα διαβασα για την αποφαση που πηρες και χαιρομαι πολυ για σενα. Πολυ καλη επιτυχια... Λοιπον ευχομαι σε ολες τις επιδοξες μανουλες ενα μεγαλο + στη χοριακη. Melenia σχετικα με το στηθος, νομιζω οτι θα παρω την πρωτια. Φυσιολογικα φοραω νουμερο 4 και τωρα που το αισθανομαι πιο πρησμενο θα χρειαστω παλτουδακι ειδικο για μητρα και στηθος μαζι, γιατι απο τα σουτιεν περισευει. Natassaki μου κι εμενα ο συζυγος περασε ενα σοκ οταν του ειπαν για τη χαμηλη κινητικοτητα αλλα τελικα συνηλθε, παιρνει τις βιταμινες του και εκανε φοβερη προοδο στα ποσοστα. Θα δεις και ο δικος σου θα το ξεπερασει!!! Erminaki επειδη μιλησα και με την ξαδελφη μου γυναικολογο ειπε "οτι ειναι καλο σημαδι που δεν εχω ιδιατερα συμπτωματα", παρ΄ολα αυτα τρεχω να βαλω θερμομετρο... Momentaki εσυ ιδρυτη του forum αυτου ευχαριστουμε για τις ατακες σου και οταν θα ερθει η σειρα σου, με ολη αυτη τη θετικη ενεργεια που θα παρεις απο ολες μας τα εμβρυακια θα ριζωσουν στην κοιλιτσα σου σιγουρα!

λες ρε ειρηνακι εμεις να ειμαστε απο αυτες που δεν θα εχουμε τιποτα, μακαρι ρε αγαπη , γιατι και εγω μονο το στηθος ποναει και που και που η κοιλια μου , τι να πω αντε φτανει η δευτερα!;)

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε?

Καταρχήν, εύχομαι σε όλες τις κοπέλες και ιδιαιτέρως στις αγαπημένες μου φίλες (Chryssaki, Ermina, Jelena, Moments) που κάνουν σπερματέγχυση να έχουν επιτυχία και σύντομα να μας ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα!

Ηθικό ακμαιότατο και κεφάλι ψηλά, αγάπες μου!

ιολακι μου αγαπη μου γλυκια σε ευχαριστουμε πολυ για τις ομορφες ευχουλες σου!να εισαι καλα που μας σκεφτεσαι !και να ανταποδωσω την ευχη συντομα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα νεα!;)

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια ειμαι καινουρια εδω αλλα σας παρκολουθω απο το ειμαι στην φαση θεαπειας με σερπαφαρ για να προχωρησουμε μεσα μαρτη πρωτα ο θεος στην σπερματεγχυση!εγω ειμαι με πολυκυστικες και ο αντρας μου με ηπια ολιγοσπερμια εχω αγχωθει με τα ποσοστα επιτυχιας της σπερματεγχυσης!αλλα εδω μεσα εσεις μου δινεται κουραγιο και ασιοδοξια!τι λετε εχουμε πιθανοτητες?συγνωμη αν σας κουρασα

Notes:image.php?type=sigpic&userid=26008&dateline=1268916751

καλε μην βαρατε , μπααααααααααα σε καλο σας , δεν μπορουμε να σαλταρουμε και εμεις μια φορα αμεσως να με φατε :mrgreen:...ποσο χαιρομαι οταν μου την λετε ετσι δεν φανταζεστε! μ'αγαπατε ε????:P

λες ρε ειρηνακι εμεις να ειμαστε απο αυτες που δεν θα εχουμε τιποτα, μακαρι ρε αγαπη , γιατι και εγω μονο το στηθος ποναει και που και που η κοιλια μου , τι να πω αντε φτανει η δευτερα!;)

Ναι, λεω erminaki οτι θα ειμαστε απο αυτες που τις 2 πρωτες εβδομαδες δεν καταλαβαν τιποτα και μετα πλακωσαν ολα τα συμπτωματα μαζι... Καλα με εκανες κι εβαλα θερμομετρο! Παντως τα δεκατα ειναι και απο τα utrogestan. Ειμαι πολυ συγκρατημενη παντως, αλλα ελπιζωωωω!!! Chryssaki κι εμεις σ΄αγαπαμε πολυ και σου δινουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια! Kalliroi μου για ποιο λογο σε εστειλαν σε εξωτερικο ιατρειο? Μηπως για επιπλεον εξετασεις? Ρωτησε τους. Εμενα δε με στειλαν πουθενα. Στειλε μου ΠΜ αν θελεις να το συζητησουμε.

Κοριτσια θα κανω την προσευχη μου και σημερα στον Θεουλη, που μονο Αυτος ξερει να πανε ολα καλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσια ειμαι καινουρια εδω αλλα σας παρκολουθω απο το ειμαι στην φαση θεαπειας με σερπαφαρ για να προχωρησουμε μεσα μαρτη πρωτα ο θεος στην σπερματεγχυση!εγω ειμαι με πολυκυστικες και ο αντρας μου με ηπια ολιγοσπερμια εχω αγχωθει με τα ποσοστα επιτυχιας της σπερματεγχυσης!αλλα εδω μεσα εσεις μου δινεται κουραγιο και ασιοδοξια!τι λετε εχουμε πιθανοτητες?συγνωμη αν σας κουρασα

Fotini καλως ηρθες και θα μεταφερουμε και σε σενα την αισιοδοξια μας καθως και τις ανησυχιες μας. Πολυ χαιρομαι που ειμαστε πολυ δεμενες και αγαπημενες και οπως ειπε το Natassaki, τα γενεθλεια των μωρων μας θα τα κανομε καθε χρονο και σε αλλο σπιτι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέχασα να σας πω και το άλλο.. ρώτησα τη μαία σε περίπτωση που είναι αρνητικό τι κάνουμε?? Και μου είπε ότι αφήνουμε ένα κύκλο να περάσει:?:-? και μετά ξανά προς τη γνωστή οδό...!!!

Πάντως το κλίμα εδώ είναι Σούπερ!!!:D:p:)

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

γεια σας κοριτσια !!

καλη επιτυχια σε ολες σας !!!!

ευχομαι ολες να αποκτησουμε γρηγορα αυτο που τοοοοσο πολυ επιθυμουμε !!!!

Θα ειμαι και γω στην παραια σας καθ'οτι αυτο το μηνα θα κανω και γω τη δευτερη μου σπερματεγχυση. Περιμενω να αδιαθετησω και να ξεκινησω σερπαφαρ !!!!!!

φιλια σε ολες !!!!!!!!

Διαφημίσεις

chryssaki.....πολύ καλή επιτυχία κοπέλα μου για αύριο! να είσαι χαλαρή και όλα θα πάνε καλά! σου εύχομαι να βγεις διπλή από το νοσοκομείο! φιλάκια πολλά και θα περιμένουμε νέα σου κοριτσάκι μου!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Εδώ σχολείο όβερ! Έχω κενό!!!!!Μετά ακολουθεί μάθημα με την έκτη τάξη όπου αναμένεται να μου βγει η πίστη!!!! χεχεχε

Κούκου τώρα κατάλαβα...Διερωτόμουν βασικά γιατί δεν είχα διαβάσει κάτι για τυχόν αποχώρηση σου! Το λοιπόν μικρή κούκου που είσαι 25+ σαν εμένα να μείνεις...μην πάρεις μετεγγραφή...ούτε έξοδο...ούτε τίποτα...Αυτά που λες στην αρχή οντως είναι τα θετικά του φόρουμ...Εδώ βρήκαμε πλάσματα που συμπάσχουν και σαφώώώώώς χρειαζόμαστε καλή διάθεση για ό,τι ακολουθεί! Οπότε παίρνω ένα παλτουδάκι και για σένα ε!!!!:P:p:p Εντομεταξύ σε τι φάση είσαι τώρα γιατί παει, τα σύγχισα όλα!

Σε λίγες μέρες θα κάνω και εγώ την δεύτερη προσπάθεια!!!

Αυτή την φορά πάω πιο ήσυχη με τον αέρα της παλιάς!τουλάχιστον ξέρω τι με περιμένει!!;)

Δεν αγχώνομαι και δεν το έχω πεί σε κανένα! Την πρώτη φορά όλος ο κύκλος μας περίπου το ήξερε και μετά που απέτυχε :rolleyes:....

Θα σας πώ τα νεότερα μετά την χοριακή.... χιχιχιχιχι!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

γεια σας κοριτσια !!

καλη επιτυχια σε ολες σας !!!!

ευχομαι ολες να αποκτησουμε γρηγορα αυτο που τοοοοσο πολυ επιθυμουμε !!!!

Θα ειμαι και γω στην παραια σας καθ'οτι αυτο το μηνα θα κανω και γω τη δευτερη μου σπερματεγχυση. Περιμενω να αδιαθετησω και να ξεκινησω σερπαφαρ !!!!!!

φιλια σε ολες !!!!!!!!

Καλως μας ήρθατε Virginia και foteinh!!!!!! :-D Καλή επιτυχία και σε εσας!!!

CHRYSSAKI σε σκεφτομαι.... σήμερα είναι η μέρα σου!!:P:p:p:p

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΚΑΛ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΝΟΜΑΤΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ;)

Notes:image.php?type=sigpic&userid=26008&dateline=1268916751

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...