Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Αντε με το καλο!!!!Ολα θα πανε καλα!!!Η ποπη ειναι πολυ καλα,περασαμε υπεροχα, ετοιμαζουμε το ταξιδι του Πασχα τωρα.Ειμαστε ηρεμοι και κοιταμε μπροστα, της εβαλε και τις φωνες ο γιατρος μας και της εδωσε να καταλαβει οτι ή με τον ενα τροπο ή με τον αλλο θα κανουμε μωρακι και εχει ησυχασει!!!Αυτη την στιγμη ειμαστε και οι δυο στο πικ απο θεμα ψυχολογιας:-D

Ευχαριστώ Γεράσιμε!!!! Πάντως χαίρομαι πολύ που είστε πολύ καλά πλέον και επανήλθατε δριμύτεροι!!!! Κι εμάς η όλη απογοήτευση και αποτυχία μας είχε φέρει πιο κοντά...Είχαμε ακολουθήσει κι εμείς την τακτικη΄των ταξιδιών και πραγματικά ήταν τέλεια! Οπότε οργανωθείτε για το Πασχολινό πλέον ταξίδι!!!! Όπως σας είπε και ο γιατρός είναι σίγουρο πως με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα αποκτήσετε μωράκι!!!!Στην πορεία χαρείτε το!!!!:)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

καλησπέρα παιδιά ελπίζω εσείς να είστε καλύτερα από εμένα..

Αύριο είναι κανονικά να κάνω τη χοριακή αλλά σήμερα είδα 1 φορά μπόλικο καφέ και ροζ..:cry::cry::cry: Μέχρι τώρα μόνο υπολείμματα από καφέ όχι αίμα.

Μίλησα λοιπόν με τη μαία και μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα χάπια και αν δεν δω κόκκινο αίμα να πάω τη Δευτέρα για χοριακή , μου είπε ακόμα και το ενδεχόμενο να είμαι και να είναι αποκόλληση...........Δεν θα τα αντέξω να χάσω και άλλο μωρό, ούτε θα αντέξω να δω αίμα. Νομίζω θα λυγίσω.. Σήμερα όλη μέρα κρατιέμαι να μην κλάψω.....

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

melenia γεια σου !!!! να εισαι ηρεμη και δυνατη επισης! Οτι ειναι να γινει .. θα γινει δεν χρειαζεται να βασανιζεις το μυαλο σου ουτε και να χαλας την ψυχολογια σου!

Εσυ αυτο που εχεις να κανεις ειναι προσεχεις οσο μπορεις τουλαχιστον μεχρι την δευτερα!

Αλλα μηπως θα επρεπε αντι να πας δευτερα, να την εκανες σημερα?

Οπως και να χει προσεχε εσυ!!!! σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!

καλησπέρα παιδιά ελπίζω εσείς να είστε καλύτερα από εμένα..

Αύριο είναι κανονικά να κάνω τη χοριακή αλλά σήμερα είδα 1 φορά μπόλικο καφέ και ροζ..:cry::cry::cry: Μέχρι τώρα μόνο υπολείμματα από καφέ όχι αίμα.

Μίλησα λοιπόν με τη μαία και μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα χάπια και αν δεν δω κόκκινο αίμα να πάω τη Δευτέρα για χοριακή , μου είπε ακόμα και το ενδεχόμενο να είμαι και να είναι αποκόλληση...........Δεν θα τα αντέξω να χάσω και άλλο μωρό, ούτε θα αντέξω να δω αίμα. Νομίζω θα λυγίσω.. Σήμερα όλη μέρα κρατιέμαι να μην κλάψω.....

Melenia μου δεν ξέρω τι να σου πω κοπέλα μου. Ψυχραιμία!!!! Εγώ είχα την εντύπωση πάντως πως ακόμη και καφέ να δεις δεν σημαίνει κάτι κακό. Στο φόρουμ της εξωσωματικής κοπέλες ενώ είχαν αίμα ή καφέ εντούτοις είχαν μια θετικότατη χοριακή. Το άλλο που λένε πως ίσως να είναι λόγω της εμφύτευσης του εμβρύου στην μήτρα. Όπως και να χει! Σημασία έχει τώρα να είσαι ψύχραιμη και ήρεμη...Να σε ρωτήσω κάτι...γιατί δεν κάνεις αύριο τη χοριακή να μην βασανίζεσαι ολόκληρο το σαββατοκυρίακο;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

συμφωνω και γω moments, καλυτερα να την κανεις αυριο και να μη βασανιζεσαι αλλο!

moments σπερματεγχυση εχεις κανει καθολου?η πας κατευθειαν για εξωσωματικη ?

Εγω παντως εχω 13μερες καθυστερηση πηρα και χαπια για ερθει η σιχαμενη αλλα τιποτα.Μονο καφε υγρα ...

Τωρα αν ειχα αδιαθετησει στην ωρα μου θα εκανα αυτες τις μερες κ γω τη δευτερη σπερμ.

Δυστυχως ακομα τιποτα...Δεν μπορω αλλο εχω και ενα φουσκωμα στην κοιλια αλλο πραγμα !

Διαφημίσεις

Melenia μου δεν ξέρω τι να σου πω κοπέλα μου. Ψυχραιμία!!!! Εγώ είχα την εντύπωση πάντως πως ακόμη και καφέ να δεις δεν σημαίνει κάτι κακό. Στο φόρουμ της εξωσωματικής κοπέλες ενώ είχαν αίμα ή καφέ εντούτοις είχαν μια θετικότατη χοριακή. Το άλλο που λένε πως ίσως να είναι λόγω της εμφύτευσης του εμβρύου στην μήτρα. Όπως και να χει! Σημασία έχει τώρα να είσαι ψύχραιμη και ήρεμη...Να σε ρωτήσω κάτι...γιατί δεν κάνεις αύριο τη χοριακή να μην βασανίζεσαι ολόκληρο το σαββατοκυρίακο;

Καλημερα κοριτσαρες!

Virginia καλη επιτυχια σου ευχομαι και γρηγορα να κανεις την προσπαθεια! Melenia χαλαρωσε και ποτε δε ξερεις... Οντως κοπελες που ειχαν καφε υγρα εκαναν χοριακη και βγηκε θετικη. Εγω η ασυγκρατητη πηρα χθες το self clear, εκανα κι ενα λαθακι στη διαδικασια και βγηκε αρνητικο. Αποφασισα να μην κανω χοριακη κι αν ειναι να ηταν λαθος η ενδειξη (εχω μια κρυφη ελπιδα) απλως δε θα μου ερθει η ακατανομαστη. Moments αν δεν πετυχε αφηνω αυτο το μηνα να περασει και επειτα ξεκιναω το μακρυ πρωτοκολλο. Λες να συμπεσουμε στον ιδιο μηνα για την εξωσωματικη?

Εχει ο Θεος!!! παρα το γεγονος οτι χθες με επιασαν τα ζουμια σημερα νιωθω πολυ καλυτερα και ετοιμη για την επομενη προσπαθεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια και Γεράσιμε!!!!

Virginia μου σήμερα είδα την απάντησή σου. Κι εσύ ταλαιπωρείσαι με την ακατανόμαστη. Με τόσες μέρες καθυστέρηση δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε "κατιτίς" ευχάρίστο?

Ειρηνάκι καλημέρα σου! Καλά δεν είπαμε πως δεν κάνουμε τεστ πριν τη μέρα της χοριακής; Μπορεί να στεναχωρέθηκες άδικα βρε συ...Όπως και να χει τη Δευτέρα θα ξέρουμε στα σίγουρα! Να κάνεις τη χοριακή για να μην μένεις με την απορία! Εγώ δεν έχω ιδέα πότε θα κάνω την εξωσωματμική. Εξαρτάται από τη βλαμμένη την ακατανόμαστη...πρώτα να δούμε αν διακόπηκε και μετά πότε θα εμφανιστεί! Έχω ακόμη δρόμο μπροστά μας!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κορίτσια και Γεράσιμε!!!!

Virginia μου σήμερα είδα την απάντησή σου. Κι εσύ ταλαιπωρείσαι με την ακατανόμαστη. Με τόσες μέρες καθυστέρηση δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε "κατιτίς" ευχάρίστο?

Ειρηνάκι καλημέρα σου! Καλά δεν είπαμε πως δεν κάνουμε τεστ πριν τη μέρα της χοριακής; Μπορεί να στεναχωρέθηκες άδικα βρε συ...Όπως και να χει τη Δευτέρα θα ξέρουμε στα σίγουρα! Να κάνεις τη χοριακή για να μην μένεις με την απορία! Εγώ δεν έχω ιδέα πότε θα κάνω την εξωσωματμική. Εξαρτάται από τη βλαμμένη την ακατανόμαστη...πρώτα να δούμε αν διακόπηκε και μετά πότε θα εμφανιστεί! Έχω ακόμη δρόμο μπροστά μας!!!!

Καλημερα Moments!

Τη χοριακη θα την κανω μονο στην περιπτωση που δεν αδιαθετησω ως την Τεταρτη. Προς το παρον καλα ειμαι... δε ξερω για τις επομενες μερες και εχω οπλιστει ηδη με δυναμη για την επομενη προσπαθεια... Ελπιζω κι εσυ γρηγορα να ξεμπερδευεις με την ακατανομαστη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελενια μου επειδη η κουμπαρα μου ειναι εγκυος και στην αρχη ειχε κατι λιγα καφε και ροζ υγρα θα σου προτεινα να μεινεις ξαπλα και ρωτα τον γιατρο σου μηπως πρεπει να παρεις ultrogestan(αν δεν παιρνεις ηδη) αυτα της εδωσε ο γιατρος για να σταματησει η αιμοραγια ......ολα θα πανε καλα..

Διαφημίσεις

Γειά σας μικρά μου....τα νεα μου είναι...οτι καταρχας είμαι μια χαρά!!!

το πρωί της 4η Μαρτίου δε μπορούσα να ξυπνήσω...ενας μηχανισμός άμυνας με εμπόδιζε...ο καλός μου λέει τη φράση κλειδί ¨"έλα...σήκω να πάμε να κάνουμε το μωράκι μας"...γελάω...

φτάνουμε 9.10 στο Λητώ. Δίνει το δείγμα...ύστερα από μια ώρα και 20 λεπτά..φτάνει ο γιατρός την ώρα που τελείωνε η επεξεργασία!

με παίρνει μέσα και μου λέει κάπως συνωμοτικά..."το σπέρμα το περίμενα χειρότερο!...καλά πάμε...φαντάσου να κάνει και όσα πρέπει...βλέπω μεγάλη βελτίωση!!"

εγω χάρηκα! μου τοποθετεί το σπέρμα καθαρισμένο...και λίγο...(χαχαχαα) μόνο 7.000.000...με κινητικότητα 98% και καθαρισμένο απο περίεργες μορφές!...εύχεται καλή επιτυχία...ενω μου κλείνει πονηρά το μάτι...λέγοντάς μου "κάνουμε μια πρώτη προσπάθεια...ποτε δεν ξέρεις...!!"

τον ρώτησα αν θα πάρω προγεστερόνη "όχι τίποτα δε θα πάρεις...πάμε τελείως φυσικά..δεν είπαμε σε φυσικό κύκλο?"...

εμεινα μιση ώρα με τα ποδια σταυρωμένα...ενω ο καλός μου έλεγε διάφορες σαχλαμαρίτσες δίπλα μου...για την κόρη του που θα είναι τοξότης στο ζώοδιο!!!

ελεος!!!

προσπάθησα να του εξηγήσω ότι έχουμε ελάχιστες πιθανότητες...εκεινος δεν εδειχνε να το καταλαβαίνει!!!ουφ!

επειδη επρεπε να πάει δουλειά πήρε τη μηχανή εκέινος και με έβαλε σε ενα ταξί...ενώ συμπεριφερόταν παράξενα...

ο ταξιτζής νόμιζε ότι ήμουν έγκυος...και με ρώτησε πόσο μηνών? "εεε,,,λίγο" του λεω...σκέφτηκα ότι θα μας περάσει για τρελλούς αν του έλεγα την αλήθεια...χαχχαα!!! γιατι ο καλός μου έκανε σα χαζό!!

από τότε...σταματησα να καπνίζω..και παίρνω και σιδηρο..αλλά εχω τρομερά πο΄λλή βλέννα από κάτω...

σε γενικές γραμμές ο γιατρός έμεινε ευχαριστημένος και από το "ραντεβού" του ωαρίου και απο το σπέρμα! σε σχεση με τα δεδομένα που είχαμε πάντα!

από τότε όλοι (αυτοί οι λίγοι που ξέρουν!) με προσέχουν...χαχαχα! τους θεωρώ υπερβολικούς...

το επόμενο βήμα είναι μαι χοριακή στις 13...οπού με τιποτα δεν κανω στο 13 εξέταση εγω...οπότε στις 17 αποφάσιασα ν ατην κάνω...αν και θα δειξει και νωρίτερα! αν δεν αδειαθετήσω ως τότε...θα πάω 17, παιδάκια μου!!

μεχρι τότε...δε θελω να σκεπτομαι τιποτα για παρακάτω.... όταν μου έρθει τότε συνεχίζω με το επόμενο βήμα!

σας ευχαριστώ με γεμίσατε συγκίνηση και καλή ενέργεια...ειλικρινά νιώθω πολύ πολύ τυχερή που απολαμβάνω το μέλι της ψυχής σας! μελένιες μου!!!!!

Καλημερα κοριτσαρες!

Virginia καλη επιτυχια σου ευχομαι και γρηγορα να κανεις την προσπαθεια! Melenia χαλαρωσε και ποτε δε ξερεις... Οντως κοπελες που ειχαν καφε υγρα εκαναν χοριακη και βγηκε θετικη. Εγω η ασυγκρατητη πηρα χθες το self clear, εκανα κι ενα λαθακι στη διαδικασια και βγηκε αρνητικο. Αποφασισα να μην κανω χοριακη κι αν ειναι να ηταν λαθος η ενδειξη (εχω μια κρυφη ελπιδα) απλως δε θα μου ερθει η ακατανομαστη. Moments αν δεν πετυχε αφηνω αυτο το μηνα να περασει και επειτα ξεκιναω το μακρυ πρωτοκολλο. Λες να συμπεσουμε στον ιδιο μηνα για την εξωσωματικη?

Εχει ο Θεος!!! παρα το γεγονος οτι χθες με επιασαν τα ζουμια σημερα νιωθω πολυ καλυτερα και ετοιμη για την επομενη προσπαθεια...

και εγω τα ιδια σκ#τ@ εκανα, πηρα ενα κλιαρ μπλου και μου βγηκε αρνητικο , δεν ενοιωσα τιποτα , ουτε σταναχωρηθηκα ουτε εκλαψα , τιποτα , το μονο που ειπα οτι οτι υπαρχουν και χειροτερα , ετσι θα παμε και για την δευτερη προσπαθεια ελπιζοντας για το καλυτερο.δεν ηταν η ωρα του να ρθει!την δευτερα θα παω να κανω την χοριακη για το τυπικο.

ειρηνακι μου μην στεναχωριεσαι αγαπη μου , ισως ειναι για καλο ολο αυτο.

να ρωτησω και κατι?καπου διαβασα οτι οσο περνεις τα ουτροτζεσταν δεν ερχεται πειοδος , αληθευει αυτο?

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Chryssaki μου διάβασα την ιστορία σου για τη μέρα της σπερματέγχυσης και την απόλαυσααααααα!!!!!:) Χαίρομαι που είσαι καλά! Οπότε τώρα θα είσαι σαν έγκυος και άφησε τους όλους να σε περιποιούνται! χεχεχε Ο καλός σου μου θυμίζει και τον δικό μου που ήταν μες τη χαρά και την αισιοδοξία!!!! Θετικά μου ακουστήκαν όλα οπότε περιμένουμε με αγωνία πλέον τα θετικά αποτελέσματα! Όλα καλά θα πάνε με τη σπερματέγχυση αστραπή που έκανες! :P

Ερμινάκι τι στο καλό? Όλες κάνετε τεστάκια πριν την ώρα τους? Δεν γίνεται είπαμε αυτό! Και άσχετο αν σας θυμώνω κι εγώ τα ίδια έκανα μέρα παρά μέρα! Τη χοριακή να την κάνεις έτσι κι αλλιώς!!! Στο καφέ της εξωσωματικής μια από τις κοπέλες έκανε τεστ δυο μέρες πριν τη χοριακή και τίποτα δεν έδειξε καλέ!!! Και πλάνταξε στο κλάμα και δύο μερές είχε μια θετικότατη χοριακή!!!! Ποτέ δεν ξέρεις!!!!!:) Όσο για τα ουτροτζεστάν έτσι μου είχε πει και εμένα ο γιατρός μου....πως δεν αδιαθετάς αν δεν τα σταματήσεις..Και όντως με εμένα και στις δύο σπερματεγχύσεις μετά τα αρνητικά αποτελέσματα τα είχα σταματήσει και η ακατανόμαστη είχε έρθει 2-3 μέρες μετά!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γειά σας μικρά μου....τα νεα μου είναι...οτι καταρχας είμαι μια χαρά!!!

το πρωί της 4η Μαρτίου δε μπορούσα να ξυπνήσω...ενας μηχανισμός άμυνας με εμπόδιζε...ο καλός μου λέει τη φράση κλειδί ¨"έλα...σήκω να πάμε να κάνουμε το μωράκι μας"...γελάω...

φτάνουμε 9.10 στο Λητώ. Δίνει το δείγμα...ύστερα από μια ώρα και 20 λεπτά..φτάνει ο γιατρός την ώρα που τελείωνε η επεξεργασία!

με παίρνει μέσα και μου λέει κάπως συνωμοτικά..."το σπέρμα το περίμενα χειρότερο!...καλά πάμε...φαντάσου να κάνει και όσα πρέπει...βλέπω μεγάλη βελτίωση!!"

εγω χάρηκα! μου τοποθετεί το σπέρμα καθαρισμένο...και λίγο...(χαχαχαα) μόνο 7.000.000...με κινητικότητα 98% και καθαρισμένο απο περίεργες μορφές!...εύχεται καλή επιτυχία...ενω μου κλείνει πονηρά το μάτι...λέγοντάς μου "κάνουμε μια πρώτη προσπάθεια...ποτε δεν ξέρεις...!!"

τον ρώτησα αν θα πάρω προγεστερόνη "όχι τίποτα δε θα πάρεις...πάμε τελείως φυσικά..δεν είπαμε σε φυσικό κύκλο?"...

εμεινα μιση ώρα με τα ποδια σταυρωμένα...ενω ο καλός μου έλεγε διάφορες σαχλαμαρίτσες δίπλα μου...για την κόρη του που θα είναι τοξότης στο ζώοδιο!!!

ελεος!!!

προσπάθησα να του εξηγήσω ότι έχουμε ελάχιστες πιθανότητες...εκεινος δεν εδειχνε να το καταλαβαίνει!!!ουφ!

επειδη επρεπε να πάει δουλειά πήρε τη μηχανή εκέινος και με έβαλε σε ενα ταξί...ενώ συμπεριφερόταν παράξενα...

ο ταξιτζής νόμιζε ότι ήμουν έγκυος...και με ρώτησε πόσο μηνών? "εεε,,,λίγο" του λεω...σκέφτηκα ότι θα μας περάσει για τρελλούς αν του έλεγα την αλήθεια...χαχχαα!!! γιατι ο καλός μου έκανε σα χαζό!!

από τότε...σταματησα να καπνίζω..και παίρνω και σιδηρο..αλλά εχω τρομερά πο΄λλή βλέννα από κάτω...

σε γενικές γραμμές ο γιατρός έμεινε ευχαριστημένος και από το "ραντεβού" του ωαρίου και απο το σπέρμα! σε σχεση με τα δεδομένα που είχαμε πάντα!

από τότε όλοι (αυτοί οι λίγοι που ξέρουν!) με προσέχουν...χαχαχα! τους θεωρώ υπερβολικούς...

το επόμενο βήμα είναι μαι χοριακή στις 13...οπού με τιποτα δεν κανω στο 13 εξέταση εγω...οπότε στις 17 αποφάσιασα ν ατην κάνω...αν και θα δειξει και νωρίτερα! αν δεν αδειαθετήσω ως τότε...θα πάω 17, παιδάκια μου!!

μεχρι τότε...δε θελω να σκεπτομαι τιποτα για παρακάτω.... όταν μου έρθει τότε συνεχίζω με το επόμενο βήμα!

σας ευχαριστώ με γεμίσατε συγκίνηση και καλή ενέργεια...ειλικρινά νιώθω πολύ πολύ τυχερή που απολαμβάνω το μέλι της ψυχής σας! μελένιες μου!!!!!

αχ αγαπη μου , με συγκινησες πολυ!τα ιδια εζησα πριν απο 14 μερες...να πω και μια αληθεια ,ειναι απιστευτη εμπειρια οσο τρελο και αν ακουγεται , εισαι μεσα σε ενα δωματιο με το αλλο σου μισο και το μονο που κανεις ειναι να ελπιζεις να κανεις ονειρα και να προσευχεσαι.βεβαια εμεις ειχαμε ενα μικρο προβληματακι , μολις ειδε ο αντρας μου το ματσουκι που σε βαζουν απο κατω και την ενεση και κοντεψε να λιποθυμησει χαχαχα , μ'αρεσει που αυτον τον ανθρωπο θελω να τον παρω μαζι μου οταν με το καλο γεννησω στον τοκετο :tongue::mrgreen:!!!!

χρυσα μου νομιζω πως ολα θα πανε καλα , δεν ξερω γιατι αλλα κατι μου λεει πως ολο το συμπαν συνομοτησε προχθες για να πιασετε το σπορι.;)

θα περιμενουμε τα ευχαριστα νεα σου.τωρα χαλαρα , δεν περνανε ευκολα οι μερες αλλα μην σε νοιαζει , εδω θα ειμαστε ολες για παρεουλα και ουτε θα το καταλαβεις.να προσεχεις αγαπη μου!!!!!!!!σε φιλω γλυκα!

και να ευχηθω καλα αποτελεσματα στα υπολοιπα κοριτσακια που περιμενουν στη melenia πρωτα απο ολα , αγαπη μου να μην αγχωνεσαι γιατι κανεις κακο στο νινακι σου , οπως ειπαν και τα αλλα κοριτσακια ειναι πολυ φυσιολογικο αυτο που σου συμβαινει , πλεον συμβαινει στις περισσοτερες εγκυουλες ;)!εκανες την χοριακη σημερα????

καλα αποτελεσματα στην natasa μας (που εισαι βρε ψυχη εσυ?)

στη virginia και στην fntg.συγγνωμη αν ξεχασα καποια!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...