Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Chryssaki μου διάβασα την ιστορία σου για τη μέρα της σπερματέγχυσης και την απόλαυσααααααα!!!!!:) Χαίρομαι που είσαι καλά! Οπότε τώρα θα είσαι σαν έγκυος και άφησε τους όλους να σε περιποιούνται! χεχεχε Ο καλός σου μου θυμίζει και τον δικό μου που ήταν μες τη χαρά και την αισιοδοξία!!!! Θετικά μου ακουστήκαν όλα οπότε περιμένουμε με αγωνία πλέον τα θετικά αποτελέσματα! Όλα καλά θα πάνε με τη σπερματέγχυση αστραπή που έκανες! :P

Ερμινάκι τι στο καλό? Όλες κάνετε τεστάκια πριν την ώρα τους? Δεν γίνεται είπαμε αυτό! Και άσχετο αν σας θυμώνω κι εγώ τα ίδια έκανα μέρα παρά μέρα! Τη χοριακή να την κάνεις έτσι κι αλλιώς!!! Στο καφέ της εξωσωματικής μια από τις κοπέλες έκανε τεστ δυο μέρες πριν τη χοριακή και τίποτα δεν έδειξε καλέ!!! Και πλάνταξε στο κλάμα και δύο μερές είχε μια θετικότατη χοριακή!!!! Ποτέ δεν ξέρεις!!!!!:) Όσο για τα ουτροτζεστάν έτσι μου είχε πει και εμένα ο γιατρός μου....πως δεν αδιαθετάς αν δεν τα σταματήσεις..Και όντως με εμένα και στις δύο σπερματεγχύσεις μετά τα αρνητικά αποτελέσματα τα είχα σταματήσει και η ακατανόμαστη είχε έρθει 2-3 μέρες μετά!

μομεντακιιιιιιιιι μουουουουουουουου!!!!!!!!!επιτελους ρε αγαπη συντονηστικαμε σημερα!τι κανεις πως εισαι?διαβασα οτι η σιχαμενη ακομα δεν τελειωσε ε?υπομονη που θα παει , λιγες ειναι οι μερες της!

ασε μομεντακι μου μεγαλη βλακεια εκανα , εκει που ειχα ορκιστει πως δεν θα ξαπαναπαρω τεστ και τον ορκο μου πατησα και τα μουτρα μου εφαγα.δεν πειραζει μωρε σαν να το ηξερα το αποτελεσμα για αυτο δεν με πειραξε, την αλλη φορα, εχω μια μικρη αγωνια τωρα να δω αν μου πει ο γιατρος την δευτερα αν θα παμε τον αλλα μηνα ξανα 'η θα αφησουμε εναν να περασει.

για πες ρε αγαπη , τι κανεις?κανα νεο?

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

MOMENTAKI...μην πέσεις!!!! σε παρακαλώ!!!!

ερμίνα μου...με αγαπάς πολύ γιαυτο εχεις αυτήν την προαίσθηση!!!!

κορίτσια...συνεχίζεται η προσπάθεια....το κε΄φάλι ψηλά...ο στόχος αξίζει όσο τίποτα στον κόσμο!

πήρα κατι λίγα χρήματα από την παράσταση που συμμετείχα...και ανοιξα ενα λογαριασμό...για το παιδί μου...

όλες για μια και μία για όλες....ο πόνος σας και δικός μου και η χαρά σας χαρά μου!

Επιτέλους συγχρονιστήκαμεεεεε!!!!!:P:p:p

Να σου πω την πικρή αλήθεια κι εγώ έκανα μέρα παρά μερα τεστάκι! Το σημαντικό είναι πως δεν είμαι καθόλου ανυπόμονος άνθρωπος! Ούτε πνίγομαι σε ένα ποτήρι με νερό!!!! Ακολουθω πιστά τις οδηγίες που μου δίνουν και δεν είμαι καθόλου μα καθόλου ξεροκέφαλη!!!! χεχεχε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩς!!!! Ποτέ δεν ξέρεις!!!! Τη Δευτέρα θα είμαστε σίγουρες!!!! Θα μπορείς να επαναλάβεις την προσπάθεια σου όταν περάσει ένας μήνας νομίζω!!!!

Κανένα νεότερο εγώ...κάτι σταγόνες έμειναν ακατανόμαστης οπότε πήρα τηλέφωνο να ακυρώσω τη μετάγγιση αίματος που είχα κανονίσει!!! χεχεχε Κατα τάλλα το Σάββατο μου ξεκίνησε με καθάρισμα του σπιτιού και είμαι τριεστυχισμένη!!!! Οοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμ!!!! Τόσο πολύ μου αρέσει το καθάρισμα!!!! Αχ! Δύο πράγματα θέλω! Αυτόματο καθαρισμό του σπιτιού σε 3 δευτερόλεπτα και έναν επιστήμονα που να ανακαλύψει τον τρόπο να βλέπουμε μέσα μας να ξέρουμε ανα πάσα στιγμή τι γίνεται στις 15 μέρες αναμονής που μας βάζουν!!!! ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

MOMENTAKI...μην πέσεις!!!! σε παρακαλώ!!!!

ερμίνα μου...με αγαπάς πολύ γιαυτο εχεις αυτήν την προαίσθηση!!!!

κορίτσια...συνεχίζεται η προσπάθεια....το κε΄φάλι ψηλά...ο στόχος αξίζει όσο τίποτα στον κόσμο!

πήρα κατι λίγα χρήματα από την παράσταση που συμμετείχα...και ανοιξα ενα λογαριασμό...για το παιδί μου...

όλες για μια και μία για όλες....ο πόνος σας και δικός μου και η χαρά σας χαρά μου!

Ετσι ακριβώς chryssaki μου!!!! Εγώ πάντως συμφωνώ με το ερμινάκι (με πληρώνει γερά για να συμφωνώ μαζί της χεχεχε). Σοβαρά τώρα νιώθω αισιόδοξη για σένα γιατί έγιναν όλα γρήγορα λες και κάποιος εκεί πάνω συνομώτησε να προχωρήσει η διαδικασία!!!! Γερά γερά! Γερά με τσαμπουκά!!!!:P:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ερμίνα εγω σε συγχωρώ...γαιτι είσαι μικρό....αλλά επιφυλάσσομαι για τα βρωμοτεστακια....κανε τη χοριακή...

ρε συ εγω εχω μια τρομερη αδυναμία και πολύ βλέννα αλλά και πόνους ωορηξίας σήμερα...14 μερα του κύκλου...λες να χω σήμερα ωορηξία? λεω βλακείες????

αυτή η ενεση δεν ειναι σίγουρα σωστη...?

Ετσι ακριβώς chryssaki μου!!!! Εγώ πάντως συμφωνώ με το ερμινάκι (με πληρώνει γερά για να συμφωνώ μαζί της χεχεχε). Σοβαρά τώρα νιώθω αισιόδοξη για σένα γιατί έγιναν όλα γρήγορα λες και κάποιος εκεί πάνω συνομώτησε να προχωρήσει η διαδικασία!!!! Γερά γερά! Γερά με τσαμπουκά!!!!:P:p

εγώ τώρα γαιτί κλαίω????

Επιτέλους συγχρονιστήκαμεεεεε!!!!!:P:p:p

Να σου πω την πικρή αλήθεια κι εγώ έκανα μέρα παρά μερα τεστάκι! Το σημαντικό είναι πως δεν είμαι καθόλου ανυπόμονος άνθρωπος! Ούτε πνίγομαι σε ένα ποτήρι με νερό!!!! Ακολουθω πιστά τις οδηγίες που μου δίνουν και δεν είμαι καθόλου μα καθόλου ξεροκέφαλη!!!! χεχεχε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩς!!!! Ποτέ δεν ξέρεις!!!! Τη Δευτέρα θα είμαστε σίγουρες!!!! Θα μπορείς να επαναλάβεις την προσπάθεια σου όταν περάσει ένας μήνας νομίζω!!!!

Κανένα νεότερο εγώ...κάτι σταγόνες έμειναν ακατανόμαστης οπότε πήρα τηλέφωνο να ακυρώσω τη μετάγγιση αίματος που είχα κανονίσει!!! χεχεχε Κατα τάλλα το Σάββατο μου ξεκίνησε με καθάρισμα του σπιτιού και είμαι τριεστυχισμένη!!!! Οοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμ!!!! Τόσο πολύ μου αρέσει το καθάρισμα!!!! Αχ! Δύο πράγματα θέλω! Αυτόματο καθαρισμό του σπιτιού σε 3 δευτερόλεπτα και έναν επιστήμονα που να ανακαλύψει τον τρόπο να βλέπουμε μέσα μας να ξέρουμε ανα πάσα στιγμή τι γίνεται στις 15 μέρες αναμονής που μας βάζουν!!!! ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???:P:p:p

πεστα ρε μομεντακι μου , αν ειναι δυνατον δηλαδη, ντεμεκ εχει προχωρησει η επιστημη και εχει προχωρησει , τιποτα δεν εχει κανει η επιστημη , αυτα τα 2 που ειπες ειναι βασικα , να θυμησω και αυτον τον ρημαδιασμενο τον κολπικο υπερηχο , θα ηθελα πολυυυυυυ να τον καναμε με τα ρουχα , (αν επι 14 μερες πας μερα παρα μερα για εξεταση κολπικη καπου σου μενει ενα ψυχολογικο οσο να πεις :mrgreen:).τσ τσ τσ τσ τσ τι να πεις , ελλαδα σου λεει μετα!!!!!

Αχ ρε Chryssaki μου! Θέλω τόόόόόσο πολύ να σου πάνε όλα καλά!!!! Και δεν θέλω δάκρυα!!!! Απαγορεύεται!!!! Το σποράκι σου είναι το προστατευόμενο του καφέ μας!!!! Πρόσεχέ το!!!!!:):):)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλα καλε δεν σου ειπα τοσες φορες να μην τα λες ολα?τα εν οικο μη εν δημο!ε μα!:tongue:

Διαφημίσεις

πεστα ρε μομεντακι μου , αν ειναι δυνατον δηλαδη, ντεμεκ εχει προχωρησει η επιστημη και εχει προχωρησει , τιποτα δεν εχει κανει η επιστημη , αυτα τα 2 που ειπες ειναι βασικα , να θυμησω και αυτον τον ρημαδιασμενο τον κολπικο υπερηχο , θα ηθελα πολυυυυυυ να τον καναμε με τα ρουχα , (αν επι 14 μερες πας μερα παρα μερα για εξεταση κολπικη καπου σου μενει ενα ψυχολογικο οσο να πεις :mrgreen:).τσ τσ τσ τσ τσ τι να πεις , ελλαδα σου λεει μετα!!!!!

Χαχαχαχα!!!! Κι αυτό να γίνει!!!! Υπερήχος με τα ρούχα!!!! Να βάλω και ένα τέταρτο request? Να αλλάξει κάποιος τη γυναικολογική καρέκλα που μας εξετάζουν!!!! Όταν ο γιατρός μου είχε αλλάξει ιατρείο την πρώτη φορά που πήγα στο νέο χώρο του λέω: Καλορίζικο!!!! Μα τι? Την έφερες κι αυτή απεδώ? Δεν την άλλαξες ακόόόόμα? Και πέθανε στα γέλια! Απορώ γιατί!!!! Μια εύλογη απορία είχα κι εγώ η ταπεινή κορασίδα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλα καλε δεν σου ειπα τοσες φορες να μην τα λες ολα?τα εν οικο μη εν δημο!ε μα!:tongue:

Ουπς! Ξέχασα ότι υπέγραψε συμβόλαιο να μην μιλήσω!!!! Ε δεν πιστεύω τώρα να χαλάσει η συμφωνία!!!! Δεν θα το ξαναπώ πουθενά!!!! Α εντομεταξύ το συμφωνητικό δεν το χω...το χεις εσύ? Ή μήπως η τζούλια? Χαχαχαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ ρε Chryssaki μου! Θέλω τόόόόόσο πολύ να σου πάνε όλα καλά!!!! Και δεν θέλω δάκρυα!!!! Απαγορεύεται!!!! Το σποράκι σου είναι το προστατευόμενο του καφέ μας!!!! Πρόσεχέ το!!!!!:):):)

το ξέρω και το νιώθω.... και σε ευχαριστώ!!

παιδια πονάω πάρα πολύ τωρα!!!!

εγώ τώρα γαιτί κλαίω????

να μην κλαις γιατι ειμαι πολυ περιφανη που δεν εκλαψα καθολου και δεν θα μου χαλασεις εσυ κυρια μου τωρα , καταλαβες????(το βουρκωμα δεν πιανεται ετσι?)...αντε τωρα , θα εχει γινει η συλληψη και την αλλη πεμπτη θα γινει η εμφυτευση στην μητρα τελειο!!!!!!

μην φοβασαι για την βλενη ειναι φυσικο , και λιγο αιματακι αν δεις επισης , εγω ειχα και τα 2, και οι πονοι επισης , ο οργανισμος σου και ολο το συστημα σου προσπαθει να κανει το θαυμα!!!!!!!!!!!!!!!!

να μην κλαις γιατι ειμαι πολυ περιφανη που δεν εκλαψα καθολου και δεν θα μου χαλασεις εσυ κυρια μου τωρα , καταλαβες????(το βουρκωμα δεν πιανεται ετσι?)...αντε τωρα , θα εχει γινει η συλληψη και την αλλη πεμπτη θα γινει η εμφυτευση στην μητρα τελειο!!!!!!

μην φοβασαι για την βλενη ειναι φυσικο , και λιγο αιματακι αν δεις επισης , εγω ειχα και τα 2, και οι πονοι επισης , ο οργανισμος σου και ολο το συστημα σου προσπαθει να κανει το θαυμα!!!!!!!!!!!!!!!!

Έτσι ακριβώς!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...