Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλημέρα κορίτσια!!!!Όμορφη βδομάδα με θετικές χοριακές να έχουμε!!!!!Μπήκα στα κλεφτά από το σχολείο τώρα που έχω κενό για να πω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στο Ερμινάκι και Ειρηνάκι!!!!!!!! Θα περιμένουμε νέα σας ε!!!!!! Βασικά είμαι πολύ ψύχραιμο άτομο και δεν εγωνιώ καθόλου!!!!! Γρήγορααααααααααααααα να πάτε για αναλύσειιιιιιιιςςςςςς!!!!! Περιμέέέέέέέέέέένουμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κορίτσια!!!!Όμορφη βδομάδα με θετικές χοριακές να έχουμε!!!!!Μπήκα στα κλεφτά από το σχολείο τώρα που έχω κενό για να πω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στο Ερμινάκι και Ειρηνάκι!!!!!!!! Θα περιμένουμε νέα σας ε!!!!!! Βασικά είμαι πολύ ψύχραιμο άτομο και δεν εγωνιώ καθόλου!!!!! Γρήγορααααααααααααααα να πάτε για αναλύσειιιιιιιιςςςςςς!!!!! Περιμέέέέέέέέέέένουμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!:P:p:p

καλημέρα κι από μένα! άντε, με το καλό στα κορίτσια μας! και είμαι σίγουρη οτι θα έχουν καλά αποτελέσματα γιατί σήμερα γιορτάζουμε όλες! το καλύτερο δώρο για την ημέρα της γυναίκας! ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ λοιπόν και πολλές μεγάλες χοριακές!

u1114782.png

dev364pfs__.png

ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για το ενδιαφέρον τις ευχές και τη θετική σκέψη!virgi μουδεν εχουμε μιλήσει ξανά...αλλά μια παρεούλα είμαστε...χαρηκα που μου εγραψες!

νατασάκο μου....τι γίνεσαι, μομεντάκι?

χρόνια μας πολλά

κούκλες μου...με καλό όλα!!!!

λεω την καλημέρα μου και επανέρχομαι το μεσημεράκι...για κουβέντα!

εγω που εκανα τη σπερματεγχυση 04/03 γιατί με στελνει 13/03 για χοριακή?

μου είπε οτι θα δείξει!!!...

ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για το ενδιαφέρον τις ευχές και τη θετική σκέψη!virgi μουδεν εχουμε μιλήσει ξανά...αλλά μια παρεούλα είμαστε...χαρηκα που μου εγραψες!

νατασάκο μου....τι γίνεσαι, μομεντάκι?

χρόνια μας πολλά

κούκλες μου...με καλό όλα!!!!

λεω την καλημέρα μου και επανέρχομαι το μεσημεράκι...για κουβέντα!

εγω που εκανα τη σπερματεγχυση 04/03 γιατί με στελνει 13/03 για χοριακή?

μου είπε οτι θα δείξει!!!...

chryssaki με το καλό να έρθει ένα ροδαλό μωράκι από αυτή την προσπάθεια και να απολαύσεις τον παντοτινό σου ρόλο ;)

σε στέλνει για χοριακή, γιατί μέχρι τότε λογικά η επίδραση της pregnyl θα έχει φύγει από τον οργανισμό σου και μια χοριακή θα δείξει αν πέτυχε η σπερματέ. που στο εύχομαι ολόψυχα, όπως και σε όλα τα κοριτσάκια εδώ μέσα!!!!!

καλή επιτυχία σε όλες!!

Διαφημίσεις

Ερμινακι και Ειρηνη σας ευχομαι οτι καλυτερο με θετικα αποτελεσματα, για να παιρνουμε σειρα και εμεις.......Χρυσσακι ολα καλα θα πανε μην στεναχωρεισαι. Κοριτσια να σας πω σημερα δεν ειχα καθολου διαθεση να φυγω απο το σπιτι με το ωραιο χιονι που ειχαμε στην αυλη αλλα .......που θα παει δεν θα μεινω εγκυος θα λεω αχ δεν ειμαι καλα και θα την αραζω στο σπιτι(σαν δεν ντρεπομαι !!!!!).

chryssaki με το καλό να έρθει ένα ροδαλό μωράκι από αυτή την προσπάθεια και να απολαύσεις τον παντοτινό σου ρόλο ;)

σε στέλνει για χοριακή, γιατί μέχρι τότε λογικά η επίδραση της pregnyl θα έχει φύγει από τον οργανισμό σου και μια χοριακή θα δείξει αν πέτυχε η σπερματέ. που στο εύχομαι ολόψυχα, όπως και σε όλα τα κοριτσάκια εδώ μέσα!!!!!

καλή επιτυχία σε όλες!!

Hρούλα μου...που χάθηκες? αχ σε ευχαριστω πολύ πολύ για την ομορφη ευχή σου κορίτσι μου....

σε σκεπτόμουν...

α γιαυτό λες ε....τοσο γρηγορα λέω και γω...όλες πάνε μετα τις 14 εγω γιατί τοσο γρήγορα?

Ερμινακι και Ειρηνη σας ευχομαι οτι καλυτερο με θετικα αποτελεσματα, για να παιρνουμε σειρα και εμεις.......Χρυσσακι ολα καλα θα πανε μην στεναχωρεισαι. Κοριτσια να σας πω σημερα δεν ειχα καθολου διαθεση να φυγω απο το σπιτι με το ωραιο χιονι που ειχαμε στην αυλη αλλα .......που θα παει δεν θα μεινω εγκυος θα λεω αχ δεν ειμαι καλα και θα την αραζω στο σπιτι(σαν δεν ντρεπομαι !!!!!).

αυτα και γω τα σκέπτομαι......

το Ερμίνι?τι να γίνεται?σημερα πήγε για χοριακή.....τι να κάνει το πουλάκι μου?

Κορίτσια μου έχουν περισσέψει απο την τελευταία σπερματέγχυση 4 κουτάκια Altermon 75, μήπως ενδιαφέρεται κάποια κοπέλα να της τα χαρίσω?? Εγώ δεν τα χρειάζομαι γιατί τώρα για εξωσωματική μου έδωσαν gonal...

DvX4p3.png

EUoVp3.png

βανέσσα μου εγω ενδιαφέρομαι...αλλά αν υπάρχει εδω κοπέλα με οικονομικό προβλημα ας επικοινωνήσει μαζί σου με πμ και να προηγηθεί!

κάπου βρήκα αυτό στο βασικό πάρεντς στα συμπτώματα...

Πρησμένο στήθος και πονάκια περιόδου είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης, όπως και η εύκολη κούραση και η υπνηλία.

μαζί με τα παραπάνω εχω και πολλά νεύρα...χαχαχαα!!!

λετε βρε?

Επεξεργάστηκαν by Chryssaki

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου έχουν περισσέψει απο την τελευταία σπερματέγχυση 4 κουτάκια Altermon 75, μήπως ενδιαφέρεται κάποια κοπέλα να της τα χαρίσω?? Εγώ δεν τα χρειάζομαι γιατί τώρα για εξωσωματική μου έδωσαν gonal...

εγω την εκανα σε φυσικό κύκλο...είναι πάντα τα ίδια χαπια ή εμένα θα μου δώσουν άλλα?

γιτι η 2η προσπάθεια θα ειναι με τα φάρμακα...αν χρειαστεί 2η.....(μη χρειαστει παναγιά μου!!!!)

Αχ! Ελπίζω να είναι κάπου και να πανηγυρίζει και γι αυτό δεν απαντά. Μακάρι Θεέ μου!!!! Με το ειρηνάκι μίλησες καμιά;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...