Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

οχι απο ειρήνη τίποτα! ρε μομεντάκι θα τρελλαθω πες μου μια γνωμη...ο πόνος του σαββατου λες να ήταν ωορρηξία?

αν ναι τότε η ενεση τι ρυθμίζει? γαμω το μου χουν μπει ιδεες...αφου πεμπτη υποτίθεται θα είχα ωορρηξία...ο πόνος ωορηξίας του σαββάτου what is????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Chryssaki μου εμένα ο γιατρός μου, είχε ελέγξει αν έκανα ωορρηξία γιατί είχαμε κάνει διπλή σπερματέγχυση οπότε τη δεύτερη φορά όντως φαινόταν αν είχαν φύγει ήδη κάποια αβγουλάκια. Το λοιπόν έτσι κι αλλιώς όμως οι πόνοι υπάρχουν...Εγώ ένιωθα αυτούς τους πόνους που λες και 2-3 μέρες μετά...σαν ωορρηξία είναι...ένα βάρος χαμηλά...αυτό το κάτι που νιώθουμε τελοσπάντων εκείνη τη μέρα...Δεν σημαίνει κάτι...Παίρνεις ουτροτζεστάν δεν είναι; Αυτά τα φάρμακα ολόκληρη εγκυμοσύνη μας κάνουν να νιώθουμε, πόσο μάλλον ωορρηξία. Και για να σε ηρεμήσω λιγάκι οι ενέσεις για την ωορρηξία μια χαρά πιάνουν...ακόμη και μένα που "αντιστέκομαι" καλά χεχεχε...Και στις δύο σπερματεγχύσεις όντως η ωορρηξία είχε ξεκινήσει και ολοκληρωθεί μέσα στις 36 ώρες μετά την ένεση! Επιβεβαιωμένο!!!!!:)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αχ μομεντάκι μου αχ!!τι καλο παιδί είσαι τί καλός άγγελος! λοιπόν σε ευχαριστω πάαααρα πολύ!!! ουτροτζεσταν δεν παίρνω...τι ποτα δε μου εδωσε! ειπε φυσικό κυκλο τελείως!!! παιρνω μόνη μου σίδηρο...ε καλό ειναι να υπάρχει!

ματια μου χίλια ευχαριστώ.

την τριτη ήτασν 17 χιλ. το ωοάριο άρα την πέμπτη 21χιλ...νομίζω ότι και με την ενεση...συντονιστήκαμε...το βράδυ της τετάρτης ενιωσα πόνους ωορηξίας...έντονα

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ!!!" ΗΡΕΜΗΣΑ

αχ μομεντάκι μου αχ!!τι καλο παιδί είσαι τί καλός άγγελος! λοιπόν σε ευχαριστω πάαααρα πολύ!!! ουτροτζεσταν δεν παίρνω...τι ποτα δε μου εδωσε! ειπε φυσικό κυκλο τελείως!!! παιρνω μόνη μου σίδηρο...ε καλό ειναι να υπάρχει!

ματια μου χίλια ευχαριστώ.

την τριτη ήτασν 17 χιλ. το ωοάριο άρα την πέμπτη 21χιλ...νομίζω ότι και με την ενεση...συντονιστήκαμε...το βράδυ της τετάρτης ενιωσα πόνους ωορηξίας...έντονα

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ!!!" ΗΡΕΜΗΣΑ

Καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου!!!! Και επειδή κορούδα μου χρυσή θέλω να είσαι καλάάάά σε όόόόόόλη αυτή την προσπάθεια θέλω πολύ μα πολύ μα πολύ να βοηθάω όσο μπορώ γιατί θέλω πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ να σου πάνε όλα καλάάάάά!!!! Έγινα σαφής???:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ωραια...μου εξηγεις γιατι όταν σε διαβάζω κλαίω?

τι ειναι αυτό το πράγμα???? να σαι καλά ρε συ...γιατι ειλικρινά τα δακρια συγκίνησης με κανουν να νιώθω ότι υπάρχω....οτι ζω!!!!

εγω γίνει κλαψιάρα?

ναι εχω μια υπερευαισθησία....

Επεξεργάστηκαν by Chryssaki

ωραια...μου εξηγεις γιατι όταν σε διαβάζω κλαίω?

τι ειναι αυτό το πράγμα???? να σαι καλά ρε συ...γιατι ειλικρινά τα δακρια συγκίνησης με κανουν να νιώθω ότι υπάρχω....οτι ζω!!!!

!!!!!!!:):):)!!!!! Και πού είσαι ακόμα πόσο θα νιώθεις ότι ζεις με μια ζωούλα μέσα σου...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κοριτσακια μου!

πηγα το πρωι αλλα δεν με πηρε να μου πει , θα παμε το απογευμα απο εκει , αν ηταν θετικη ομως σιγουρα θα με επερνε τηλ ετσι?

χρυσακι μου το εχω στο αθορυβο το κινητο μου , τωρα ειδα οτι με πηρες τηλ.

με συγκινητε που αγωνιατε τοσο πολυ για εμενα, μονο εγω ειμαι ανασθητη σημερα και δεν με νοιαζει καθολου χαχαχαχα...εχω περασει σε αλλο επιπεδο λεμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

μομεντακι μου πως εισαι σημερα?ολα καλα?παει η σιχαμενη ε τελειωσε οριστικα!!!????

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

κοριτσακια μου!

πηγα το πρωι αλλα δεν με πηρε να μου πει , θα παμε το απογευμα απο εκει , αν ηταν θετικη ομως σιγουρα θα με επερνε τηλ ετσι?

χρυσακι μου το εχω στο αθορυβο το κινητο μου , τωρα ειδα οτι με πηρες τηλ.

με συγκινητε που αγωνιατε τοσο πολυ για εμενα, μονο εγω ειμαι ανασθητη σημερα και δεν με νοιαζει καθολου χαχαχαχα...εχω περασει σε αλλο επιπεδο λεμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

μομεντακι μου πως εισαι σημερα?ολα καλα?παει η σιχαμενη ε τελειωσε οριστικα!!!????

Να και το ερμινάκιιιιιιι!!!!!Ανησυχούμε βρε!!!!! και αγωνιούμε!!!!! Σιγά μην παίρνουν τηλέφωνο στις θετικές και στις αρνητικές όχι! Τι είναι? Ντράιβ θρου αρνητικών αποτελεσμάτων? Αν ήταν έτσι όλες με κομμένα πόδια θα πήγαιναν εκεί! Και τώρα που το σκέφτομαι αφού ντε και καλά περιμένεις τα θετικά αποτελέσματα τηλεφωνικώς τι το έχεις στο αθόρυβο? χαχαχαχαχα...Βρε δεν πας καλά!!!! Εμείς εδώ περιμένουμε ακάθεκτες!!! με ακάθεκτη αισιοδοξία!!!!! Όβερ!!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Α! Όσο για την ακατανόμαστη είναι εδώ...ή τελοσπάντων μεταλλαγμένη! Σαν τους εξωγήινους είναι! Μεταλλάσσεται και εξαπλώνεται!!!! Βασικά έχω λίγες σταγόνες κάθε μέρα. Αυτό δεν είναι περίοδος...εξωγήινος είναι! Σταμάτησε το σαββατόβραδο...χαλάρωσε...ξεκουράστηκε...βγήκε το βράδυ στα μπουζούκια και ψες επανήλθαν μερικές σταγονούλες...σήμερα πιο λίγες...Βρε δεν με αποχωρίζεται...κ...ς και βρακί γίναμε!!!! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ερμινάκι επιτέλους βρε!!!

καλά λέει η μομέντα! δε διαχωρίζουν τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα καλέ!!! αααχχχ οπότε το απόγευμα?

περιμένουμε.....

ειρηνάκι ελα και συ καλέ....

Να και το ερμινάκιιιιιιι!!!!!Ανησυχούμε βρε!!!!! και αγωνιούμε!!!!! Σιγά μην παίρνουν τηλέφωνο στις θετικές και στις αρνητικές όχι! Τι είναι? Ντράιβ θρου αρνητικών αποτελεσμάτων? Αν ήταν έτσι όλες με κομμένα πόδια θα πήγαιναν εκεί! Και τώρα που το σκέφτομαι αφού ντε και καλά περιμένεις τα θετικά αποτελέσματα τηλεφωνικώς τι το έχεις στο αθόρυβο? χαχαχαχαχα...Βρε δεν πας καλά!!!! Εμείς εδώ περιμένουμε ακάθεκτες!!! με ακάθεκτη αισιοδοξία!!!!! Όβερ!!!!!:P:p:p

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: τι ειναι το ντραιβ θρου????:?:?:?:?:tongue::tongue::tongue:

καλε εχει το σταθερο μου ο ανθρωπος , ειπαμε ειμαι αναισθητη αλλα οχι και τοσο , μπα ψεματα λεω , αν δεν με ελεγε ο ερμινακος να μην κοιμηθω για να ακουσω το τηλ σιγουρα θα ξερενομουν στον υπνο (αυτο θα κανω τωρα , απο τις 9 ξυπνια ειμαι ελεος) και ας χτυπουσαν οσα τηλ ηθελαν χαχαχαχα!!!!

μολις μαθω αποτελεσματα θα σας τα πω κατευθειαν , δεν ξεχναω με τιποτα τα αγαπακια μου εγω που με στηριξαν αυτες τις δυσκολες μερες!!!!!!!!!!με τιποτα ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α! Όσο για την ακατανόμαστη είναι εδώ...ή τελοσπάντων μεταλλαγμένη! Σαν τους εξωγήινους είναι! Μεταλλάσσεται και εξαπλώνεται!!!! Βασικά έχω λίγες σταγόνες κάθε μέρα. Αυτό δεν είναι περίοδος...εξωγήινος είναι! Σταμάτησε το σαββατόβραδο...χαλάρωσε...ξεκουράστηκε...βγήκε το βράδυ στα μπουζούκια και ψες επανήλθαν μερικές σταγονούλες...σήμερα πιο λίγες...Βρε δεν με αποχωρίζεται...κ...ς και βρακί γίναμε!!!! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!!:P:p:p

ρε γαμωτο νυσταζω και δεν μπορω να βρω τιποτα για να απαντησω παρα μονο να γελασω χαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol:, η ζωνη του λυκοφωτος εχουμε καταντησει!!!!!!!

ερμινάκι επιτέλους βρε!!!

καλά λέει η μομέντα! δε διαχωρίζουν τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα καλέ!!! αααχχχ οπότε το απόγευμα?

περιμένουμε.....

ειρηνάκι ελα και συ καλέ....

εδω εδω ειμαι , δεν σας ξεχνω!το απογευμα μετα τις 7 θα ξερω οποτε κατα τις 8 θα σας πω , εκτος αν παμε καμια βολτα και γυρισουμε πιο αργα χαχαχαχα πλακα σας κανω.αν ειναι θετικη στελνω μηνυμα κατευθειαν στο χρυσακι για να σας γραψει , αν οχι θα περιμενετε εμενα!παω για ξαπλες τωρα!!!!

σας φιλω και σας ευχαριστω για το ενδιαφερον , θα τα πουμε αργοτερα!

;):D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...