Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

OK An den adiathetiso eos 11/03 pao gia b xoriaki

apla einai polu pikra na sou leei kapoios allos "arnitiki"(ton proigoumeno mina paraligo na valo ta klamatamprosta sti mikroviologo)

otan kaneis to test,eisai moni sou kai to diaxeirizesai kalitera to opoio apotelesma :(

και γω γιαυτο δε θελω χορική!

αν δειξει αρνητικό...θα πω τελος και αν δεν ερχεται η περιοδος ως 18 τότε και μόνο θα κάνω χοριακή...δε χρειάζεται το αυτομαστίγωμα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

και γω γιαυτο δε θελω χορική!

αν δειξει αρνητικό...θα πω τελος και αν δεν ερχεται η περιοδος ως 18 τότε και μόνο θα κάνω χοριακή...δε χρειάζεται το αυτομαστίγωμα!!!

xaxaxa afto akrivos!!!!ante na exoume kala apotelesmata!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

καλημέρα κοπελάρες μου! erminaki....eirinaki....δεν πειράζει κοριτσάκια μου, να δείτε που την επόμενη φορά θα σας κάτσει! κάθε εμπόδιο για καλό δε λένε; ας σκεφτόμαστε λίγο θέτικα (όσο γίνεται)! κι εγώ το σκ θα κάνω τεστ, αν δεν με προλάβει ο κόκκινος στρατός δηλαδή, και μέχρι στιγμής δεν έχω άγχος, απλά θέλω να περάσουν οι μέρες και να τελειώνω. που έχω ένα προαίσθημα οτι δεν θα έχω θετικά αποτελέσματα καιμάλλον θα πάω και για δεύτερη....είδωμεν! οι υπόλοιπες κοπέλες τι κάνετε; όλα καλά;

τωρα σε είδα εσενααααα! σε επαιρνα και τηλ και κλειστόοοο!!!

και ελεγα...η νατασα ειναι με μένα....και συ 13? θα είμαστε σε επαφή παρηγοριάς γαιτι όπως δειχνει η σπερμ. τα χει κανει θάλασσα!!!

μακαρι και οι 3 μας να εχουμε μείνει... (μεταξύ μας...ειδικά για μένα...δεν το πιστευω...μετα και από ειρηνάκι, ερμινάκι...!)

και η τζελένα κάπου εδω γύρω είναι γαι τεστ!!!

τωρα σε είδα εσενααααα! σε επαιρνα και τηλ και κλειστόοοο!!!

και ελεγα...η νατασα ειναι με μένα....και συ 13? θα είμαστε σε επαφή παρηγοριάς γαιτι όπως δειχνει η σπερμ. τα χει κανει θάλασσα!!!

μακαρι και οι 3 μας να εχουμε μείνει... (μεταξύ μας...ειδικά για μένα...δεν το πιστευω...μετα και από ειρηνάκι, ερμινάκι...!)

και η τζελένα κάπου εδω γύρω είναι γαι τεστ!!!

γεια σου chryssaki μου....εγώ γύρω στις 14-15 θα κάνω εκτός και αν δεν κρατηθώ! γιατί έχω στο σπίτι μια διπλή συσκευασία clear blue που με περιμένει με ανοιχτές αγκάλες! πως δεν τα έχω κάνει ακόμα....ένας Θεός ξέρει!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

νατάσα...πάλι αυθαιρετείς?

ο γιατρός πότε είπε?

ο γιατρός μου είπε στις 14 μέρες μετά την σπερμ. την έκανα 1/3 άρα στις 15/3 πρέπει να κάνω τεστ. αλλά αν το κάνω και 1-2 μερούλες νωριτερα δεν θα δείξει; έλα μωρέεεε!!!! θέλω να μάθω! γιατί πονάω χαμηλά στην κοιλιά από την σπερμ. και μετά και θέλω να δω τι είναι να το πω στον γιατρό! εσένα πως σου είπε να κάνεις τόσο νωρίς; σε 11 μέρες αν δεν κάνω λάθος! θα δείξει στα σίγουρα;

u1114782.png

dev364pfs__.png

λοιπόν νατασα οκ! θα δειξει και πριν! το σαββατο λοιπόν!

εγω 04 την εκανα αλλα μου ειπε 13 να κανω τεστ ...εντοπίζεται λέει...γιατι και γω ρωτησα γιατι τόσο νωρίς...

δια βασε με παραπάνω και θα καταλάβεις....

οποτε ειμαστε μαζι!!!

ααααααα, μια χαρά τότε! μαζί θα το κάνουμε και μακάρι να είμαστε από τις τυχερές! αν όχι....προχωράμε παρακάτω, αλλή μια σπερματ. και μετά εξωσωματική (τουλάχιστον εμένα αυτό είναι το πρόγραμμά μου!)

u1114782.png

dev364pfs__.png

αα νατασούλα και μενα αυτό!!!

χαχαχααα!!!

είσαι καρκίνος στο ζωδιο? για μας τους σκορπιους εχουν πει εγκυμοσύνη μεχρι τον ιούνιο!!! (όχι σε όλους σε όσουςεχουν συντροφο και το θέλουν φανταζομαι!!!)

για τα φαρμακα μπορεις να με ενημερώσεις?

Διαφημίσεις

αα νατασούλα και μενα αυτό!!!

χαχαχααα!!!

είσαι καρκίνος στο ζωδιο? για μας τους σκορπιους εχουν πει εγκυμοσύνη μεχρι τον ιούνιο!!! (όχι σε όλους σε όσουςεχουν συντροφο και το θέλουν φανταζομαι!!!)

για τα φαρμακα μπορεις να με ενημερώσεις?

ναι, καρκίνος είμαι! άντε τότε, αφού είπε μέχρι ιούνιο....καλά πάμε! στείλε μου πμ και ρώτα με ο,τι θέλεις για τα φάρμακα να σου πω.

u1114782.png

dev364pfs__.png

λοιπόν νατασα οκ! θα δειξει και πριν! το σαββατο λοιπόν!

εγω 04 την εκανα αλλα μου ειπε 13 να κανω τεστ ...εντοπίζεται λέει...γιατι και γω ρωτησα γιατι τόσο νωρίς...

δια βασε με παραπάνω και θα καταλάβεις....

οποτε ειμαστε μαζι!!!

EGO tin ekana 27 savato...les na pao gia clearblue????

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...