Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Δίκιο έχει η adnihor. Οπότε καλύτερα να το κάνετε αφού υπερβείτε την ημερομηνία της αναμενόμενης περιόδου. Συν τοις άλλοις αφού με τα ουτροτζεστάν περίοδος δεν έρχεται...οπότε όσο τα συνεχίζετε αυτή πάει παρακάτω...Έτσι δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο ότι δεν ήρθε η ακατανόμαστη....Εντομεταξύ εγώ όταν είχα κάνει τις σπερματεγχύσεις με φάρμακα ο δικός μου γιατρός μου είπε να κάνω τεστ στις 14 μέρες από τη μέρα τη σπερματέγχυση...ΌΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! Και ακόμα κάτι μια κοπέλα στο καφέ της εξωσωματικής είχε κάνει τεστ επειδή την έφαγε η αγωνία και βγήκε αρνητικό και πήγε με βαριά καρδιά για χοριακή την επόμενη μέρα η οποία ήταν θετικότατη!!!! Ετσι για να ξέρετε όλες τις μεριές...Δεν θέλω να σας συγχίσω...επαναλαμβάνω κι εγώ και στις 2 σπερματεγχύσεις έκανα τεστ φαρμακέίου μέρα παρά μέρα χεχεχε Ω ρε μετοχές που είχα πάρει στα φαρμακεία!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Δίκιο έχει η adnihor. Οπότε καλύτερα να το κάνετε αφού υπερβείτε την ημερομηνία της αναμενόμενης περιόδου. Συν τοις άλλοις αφού με τα ουτροτζεστάν περίοδος δεν έρχεται...οπότε όσο τα συνεχίζετε αυτή πάει παρακάτω...Έτσι δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο ότι δεν ήρθε η ακατανόμαστη....Εντομεταξύ εγώ όταν είχα κάνει τις σπερματεγχύσεις με φάρμακα ο δικός μου γιατρός μου είπε να κάνω τεστ στις 14 μέρες από τη μέρα τη σπερματέγχυση...ΌΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! Και ακόμα κάτι μια κοπέλα στο καφέ της εξωσωματικής είχε κάνει τεστ επειδή την έφαγε η αγωνία και βγήκε αρνητικό και πήγε με βαριά καρδιά για χοριακή την επόμενη μέρα η οποία ήταν θετικότατη!!!! Ετσι για να ξέρετε όλες τις μεριές...Δεν θέλω να σας συγχίσω...επαναλαμβάνω κι εγώ και στις 2 σπερματεγχύσεις έκανα τεστ φαρμακέίου μέρα παρά μέρα χεχεχε Ω ρε μετοχές που είχα πάρει στα φαρμακεία!!!!:P:p:p

εμενα με εχουν κ επιτιμο μελος επαιρνα κ τεστ ωορηξιας πρεντικτορ κ κλιαρ μπλου 50 ευρω καθε μηνα τεστ εγκυμοσυνης δεν εκανα συχνα 3-4 φορες οπου ηταν αρνητικα κ 2 οπου ηταν θετικα αλλα δεν εξελιχθηκαν ομαλα οι εγκυμοσυνες μου οποτε παλι στην προσπαθεια α!!!κ ενα λανθασμενο θετικο πρεντικτορ τον νοεμβρη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εμενα με εχουν κ επιτιμο μελος επαιρνα κ τεστ ωορηξιας πρεντικτορ κ κλιαρ μπλου 50 ευρω καθε μηνα τεστ εγκυμοσυνης δεν εκανα συχνα 3-4 φορες οπου ηταν αρνητικα κ 2 οπου ηταν θετικα αλλα δεν εξελιχθηκαν ομαλα οι εγκυμοσυνες μου οποτε παλι στην προσπαθεια α!!!κ ενα λανθασμενο θετικο πρεντικτορ τον νοεμβρη

Τι λες κοπέλα μου? Και καπάκι με αυτά ένα λανθασμένο θετικό πρεντίκτορ?:?

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ηρθα να σας τα πω με συντομια γιατι εχω κοσμο...

αρνητικη η χοριακουλα μου αγαπες !ειμαι παααααρα πολυ καλα και ειμαι ετοιμη να ξαναπροσπαθησω ολο αισιοδοξια!!!! :-D.

σας χιλιοευχαριστω τοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ για ολες αυτες τις μερες που στηριξατε , ετοιμαστητε γιατι τωρα εχουμε δευτερο γυρο και απο οτι καταλαβα θα παμε κατευθειαν γιατι ο γιατρος μου θελει να με δει μεθαυριο μαλλον να δει σε τι κατασταση ειναι οι ωοθηκες μου και να βαλουμε μπρος!!!!!!

σας αγαπω πααααααααααααααααααααρα πολυ ολες!να προσεχετε πολυ ολες και περιμενουμε τωρα νεα ευχαριστα απο τις αλλες κοπελες που ειναι στην αναμονη!

ειρηνακι μου που εισαι αγαπακι?με εσκασες και εμενα :tongue:!!!!!

θα τα πουμε αυριο!φιλακιααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μομεντακι , χρυσσακι σας αγαπω παααααααρα πολυ!

Ερμινάκι μου, λυπήθηκα πολύ, κουκλάκι μου για το αρνητικό.

Όμως με ευχαριστεί που είσαι δυνατή και ψύχραιμη.

Θα το πετύχεις, που θα πάει, δεν μπορεί να μην το πετύχεις.

Οπλίσου με δύναμη, θάρρος και αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά.

Κοριτσάκια, εσείς που περιμένετε αποτελέσματα, σας εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να μάθετε σύντομα τα ευχάριστα!

Διαφημίσεις

Κι εγω συμφωνω με ADMINOR & MOMENTS γιατι τα πιο ευαισθητα τεστ εχουν και ποσοστα λαθους και για φαντασου σε μας που πηραμε τοσες ορμονες. Κοριτσια απο προσωπικη εμπειρια επειδη εκανα το self clear βγηκε αρνητικο, δεν ημουν σιγουρη, εκανα και τη χοριακη και πηρα την κρυαδα 2 φορες...και δεν αξιζει. Καλυτερα 1 και καλη.

Θελω να μου ερθει περιοδος επιτελους. Υπαρχει περιπτωση απο τα UTROGESTAN να μη σου ερθει καθολου ή να δημιουργηθουν κυστες? Καλε τι ρωταω!!! Καλη επιτυχια παντως κοριτσακια μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγω συμφωνω με ADMINOR & MOMENTS γιατι τα πιο ευαισθητα τεστ εχουν και ποσοστα λαθους και για φαντασου σε μας που πηραμε τοσες ορμονες. Κοριτσια απο προσωπικη εμπειρια επειδη εκανα το self clear βγηκε αρνητικο, δεν ημουν σιγουρη, εκανα και τη χοριακη και πηρα την κρυαδα 2 φορες...και δεν αξιζει. Καλυτερα 1 και καλη.

Θελω να μου ερθει περιοδος επιτελους. Υπαρχει περιπτωση απο τα UTROGESTAN να μη σου ερθει καθολου ή να δημιουργηθουν κυστες? Καλε τι ρωταω!!! Καλη επιτυχια παντως κοριτσακια μου

Eirinaki μου καλό τι λες; Σίγουρα θα σου έρθει περίπτωση. 3-4 μέρες μετά τη διακοπή η περίοδος επανέρχεται! Μη φοβάσαι! Δεν εξαφανίζεται έτσι εύκολα η ακατανόμαστη! Ρώτα με κι εμένα!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Eirinaki μου καλό τι λες; Σίγουρα θα σου έρθει περίπτωση. 3-4 μέρες μετά τη διακοπή η περίοδος επανέρχεται! Μη φοβάσαι! Δεν εξαφανίζεται έτσι εύκολα η ακατανόμαστη! Ρώτα με κι εμένα!!!!:P:p:p

xi xi xi!!! ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΛΙ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑ ή ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΙΔΕΕΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πιστεύω να κάνεις ότι σε αγχώνει λιγότέρο και ότι σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά! Αυτό είναι το ζητούμενο!!!!:P Εσύ τι προτιμάς?

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

EGO tin ekana 27 savato...les na pao gia clearblue????

Eλα!!! Κι εγώ 27 Σάββατο την έκανα!!!

Δεν παίρνω όμως τεστ, βαρέθηκα πια να μου βγαίνει όλο αρνητικό...

Εγώ θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα, κανονικά είπε ο γιατρός να κάνω χοριακή το Σάββατο αλλά δε θέλω. Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα κι αν δεν έρθει τότε θα πάω. Πάντως έγκυος δε νιώθω καθόλου, ούτε στήθος με πονάει ούτε τίποτα οπότε...τζίφος μάλλον η σπερματέγχυση!!!:tongue:

Διαφημίσεις

εγω αναμενω περιοδο για ξεκινησω ξανα ενεσεις, η κοιλια μου με εχει πεθανει απο πονο(στις 12 Μαρτιου περιμενω περιοδο), ευχομαι να εχουμε πολλα τεστ εγκυμοσυνης θετικα, Ειρηνακι μου εχεις την αγαπη και την συμπαρασταση μου, σε καταλαβαινω απολυτα. Χρυσσακι ετσι μου λεει και η πεθερα μου οτι οι Σκορπιοι θα κανουν παιδακι φετος....δηλαδη εχω πολλες πιθανοτητες καθοτι και εγω και ο αντρας μου ειμαστε σκορπιοι ,μια χαρα.

KAΛΗΜΕΡΑ! λοιπόν, προβληματίστηκα τώρα!!! κορίτσια...Φωτεινή και Νατάσα...μη σας πάρω στο λαιμό μου, τα μομεντάκι, ανδριανή εχουν δίκιο...εγω εκανα χωρις διέγερση τη σπερματεγχυση και γιαυτό με βάζει να κάνω τεστ το Σάββατο!θα κανω ακριβώς ότι είπε ο γιατρός "στις 13 να κάνεις ενα τεστ"!! και επιμένω "όχι χοριακή?" "αν θες κάνε χοριακή αλλά το τεστ δείχνει!"

οπότε εγω μάλλον είμαι άλλη κατηγορία. δεν ηξερα αυτό που μας έγραψε η ανδριανή...οπότε μην παρασυρθείτε από μενα και κανετε πιο νωρις τα τεστακια και στεναχωρεθείτε τζάμπα!

Τζελενάκι ούτε εγώ νιώθω έγκυος! εκτος από μια κόπωση και πολλά νευρα...το στήθος απλώς λίγο με ενοχλεί αλλά καμιά σχεση με πρήξιμο!!!

και μη σου πω οτι και η κόπωση...ειναι από ενα κρύωμα που εχω λάβει από το Σάββατο και δε μπορώ να πάρω ούτε ντεπόν αν δε δω το - μπροστά μου!

Παυλίναααα, σκορπιος με σκορπιόοοοοο? χριστούλη μου!!! πως ταιριάξατε? μπράβο, σας θαυμάζω! και βέβαια είναι η χρονιά των μωρών για μάς και συγκεκριμένα τον Ιούνιο λέει θα υλοποιηθεί! καλή μας τύχη!

καλημέρα κι από μένα!!! τι κάνετε; chryssaki δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. μήπως να μην κάνω καθόλου τεστ και απλά να περιμένω; δε μπορεί, αν είμαι κάτι θα καταλάβω σε 2-3-4 μήνες.......

u1114782.png

dev364pfs__.png

κοίτα, κανονικά πρέπει να αδιαθετήσω στις 15, αλλά με τα utrogestan που παίρνω δεν ξέρω τι θα γίνει. δεν αφήνουν το αίμα να κατέβει. άρα αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω τεστ. ή μήπως να κάνουμε όλες χοριακές; έχω ακούσει τόσα πολλά για τα τεστ που έχει φοβηθεί το μάτι μου! εμένα, προσωπικά, μου είχε τύχει να έχω 3 ΘΕΤΙΚΑ (διαφορετικές μάρκες) και μια ωραιότατη αρνητική χοριακή! δεν ξέρω....

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...