Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

παιδιά όλοι οι μουσικοι χωράνε!

θα δημιουργηθούν διάφορα συγκροτηματάκια...θα τακτοποιηθούν τα παιδια μας!!

εγω κοιτάζω μήπως τον βάλω στο δημόσιο για μαι σίγουρη θέση!!!!χαχαχααααα κι αν τρουπώσει οκ....είναι μέχρι να τρουπώσει!

πως λέμε ...να τρουπώσει το σπερματοζωάριο μέσα στο ωοάριο....ετσι! (στο θέμα μας!!!)

μολις εφαγα για 4 φορα σημέρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

παιδιά όλοι οι μουσικοι χωράνε!

θα δημιουργηθούν διάφορα συγκροτηματάκια...θα τακτοποιηθούν τα παιδια μας!!

εγω κοιτάζω μήπως τον βάλω στο δημόσιο για μαι σίγουρη θέση!!!!χαχαχααααα κι αν τρουπώσει οκ....είναι μέχρι να τρουπώσει!

πως λέμε ...να τρουπώσει το σπερματοζωάριο μέσα στο ωοάριο....ετσι! (στο θέμα μας!!!)

μολις εφαγα για 4 φορα σημέρα!

σε ζηλεύωωωωωωωωω.............:mad:πεινάωωωωωωωωω..............:cry::cry:

u1114782.png

dev364pfs__.png

τι ζηλευεις παιδί μου...βόιδαρος θα γίνω? ασε που στο τέλος θα ξαναξεράσω! γλυκά αλμυρά...πικρά...ξυνά όλα μαζί στο στομάχι μου...λύσσα εχω πάθει πια?

μόλις εφαγα κι εναν συνάδελφο...

εγω και ο κύκλωπας...τους τρώω εναν εναν!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ήταν νόστιμος τουλάχιστον;

καλοοοοο!!!!!!!χρυσακι για πες μας καλα λεει η νατασα ηταν νοστιμος χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλέ η σύνδεση μου πριν ήταν #$^#&@&@!!!! Τώρα κατάφερα να ξαναμπώ και φύγατε:( Καλέ chryssaki φυσικά θα μείνεις εδώ! Εδώ που κολλήσαμε!:PFntag και Νατασα πώς είστε; Paulina? Το erminaki πού ειναι; Το eirinaki? Adnihor, argiro, melenia? Παίρνω παρουσίες!!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

τι ζηλευεις παιδί μου...βόιδαρος θα γίνω? ασε που στο τέλος θα ξαναξεράσω! γλυκά αλμυρά...πικρά...ξυνά όλα μαζί στο στομάχι μου...λύσσα εχω πάθει πια?

μόλις εφαγα κι εναν συνάδελφο...

εγω και ο κύκλωπας...τους τρώω εναν εναν!!!

Πολυ σας χαιρομαι κοριτσια που ειστε στα κεφια σας.

Εγω σημερα επισκεφτηκα το κεντρο του Μαστρομηνα και ειμαι πολυ αισιοδοξη !!! Για τη δικη μας περιπτωση μονο με 18% ζωηρη κινητικοτητα μας ειπαν οτι με σπερματεγχυση πολυ δυσκολο αλλα με εξωσωματικη εχουμε πανω απο 50% πιθανοτητα. Οποτε τελος Απριλιου ανα ολα πανε καλα θα την κανουμε. Κοριτσακια μου καλη επιτυχια σε ολες σας!!!

Chryssaki τι επαθες και περιδρομιαζεις ετσι... μηπως εισαι εγκυος? Μακαρι, μακαρι!!! Καιρος ειναι να σου χαμογελασει η τυχη χωρις να χρειαστει αλλη προσπαθεια!!!

Momentaki μου με προλαβαινεις να την κανουμε μαζι την προσπαθεια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπά χάλια ο συνάδελφος...σκετη γαλλική κουζίνα!

ειρηνάκο μου...καλή τυχη...εσενα σε δεχτήκανε στο εξωσωματική εγω ... μάλλον είμαι αορατη τελικά!

ανδριανή ευχαριστούμε για την επισήμανση με τα τεστακια...εγω σαν ομαδικός τύπος θα εβαζα όλο το καφε να κάνει τεστ...ακόμα και το γεράσιμο!

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε?Αυτο τον καιρο με τις δουλειες μου σας εχω χασει.Εχω και εγω νεα να σας πω αλλα αυτη την φορα ειμαι πολυ πιο συγκρατημενος.Σημερα ειναι η δευτερη μερα που εχουμε καθυστερηση!!!Δεν εχουμε παρει τεστ, λεμε να περιμενουμε λιγο.

Γεράσιμεεεεεεε? Τι είναι αυτά που ακούω? Εμένα πάντως ο δικός μου ο κύκλος δεν άλλαξε πέρα της πρώτης φοράς που ήρθε 1-2 μέρες μετά το τεστάκι και τη διακοπή των ουτροτζεστάν! Οπότε οι 2 μέρες καθυστέρηση πολύ καλό μου ακούγεται!!!!! Εσύ είσαι πλέον συγκρατημένος εγώ πάλι μες τη χαρά για το τι μπορεί να συμβαίνει!!!! Θα περιμένουμε νεότερα ε!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Πολυ σας χαιρομαι κοριτσια που ειστε στα κεφια σας.

Εγω σημερα επισκεφτηκα το κεντρο του Μαστρομηνα και ειμαι πολυ αισιοδοξη !!! Για τη δικη μας περιπτωση μονο με 18% ζωηρη κινητικοτητα μας ειπαν οτι με σπερματεγχυση πολυ δυσκολο αλλα με εξωσωματικη εχουμε πανω απο 50% πιθανοτητα. Οποτε τελος Απριλιου ανα ολα πανε καλα θα την κανουμε. Κοριτσακια μου καλη επιτυχια σε ολες σας!!!

Chryssaki τι επαθες και περιδρομιαζεις ετσι... μηπως εισαι εγκυος? Μακαρι, μακαρι!!! Καιρος ειναι να σου χαμογελασει η τυχη χωρις να χρειαστει αλλη προσπαθεια!!!

Momentaki μου με προλαβαινεις να την κανουμε μαζι την προσπαθεια?

Eirinaki μου καλό!!!! Τέλη του Απρίλη τελικά ε? Τι ωραίο που μου ακούγεται το πάνω από 50%!!!! Αντε όλα καλά να σου πάνε κορίτσι μου και το ότι νιώθεις αισιόδοξη πολύ μου αρέσει!!!!! Όσο για το να συγχρονιστούμε μόνο ο Θεούλης ξέρει και η ακατανόμαστη που μπαστακώθηκε για πάντα μαζί μου!!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μπά χάλια ο συνάδελφος...σκετη γαλλική κουζίνα!

ειρηνάκο μου...καλή τυχη...εσενα σε δεχτήκανε στο εξωσωματική εγω ... μάλλον είμαι αορατη τελικά!

ανδριανή ευχαριστούμε για την επισήμανση με τα τεστακια...εγω σαν ομαδικός τύπος θα εβαζα όλο το καφε να κάνει τεστ...ακόμα και το γεράσιμο!

Χαχαχαχα Αυτό θα πει ομάδα!!!! Όλοι για ένα και ένας για όλους!!!! Όλες από ένα τεστάκι το σάββατο! Και θα ονομάσουμε το σάββατο εθνική μέρα τεστακίου!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...