Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

πάντως κορίτσια είναι δίκοπο μαχαίρι η απόφαση της εξωσωμ.

χθες ήρθε η κολλητή μου απο θεσ/κη για την 2η εξωσωματική της.

Η κοιλίτσα της ήταν τούμπανο (απο τα ωάρια), κ είχε μελανιά εκεί που έκανε τις ενέσεις. Είχε μελανιές κ στα δυο χέρια της απο τα τρυπήματα για τις ορμονικές που σου κάνουν έλεγχο. Και πόνεσε κ πάρα πολύ αυτή τη φορά (την 1η όχι) στην ωοληψία, δεν ξέρει κι αυτή γιατι.

Μου είπε "Μην το κάνεις, εχεις ένα παιδί, μην το κάνεις".

Δεν ξέρω, προβληματίστηκα χτες πολύ. Ελπίζω να της πάει καλά γιατι λέει οτι δεν έχει το κουράγιο να το ξανακάνει αυτό το πράγμα.....

LPOPp3.png

ΩΧ ΑΡΓΥΡΩ....θα βάλω τα κλάματα!

γιαυτο λέω να μαζευτούμε σε μένα να ανταλλάξουμε απόψεις, για γιατρούς, κέντρα κ.ο.κ!

πελαγοδρομώ και αμφιταλαντευομαι για μαι απόφαση που καλούμαι να πάρω...

ΩΧ ΑΡΓΥΡΩ....θα βάλω τα κλάματα!

γιαυτο λέω να μαζευτούμε σε μένα να ανταλλάξουμε απόψεις, για γιατρούς, κέντρα κ.ο.κ!

πελαγοδρομώ και αμφιταλαντευομαι για μαι απόφαση που καλούμαι να πάρω...

δεν το γράφω για να τρομάξουμε...απλά για να μην είμαστε κ στον κόσμο μας οτι "ουουουου θα κάνουμε την εξωσωμ. που δεν είναι τίποτα καλέ κ θα κάνουμε μωρό!!!"

Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για φάρμακα, εξετάσεις κάθε δύο ημέρες, νεύρα απο τις ορμόνες κ λοιπές παρενέργειες των φαρμάκων (αύξηση βάρους, εφιδρώσεις, πρηξίματα κλπ) κ κυρίως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για ένα αρνητικο αποτέλεσμα μετα απο αυτή την προσπάθεια.....

καλύτερα να ξέρουμε τί έχουμε να αντιμετωπίσουμε παρά να είμαστε στον κόσμο μας...

LPOPp3.png

Κοριτσια καλημερα, ειχα σημερα 2ο ραντεβου στον γιατρο για υπερηχο και ορμονικες εξετασεις μετα απο 3 ενεσεις altermoon 75ml εχω αριστερα 5 ωαρια τα 2 ειναι 11 χιλιοστα και 10 αντιστοιχα τα υπολοιπα μικροτερα και στην δεξια εχω 8 μικροτερα του 10. Αυτην την φορα εκανα πιο πολλα αυγουλακια, που θα παει ενα απο αυτα δεν θα μου κανει την χαρη να με κανει μανουλα. Χρυσσακι περιμενουμε νεα. Αργυρω μου επειδη καποια κοπελα ειχε μια ασχημη εμπειρια δεν σημαινει οτι θα συμβαινει σε ολες το ιδιο μην επηρεαζεσαι αρνητικα κουκλα μου. Σκεψου οτι ουσιαστικα θα πονεσεις για λιγο για να γελας μετα απο την χαρα σου οταν θα εχεις μια χοριακη θετικοτατη και ολα αυτα που περασες θα σου φαινονται τοσο μακρινα μα τοσο μακρινα.

Εγω επιασα χθες τον εαυτο μου να υπολογιζει μερες ποτε περιπου θα γινει η σπερματεγχυση(οχι οτι κανω και τιποτα αλλο),ποτε θα ξερω και πεφτει μεσα στο Πασχα, λετε να ερθει και η δικη μου ψυχικη ανασταση εκεινες τις μερες?

Διαφημίσεις

παυλινάκο....γιατι όχι μανάρι μου!!!!??? αγιες μέρες!!!ναι?

κοριτσι μου...ξέρεις πως το είπε η αργυρούλα...όχι για να μας τρομάξει αλλά ίσως τα λέει για μένα που ... δεν τολμώ να τα σκεφτώ!!! για να είμαι έτοιμη!!!!

εγω μαι λέω να κάνω αλλη μια σπερματεγχυση ...μετά λέω ασε κατευθείαν εξωσωματική ...μετά λέω ασε να δω τα αποτελέσματα της θεραπείας...χαλια παιδιά...χάλια!...

θα θελα αλλη μια σπερματεγχυση...

καλή επιτυχία μανάρι μου...καλά θα πάει σκορπιούδι μου καλό....θα πάει καλά...πιστεψε το!!!!!

παρακαλώ όλα τα κορίτσια που θα ήθελαν να είναι στη συνάντηση να μου στείλουν πμ.

θα ήθελα να ειστε όλες αλλά υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που θέλουν να κρατήσουν το μυστικό προφίλ του ιντερνετ..και είναι σεβαστό!τί σεβαστό? σεβαστότατο!

θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά και να τα πούμε!

για όσες θα ήθελαν αν παραβρεθούν ας μου γράψουν και ποιές μέρες μέσα στην εβδομάδα βολεύουν για να βγάλω την κοινή μέρα συνάντησης!

παυλινάκο....γιατι όχι μανάρι μου!!!!??? αγιες μέρες!!!ναι?

κοριτσι μου...ξέρεις πως το είπε η αργυρούλα...όχι για να μας τρομάξει αλλά ίσως τα λέει για μένα που ... δεν τολμώ να τα σκεφτώ!!! για να είμαι έτοιμη!!!!

εγω μαι λέω να κάνω αλλη μια σπερματεγχυση ...μετά λέω ασε κατευθείαν εξωσωματική ...μετά λέω ασε να δω τα αποτελέσματα της θεραπείας...χαλια παιδιά...χάλια!...

θα θελα αλλη μια σπερματεγχυση...

καλή επιτυχία μανάρι μου...καλά θα πάει σκορπιούδι μου καλό....θα πάει καλά...πιστεψε το!!!!!

Νσ κσνεις μια προσπαθεια ακομα γιατι οχι και αν ειναι ρωτα τον γιατρο σου αν ειναι να μην τι κανεις σε φυσιολογικο κυκλο αλλα να παρεις μια ενισχυση οπως κανω εγω για να αυξηθουν οι πιθανοτητες. Εγω παντως λεω στον εαυτο μου πως αν δεν πετυχει και αυτην η σπερματεχγυση θα παω κατευθειαν για εξωσωματικη και ας λεει η γιατρος οτι πρεπει να κανω και αλλες προσπαθειες. Ουτως η αλλως η πιθανοτητες με την κινητικοτητα που εχουμε ειναι χαμηλες, βεβαια δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι το σπερμα μετα την επεξεργασια που του κανουν, στο Παπαγεωργιου δεν ενημερωνουν για το συγκεκριμενο κομματι. Γιατι λοιπον να μην το κανω? Οι πιθανοτητες που εχω με την εξωσωματικη ειναι πολυ μεγαλυτερες και οσο για τις παρενεργειες .... τι να κανουμε, γιατι τωρα που παιρνω φαρμακα δεν εχω παρενεργειες δεν φουσκωνει η κοιλια σαν μπαλονι.

adnihor μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! λες να είναι θετική; ήταν πολύ αχνή η γραμμή του τεστ πάντως! τυχαία την είδα κι εγώ την ώρα που πήγα να το πετάξω! μακάρι, αν και....δεν ξέρω!

momentaki μου τι να πω γλυκιά μου! εσύ είσαι πάντα μέσα στην αγωνία για όλες, χαίρεσαι όταν γίνεται κάτι καλό σα να συμβαίνει σε σένα, στεναχωριέσαι πολύ με τα άσχημα, παρακαλάς και προσεύχεσαι για όλες....απλά σου εύχομαι ολόψυχα, με όλη μου την καρδιά, πριν το καλοκαιράκι να είσαι έγκυος και να μας το πεις για να κάνουμε πάρτυ!

eirinaki μου σέυχαριστώ! κι εσένα σου το εύχομαι και πολύ σύντομα! είπαμε, θα κάνουμε όλες μαζί παιδάκια, 1-2 μήνες δεν παίζουν ρόλο, και θα κάνουμε τα γενέθλιά τους κάθε χρόνο και σε άλλο σπίτι!

argiro μου αυτό έκανα και μου βγήκε η κάθετη γραμμή του σταυρού αχνή. γι'αυτό δεν είμαι σίγουρη και δεν ενθουσιάζομαι. και δεν ξέρω αν είναι τελικά θετικά (έκανα 2) γιατί ψιλοπονάω σήμερα λες και θα αδιαθετήσω. και μάλλον έτσι θα γίνει. θα δούμε.

chryssaki μου την συνάντηση θα την κάνουμε όταν θα είμαστε ΟΛΕΣ έγκυες! δηλαδή...τον άλλο μήνα;;;;;;;

σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! παίρνω πολύ δύναμη και θετική ενέργεια και μου χρειάζεται αυτό! μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας και μέχρι το καλοκαιράκι να μην υπάρχει ξεφούσκωτη κοιλιά!!!

u1114782.png

dev364pfs__.png

πάντως κορίτσια είναι δίκοπο μαχαίρι η απόφαση της εξωσωμ.

χθες ήρθε η κολλητή μου απο θεσ/κη για την 2η εξωσωματική της.

Η κοιλίτσα της ήταν τούμπανο (απο τα ωάρια), κ είχε μελανιά εκεί που έκανε τις ενέσεις. Είχε μελανιές κ στα δυο χέρια της απο τα τρυπήματα για τις ορμονικές που σου κάνουν έλεγχο. Και πόνεσε κ πάρα πολύ αυτή τη φορά (την 1η όχι) στην ωοληψία, δεν ξέρει κι αυτή γιατι.

Μου είπε "Μην το κάνεις, εχεις ένα παιδί, μην το κάνεις".

Δεν ξέρω, προβληματίστηκα χτες πολύ. Ελπίζω να της πάει καλά γιατι λέει οτι δεν έχει το κουράγιο να το ξανακάνει αυτό το πράγμα.....

Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!

Πρέπει να τα λέτε και αυτά γιατί τόσο καιρό βλέπω στο forum να γράφεται με τέτοια ευκολία "θα πάω για εξωσωματική" και θα έχω το μωράκι μου γρήγορα και όχι άλλη σπερματέγχυση κ.τ.λ.

Επειδή και στο δικό μου περιβάλλον υπάρχουν συγγενείς και φίλες με επαναλαμβανόμενες προσπάθειες εξωσωματικής και τελικά μόνο άγχος και στεναχώρια εισέπραξαν πρέπει να είναι η έσχατη λύση αυτή!!!!

Μία κοπέλα παραλίγο να χάσει το χέρι της από θρομβωση που τις προκάλεσαν οι ενέσεις 5 αποτυχημένες προσπάθειες και τώρα είναι έγκυος και έμεινε μόνη της (όχι με εξωσωματική εννοω...;))

Γι'αυτό συζητήστε με το γιατρό σας πάρτε πολλές γνώμες όχι έτσι έυκολα και αβιαστα στην εξωσωματική εκτός και αν ο γιατρός σας σας πει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Παντως κοριτσια εχθες ενω κοιμοταν ο αντρας μου εριξα κλαμα, δεν ξερω ετσι μου βγηκε εφυγε ενα βαρος απο πανω μου, προσπαθω να μην κλαιω μπροστα στον αντρα μου για να μην τον στρεσαρω και εκεινον, αλλα σημερα εμαθα κατι που εκανε πισω απο την πλατη μου και με συγκινησε πολυ. Μιλησε με την κολλητη μου και της ειπε να με βγαζουν εξω και να με πηγαινουν βολτες κ.τ.λ, καταλαβαινετε τωρα, για να με βοηθησει να ξεχαστω γιατι οπως της ειπε ειμαι πολυ πιεσμενη, τελικα οσο και να κρυφτω με ξερει πολυ καλα το μωρο μου. Οπως επισης αποφευγει και τα κουμπαρια μου(η κουμπαρα μου ειναι εγκυος 2μηνων), διοτι στην τελευταια μας συναντηση οι εννια απο τις δεκα κουβεντες της κουμπαρουλας μου ηταν για το μωρο και τα mother care και οπως καταλαβαινετε δεν ειναι και το καλυτερο μου. Βεβαια και ο αντρας μου και ο κουμπαρος μου προσπαθουσαν να αλλαξουν κουβεντα αλλα ματαια(ξερω οτι το κανει επιτηδες για να ζηλευω και τα καταφερνει, δυστυχως) Το εχει ζησει καμια αυτο, πως μπορω να το αντιμετωπισω???????????? Δεν θελω να της κανω το χατηρι και να με παρουν τα κλαματα μπροστα της ωστε να της δωσω τετοια ικανοποιηση εεεεεεεεεεεεε, τι λετε???????????

Παντως κοριτσια εχθες ενω κοιμοταν ο αντρας μου εριξα κλαμα, δεν ξερω ετσι μου βγηκε εφυγε ενα βαρος απο πανω μου, προσπαθω να μην κλαιω μπροστα στον αντρα μου για να μην τον στρεσαρω και εκεινον, αλλα σημερα εμαθα κατι που εκανε πισω απο την πλατη μου και με συγκινησε πολυ. Μιλησε με την κολλητη μου και της ειπε να με βγαζουν εξω και να με πηγαινουν βολτες κ.τ.λ, καταλαβαινετε τωρα, για να με βοηθησει να ξεχαστω γιατι οπως της ειπε ειμαι πολυ πιεσμενη, τελικα οσο και να κρυφτω με ξερει πολυ καλα το μωρο μου. Οπως επισης αποφευγει και τα κουμπαρια μου(η κουμπαρα μου ειναι εγκυος 2μηνων), διοτι στην τελευταια μας συναντηση οι εννια απο τις δεκα κουβεντες της κουμπαρουλας μου ηταν για το μωρο και τα mother care και οπως καταλαβαινετε δεν ειναι και το καλυτερο μου. Βεβαια και ο αντρας μου και ο κουμπαρος μου προσπαθουσαν να αλλαξουν κουβεντα αλλα ματαια(ξερω οτι το κανει επιτηδες για να ζηλευω και τα καταφερνει, δυστυχως) Το εχει ζησει καμια αυτο, πως μπορω να το αντιμετωπισω???????????? Δεν θελω να της κανω το χατηρι και να με παρουν τα κλαματα μπροστα της ωστε να της δωσω τετοια ικανοποιηση εεεεεεεεεεεεε, τι λετε???????????

ακου κοριτσάκι μου, εσύ θα είσαι κυρία........ κ εκεί που θα σου λέει για μπεμπέ κτλ κτλ εσύ θα λές "άντε με το καλό σε εσένα κ μακάρι να κάτσει κ σε εμένα". Να καταλάβει κι αυτή η γαιδάρα οτι όταν προσπαθεί ο άλλος δεν του λες συνέχεια για την "επιτυχή" δική σου εγκυμοσύνη!!!! αντε πια καθόλου τακτ δεν έχει ο κόσμος!

και φυσικά να εκφράσει την χαρά της, κ φυσικά θα συμμετέχεις αλλά μέχρι ένα σημείο...δεν μπορεί οι 9 στις 10 κουβέντες να είναι για το μωρό.....

LPOPp3.png

πaulina μου εγώ κάτι τέτοιες συναντήσεις τις αποφεύγω. και όχι μόνο την συνάντηση αλλά και τα τηλεφωνήματα. και ο λόγος είναι αυτός, οτι δηλαδή μιλάνε συνέχεια γι'αυτό ενω ξέρουν τι περνάς. οπότε και τηλέφωνο να πάρουν δεν το σηκώνω ή βάζω τον άντρα μου να μιλήσει! δεν είναι άνθρωποι αυτοί! τους αρέσει να στεναχωρούν τους άλλους ρε γμτ; και ειδικά σε τέτοια θέματα; έλεος πια!!! εγώ ποτέ δεν το έκανα και δεν πρόκειται να το κάνω αυτό γιατί καταλαβαίνω τον άλλο και νιώθω άσχημα!

u1114782.png

dev364pfs__.png

πaulina μου εγώ κάτι τέτοιες συναντήσεις τις αποφεύγω. και όχι μόνο την συνάντηση αλλά και τα τηλεφωνήματα. και ο λόγος είναι αυτός, οτι δηλαδή μιλάνε συνέχεια γι'αυτό ενω ξέρουν τι περνάς. οπότε και τηλέφωνο να πάρουν δεν το σηκώνω ή βάζω τον άντρα μου να μιλήσει! δεν είναι άνθρωποι αυτοί! τους αρέσει να στεναχωρούν τους άλλους ρε γμτ; και ειδικά σε τέτοια θέματα; έλεος πια!!! εγώ ποτέ δεν το έκανα και δεν πρόκειται να το κάνω αυτό γιατί καταλαβαίνω τον άλλο και νιώθω άσχημα!

Αρα δεν ειμαι μονη μου ουτε σε αυτο, ευχαριστω κοριτσια γιατι νομιζα οτι εγω φταιω και οτι ειμαι υπερευαισθητη στο συγκεκριμενο θεμα, ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!!!!!

κούκου μου να ξέρεις οτι συνήθως τα λεμε για να τα ακούμε....

εγω οταν ο γυναικολόγος μου είπε οτι με το σπέρμα που έχουμε πια μόνο για εξωσωμ. πάμε ήμουν κάθετη στο οτι δεν πρόκειται να την κάνω ποτέ.

μετά απο πολλή σκέψη είπα οτι θα είναι το τελευταίο σκαλοπάτι που θα ανέβω...όμως άρχισα τελικά να το δέχομαι.

ολες το λέμε λοιπόν ως αποδοχή της κατάστασης κ για να χωνεύουμε οτι τελικά θα χρειστεί να το κάνουμε κ αυτό το βήμα.....

μη νομίζεις οτι πάει καμία με ελαφρά τη καρδία για εξωσωμ..Ομως μπροστά στο αποτέλεσμα που μπορεί να υπάρξει όλες υποκλινόμαστε!

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...