Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...

Εδώ και καιρό σας διαβάζω και σήμερα αποφάσισα να μπω και εγώ στο φόρουμ...

Είμαι στην ίδια διαδικασία... δηλαδή έχω κάνει πρόσφατα την 3τη προσπάθεια σπερματέγχυσης και πάω για τεστ στις 24/3... το σπέρμα του συζύγου μου είναι πολύ καλό...το πρόβλημα είναι ότι έχω πολύ χαμηλή ανταπόκριση στις ορμόνες... δηλαδή έχω το πολύ 2 ωάρια στη κάθε προσπάθεια. O γιατρός μας λέει να κάνουμε ακόμα μια προσπάθεια και αν δεν τα καταφέρουμε θα πάμε για εξωσωματική...

Θέλω να σας πω ότι είμαι Ελληνίδα του εξωτερικού... έζησα 12 χρόνια στην Αθήνα μέχρι που παντρεύτηκα... οι γονείς μου και τα αδέρφια μου ζούνε στην Αθήνα, οπότε ταξιδεύω αρκετά συχνά. Ελπίζω να μην σας πειράζει... πάντως μπορεί να είμαστε μακριά, αλλά ζούμε παρόμοιες καταστάσης.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας... και σύντομα το όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα.

Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη... χεχεχεχε :)

Μσρού καλωσόρισες στην παρέα μας!!!!! Οι αποστάσεις δεν έχουν σημασία εδώ!!!! Κι εγώ δεν είμαι απο Ελλάδα. Μένω Κύπρο αλλά πίστεψε πάλι νιώθω κοντά στα κορίτσια και όλες μας προσπαθούμε για τον ίδιο στόχο!!!! Τελικά η καθεμιά έχει το δικό της πρόβλημα και καταλήγει στη σπερματέγχυση΄...το ότι έχετε καλό σπέρμα είναι πολύ καλό...όσο για το μεμιωμένο αριθμό ωαρίων τι σημασία έχει; Ένα και καλό θέλουμε!!!!:P Ελπίζω κοπέλα μου αυτή να είναι και η τυχερή σου φορά και να μην χρειάζεται τίποτα άλλο! Άντε σου εύχομαι καλή επιτυχία στις 24! Λίγες μέρες μείνανε...λίγη υπομονή ακόμα και θα ξέρουμε!!! Στην πορεία για ό,τι θέλεις εδώ είμαστε!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Σε ευχαριστώ Μομεντς!! Και σε εσένα εύχομαι ότι καλύτερο!!

Ναι, χρειαζόμαστε ένα ωάριο, καλά λες... φαίνεται ότι μέχρι στιγμής δεν θέλησε να μίνει... χαχαχα

Λιπών πάω τώρα για μεσημεριανό... χαχαχα... έχουμε 5 ώρες διαφοράς με Ελλάδα.

σαλπιγγογραφία: ok // υστεροσκόπηση: ok

1τη & 2ρη σπερματέγχυση: αρνητικές

3τη σπερματέγχυση: σε αναμονή μέχρι 24/3 :)

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ Μομεντς!! Και σε εσένα εύχομαι ότι καλύτερο!!

Ναι, χρειαζόμαστε ένα ωάριο, καλά λες... φαίνεται ότι μέχρι στιγμής δεν θέλησε να μίνει... χαχαχα

Λιπών πάω τώρα για μεσημεριανό... χαχαχα... έχουμε 5 ώρες διαφοράς με Ελλάδα.

5 ώρες? Πού μένεις;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

λοιπόν, μιλάω. πέριμένω να περάσει η ώρα για να πάρω στο μικροβιολογικό. και η αγωνία, όχι άγχος, με έπιασε 10 λεπτά πριν πάρω. παίρνω κι εκείνη την ώρα ήταν που είχα άγχος, την ώρα που περίμενα να μου πει, γιατί έψαχνε και με ρώτησε 2-3 φορές το όνομα. και τελικά μου λέει....12,3. δηλαδη λέω; δηλαδή είστε έγκυος, μου λέει. όμως δεν ενθουσιάστηκα γιατί μου φάνηκε πολύ χαμηλή. στο καπάκι παίρνω και τον γιατρό μου. και μου λέει οτι για τις μέρες που είμαι και απο τη στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει η καθυστέρηση, η τιμή είναι πολύ καλή και να ξαναπάω για άλλη μια χοριακή την παρασκευή. αυτά. απ'τη μια χαίρομαι πάρα πολύ αλλά από την άλλη φοβάμαι...τουλάχιστον μέχρι να το δω θα είμαι κάπως συγκρατημένη! εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να το ζήσουν και γρήγορα να έχουμε πολλές θετικές χοριακές!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Επειδή μου αρέσει να ζω τη στιγμή και το τώρα...και στη φάση που είμαστε το τώρα είναι το πιο σημαντικό...ΧΑΙΡΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! Νατασάκι είσαι εγκυούλα καλέ!!!!!! Σποράκι γεια σου!!!!! Γεια σουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!Κρατήσου καλά!!!!! Εκεί να μείνεις στη μανούλα!!!! Κράτα γερά!!!!! :):):)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Και σοβαρά τώρα...αφού ο γιατρός δεν είπε κάτι ανησυχητικό σημαίνει πως δεν συμβαίνει κάτι. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να σου ανάβω κεράκια για τη συνέχεια...τώρα που μας άκουσε εκείνος εκεί πάνω να τον αφήσουμε ήσυχο;:) Καταλαβαίνω πως ανησυχείς...αλλά να το χαρείς!!!!! Μια θετική χοριακή είναι ένα όνειρο για εμάς εδώ μεσα! Μην το ξεχνάς!!!!!

Καλέ??? Πού είστε όλες; Ελάτε να ανοίξουμε σαμπάνια για το νατασάκι μας!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

να 'σαι καλά κοριτσάκι μου! σ'ευχαριστώ πολύ! θέλω να βλέπω τα ίδια κι απο όλες τις άλλες κοπέλες! πολλά νούμερα, πολλές θετικές χοριακές, πολλά μωράκια!!!!!!!!!!!!! μακάριιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Μακάρι νατασάκι μου!!!! Και εύχομαι να μου συμβεί κι εμένα αλλά πραγματικά στην πορεία χαίρομαι με την καθεμιά από μας που τα καταφέρνει!!!! Και τώρα είσαι εγκυούλα εσύ!!!!! Και είναι ωραίααααααα!!!!!!:):):)Ήθελα τόσο πολύ να ακούσω για μια θετική χοριακή μετά από σπερματέγχυση!!!! Και είναι η πρώτη φορά που το ζω και είναι ωραίαααααααααααα!!!!!:):):) Μακάρι να πολλαπλασιαστούν οι μονάδες μέχρι την Παρασκευή να χαρείς ακόμη περισσότερο!!!!! :):):)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

απλά τώρα θέλω να πάρουν όλες οι κοπέλες κουράγιο γιατί ήταν η πρώτη μου σπερματέγχυση και πέτυχε. και η αλήθεια είναι οτι δεν πίστευα οτι θα πετύχει γιατί άκουγα συνέχεια οτι η πρώτη τουλάχιστον αποτυγχάνει! και τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

u1114782.png

dev364pfs__.png

λοιπόν, μιλάω. πέριμένω να περάσει η ώρα για να πάρω στο μικροβιολογικό. και η αγωνία, όχι άγχος, με έπιασε 10 λεπτά πριν πάρω. παίρνω κι εκείνη την ώρα ήταν που είχα άγχος, την ώρα που περίμενα να μου πει, γιατί έψαχνε και με ρώτησε 2-3 φορές το όνομα. και τελικά μου λέει....12,3. δηλαδη λέω; δηλαδή είστε έγκυος, μου λέει. όμως δεν ενθουσιάστηκα γιατί μου φάνηκε πολύ χαμηλή. στο καπάκι παίρνω και τον γιατρό μου. και μου λέει οτι για τις μέρες που είμαι και απο τη στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει η καθυστέρηση, η τιμή είναι πολύ καλή και να ξαναπάω για άλλη μια χοριακή την παρασκευή. αυτά. απ'τη μια χαίρομαι πάρα πολύ αλλά από την άλλη φοβάμαι...τουλάχιστον μέχρι να το δω θα είμαι κάπως συγκρατημένη! εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να το ζήσουν και γρήγορα να έχουμε πολλές θετικές χοριακές!

Συγχαρητηρια κουκλα μου ολα καλα θα πανε!!!

Nαι νατασάκι μου. Με αυτό θα πάρουν πολλές κουράγιο. Και το chryssaki μας που σκέφτεται να ξαναδοκιμάσει (αν και ακόμα chryssaki δεν ξέρουμε στα σίγουρα να είσαι ή οχι έγκυος) αλλά και η κάθε κοπέλα που μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία! Αχ....καιρός ήταν να ακούσουμε και για μια θετική χοριακή εδώ μέσα!

Χαμηλά ναι μεν τα ποσοστά αλλά υπάρχουν!!!! Και κάποιες τα καταφέρνουν!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...