Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

Καλημέρα! Είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι από την Παρασκευή, αμέσως μετά την ωοληψια έφυγα και τρέχω πανικόβλητη οπότε δε προλαβαίνω να μπαίνω και δεν είδα πως μου έγραψες χθες. Αύριο θα ξέρουμε …

• Ευχή 2

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...

Εδώ και καιρό σας διαβάζω και σήμερα αποφάσισα να μπω και εγώ στο φόρουμ...

Είμαι στην ίδια διαδικασία... δηλαδή έχω κάνει πρόσφατα την 3τη προσπάθεια σπερματέγχυσης και πάω για τεστ στις 24/3... το σπέρμα του συζύγου μου είναι πολύ καλό...το πρόβλημα είναι ότι έχω πολύ χαμηλή ανταπόκριση στις ορμόνες... δηλαδή έχω το πολύ 2 ωάρια στη κάθε προσπάθεια. O γιατρός μας λέει να κάνουμε ακόμα μια προσπάθεια και αν δεν τα καταφέρουμε θα πάμε για εξωσωματική...

Θέλω να σας πω ότι είμαι Ελληνίδα του εξωτερικού... έζησα 12 χρόνια στην Αθήνα μέχρι που παντρεύτηκα... οι γονείς μου και τα αδέρφια μου ζούνε στην Αθήνα, οπότε ταξιδεύω αρκετά συχνά. Ελπίζω να μην σας πειράζει... πάντως μπορεί να είμαστε μακριά, αλλά ζούμε παρόμοιες καταστάσης.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας... και σύντομα το όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα.

Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη... χεχεχεχε :)

Μαρου καλως μας βρηκες, δεν εχει σημασια ποσα αυγουλακια κανεις, εγω αντιδρω πολυ καλα στις ορμονες αλλα η πρωτη δεν πετυχε, τωρα ετοιμαζομαι για την 2η, τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει σημασια, ειναι και θεμα τυχης ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλέέέέ!!!! Περιμένω νεότερα! Νατασάκι πού είσαι; Chryssaki πήγες στο γιατρό;

AAAAAAAAAAAAAA! ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩΩΩΩΩΩΩ! μίλησα με το γιατρό και επιμένει ότι μου είπε σε 13 μέρες να κανω το τεστ!!! λοιπόν δεν παίζει γιατι η στιχομυθία είναι μέσα στο μυαλό μου συνέχεια....αφου όταν μου είπε 13/ο3 κοίταξα το ημερολόγιο ακαριαία και είδα ότι ήταν Σάββατο!

θα τρελλαθώωωωωωω!!!!! τα χω πάρει τώρα!

υποστηρίζει ότι 17 πρεπει να κάνω ενα καινούριο. με ρωτησε πως είμαι...του είπα...μια χαρά χάλια....με πρησμένη κοιλιά και μαι μεση που πονάει συνέχεια, με όρεξη να τρωω και κάτι κράμπες στην κοιλιά που κατα καιρους είχα....μούγκρησε ικανοποιημένος και τελικά...μου λέει "τα λέμε 17!"

η νατάσα που είναι???????

Μαρού καλωσόρισες!!! τι αν μας πειράξει καλέ? μια χαρά είναι μεγαλώνει η παρεούλα και μοιραζόμαστε εμπειρίες! σου ευχομαι η 3 να ναι και η τυχερή σου! να σου δωσω ωάρια που κάνω πολλά και να πάρω λίγο σπερματάκι...χχαχαχαχααα!!! αστειευομαι γιατι εμείς εχουμε σπερματικό πρόβλημα! αν δεν κανουμε και λίγο πλάκα...θα μας τη δώσει!

Διαφημίσεις

AAAAAAAAAAAAAA! ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩΩΩΩΩΩΩ! μίλησα με το γιατρό και επιμένει ότι μου είπε σε 13 μέρες να κανω το τεστ!!! λοιπόν δεν παίζει γιατι η στιχομυθία είναι μέσα στο μυαλό μου συνέχεια....αφου όταν μου είπε 13/ο3 κοίταξα το ημερολόγιο ακαριαία και είδα ότι ήταν Σάββατο!

θα τρελλαθώωωωωωω!!!!! τα χω πάρει τώρα!

υποστηρίζει ότι 17 πρεπει να κάνω ενα καινούριο. με ρωτησε πως είμαι...του είπα...μια χαρά χάλια....με πρησμένη κοιλιά και μαι μεση που πονάει συνέχεια, με όρεξη να τρωω και κάτι κράμπες στην κοιλιά που κατα καιρους είχα....μούγκρησε ικανοποιημένος και τελικά...μου λέει "τα λέμε 17!"

η νατάσα που είναι???????

Chryssaki έλα καλέ να ανοίξουμε σαμπάνια!!!!! Η εγκυούλα δεν θα πιει όμως!!!!! Εντάξει νατάσα;:P:p:p Το λοιπόν όσο για σένα κυρία μου θα ξανακάνεις τεστάκι...ή καλύτερα χοριακή αν δεν έρθει η ακατανόμαστη!!!!! Καλέ τζάμπα πίκρα ίσως να έφαγες!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλε μου κόλλησε το πληκτρολόγιο και γιαυτό αργούσα

Νατάσα μου.....νατασάρα μου νατασουλάκι μου ουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε συ αλήθεια εχω συγκινηθεί τωρα...αη στο καλό!!!!!

μανάρι μου μου δίνεις κουράγιο....τελειααααααααααααααααααααα

να μας ζήσεις το σπορίδιοοο....καλοστερέωτο....τα χω παιξει και γραφω βλακείες

Χαχαχαχαχαααα....Και λέω γιατί δεν σχολιάζεις για το νατασάκι???Χεχεχε Τώρα το είδες!!!! Είναι εγκυούλα βρε!!!!!! Και ίσως κι εσύ!!!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Chryssaki βάλε μου εσύ σαμπάνια και μένα ίσως μου πέσει πάλι το μπουκάλι και γίνει και το τζιν μου αλκοολικό!!!! Άει στο καλό!!!! Είμαι χαρούμενη!!!!!! Στην υγειά σου νατασούλα και σποράκι!!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Χαχαχαχαχαααα....Και λέω γιατί δεν σχολιάζεις για το νατασάκι???Χεχεχε Τώρα το είδες!!!! Είναι εγκυούλα βρε!!!!!! Και ίσως κι εσύ!!!!!!:P:p:p

μακαρι να ειναι εγκυος και το Χρυσσακι αμα ξεκινησουμε με θετικες χοριακες τιποτα δεν θα σταματαει μετα, αχ τι καλα ,μονο καλα νεα θελω απο δω και επειτα!!!!!

μακαρι να ειναι εγκυος και το Χρυσσακι αμα ξεκινησουμε με θετικες χοριακες τιποτα δεν θα σταματαει μετα, αχ τι καλα ,μονο καλα νεα θελω απο δω και επειτα!!!!!

Αχ ρε paulina μου!!!!! Ακριβώς! Μόνο τέτοια θέλουμε από δω και μπρος!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Νατασούλα μου δεν το πιστεύω!!! Μπράβο μπράβο μπράβο μπράβο!!! Γιατί δεν είσαι ενθουσιασμένη???? Εδω ειμαι εγώ!! χαχαχαχαχαχααχαχαχ

Χρυσάκι ήμουν σίγουρη οτι κάτι τέτοιο θα γινόταν χαχαχαχαχα αλλά δεν ήθελα να στο πω στο τηλ. για να μην σε ξεσηκώσω!!!!!! χαχαχαχαχαχα

LPOPp3.png

Νατασα συγχαρητηρια,να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι.

Αχ χρυσακι μου που δεν ακους......καλα λεγαμε απο την αρχη να το κανεις στις 17,αντε να δουμε...............μακαρι να πανε ολα καλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...