Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

Καλημέρα! Είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι από την Παρασκευή, αμέσως μετά την ωοληψια έφυγα και τρέχω πανικόβλητη οπότε δε προλαβαίνω να μπαίνω και δεν είδα πως μου έγραψες χθες. Αύριο θα ξέρουμε …

• Ευχή 2

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα κορίτσια!

Νατασα, συγχαρητήρια!!! Μπράβο!!! Πολύ χαίρομε για σένα.

Jasmini, έχεις δίκιο, μόνο με ένα ωάριο είναι αρκετό... αυτό που μου εξήγησε ο γιατρός είναι ότι παρόλα που μου έδωσε μεγάλη δόση φαρμάκων, δεν είχα καλή ανταπόκριση... δηλαδή θα έπρεπε να είχα κάνει περισσότερα ωάρια... πάντως αυτά που έκανα πιθανών δεν ήταν καλής "ποιότητας" η απλά δεν είχαμε καλή τύχη... είμαι και 38 χρονών και όλα παιζουν ρόλο.

Μομεντς, είμαι στο Μπουένος Άιρες, Αργεντηνη... για αυτό είμαι -5 ώρες με Ελλάδα.

Ήθελα να ρωτήσω, γιατί κάποια κορίτσια φοβόσαστε την εξωσωματική? για τα φάρμακα η για κάτι άλλο? sorry που ρωτάω αλλά είμαι λίγο άσχετη με θέμα εξωσωματικής.

καληνύχτα σας.... και όνειρα γλυκά

σαλπιγγογραφία: ok // υστεροσκόπηση: ok

1τη & 2ρη σπερματέγχυση: αρνητικές

3τη σπερματέγχυση: σε αναμονή μέχρι 24/3 :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Επίσης επειδή διάβασα σχόλια για λίγα ωάρια οφείλω να σας πώ ότι εγώ κατάφερα την πρώτη φορά να μείνω έγκυος με ένα μόνο ωάριο (άσχετα που ήταν ατυχής η κατάληξη) και τώρα είχα κάνει μόνο 2 ωαριάκια και τα δύο πιάσανε!!! Ενώ άλλες κοπέλες κάνουν 7-8 ωάρια και δεν υπάρχει αποτέλεσμα δυστυχώς! Μόνο ένα αρκεί για να κάνει την δουλειά!!

Ετσι ακριβως κουκλα μου εγω ειχα οχτω και τιποτα, τωρα που ειμαι στην προσπαθεια ξανα εχω 8 & 5 δεξια και αριστερα αντιστοιχα, αν ειναι να πιασει και ενα να εχεις θα πιασει!!!!!!!

Παντως κορίτσια να μην απογοητευεστε! Για όλες θα έρθει η στιγμή σας να γίνετε μανουλες! Ευτυχώς η επιστήμη πλέον είναι κοντά μας και προσπαθεί να βοηθήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κανείς παιδί στις μέρες μας. Με τον ενα η με τον άλλο τροπο θα γίνει. Πίστη να έχετε και ελπίδα!

RKdwp3.png

νατασακι, δεν εχουμε μιλησει ποτε, αυτο ομως δεν με εμποδιζει να σου ευχηθω να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να κρατησεις ενα γερο και υπεροχο μωρακι στην αγκαλιτσα σου!!συγχαρητηρια και με το καλο!!!

κοριτσια εκει ψηλα στον ουρανο ειναι οι μωροψυχουλες και μας διαλεγουν..

καθηστερουν γιατι δεν μπορουν να αποφασισουν ποια απολες θελουν για μανουλα!!!:tongue::tongue::tongue:

συντομα ολα τα μωρακια θα παρουν τον δρομο τους για την ζεστασια μας, για την απολυτη αγαπη μας!

υπομονη και πιστη! και ολα θα γινουν!

σας φιλω

na sai kala kopela mou,mou eftiakses tin diathesi :-D

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

καλημέραααα!!!

χθες ο υπολογιστής στο σπίτι κλάταρε και με πέταξε έξω!!!! είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με τη φίλη μου τη Νατάσα που τα κατάφερε!!!!!...και θα κάνει κι ένα σκορπιούδι τρελλό!!!

πήρα κουράγιο πολύ...πέταξα από τη χαρά μου και το λέω μέσα από την καρδιά μου..η Νατάσα το ξέρει...γαιτι μιλησαμε!

άντε βρε χαρές να έχουμε!!!!!!

γεμισε το καφε μας χαρααααα...εόμαστε "το καφέ της Χαράς".

Μανουτίτα μου....ευχαριστώ πολύ για όλα....χαιρομαι που είσαι εδώ και μας μιλάς...

αργυρώ φτάνει...με εβρισες χθες...χαχαχααα είπαμε θα περιμένω τώρα....αν δεν αδειαθετήσω στις ...18 (γεννέθλια του καλού μου!) θα κάνω τεστ....!

ο γιατρός με περιμένει όταν αδειαθετήσω γαι νεες προσπάθειες!

έχω αναθαρρύσει πολύ με τη Νατάσα!!!

αχ!

Καλημερα κοριτσια ! Τι κανετε ??

Με θυμαστε? Ειμαι η virginia με την τελεια ψυχολογια.....................

Ημουν τοσο αισιοδοξη αυτο το μηνα οτι ολα θα πανε καλα..... μου κοπηκαν τα φτερα ομως!

Χτες πηγαμε στο γιατρο(9η μερα κυκλου) να με δει μετα απο αγωγη με σερπαφαρ!

Ημουν ετοιμη για πρωτη φορα τοσο νωρις.παντα καθυστερουσα απο 17η μερα και μετα.

Και τα αυγουλακια μου επισης για πρωτη φορα 2 !!! Ετοιμα να σκασουν !!! (Λες να παω για δυδυμα?σκεφτηκα....)

Αποψε κιολας τρεχα να βρεις πρεγκνυλ να κανουμε και αυριο 4.30 εδω παλι! Μπορει να γινει αυριο η σπερματεγχυση.....

Ολα ωραια και καλα μεχρι τη στιγμη που βγαζω να του δειξω τα σπερμοδιαγραμματα του αντρα μου. Και ενω ηξερα οτι ειναι χαμηλα, και ενω ο ουρολογος μας ειπε οτι ναι μεν χαμηλα αλλα και παλι με αυτα τα νουμερα και συστιματικη προσπαθεια μπορουμε και φυσιολογικα να μεινω εγκυος!Κυρσοκυλη δεν βρεθηκε οποτε και γω χαλαρα! Πηρε καρνιτινη και αλλη μια ορμονη (κακως γιατι εχει πολυ καλο αριθμο)

Ξαφνικα...χαλια χαλια χαλια, λεε? ο γυναικολογος μου!

Μα 5% μονο φυσιολογικη μορφη?

20% μονο ταχεια ???

Αν ειχα αυτο το σπερμοδιαγραμμα λιγο νωριτερα δεν θα σε αφηνα να κανεις σπερματεγχυση μου λεει. Θα την κσνουμε μονο και μονο επειδη εχεις παρει φαρμακα και ελπιζουμε με την καρνιτινη να βελτιωθηκε λιγο το σπερμα!!!

Αρχιζει και μου μιλαει για μικρογονιμοποιηση...ενεσεις...φαρμακα..κτλ κτλ...

Τι ειρωνεια.... ημουν τοσο αισιοδοξη............ και τωρα.... θελω τοσο πολυ να κλαψω.....

ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ για το μεγαλο ποστ αλλα επρεπε καπου να τα πω, καπου που σιγουρα καταλαβαινουν.......

Οσο για σενα Νατασακι συγχαρητηρια κουκλιτσα μου !!!!! Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα !!!

Σας φιλω...

virgi!!!

λοιπόν πέφτεις πάνω μου που εχω ακριβως 2% φυσιολογικες μορφές σπέρματος!!!!

λοιπόοοον μην απογοητευεσαι! το σπέρμα χάλια είναι οκ! αλλά βελτιώνεται! όχι πολύ όμως βελτιώνεται.

εμένα ο δικός μου γιατρός μου είπε με μεγάλη αυστηρότητα και καθέτως "δε μένεις φυσιολογικά, η σπερματεγχυση θα αποτύχει και πάς για εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση"

κλάμα εγω....

και όταν πήγα και στο δευτερο...με βλέπει...μου λέει θες να προσπαθήσουμε σε φυσικό μεθάυριο?λέω "ναι" καθαρίζεται το σπέρμα....αφαιρούν τις άτυπες μορφές και το σαββατο έκανα τεστ...όπου ήταν αρνητικό...και τεοσπάντως μετά από λάθος συνεννόηση πρεπει 17 να επαναλάβω το τεστ!!!!

ρωτα ότι θες εχω πάρει διαδακτορικό!!!

μη μου στεναχωρίσαι μην απογοητευεσαι

και κάτι αλλο...ο γιατρός ο δευτερος ανέφερε μαι περίπτωση...ανθρώπου με 1.000.000 σπερματοζωάρια και μόλις εκαψε ποτό και τσιγάρο και πήρε βιταμίνες...εφτασε 50.000.000

μην απογοητεύεσαι σε παρακαλώ!

περασα την ίδια φάση μαζί σου!

κατάτμηση έχετε κάνει?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια νατασακι μου ειδες που σου τα λεγαααααα!!!!!συγχαρητηριααααα

virgi δεν ειναι αναγκη να στεναχωριεσε θα λες απλως 2 μηνες πισω κ μετα θα περιμενεις τα αποτελεσματα για χοριακη απο την εξωσωματικη .το κακο θα ηταν να μην υπηρχε λυση!φανταζομαι οτι η μονη τρελη που κυκλοφορει στο φορουμ ειμαι εγω γιατι επεμενα στον γιατρο κ στον αντρα μου να κανω εξωσωματικη κ δεν ηθελαν αυτοι κ με το δικιο τους βεβαια .μακαρι να πετυχεις με αυτη την σπερματεγχυση αλλα κ αν δεν τυχη παμε βουρ για εξωσωματικη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χαχαα! ναι ρε μεγάλη ανδριανή μου!

μου τη δίνει όμως γιατι ελληνικάκαταλαβαίνω....το 13.03 αποτυπώθηκε στον εγκεφαλό μου...το παε δεν το ευφηύρα!!!!

με εχει εκνευρίσει...ετσι κι αλλιώς θα πάω αλλου....δεν ειναι αυτό που θελω ως γιατρός..το μόνο του καλό ειναι ότι σε ηρεμεί και σε κανει αισιόδοξο!

μου είπε "σε 13 μέρες σου είπα!" οκ ρε φιλε, μπερδευτηκες...ανθρωπος είσαι αλλά πες το "μπερδευτηκα!" μη με βγαζεις τρελλή! (τουλάχιστον σε αυτά δεν πιάνομαι ...είμαι τρομερά ευαίσθητη με τη μνήμη....!αχαμ αχαμ!λέω!!!!)

Καλημερα κοριτσια ! Τι κανετε ??

Με θυμαστε? Ειμαι η virginia με την τελεια ψυχολογια.....................

Ημουν τοσο αισιοδοξη αυτο το μηνα οτι ολα θα πανε καλα..... μου κοπηκαν τα φτερα ομως!

Χτες πηγαμε στο γιατρο(9η μερα κυκλου) να με δει μετα απο αγωγη με σερπαφαρ!

Ημουν ετοιμη για πρωτη φορα τοσο νωρις.παντα καθυστερουσα απο 17η μερα και μετα.

Και τα αυγουλακια μου επισης για πρωτη φορα 2 !!! Ετοιμα να σκασουν !!! (Λες να παω για δυδυμα?σκεφτηκα....)

Αποψε κιολας τρεχα να βρεις πρεγκνυλ να κανουμε και αυριο 4.30 εδω παλι! Μπορει να γινει αυριο η σπερματεγχυση.....

Ολα ωραια και καλα μεχρι τη στιγμη που βγαζω να του δειξω τα σπερμοδιαγραμματα του αντρα μου. Και ενω ηξερα οτι ειναι χαμηλα, και ενω ο ουρολογος μας ειπε οτι ναι μεν χαμηλα αλλα και παλι με αυτα τα νουμερα και συστιματικη προσπαθεια μπορουμε και φυσιολογικα να μεινω εγκυος!Κυρσοκυλη δεν βρεθηκε οποτε και γω χαλαρα! Πηρε καρνιτινη και αλλη μια ορμονη (κακως γιατι εχει πολυ καλο αριθμο)

Ξαφνικα...χαλια χαλια χαλια, λεε? ο γυναικολογος μου!

Μα 5% μονο φυσιολογικη μορφη?

20% μονο ταχεια ???

Αν ειχα αυτο το σπερμοδιαγραμμα λιγο νωριτερα δεν θα σε αφηνα να κανεις σπερματεγχυση μου λεει. Θα την κσνουμε μονο και μονο επειδη εχεις παρει φαρμακα και ελπιζουμε με την καρνιτινη να βελτιωθηκε λιγο το σπερμα!!!

Αρχιζει και μου μιλαει για μικρογονιμοποιηση...ενεσεις...φαρμακα..κτλ κτλ...

Τι ειρωνεια.... ημουν τοσο αισιοδοξη............ και τωρα.... θελω τοσο πολυ να κλαψω.....

ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ για το μεγαλο ποστ αλλα επρεπε καπου να τα πω, καπου που σιγουρα καταλαβαινουν.......

Οσο για σενα Νατασακι συγχαρητηρια κουκλιτσα μου !!!!! Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα !!!

Σας φιλω...

Μην στεναχωριεσαι κουκλα μου ποτε δεν ξερεις, μετα την περιποιηση που κανουν στο σπερμα μπορει να πεταει. Ουτως η αλλως ενα θελουμε για να κανουμε την δουλεια μας ε τι πια. Εμεις εχουμε προβλημα με την κινητικοτητα, τον εχω φουλαρει τον αντρα μου με βιταμινες και σεξ, καθοτι δεν ηξερα οτι με τις συχνες επαφες (μιλαμε για πολυ συχνες) μπορει να πεφτει η ποιοτητα αλλα ανεβαινει η κινητικοτητα, ακομα και να μην πιασω φυσιολογικα παιδι τουλαχιστον να το βελτιωσω για την σπερματεγχυση......

κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας! εύχομαι να το πάθετε όλες αυτό που έπαθα κι εγώ! χιχιχιχιχιχι........momentaki θέλω κι εγώ σαμπάνια!

Νατασσακι μου μολις διαβασα τα νεα και χαιρομαι παρα πολυ για σενα!!! Ολα να σου πανε τελεια με την εγκυμοσυνη σου....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! Θα μπω αργοτερα γιατι τωρα πρεπει να φυγω. Φιλακια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...