Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

Καλημέρα! Είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι από την Παρασκευή, αμέσως μετά την ωοληψια έφυγα και τρέχω πανικόβλητη οπότε δε προλαβαίνω να μπαίνω και δεν είδα πως μου έγραψες χθες. Αύριο θα ξέρουμε …

• Ευχή 2

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

γεράσιμε συγγνώμη αλλά εσεις τι θέμα έχετε?

εμείς προσπαθούμε περίπου δύο χρόνια χωρίς αποτέλεσμα.Οι εξετάσεις που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι καλές.Εχω κάνει εγώ μία επέμβαση κυρσοκήλης, έχουμε μία αποτυχημένη σπερματέγχυση και τώρα πάμε για την δεύτερη!!!

εμείς προσπαθούμε περίπου δύο χρόνια χωρίς αποτέλεσμα.Οι εξετάσεις που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι καλές.Εχω κάνει εγώ μία επέμβαση κυρσοκήλης, έχουμε μία αποτυχημένη σπερματέγχυση και τώρα πάμε για την δεύτερη!!!

αυτή η άτιμη η κιρσοκήλη!!!! κι εμείς αυτό έχουμε!! είχες αποτέλεσμα μετα την επέμβαση? εμένα ο σύζυξ είναι 39 κ του είπε να μην την κάνει καλύτερα....

LPOPp3.png

salpigografia exete kanei??90% tha kano pantos ego afto to mina mipos iparxei kamia apofisi i kapoio allo thema me salpiges :(

πήρα την πρωτοβουλία κ την έκανα απο μόνη μου.....δεν είναι τίποτα, θα πονέσεις σαν κράμπα περιόδου λίγα δευτερόλεπτα. Γίνεται 8η-11η ημέρα του κύκλου. Κρατάει 3 λεπτά (κ πολύ σου λέω). Βάζεις μια ρόμπα, ανεβαίνεις σε έναν τομογράφο μεγάλο, ξαπλώνεις. Σου ρίχνουν λίγο βεταντίν στο τιτί σου (δεν πονάς καθόλου με αυτό). Μετά σου βάζουν ένα πολύ λεπτό σωληνάκι μέσα στο κόλπο (ούτε εδώ πονάς) κ ο γιατρός ρίχνει ένα υγρό μέσα (εδώ πονάς σαν κράμπα, γιατι η μήτρα κάνει σύσπαση λόγω του υγρού που χύνεται μέσα). Μια κοπέλα απο το δίπλα δωμάτιο "τραβάει" την ακτινογραφία την ώρα που της λέει ο γιατρός, σε γυρίζει λίγο κ στο πλάι να πάει το υγρό παντού κ τέλος. Σκουπίζεσαι, σηκώνεσαι ντύνεσαι βάζεις κ μια σερβιέτα μήπως κ βγει λίγο αιματάκι κ παίρνεις αντιβίωση για 3-4 ημέρες που σου λένε αυτοί. Τέλος....

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

αυτή η άτιμη η κιρσοκήλη!!!! κι εμείς αυτό έχουμε!! είχες αποτέλεσμα μετα την επέμβαση? εμένα ο σύζυξ είναι 39 κ του είπε να μην την κάνει καλύτερα....

Το πρόβλημα με εμένα ήταν ότι δεν είχαν πολλές ώρες ζωής (μεχρι 7 ώρες).Μετά την επέμβαση έφτασα τις 17 ώρες και η ποσότητα από 25000000 ανα ml πήγε στα 33000000 ανα ml.Λένε κάποιοι γιατροί ότι μετά τα 30 με 35 δεν αλλάζει κάτι από την επέμβαση.

Το πρόβλημα με εμένα ήταν ότι δεν είχαν πολλές ώρες ζωής (μεχρι 7 ώρες).Μετά την επέμβαση έφτασα τις 17 ώρες και η ποσότητα από 25000000 ανα ml πήγε στα 33000000 ανα ml.Λένε κάποιοι γιατροί ότι μετά τα 30 με 35 δεν αλλάζει κάτι από την επέμβαση.

α μια χαρά άλλαξε ο αριθμός. εμεις κ εδω άτυχοι είμαστε. ο καλός μου είναι 39 κ του συνέστησε ο γιατρός να μην την κάνει την επέμβαση...

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα ξεχνάω τι γράφω κ το ξαναγράφωωωωω!!! χαχαχαχαχαχα η ηλίθια του φορουμ!!!! χαχαχαχαχαχα

ακριβώς εσυ εσυ η ηλίθια του φόρουμ! το βρήκες και με βοήθησες γιατι την ψάχνω καιρό τωρα!!!χαχαααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...