Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

α, έχεις μικρό κύκλο δηλαδή! 2/01 με 27/01 είναι 26 ημέρες κύκλος κ 27/01 με 20/02 είναι 24. Αρα έχεις μικρό κύκλο γενικώς????? ή έτυχε τώρα?

26 ΜΈΡΕΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ...ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

νατασα μου δεν κάνω τίποτα...γαιτι σήμερα είδα ενα αχνό ροζάκι!

γενικά ότι να ναι με τις ημερομηνίες...περίοδος 2/1 μετά 27/1 μετα 20/2....αυτό το μήνα πότε θα ερθει οεο κανονικά?

ελα βοήθα αργυρούτσικο!!!! εσυ ο ντόκτορ!!!

εγω θεωρω οτι τι 19 θα ναι πρωτη μέρα καθυστερησης (που δε θα προλάβει!!!)

τις απόψεις σας...εκτος από το γεράσιμο βεβαια! τί αποψη να εχει ο ανθρωπος?

chryssaki μου δεν θέλω να σε ξεσηκώνω, αλλά πολλές φορές το ροζάκι είναι καλό σημάδι!

u1114782.png

dev364pfs__.png

συγχαρητήρια!!!! Αν θες φτιάχνεις ένα κ για το άλλο ζουζουνάκι σου όπως εγώ!!!! ετσι το βλέπουμε όλες κ καταλαβαίνουμε σε τί στάδιο είναι η καθεμια!!! γιατι εγω είμαι κ ξεχασιάρα κ όλο ρωτάω τα κορίτσια!!!!!

μήπως ξέρεις πως μπορώ να τα βάλω το ένα δίπλα στο άλλο για να μην πιάνω τόσο χώρο;

u1114782.png

dev364pfs__.png

ρε συ χρύσα κανονικά σήμερα-αύριο πρέπει να αδιαθετήσεις!!!! για μέτρα......20/02 εως 28/02 είναι 9 ημέρες + 17 (του Μαρτίου) = 26! Άρα σήμερα ηταν να αδιαθετήσεις! Αρα σήμερα-αύριο τεστ οπωσδήποτε!

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

μήπως ξέρεις πως μπορώ να τα βάλω το ένα δίπλα στο άλλο για να μην πιάνω τόσο χώρο;

αυτό δεν το ξέρω....μήπως αν στην υπογραφή τα βάλεις δίπλα δίπλα????? δεν ξέρω καθόλου

LPOPp3.png

Νατασάκι ναι!!!! Πάει η νεραιδόσκονη. Τώρα έχουμε νατασόσκονη! Είμαι εγώ ο ντίλερ! Αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό γιατί την Τζούλια την βαρέθηκα να την προωθώ! χεχεχεχε Καλέ!!!! Πήγες για χοριακή ήδη. Όσο πλούτισα εγώ τα φαρμακεία με τεστ φαρμακείου άλλο τόσο θα πλουτίσεις εσύ τα μικροβιολογικά! χεχεχε Μην αγχώνεσαι...μας αγχωνεις κι εμας και πώς θα το κόψω το ρημάδι το ποτό έτσι;:P:p:p

Καλημέρα Γεράσιμε και adnihor και argiro και..όποια άλλη είναι online τώρα και δεν το πρόσεξα. Chryssaki το ροζ τίποτα δεν σημαίνει! Πάμε στα βασικά! Πότε θα πας για χοριακή;;;:)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Νατασάκι ναι!!!! Πάει η νεραιδόσκονη. Τώρα έχουμε νατασόσκονη! Είμαι εγώ ο ντίλερ! Αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό γιατί την Τζούλια την βαρέθηκα να την προωθώ! χεχεχεχε Καλέ!!!! Πήγες για χοριακή ήδη. Όσο πλούτισα εγώ τα φαρμακεία με τεστ φαρμακείου άλλο τόσο θα πλουτίσεις εσύ τα μικροβιολογικά! χεχεχε Μην αγχώνεσαι...μας αγχωνεις κι εμας και πώς θα το κόψω το ρημάδι το ποτό έτσι;:P:p:p

Καλημέρα Γεράσιμε και adnihor και argiro και..όποια άλλη είναι online τώρα και δεν το πρόσεξα. Chryssaki το ροζ τίποτα δεν σημαίνει! Πάμε στα βασικά! Πότε θα πας για χοριακή;;;:)

λες να τον πλουτίσω; μπαααααα, άλλη μια την παρασκευή και τέρμα! να προσέχεις τα πλακάκια σου και τα παπούτσια σου! τώρα που είναι αρχή ακόμα να τους το κόψεις! ρώτα και κανέναν ειδικό! :-D:-D:-D

u1114782.png

dev364pfs__.png

λες να τον πλουτίσω; μπαααααα, άλλη μια την παρασκευή και τέρμα! να προσέχεις τα πλακάκια σου και τα παπούτσια σου! τώρα που είναι αρχή ακόμα να τους το κόψεις! ρώτα και κανέναν ειδικό! :-D:-D:-D

Και που να βρω τον ειδικό; Λες να μιλήσω με τη διατροφολόγο σου; την άντζελα εννοώ καλέ...τόσα ξέρει...θα με βοηθήσει!!!!!:):):)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

μομέντα μου...εσυ εισαι σοβαρός ανθρωπος....μην παρασύρεσαι από τις μουρλές του καφέ!!!

ρεεεε αυριο μου έρχονται λέμεεεε!

δεν εχω καμία ενδειξη βεβαια....σημερα ουτε πόνοι ούτε τίποτα...αλλά νομίζω ότι το απογευματάκι θα ερχίσουν κάτι διάφορα...κι αυριο το πρωί...τσουπ!

παρόλα αυτά είστε υπέροχες....να το θυμάστε....για μενα η ελπίδα είναι πάντα κάτι θετικό!

μομέντα μου...εσυ εισαι σοβαρός ανθρωπος....μην παρασύρεσαι από τις μουρλές του καφέ!!!

ρεεεε αυριο μου έρχονται λέμεεεε!

δεν εχω καμία ενδειξη βεβαια....σημερα ουτε πόνοι ούτε τίποτα...αλλά νομίζω ότι το απογευματάκι θα ερχίσουν κάτι διάφορα...κι αυριο το πρωί...τσουπ!

παρόλα αυτά είστε υπέροχες....να το θυμάστε....για μενα η ελπίδα είναι πάντα κάτι θετικό!

Χαχαχα...αυτή η αισιοδοξια σου με σκοτώνει!!!! Άκου δεν έχεις τίποτα αλλά θα αρχίσουν οι πόνοι το απόγευμα και αύριο πρωί τσουπ!!!! Καλέ!!!! Τι νοστραδαμικές προβλέψεις είναι αυτές!!!!! ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...