Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα τις βαλω αυτες τις βλαστοκυστες απλά όχι ακόμα. Θέλω να έχω 2 ακόμα να περιμένουν στη κατάψυξη αν στραβώσει η επομενη εμβρυομεταφορα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αν δω πως περνάνε 2-3 μήνες και δεν έχω αποτέλεσμα θα την κάνω την εμβρυομεταφορα πριν το τέλος του 2025.. Θα σκεφτώ τι θα κάνω μέχρι να αδιαθετήσω πάλι. Για την ώρα θα δώσω το ωάριο Β φάσης κ βλέπουμε.

Καλημέρα εφόσον έχεις μπει σε αυτό το πλάνο με πειθαρχία της ωοληψιας και δεν σου προκαλεί ασφάλεια να κάνεις δοκιμές επί του παρόντος με ετ γιατί και ψυχολογικά δεν θα είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις μετά ,λέω να ηρεμήσεις λίγο ,να το δεις ακόμη πιο ψύχραιμα να συνεχίσεις εκεί που είσαι θες μέχρι Ιούνιο θες ως τον Ιούλιο για να πεις ότι εξαντλησες όλα σου τα περιθώρια ανοχής στον γιατρό που εμπιστεύτηκες στην παρούσα φάση της πορείας σου γιατί αν φύγεις τώρα πιστεύω θα μείνεις με πολλά αναπάντητα ερωτήματα,προσπάθησα να βάλω τον εαυτό μου στην θέση σου και όσο πιο ώριμα και ορθολογιστικά να δω πως θα πορευομουν εγώ....

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

πηρα κ μου ειπαν δευτερα για ραντεβου απο 7 μεχρι 5.30 σε ευχαριστωωωω

παρε τη δευτερα το πρωι τοτε..

να σου κλεισουν το συντομοτερο, ο παντος μπορει να σου αλλαξει

πρωτοκολλο, φαρμακα κτλ. μπορει να σου γραψει κ εξετασεις

οποτε μην το καθυστερεις.

Z58Ip2.png

παρε τη δευτερα το πρωι τοτε..

να σου κλεισουν το συντομοτερο, ο παντος μπορει να σου αλλαξει

πρωτοκολλο, φαρμακα κτλ. μπορει να σου γραψει κ εξετασεις

οποτε μην το καθυστερεις.

οκ θα παρω τη δευτερα κ θα σου πω τι μου ειπε.σε ευχαριστω κ παλι!!!φιλιααα

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Ολα καλά Μαρια? Θα κανετε τιποτα σημερα?

Μπα εδω σπιτι... προς το παρον ειμαι μονη..

ο αντρας μου πηγε στο χωριο απ το πρωι για δουλειες

κ εμεινε να δει αγωνα. σε λιγο τον περιμενω.

δουλευα το πρωι, μετα λιγο με το σπιτι..

τωρα ξεκουραση. εσεις??

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες...δεν μπορω να πω πως ειμαι καλυτερα...τεσπα...

δεν προλαβαινω να σχολιασω οσα γραψατε γιατι λεω να παω μια συντομη βολτα..

βρε ιονελιτα μου να σε ρωτησω..στην ιστολογικη του εμβρυου δεν θα φαινοταν κατι??

συγνωμη εαν σε εχω πρηξει αλλα ειμαστε ιδιες πια..δεν εχω αλλη κοπελα..

η δοση που θα μου δωσει η αιματολογος εξαρταται απο αλλες εξετασεις που θα με βαλει να κανω η κανουν αυτες που εκανα στο λητω??

εχω τοσες αποριες γμτ...

τεσπα...θα τα πουμε το μεσημερα...

σας φιλω

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Μαριλου λογικο να έχεις τοσες αποριες.... Στο ιντερνετ θα βρεις απαντησεις. Εννοειται οτι η Ιονελιτα θα σε βοηθησει.

Δεν θα παώ να ψηφισω. Δεν έχο όρεξη να ανεβαινω πάλι σκάλες με το καρότσι.

Μας εχει τραπεζι η κουνιαδα μου και βαριεμαι οσο δεν παιρνει άλλο. Θα πω οτι νυσταζω και θα φυγω γρηγορα....

Τι θα κάνετε σημερα?

μακαρι..νικολ τι στο καλο??με τη δευτερη θα μεινουμε...κατι μου λεει πως ναι!!! αλλωστε με την δευτερη το ποσοστο ειναι μεγαλυτερο..εσυ ποτε ξεκινας???

Καλημερα!δεν μπορεσα να αντισταθω κ ειπα στον αντρα μου να ερθουμε στο καφε οπου πιανει για να σας μιλησω....δεσποινακι κι εγω ηθελα να σε ρωτησω εχθες ποτε ξεκινας αλλα ξεχαστηκα....ο γιατρος μου ειπε οτι θελει να με δει γυρω στις 15/01 ειναι ακριβως 3 μηνες απο την πρωτη προσπαθεια..ειπε για να ξεκουραστει ο οργανισμος μου...απο το ποτε θα μου ερθει περιοδος το Δεκεμβριο θα ξερω και ποτε περιπου θα ξεκινησω την επομενη μου προσπαθεια τον Ιανουαριο...φοβαμαι οτι θα ειναι τελη Ιανουαριου...εγω βεβαια θα παω να τον δω τοτε που μου ειπε...(τωρα που το σκεφτομαι..μπορει να κλεισω και νωριτερα..)

Καλημερα καρητσια και μια ομορφη κυριακη,οτι πρεπει για βολτουλα!Εμεις κανονισαμε να κανουμε μια εξοδο προς Γλυφαδα ,για κανενα ψαρακι,καλαμαρακι!

Μαριλουκο ασε της βλακειες στην ακρη περι''συγνωμη εαν σε εχω πρηξει'' ,αφου ολες στη ιδια κατσαρολα βραζουμε.Η αγωνιες και η απορειες αμα δεν τα λεινουμε εδω και με τους γιατρους μας ,που θα τα λεμε.Στους ''εξω απο το χορο''?Η δοσολογιες της ηπαρινης της κανονιζει αιματολογος συμφονα με τα αποτελεσματα μιας συγκεκριμενης εξετασεις που λεγεται αντι-χα.Στυν ιαστολογικη δεν ειναι απαρετιτο να δειξει κατι.Εμενα η μπεμπα ειτανε ''καθαρη''και εζεισε 35 μερες.Οποτε μην το ψαχνεις το παρελθον και κοιτα μπροστα και κανε τα παντα (ακομι και η ενεσουλες ηπαρινης) που ειναι στο χερη σου για να εχεις της μεγαλυτερες πιθανοτιτες να καρατεισεις τα μπεμπουλια αγκαλιτσα!Το 100% ,το σιγουρο οτι ολα θα ειναι τελεια καμια γυναικα εγκυμονουσα,παθουσα απο κατι η οχι,δεν το εχει!Αμα παρεις γραπτα τα αποτελεσματα ,γραψε μου τα!

Kαλημερα σε όλες. Πως ειστε? Μαριλου λογικο να έχεις τοσες αποριες.... Στο ιντερνετ θα βρεις απαντησεις. Εννοειται οτι η Ιονελιτα θα σε βοηθησει.

Δεν θα παώ να ψηφισω. Δεν έχο όρεξη να ανεβαινω πάλι σκάλες με το καρότσι.

Μας εχει τραπεζι η κουνιαδα μου και βαριεμαι οσο δεν παιρνει άλλο. Θα πω οτι νυσταζω και θα φυγω γρηγορα....

Τι θα κάνετε σημερα?

Την καλυτερη δουλεια θα κανεις ,να μην πας για ψηφο!Οσο για την κουνιαδα σου,τα ξερεις τα κολπα απ'οσο βλεπω,χι χι χι,για να την κοπανισεις στα γριγορα!:DΚαι το αλλο με τον Βασιλακη(...που γρεινιαζει...).χι χι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...