Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Sorry μπαινεις σαν κομητης σε μια παρεα,κατηγορεις μια κοπελα,δεν σβηνεις τα μην σου κ τωρα θες να ψαξουμε εμεις τον γυναικολογο της(εγω ρωτησα σε ποιον παει στο Γαια),τα αρχεια του για μια κοπελα με ψευδωνυμο Κριστυ; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?

σωστη!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Πρώτον, ήδη κάνω έντιτ τα μηνήματά μου.

Δεύτερον, αν όποια κοπέλα της σύστησε αυτό τον γιατρό και έχει το θάρρος που έχει η καθεμιά μας με το γιατρό της, μπορεί απλά να ρωτήσει το γιατρό της αδιάφορα, καλέ ήρθε εκείνη η κοπελιά ή όχι; Απλό είναι η περίπλοκο;

Τα δικά μου μηνύματα δεν έχουν χαρακτηρισμούς και φανφάρες. Αν σε ενδιαφέρει η ηρεμία, κάνε και εσύ ένα έντιτ στα δικά σου.

Για μενα το λες αυτο; κανε μας την χαρη κουκλα μου βραδυατικα!!!!!!!!!

Εδω γραφω πανω απο εναμιση χρονο! τι θα σβησω κ τι οχι ειναι δικο μου θεμα!!!!!!Εαν μου το ζητησει καποια κοπελα θα το κανω!

Εσυ μπηκες σαν κομητης κ κατηγορεις μια κοπελα που αμφιβαλω εαν εχετε ανταλλαξει ποτε μια κουβεντα!!!

Καλά, αν όντως έχει έναν γιατρό από το γαία που κανείς δεν ξέρει εδώ και είναι ανυποψίαστη, κάτσε μετά να της εξηγήσεις γιατί θίχτηκες και γράφεις όπως γράφεις, γιατί εσύ με έβαλες να σβήσω τα δικά μου. Μην τα σβήνεις τα δικά σου. Κάνε ό,τι θέλεις.

:)

Γιατι μου αρεσει να γραφω φανφαρες!!!!!! ευχαριστηθηκες;

Στην τελικη δεν θα απολογηθω σε σενα!

Διαφημίσεις

Στο λινγκ που σας έβαλα η κοπέλα γράφει ότι πήγε στο Γιαννίκο. Αν τον ξέρεις Αθηνά ρώτα τον εσύ.

Χλωμό από πλευράς πιθανοτήτων να το πάρουμε να είναι ο γιατρός μου και να έχω το θάρρος. Μπορούσε κάποια να το ποστάρει ευθέως και λίγο νωρίτερα πριν σηκωθούνε τα μανίκια :D Ένιγουέι, εγώ σβήνω λέμε... :D Ζητούσατε λινκς και αυτό έψαχνα, έψαχνα και την Ελίνα, πώς τη λένε να θυμηθεί και αυτή εκείνη την παλιά ιστορία... Και ήταν κρυμμένος ο γιαννίκος μέσα σε ένα τόπικ, ναι, δεν το διάβασα, ομολογώ... Και ο σύζυγος κάνει μούτρα γιατί έπρεπε απόψε να βάλει τα παιδιά για ύπνο! Κάτσε καλά!

Πάντως ο Γιαννίκος θα φταρνίζεται. :D

Για άλλο θέμα λέγαμε με την αθηνά.

Δίπλα στα αμπιγιέ σαλόνια κάτι εντελώς άσχετο με αυτό.

Κ βασικά είχε παραποιηθεί εντελώς ότι είχα γράψει. Νομίζω κ από την ίδια την αθηνά, χωρίς να έχει μπεί καν στον κόπο να διαβάσει τί έχει γραφτεί, αλλά κ βάζοντας μέρος αυτών πυ είχα γράψει (παραδόξως, αφου το φόρουμ τα είχε κατεβάσει-καταπιεί-ξαφανήσει) που στο τέλος βγάζαν ένα νόημα εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχα γράψει εγώ...... κοπροταπτική στο φόρτε δηλ κ ψιλό γαζί.....

Τότε με το γάλα, το νουνου κιντ θυμάσαι? Δίπλα μια βλαμένη που με έβρισε κ μετά έσβησε? θυμήθηκες τώρα?

Τώρα διάβασα καλύτερα τι έγραψες. Ότι εγώ παραποίησα το δικό σου ποστ; Όχι, ίσως ήσουν σε κατάσταση να μη θυμάσαι και να προτιμούσες να μείνουν εξαφανισμένα. Όμως ήταν τόσο κάπως που πήγε το χέρι μου στο save. Όπως ήταν έτσι ξαναεμφανίστηκαν και μάλιστα χωρίς τα χειρότερά τους κομμάτια, τα οποία ξαναεμφανίστηκαν αργότερα.

Εκείνη τη στιγμή δεν θυμόμουν ποια ήσουν, ότι σε αυτό το φόρουμ είχες γράψει ότι είχες τόσο μικρά μωρά και πίστεψέ με, σε καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να μην είναι ο εαυτός του όταν έχει παιδιά πάνω από το κεφάλι του οπότε υπάρχουν ένα σωρό ελαφρυντικά. Αλλά όσα γράφτηκαν γράφτηκαν από εσένα και μόνο.

Καλησπέρα.

Μπήκα να σας πω νέα μου κ ξαφνικά ανακαλύπτω .... το χάος!!!

Εγώ το προκάλεσα όλο αυτό???

Χίλια συγνώμη, ειλικρινά δεν το ήθελα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη και προσωπικά από τη Σέβη, αλλά κ από όποια τέλος πάντων τυχόν έθιξα εν αγνοία μου.

Θα προσπαθήσω να είμαι λίγο πιο σαφής αυτή τη φορά:

Έχοντας αρκετό άγχος για το πως θα φέρω εις πέρας μια εγκυμοσύνη με δίδυμα (φυσικά με απασχολεί κ το μετά, αλλά στην παρούσα φάση κυρίως αυτό), μπήκα στην κουβέντα σας, η οποία μου φάνηκε άκρως κατατοπιστική, ενδιαφέρουσα κλπ.

Φτάνοντας προς το τέλος της εγκυμοσύνης μου, ταράχτηκα ακούγοντας τον "χαλαρό" μέχρι τότε΄κ έμπειρο γιατρό μου να μου μιλάει για πρόκληση τοκετού προτού συμπληρώσω την 37η εβδομάδα κ μάλιστα, χωρίς να έχει εξετάσει πρόσφατα την κατάσταση τη δική μου κ των παιδιών που κυοφορούσα...

Γνωρίζω αρκετές που έφτασαν 38η εβδομάδα συμπληρωμένη, είτε πρωτοτόκες, είτε δευτεροτόκες κ από εδώ επίσης υπάρχουν κοπέλες που το κατάφεραν. Στο μυαλό μου λοιπόν το "38" για να αρχίσουμε να μιλάμε για πρόκληση χωρίς άλλα εννοείται αίτια, το είχα δεδομένο.

Γι΄ αυτό και το πρόκληση στην 36η της Κάντυ, μου ακούστηκε κάπως "βαρύ", όπως κ αυτό που μου είπε ο τότε γιατρός μου. Εκεί "έχασα την μπάλα" το παραδέχομαι κι έγινε λίγο η κουβεντούλα... (ας μην το πω καλύτερα).

Τεσπά, τώρα με παρακολουθεί ο Γιαννίκος, είναι δ/ντής στο ΓΑΙΑ, δεν θεωρείται τυχαίος.

Αν μή τι άλλο, πριν μου πει αυτό ή το άλλο, με καρατσεκάρει.

Ομολογώ βέβαια ότι έχω αρχίσει να ψιλοαναρρωτιέμαι μήπως "παρατράβηξε" η εγκυμοσύνη μου.

Σήμερα είχαμε ραντεβού κ με βρήκε πολύ καλή, ωστόσο αύριο θα πάω ΓΑΙΑ για NST κι αναλόγως επαναξιολογούμε την κατάσταση.

Την AthinaP κάπου την έχω "ξαναπετύχει" ή εδώ ή στο parents, χωρίς να διαπληκτιστούμε ή οτιδήποτε άλλο.

Αυτά είχα να πω.

Για οτιδήποτε άλλο, στη διάθεσή σας...

Σας φιλώ όλες.

Καληνύχτα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Αθηνούλα ένα έχω να σου πώ.... είσαι τυχερή.

Κατά πως δείχνει μια χαρά κατέχεις απο κοπτοράπτη.....

κρις κοιμήσου ήσυχη απόψε κορίτσι μου κ ξανατσακωνόαστε αύριο:tongue:,

κ άσε το καθε άσχετο κοριτσάκι να λέει κ να σβήνει τα δικά του!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλε ηρεμια!!!!!

το μελος ''athinap'' δεν ειναι απο αυτη την παρεα???ααα ουτε αυτο το ειχα καταλαβει!!!!!

κοριτσια εγω δεν μπορω να διανοηθω πως καποια κοπελα απο εδω ειναι ενα ψευτικο προσωπο και απλα μπηκε να ανακατωσει....μου φαινεται τελειως εξωπραγματικο!!καλα οχι οτι δεν θα εχει συμβει αλλα δεν μου εχει φανει κατι περιεργο εδω μεσα!!!!εγω απο την πρωτη στιγμη που μπηκα ενιωσα απιστευτει οικειοτητα μαζι σας!!!!!σε οποιαδηποτε απορια μου εισασταν ολες ''εδω'' μου απαντησατε με βοηθησατε και εξαιτιας σας (με την καλη ενοια)εμαθα καποια πραγματα που δεν τα ηξερα και με βοηθησατε να παρω αποφασεις για τις αγορες μου!!τα εχετε περασει και τα ξερετε σιγουρα εμπιστευομαι καλυτερα εσας παρα καποια πωλητρια!!Σας ευχαριστω παρα πολυ και θελω να συνεχησω να ειμαι στην παρεα σας και να μαθαινω απο εσας!!!με καποιες κοπελες ειμαι ηδη φιλη στο fb οποια αλλη θελει μπορει να μου στειλει πμ!!!

σιγουρα δεν μ αρεσει να δημιουργουντε τετοιες παρεξηγησεις αλλα πιστευω πως,ειδικα εσεις οι παλιοτερες,ειστε τοσο δεμενες που δεν μπορει κατι,καποιος, καποια,να εισβαλει και να χαλασει αυτη την ομορφη παρεα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κρις κοιμήσου ήσυχη απόψε κορίτσι μου κ ξανατσακωνόαστε αύριο:tongue:,

κ άσε το καθε άσχετο κοριτσάκι να λέει κ να σβήνει τα δικά του!

Αν κ Καληνύχτισα, θα πω ένα τελευταίο:

Τζίνι σε πάω.

Και να ξέρεις εσύ κι η Φρόσω που κλείσατε τις 38 εβδομάδες με έχετε πεισμώσει!!!

Ξανακαληνύχτα σας.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλε ηρεμια!!!!!

το μελος ''athinap'' δεν ειναι απο αυτη την παρεα???ααα ουτε αυτο το ειχα καταλαβει!!!!!

κοριτσια εγω δεν μπορω να διανοηθω πως καποια κοπελα απο εδω ειναι ενα ψευτικο προσωπο και απλα μπηκε να ανακατωσει....μου φαινεται τελειως εξωπραγματικο!!καλα οχι οτι δεν θα εχει συμβει αλλα δεν μου εχει φανει κατι περιεργο εδω μεσα!!!!εγω απο την πρωτη στιγμη που μπηκα ενιωσα απιστευτει οικειοτητα μαζι σας!!!!!σε οποιαδηποτε απορια μου εισασταν ολες ''εδω'' μου απαντησατε με βοηθησατε και εξαιτιας σας (με την καλη ενοια)εμαθα καποια πραγματα που δεν τα ηξερα και με βοηθησατε να παρω αποφασεις για τις αγορες μου!!τα εχετε περασει και τα ξερετε σιγουρα εμπιστευομαι καλυτερα εσας παρα καποια πωλητρια!!Σας ευχαριστω παρα πολυ και θελω να συνεχησω να ειμαι στην παρεα σας και να μαθαινω απο εσας!!!με καποιες κοπελες ειμαι ηδη φιλη στο fb οποια αλλη θελει μπορει να μου στειλει πμ!!!

σιγουρα δεν μ αρεσει να δημιουργουντε τετοιες παρεξηγησεις αλλα πιστευω πως,ειδικα εσεις οι παλιοτερες,ειστε τοσο δεμενες που δεν μπορει κατι,καποιος, καποια,να εισβαλει και να χαλασει αυτη την ομορφη παρεα!!!!

Ιγκώ ισένα δείρω πωπό ντά ντά ντά!

Δεν είναι από εδώ η αθηνούλα.

Από βριλήσσια είναι δηλ. δίπλα μας,αλλά όχι από το καφέ μας.

Είναι ''άλλο'' φρούτο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...