Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλημερα τσουπρες μου τι κανετε εγω δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα απο τον βηχα!!

Αλλα καλα λεν οτι η εγγυμοσυνη προκαλει βλακεια ο αντρας μου μου λεει καποια στιγμη δεν εχουμε παρει νεφελοποιητη για παν ενδεχομενο δνε κανεις λιγο και βρηκα την υγεια μου παβω ναετοιμαστω για γιατρο και τα λεμε οταν γυρισω!!

φρονιμα ε??????!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακιαααααααααα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα στην γκλιττεροπαρεααααααααα!!!! Πως κοιμηθηκατε- εκτος απο το ΜΑΡΑΚΙ που δεν κοιμηθηκε καθολου και τις ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ (ΜΠΟΤΣΑΚΙ- ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ), που ακομα κοιμουνται γιατι χτες το ξενυχτησαν???

ΜΑΡΑΚΙ μου περαστικα σου! Δεν υπαρχει πιο σπαστικο πραγμα απο τον βηχα και ιδιαιτερα οταν σε πιανει νυχτα!! Κυριολεκτικα Δεν παλευεται! Τι ωρα εχεις γιατρο? Περιμενουμε τα πολυ καλα σου νεα!!

Εγω ειμαι δουλεια, σχολαω στις 3 και θα παω κατευθειαν Ιασω, που εχω 4 τη β επιπεδου! Αν μπορεσει ο αντρας μου να φυγει απο τη δουλεια του, θα με βρει εκει, αλλιως, θα συναντηθω μονη με το μωρακι μου! Τελικα δε θα παρω ουτε την κορη μου μαζι, γιατι ειναι ταλαιπωρια να περναω απο το σπιτι πρωτα να τη μαζευω.....

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, καλη επιτυχια και για σενα κουκλα, περιμενουμε και τα δικα σου νεα και απο το γιατρο και απο την ερευνα αγορας στη συνεχεια!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Εμ, δεν ήταν στο χέρι της να μην έρθει....Αφού χαπακώθηκα και την προκάλεσα....την περίοδο εννοώ!!!

Μay, θα ταλαιπωρηθείς να περάσεις από σπίτι, να πάρεις την μικρή και μετά Ιασώ μεταξύ 1 ωρας... Μόνο αν φύγεις λίγο νωριτερα απο δουλειά, και ήσουν πιο χαλαρή....

Καλημερα κοριτσια μου....!!!!!

Τι κανετε...??? κοιμηθηκατε καλα.....??? σηκωθηκατε καλα...????

Ελπιζω ναιιιιιιιιιιι.....!!!!!!!

Περιμενουμε νεααααααα ευχαριστααααααα απο τα κοριτσακια που θα πανε γιατρο.

Οσες πηγανε εχθες εχουμε νεα.....αραγε...?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κορίτσια μου και από δω!!!!

Χθες δεν είχα καθόλου intrernet και κατάφερα να μπω τώρα!!!

Πήγα χθες και έκανα καρδιοτοκογράφημα και βγήκε πολύ καλό. Αύριο θα ξαναπάω στο νοσοκομείο να κάνουμε υπέρηχο.

Εσείς????? Πωπω 3 ώρες πάλι θα διαβάζω τα νέα σας!!!

Φιλιά!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου και από δω!!!!

Χθες δεν είχα καθόλου intrernet και κατάφερα να μπω τώρα!!!

Πήγα χθες και έκανα καρδιοτοκογράφημα και βγήκε πολύ καλό. Αύριο θα ξαναπάω στο νοσοκομείο να κάνουμε υπέρηχο.

Εσείς????? Πωπω 3 ώρες πάλι θα διαβάζω τα νέα σας!!!

Φιλιά!

Aντε και μας ανησυχησες χτες!! Δοξα το Θεο ολα πολυ καλα!! Αυριο περιμενουμε νεοτερα απο τον υπερηχο!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, αυτο σκεφτηκα και γω γιαυτο αλλαξα γνωμη!!

ΣΟΤΣΑΦΙ με το καλο η β επιπεδου και για σενα!!

Νομιζω μετα θα μενει μονο η Χριστινα που δεν εχει κανει ε?

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Γυρισα και εγω απο την γυναικολογο μου!

Εκανα καρδιοτοκογραφο ακι υπερηχο!

Δεν εχω πολυ καλα νεα εχω πολλες συσπασεις παρολα τα φαρμακα

η μικρη ειναι εμπεδωμενη στην λεκανη οτποτε με το που σηκωθω με την βαρυτητα θα γεννησω!μου ειπε το πολυ να αντεξω 2 μερες μολις σηκωθω!

οποτε δεν σηκωνομαι μεχρι την 36η αν καταφερω να την πιασω που ελπιζω γιατι εχουν μεινει μονο 15 ημερες!!

δν ρωτησα ουτε βαρος του μωρου,ουτε μηκος τραχηλου τπτ

επισης μου ειπε οτι το μωρο δειχνει οτι δυσανασχετει γιατι κανει αριθμιες τεσπα ο Θεος βοηθος λεω εγω και ελπιζω αν τις παρω τις 15 ημερες!

Μποτσακι μου γλυκο κανε μου την χαρη να φερεις καλα νεα θα σε πλακωσω!!!!!! περιμενουμε!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Γυρισα και εγω απο την γυναικολογο μου!

Εκανα καρδιοτοκογραφο ακι υπερηχο!

Δεν εχω πολυ καλα νεα εχω πολλες συσπασεις παρολα τα φαρμακα

η μικρη ειναι εμπεδωμενη στην λεκανη οτποτε με το που σηκωθω με την βαρυτητα θα γεννησω!μου ειπε το πολυ να αντεξω 2 μερες μολις σηκωθω!

οποτε δεν σηκωνομαι μεχρι την 36η αν καταφερω να την πιασω που ελπιζω γιατι εχουν μεινει μονο 15 ημερες!!

δν ρωτησα ουτε βαρος του μωρου,ουτε μηκος τραχηλου τπτ

επισης μου ειπε οτι το μωρο δειχνει οτι δυσανασχετει γιατι κανει αριθμιες τεσπα ο Θεος βοηθος λεω εγω και ελπιζω αν τις παρω τις 15 ημερες!

Μποτσακι μου γλυκο κανε μου την χαρη να φερεις καλα νεα θα σε πλακωσω!!!!!! περιμενουμε!

Μαρακι μου γλυκο κανε υπομονη λιιιιιιγο ακομα....!!!!! Θα αντεξεις....!!!!!

Η μπεμπα μας εβγαλε ασπροπρωσοπες....!!!!! Θα μας βγαλει για ακομα μια φορα.....!!!!!!!! Λιιιιιιιιγο ακομα εμεινε....!!!!!!!!!!

Ngn μου ωραια τα νεα σου, συνεχισε ετσι...!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι μου γλυκο κανε υπομονη λιιιιιιγο ακομα....!!!!! Θα αντεξεις....!!!!!

Η μπεμπα μας εβγαλε ασπροπρωσοπες....!!!!! Θα μας βγαλει για ακομα μια φορα.....!!!!!!!! Λιιιιιιιιγο ακομα εμεινε....!!!!!!!!!!

Ngn μου ωραια τα νεα σου, συνεχισε ετσι...!!!!!!

μωρε ευτυχως εχω ολες εσας και ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα για την ακριβεια στις 36 εβδ μπαινω στις 09/09 ενω στον μηνα μου μπαινω 05/09 οποτε το πολυ ειναι 19 ημερες!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ngn ,συγχαρητήρια για τα καλά νέα...

may μου σε ευχαριστώ, τι κάνεις εσύ??

maraki , υπομονή κορίτσι μου όσο μπορείς ξαπλα δεν έμεινε πολύ θα τις φας τις μέρες, όλα θ α πάνε καλά!!

koalaki, ηλιοβασίλεμα μποτσάκι patousitsa ...τι κάνετε??ολά καλα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...