Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Blu24 είπε:

Όχι δεν ξεκινάω τίποτα σε αυτόν τον κύκλο απλά έκανα ορμονικές για να δει ο νέος γιατρός που κυμαίνονται αλλά είδα πως είναι αρκετά χαμηλή και σοκαρίστηκα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο κ ολας που μου καθυστέρησε η περίοδος να μου έρθει 

Τον Νοέμβριο που είχα ξανά κάνει ήταν 32 για αυτό μου έκανε εντύπωση τώρα το 11 και η πρόλακτινη είναι στα ανώτατα φυσιολογικά επίπεδα αλλά εκεί κυμαίνεται πάντα λογικά και λόγω των πολυκυστικών αλλά η οιστραδιολη με ξάφνιασε !! Ελπίζω να εμποδίσει την διέγερση σε λίγους μήνες 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι όλα καλά ξανά κάνε πάλι όμως τον επόμενο μήνα την ίδια να δεις πως κυμαίνεται 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ενταξει ειναι και λιγα τα δοντακια του οποτε δε τον πιεζω δεν υπαρχει λογος!! απλα ελεγα επειδη καποιες τροφες τις τρωει σε κομματακια δε πιστευω να μου κολλησει με τα αλεσμενα και οταν θα εχει πολλα δοντακια??? θα κανω αυτο που ειπες!! ευχαριστω συμπεθερααααααααα!!

Σε λιγο καιρο που θα εχει βγαλει και αλλα δοντακια θα ειναι τοοοοοσο μεγαλη η απορια του περι χρησιμοτητας δοντιων που δεν θα προλαβαινεις, οποτε μην ανησυχεις για το αν θα σου κολλησει με το αλεσμα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου,ξυπνουσα για τουαλετα,και εκτοτε δε με ξαναεπαιρνε ο υπνος!:confused:Αναποδιες παιδι μου!Ααααα,ολα τα καλα και υγιεινα εφαγε η Δεσποινα!Χαχαχαχα!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑ!

ΚΟΑΛΑΚΙ,και γω πιστευω πως η πιο ευχαριστη ηλικια ειναι αυτη που μπορεις πλεον να μιλησεις με το παιδι και ν'ανταποκριθει με κινησεις,οτι σε καταλαβαινει και προσπαθει να μιλησει/εξηγησει και αυτο τι θελει!Αχχχχ!Απο πισω ερχομαστεεεε!

Αγορομαμμυ μου,διαταγες ο τυπακος τι θα κανετε?Βρε ουστ!Μετα απο μια κακοτεχνια που μου ειχε κανει ενα μαστορας,εκτοτε οποτε εχου μαστορους σπιτι ειμαι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!Χαχαχαχα!

Μαρακι μου ετσι πρεπει κανονικα!!! και γενικα ο αντρας μου τους κυνηγαει πολυ (στρατιωτικος παιδι μου) αλλα με αυτον εδω σηκωσαμε τα χερια ψηλα, περιπτωσαρα!!

τι κανει τωρα η μικρη?? κοιμαται??

to1Np2.png

KCkop2.png

Σε λιγο καιρο που θα εχει βγαλει και αλλα δοντακια θα ειναι τοοοοοσο μεγαλη η απορια του περι χρησιμοτητας δοντιων που δεν θα προλαβαινεις, οποτε μην ανησυχεις για το αν θα σου κολλησει με το αλεσμα...

ωραια συμπεθερα μου, το ειχα λιγο εννοια!! εχουν ενστικτα εκεινα τα ατιμα και οταν νιωθουν ετοιμα κανουν τα παντα, τσαμπα αγχωνομαστε ωρες ωρες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου θα σας αφησω κι εγω να ξαπλωσω γιατι ειμαι λιγο ψοφια σημερα, θελω να κανω και λιγο τα μπαλκονια το πρωι και μετα να κανουμε καμια βολτιτσα αμα εχει ωραια μερα!! φιλακια πολλα και καληνυχτα σε ολες σας γλυκες μου φιλεναδιτσες!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ωραια συμπεθερα μου, το ειχα λιγο εννοια!! εχουν ενστικτα εκεινα τα ατιμα και οταν νιωθουν ετοιμα κανουν τα παντα, τσαμπα αγχωνομαστε ωρες ωρες!

Ακριβως ετσι......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου θα σας αφησω κι εγω να ξαπλωσω γιατι ειμαι λιγο ψοφια σημερα, θελω να κανω και λιγο τα μπαλκονια το πρωι και μετα να κανουμε καμια βολτιτσα αμα εχει ωραια μερα!! φιλακια πολλα και καληνυχτα σε ολες σας γλυκες μου φιλεναδιτσες!!!!!

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση συμπεθερα μου.....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγαπες μου,τα ματια μου βλεπουν μυγακια!

Παω για υπνοοοο!

Θα τα πουμε πρωτα Ο Θεος αυριο!

Καλο ξημερωμα!

εγινε Μαρακι μου!!!!!!!!!καλο ξημερωμα να εχετεεεεε!!!!τα λεμε αυριο!!!!μακιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλο ξημερωμα μαναρι μου!!!!!!!!!!!τα λεμε αυριο!!!!!!!!μακιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομάμυ έπρεπε να του τηλεφωνήσετε, αφου είδατε τις ατέλειες και να απαιτήσετε από τον ίδιο επιδιόρθωση χωρίς εξτρα επιβάρυνση!!!!!

Πάνω από το κεφάλι τους πρέπει να είμαστε και να μιλάμε!!!!!!!

Γι αυτο στρεσαριστηκες και εισαι κάπως....

Κοαλάκι εγω που εχω μεγαλυτερη πια κορη, νιωθω πώς όλες οι ηλικίες τους δινουν χαρά και πρωτόγνωρα συναισθήματα...και πλέον μαζευονται περισσότερες αναμνήσεις και συνεχεια αναπολείς ενώ ταυτοχρονα ζεις το παρόν και το χαίρεσαι!

Πατουσίτσα υπναρού!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η μπεμπουλα σας καλά;

Λοιπόν, χάθηκα όλο το απόγευμα γιατί το έριξα στην ζαχαροπλαστική. Εφτιαξα κεϊκ και μπισκοτάκια κανελας!!!!!!!!!!! Για να εχω για το παιδι για το σχολειο του αλλά και για αυριο που εχω ελευθέρας!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ζύμωσα και ψωμί ολικής και το έχω αφήσει να φουσκώσει....

Και είμαι εγκρατης, δεν εχω τσιμπήσει καθόλου............

Αν παει μεσανυχτα, αλλάζει η μέρα...Λετε να φαω τιποτα απ ολα αυτα;;;χαχαχα:P:p:p:p

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομάμυ έπρεπε να του τηλεφωνήσετε, αφου είδατε τις ατέλειες και να απαιτήσετε από τον ίδιο επιδιόρθωση χωρίς εξτρα επιβάρυνση!!!!!

Πάνω από το κεφάλι τους πρέπει να είμαστε και να μιλάμε!!!!!!!

Γι αυτο στρεσαριστηκες και εισαι κάπως....

Κοαλάκι εγω που εχω μεγαλυτερη πια κορη, νιωθω πώς όλες οι ηλικίες τους δινουν χαρά και πρωτόγνωρα συναισθήματα...και πλέον μαζευονται περισσότερες αναμνήσεις και συνεχεια αναπολείς ενώ ταυτοχρονα ζεις το παρόν και το χαίρεσαι!

Πατουσίτσα υπναρού!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η μπεμπουλα σας καλά;

Λοιπόν, χάθηκα όλο το απόγευμα γιατί το έριξα στην ζαχαροπλαστική. Εφτιαξα κεϊκ και μπισκοτάκια κανελας!!!!!!!!!!! Για να εχω για το παιδι για το σχολειο του αλλά και για αυριο που εχω ελευθέρας!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ζύμωσα και ψωμί ολικής και το έχω αφήσει να φουσκώσει....

Και είμαι εγκρατης, δεν εχω τσιμπήσει καθόλου............

Αν παει μεσανυχτα, αλλάζει η μέρα...Λετε να φαω τιποτα απ ολα αυτα;;;χαχαχα:P:p:p:p

κουμπαρα μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!χρυσοχερα μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!καλα εκανες να τωωει το κοριτσι μαςε υγιεινα!!!!!!!!!!!

δοκιμασε μαρη την τεχνη σου!!!!!το δικαιουσε!!!!!!!!

ναι ναι!!!πολυ υπνος μαναρι!!!!!!!!!!ασε ασε!!!!!!!!!αυριο πρωτα ο Θεος λεω να παω εκκλησια και μετα να πω την κοπελα να ερθει σπιτι να μου φτιαξει ντουλαπες!!!!!!!

ευκαιρια αυριο που εχει βαρδια ο συζηγος!!!!;);););););)

d.gif

Καλεεεεεεεεεεεε οντως χαθηκες εσυ...........

Στειλε και απο εδω μερικα κουλουρακια αν θελεις.......!!!!!!

Πολυ καλο αυτο που τα παιδακια μας τρωνε σπιτικα σνακ.......μου αρεσει.....!!!!!!

Αληθεια δεν κανει να καταναλωνεις μαυρη ζαχαρη......????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ αν δεν βρω χαλι θα φτιαξω στις διαστασεις που θελω ελπιζωντας να εχει εστω και καποιο σχεδιο παιδικο η ουδετερο αλλα ταυτοχρονα ομορφο και κοριτσιστικο..........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλάκι χάζευα σε ενα σαιτ το xalia.com που μπορείς να ορίσεις εσύ τις διαστάσεις του χαλιού...Βεβαια το ιδιο που επελεξε η νυφη μου για δωρο βαπτισης στον ανηψιο μου, το εχει και το πρακτικερ σε πολυ καλυτερη τιμη...Ακομη το ψαχνουμε!

Με μαύρη ζάχαρη τα εφτιαξα!!! Αν και θελω να αγορασω στεβια, να την δοκιμασω σε ζαχαροπλαστικη...

Πήρα και κοκα κολα απο σουπερ με στεβια. Δεν ειχα παρει ειδηση οτι εχουν κυκλοφορησει τετοια αναψυκτικα...Αυριο θα την δοκιμασω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...