Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριιιιιιτσια μου καλησπερα (πλεον) και απο την ηλιολουστη δραμα......

Τι κανετε....?????? ολες καλα.....???

Φαγαμε σημερα κουσκουσακι με κοτοπουλακι, τυρακι, σαλατουλα και ψωμακι....

Πολυυυυυυ νοστιμοοοοοοο......!!!!!!!!!! Γιαααααμι.......!!!!!!!!!

θα σας αφησω ομως για να παω να κοιμηθω λιγουλακι.....

Τα λεμε αργοτερα η το βραδακι........

Φιλακιααααααααααααααα...........καλο μεσημερι.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον ενα ποτηρι λαδι ενα ποτηρι ζαχαρη ενα ποτηρι χυμο πορτοκαλι κι ενα φακελακι μπεκιν.εγω βαζω και ξυσμα και κανελα.Η αν δεν βαλω πορτοκαλι βαζω κανελα.Κι ενα κιλο αλευρι!

Πρωτα χτυπας το λαδι τον χυμο το ξυσμα η την κανελα η και την κανελα,το μπεκιν,μετα ριχνεις σιγα σιγα το αλευρι και ζυμωνεις.

Εχεις ανοιξει τον φουρνο στους 180 να ζεσταθει τα πλαθεις και στρωνεις λαδοκολα στο ταψι και τα βαζεις.Σε ενα 20λεπτακι ειναι ετοιμα.Εμενα μου βγαινουν 2 μεγαλα ταψια της κουζινας κι ενα πυρεξ!!

Και βαζω πιο πολυ ηλιελαιο γιατι το ελαιολαδο ειναι πολυ βαρυ και δεν τη θελω τη λαδιλα!!!!!!!!Και μπορεις να κανεις κι ολα αυτα που λες με σοκολατα μαρμελαδα κτλ.Ειναι πεντανοστιμα παντως!!!!!!!!!!Και ελαφρια!!!!!

αχ τελειαααααα! αυτα ποσο διατηρουνται??? νομιζω θα μπορω να δωσω και του μικρου κανενα μιας και θα ειναι σπιτικα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ωραία, Μποτσάκι, απλή συνταγή είναι !!! Τα λαδοκουλουρα κανελας....

Τα φτιαχνει και η πεθερα μου καπως ετσι....Αυτό το αφήνω ασχολίαστο!!!!

Όσο αφορά τα συνοδευτικα με σοκολατα ή μαρμελαδα...αυτα τα κανω μονο για κερασματα στα παιδακια στη γιορτη και στα γενεθλια της μικρης!!!! Άλλο, αν και μενα μου αρεσουν!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου τωρα προσπαθουμε να τον οριοθετησουμε στα πανω δωματια και γι αυτο βαλαμε και την πορτουλα και σταδιακα μονο στο δωματιο του οσον αφορα στο να σκορπα παιχνιδια κλπ. Εχει ζωηρεψει παρα παρα πολυ και πραγματικα πρεπει τουλαχιστον να τον οριοθετησω να μη διαλυσει το σπιτι!! θελω να του μαθω οταν μεγαλωσει οτι στο δωματιο του μπορει να κανει ο,τι θελει αλλα τους υπολοιπους χωρους να τους σεβεται!! πολλα ζηταω??? η πεθερα μου λεει οτι θα τον κανω αδερφη αμα τον μαθω να ειναι τακτικος... ελεος!! Τι κανει η Αγγελικουλα μας?? βοηθα στο ψησιμο????

Μποτσακιιιιιιιιι τι κανεις???? εισαστε καλα οικογενειακως μποχλαδακι μου??? χαχαχα καλε για πλακα στο λεω εννοειται ε!!! αφου αυτοσαρκαζεσαι να σε πειραξω λιγο!!!

Γεια σου αγορομαμυ μου!!!!!!!!Καλα ειμαστε!Καλε δεν παρεξηγιεμαι!Το μποχλαδακι ειναι πολυ επιεικης λεξη για μενα!!!!!!!!!χαχαχχαχχχαχχχχα!!!!!!!!!!!!!!!

Πες της πεθερας σου μηπως να τον πας εκει να της κατεδαφισει το σπιτι?Οχι τιποτα αλλο,απλα για να μην γινει το παιδι αδρφη πες της!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!Μωρε τι κουτες ειναι!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ωραία, Μποτσάκι, απλή συνταγή είναι !!! Τα λαδοκουλουρα κανελας....

Τα φτιαχνει και η πεθερα μου καπως ετσι....Αυτό το αφήνω ασχολίαστο!!!!

Όσο αφορά τα συνοδευτικα με σοκολατα ή μαρμελαδα...αυτα τα κανω μονο για κερασματα στα παιδακια στη γιορτη και στα γενεθλια της μικρης!!!! Άλλο, αν και μενα μου αρεσουν!!!!!!!!!!!!

Ειναι ευκολη οικονομικη και τα εχεις ολα στο σπιτι σου !!!!!!Και γρηγορη και προπαντων ειναι παντανοστιμα.Η μπορεις να βαλεις βανιλια αντι για πορτοκαλι και κανελα.Οτι θες κανεις!!!!!!!!!!!!

Ωρε μανα μου κατι λιγουρες που εχω τωρα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Γεια σου αγορομαμυ μου!!!!!!!!Καλα ειμαστε!Καλε δεν παρεξηγιεμαι!Το μποχλαδακι ειναι πολυ επιεικης λεξη για μενα!!!!!!!!!χαχαχχαχχχαχχχχα!!!!!!!!!!!!!!!

Πες της πεθερας σου μηπως να τον πας εκει να της κατεδαφισει το σπιτι?Οχι τιποτα αλλο,απλα για να μην γινει το παιδι αδρφη πες της!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!Μωρε τι κουτες ειναι!!!!!!

χαχαχα ναι μποτσακι μου, για πολλους λογους θα κανω αδερφη το παιδι μου, επειδη του φοραω και αλλα χρωματα εκτος απο μπλε, επειδη η κουρτινα στο δωματιο του ειναι πορτοκαλι και πολλα αλλα εχω ακουσει...!! μου ανοιξατε ορεξη για κουλουρακια και δε μπορω και να φτιαξω γιατι με φορτωσε η μανα μου εχθες με πολλα γλυκα!! ειχε φτιαξει μηλοπιτα, μπακλαβαδακια και ροξακια αν τα ξερετε που ειχε φτιαξει μερες πριν!! ο μπαμπας μου γκρινιαζει οτι προσπαθει να τον δολοφονησει με γλυκα χαχαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχα ναι μποτσακι μου, για πολλους λογους θα κανω αδερφη το παιδι μου, επειδη του φοραω και αλλα χρωματα εκτος απο μπλε, επειδη η κουρτινα στο δωματιο του ειναι πορτοκαλι και πολλα αλλα εχω ακουσει...!! μου ανοιξατε ορεξη για κουλουρακια και δε μπορω και να φτιαξω γιατι με φορτωσε η μανα μου εχθες με πολλα γλυκα!! ειχε φτιαξει μηλοπιτα, μπακλαβαδακια και ροξακια αν τα ξερετε που ειχε φτιαξει μερες πριν!! ο μπαμπας μου γκρινιαζει οτι προσπαθει να τον δολοφονησει με γλυκα χαχαχαχα!!

Αμαν βρε αγορομαμυ μου,κι εσυ θα δολοφονησεις εμας???????

Ατιμηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

αχ τελειαααααα! αυτα ποσο διατηρουνται??? νομιζω θα μπορω να δωσω και του μικρου κανενα μιας και θα ειναι σπιτικα!

Διατηρουνται πολυ.Δεν εχουν αυγα και αλλα τετοια!

Οπως ειπε και το ηλιοβασιλεμα!

1sh1p2.png

Αμαν βρε αγορομαμυ μου,κι εσυ θα δολοφονησεις εμας???????

Ατιμηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μποτσακι μου θυμησου οτι δε τρελαινεσαι για γλυκα, ζαχαρες, σοκολατες, αηδια ααπαπαππα:tongue::tongue::tongue: σε καταλαβαινω, τωρα με τη διατροφη τα αναζητας λιγακι απο εκει που δε τα πολυηθελες ε?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριιιιιιτσια μου καλησπερα (πλεον) και απο την ηλιολουστη δραμα......

Τι κανετε....?????? ολες καλα.....???

Φαγαμε σημερα κουσκουσακι με κοτοπουλακι, τυρακι, σαλατουλα και ψωμακι....

Πολυυυυυυ νοστιμοοοοοοο......!!!!!!!!!! Γιαααααμι.......!!!!!!!!!

θα σας αφησω ομως για να παω να κοιμηθω λιγουλακι.....

Τα λεμε αργοτερα η το βραδακι........

Φιλακιααααααααααααααα...........καλο μεσημερι.....!!!!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!Καλη χωνεψη και καλο μεσημερι!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

1sh1p2.png

μποτσακι μου θυμησου οτι δε τρελαινεσαι για γλυκα, ζαχαρες, σοκολατες, αηδια ααπαπαππα:tongue::tongue::tongue: σε καταλαβαινω, τωρα με τη διατροφη τα αναζητας λιγακι απο εκει που δε τα πολυηθελες ε?

Οπως τα λες ακριβως αγορομαμυ μου!!!!!!!!!

Πριν μπορει να εκανα μηνες να βαλω κατι γλυκο η και κατι ζυμαρικο στο στομα μου!!!!!!!!!!

Τωραααααααααααααα αμαν αμαν Θεε μου!!!!!!!Σαν λυσσασμενη κανω!!!

Θα περασει!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!32 εβδομαδες σημερα!!!!!!!!!

απαπαππαπαπαπαππαπαππαπαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Και το τικερακι μου μεσα στην ατακα ειναι.Μεχρι κι εκει για κιλα λεει!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Οπως τα λες ακριβως αγορομαμυ μου!!!!!!!!!

Πριν μπορει να εκανα μηνες να βαλω κατι γλυκο η και κατι ζυμαρικο στο στομα μου!!!!!!!!!!

Τωραααααααααααααα αμαν αμαν Θεε μου!!!!!!!Σαν λυσσασμενη κανω!!!

Θα περασει!!!!!!!!!!!

καλα μολις προσεξα οτι το τικερακι σου αλλαξε ατακα... φταιω εγω τωρα να σε πω...μποχλαδακι χαχαχαχαχααααααα!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!32 εβδομαδες σημερα!!!!!!!!!

απαπαππαπαπαπαππαπαππαπαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Και το τικερακι μου μεσα στην ατακα ειναι.Μεχρι κι εκει για κιλα λεει!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

μολις στο σχολιασα, αχαχαχαχαααααααα!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...