Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι σε αυτό σίγουρα θα τσεκάρω και τον επόμενο μήνα και ελπίζω όταν έρθει η ώρα για την διέγερση να έχω και τότε καλές ορμονικές …τώρα η πρόλακτινη αν επηρεάζει στην διέγερση δεν ξέρω αλλά πάντα είναι πάνω από 20🫠

Φρόντιζε να πηγαίνεις κανένα δίωρο αφότου ξυπνήσεις για εξετάσεις κι όχι λαχανιασμενη😁

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλα μολις προσεξα οτι το τικερακι σου αλλαξε ατακα... φταιω εγω τωρα να σε πω...μποχλαδακι χαχαχαχαχααααααα!!!!!!

χαχαχαχαχαχχαχχαχχχαχαχχαχχα!!!!!!!!!!!!!Ριξε πραμα σου λεω!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για πες μας την συνταγη Sotsafi!!!!!!!!!!!!!! Να την δοκιμάσουμε και αυτη!!! Νηστισιμη ειναι;

και η δική μου μοιάζει με αυτή που σας έδωσε το μποτσάκι, μία κουπα λάδι, μια κουπα χυμό πορτοκάλι, μια κούπα ζάχαρι, μια κουταλιάς της σουπας κανέλα, ενα κουταλάκι σόδα, ξύσμα απο ένα πορτοκάλι, 900 γρ. αλεύρι περίπου! βάζω όλα τα υγρά και μετά ζαχαρι, σόδα, κανέλα , ξύσμα, ανακατεύω να λιώσει η ζάχαρι και προσθέτω σιγά σιγά το αλευρι μεχρι να μην κολάει στα χερια. τα ψηνω πάνω κάτω στους 200 για περίπου 10 λεπτα΄με ένα τέταρτο θέλουν!!θα το δεις μεχρι να πάρουν χρώμα. Εγώ τα κάνω μικρά στρογγυλά και μου βγαίνουν 80 κομμάτια!κρατούν πολύ καιρό , δεν έχουν ανάγκη!!τα έχω δοκιμάσει και με μαύρη ζάχαρι και με αλεύρι μισό λευκό μισό ολικής και βγήκαν εξίσου ωραία!!επίσης τους ταιριάζει και το σουσάμι, αλλά εγώ πάντα ξεχνάω να αγοράσω!!

πωπω τρελαινομαι για τα μπισκοτα κανελας κοριτσια!!!! sotsafi μου ποτε εχεις γιατρο παλι?? τον πηρες να ρωτησεις να ξανακανεις την καμπυλη??

Ηλιοβασιλεμα μου ανυπομονω για τη στιγμη που θα με αφηνει ο μικρος να φτιαξω ενα γλυκο ή κατι τελος παντων χωρις να μπλεκεται στα ποδια μου και να με τραβαει! απο τη μια χαιρομαι που θελει να παιζουμε μαζι αλλα ειναι και κουραστικο καμια φορα... τωρα για να πλασω τα μπιφτεκια τον ειχα να με τραβαει παλι, τον ειχα αφησει στο δωματιο του αρχικα να παιζει και εφερνε ενα ενα τα παιχνιδια και τα πετουσε πανω απο την πορτουλα που βαλαμε εχθες και οταν ξεμεινε απο παιχνιδια βροντουσε την πορτα οσπου στο τελος την ανοιξε κιολας και κατεβηκε στην κουζινα κυριος...ποτε περιπου καθονται και λιγο μονα τους χωρις να γκρινιαζουν να μας βλεπουν?? θεωρητικα γινεται στους 18 μηνες αλλα στην πραξη τι εχετε δει εσεις οι μανουλες??

στο γυναικολόγο θα πάω σε 20 μέρες, και με την ενδοκρινολόγο θα μιλάω τηλεφωνικά κάθε βδομάδα και θα με δει και αυτή σε 25 μέρες!!μου είπε οτι δεν χρειάζεται να κάνω καμπύλη ξανά τώρα, το παρακολουθουμε μόνο, μέχρι τώρα όλες οι μετρήσεις μου είναι κάτω απο το όριο!μόνο μια φορά ήταν παραπάνω αλλά τσίμπισα ένα απο τα προαναφερθέντα κουλουράκια + το τοστ που έιχα φάει!!

χαχαχα πλάκα έχει ομικρός σου, θέλει να σου τραβάει την προσοχή!!

Διαφημίσεις

και η δική μου μοιάζει με αυτή που σας έδωσε το μποτσάκι, μία κουπα λάδι, μια κουπα χυμό πορτοκάλι, μια κούπα ζάχαρι, μια κουταλιάς της σουπας κανέλα, ενα κουταλάκι σόδα, ξύσμα απο ένα πορτοκάλι, 900 γρ. αλεύρι περίπου! βάζω όλα τα υγρά και μετά ζαχαρι, σόδα, κανέλα , ξύσμα, ανακατεύω να λιώσει η ζάχαρι και προσθέτω σιγά σιγά το αλευρι μεχρι να μην κολάει στα χερια. τα ψηνω πάνω κάτω στους 200 για περίπου 10 λεπτα΄με ένα τέταρτο θέλουν!!θα το δεις μεχρι να πάρουν χρώμα. Εγώ τα κάνω μικρά στρογγυλά και μου βγαίνουν 80 κομμάτια!κρατούν πολύ καιρό , δεν έχουν ανάγκη!!τα έχω δοκιμάσει και με μαύρη ζάχαρι και με αλεύρι μισό λευκό μισό ολικής και βγήκαν εξίσου ωραία!!επίσης τους ταιριάζει και το σουσάμι, αλλά εγώ πάντα ξεχνάω να αγοράσω!!

στο γυναικολόγο θα πάω σε 20 μέρες, και με την ενδοκρινολόγο θα μιλάω τηλεφωνικά κάθε βδομάδα και θα με δει και αυτή σε 25 μέρες!!μου είπε οτι δεν χρειάζεται να κάνω καμπύλη ξανά τώρα, το παρακολουθουμε μόνο, μέχρι τώρα όλες οι μετρήσεις μου είναι κάτω απο το όριο!μόνο μια φορά ήταν παραπάνω αλλά τσίμπισα ένα απο τα προαναφερθέντα κουλουράκια + το τοστ που έιχα φάει!!

χαχαχα πλάκα έχει ομικρός σου, θέλει να σου τραβάει την προσοχή!!

Σοτσαφι μου πες μπυ λιγο τι μετρησεις σου ειπε οτι πρεπει να εχεις νηστικη κτλ?Και ποσες γορες πρεπει να μετριεσαι?

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ..............ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΑ!!!!

Ειδες????????????????Μεχρι και το τικερακι επιτηδες το κανει.Παιζει με τον πονο μου!!!!!!!!!!!χαχχχχαχαχαχαχαχαχααχα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μετριέμαι μια φορά μόλις ξυπνήσω και πρέπει να είναι κάτω απο 95, και μία ώρα μετά το πρωινό, μεσημεριανό βραδινό, και πρέπει να είναι κάτω απο 130 , συνολικά 4 φορές την μέρα!

Μετριέμαι μια φορά μόλις ξυπνήσω και πρέπει να είναι κάτω απο 95, και μία ώρα μετά το πρωινό, μεσημεριανό βραδινό, και πρέπει να είναι κάτω απο 130 , συνολικά 4 φορές την μέρα!

A ok.Εμενα μου εχει πει μολις ξυπνησωκατω απο 90 και μια ωρα μετα το μεσημεριανο 120 και μετα το βραδυνο 130.3 φορες.

Τις πρωτες δυο εβδομαδες ηταν ολα αψογα.Και τωρα δεν εχω περασει τα ορια,πλως ειναι πιο ψηλα λιγο απο την αρχη!

1sh1p2.png

εεε εντάξει, λογίκο είναι όσο περνάει ο καιρός να είναι λίγο πιο ψιλα!!εγω μέχρι τώρα σε γενικές γραμμές έιμαι αρκετά κάτω απο το όριο!!βέβαια το έχω άγχος , και φυσικά έχω σταματήσει να δίαβάζω τα σαιτ σχετικα με διαβήτη κύησης γιατί θα με τρελανουν!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα κοριτσιαααααααα!!!!!!καλα εισαστε??????τωρα φαγαμε φασολαδα και φυσικα μαρουλοσαλαταααααααα!!!!!!!!!!!!!

Η Δεσποινα μου,καλα ειναι!!!!πινω καφεδακι τωρα!!!!

παω να διαβασω νεαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρη????????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα και απο μενα κοριτσιαααααααα!!!!!!καλα εισαστε??????τωρα φαγαμε φασολαδα και φυσικα μαρουλοσαλαταααααααα!!!!!!!!!!!!!

Η Δεσποινα μου,καλα ειναι!!!!πινω καφεδακι τωρα!!!!

παω να διαβασω νεαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρη????????????????

Eδωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Συμπεθερααααααααα!!!!!!!!!!!Καλη χωνεψηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

Κλωτσαει η Δεσποινουλα μας??????

1sh1p2.png

εεε εντάξει, λογίκο είναι όσο περνάει ο καιρός να είναι λίγο πιο ψιλα!!εγω μέχρι τώρα σε γενικές γραμμές έιμαι αρκετά κάτω απο το όριο!!βέβαια το έχω άγχος , και φυσικά έχω σταματήσει να δίαβάζω τα σαιτ σχετικα με διαβήτη κύησης γιατί θα με τρελανουν!!

Ναι γαμωτο κι εγω πολυ χαμηλα ημουν.Και κατω κι απο 90 πολλες φορες αλλα οπως λεει και η Μαυ θα επιβαρυνεται κι απο τις εβδομαδες οσο παιρνανε!!!!!

1sh1p2.png

Eδωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Συμπεθερααααααααα!!!!!!!!!!!Καλη χωνεψηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

Κλωτσαει η Δεσποινουλα μας??????

αυτη θα γινει μερακλου!!!!!με τον καφε χορευει!!!αχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

καλα εισαι συμπεθεραααααααααααααα????????????????

ο γαμπρουλακος μου,καλα ειναι?????????????????:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Σοτσαφι μου,μια χαρουλα με της μετρησεις εισαι!!!!!!!!!τελειαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

θα κανετε κορμια θανατηφοραααααααα!!!!!

ΧΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...