Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Blu24 είπε:

Άρα δεν είναι ανησυχητικό; Μπορεί απλά να έτυχε σε αυτόν τον κύκλο και στον επόμενο να είναι κανονικά ; Απλά λογικά δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο ; 

Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς. Αλλά σίγουρα εγώ είχα πάντα σχετικά χαμηλή κάπου 20-25. Μου είχε τύχει όμως και 14 και 19. Ο εξωσωματικος έλεγε απλά παρακολούθηση στη διέγερση. Δεν ήμουν ποτέ καλή ανταποκρίτρια στα φάρμακα οπότε ίσως να έπαιξε το ρόλο της. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ίσως δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Να ερθεις να τη δεις......ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ.......!!!!!!!!!!

Χαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχχα.......

Εκτος απο τα τζαμακια μπορεις καλλιστα να βαλεις ενα ειδος ταπετσαριαα ειδικη για επιπλα οχι την απλη......!!!!!!!

Εχει σχεδια και χρωματα για ολα τα βαλαντια και γουστα......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πατουσιτσα μου εγω ολη την καθυστερηση στην εφορια την ειχα φαει... βεβαια εγω ειχε χρειαστει να παω για να παρω υπευθυνη δηλωση οτι μεχρι τοτε δεν ειχα κανει φορολογικη δηλωση, οποτε εσυ πιθανον να μη χρειαστει να πας!!!

Νασια μου γλυκια τι κανεις?? στο μαγαζι ε? ναι ειναι πολυ αγχωτικο το μεγαλωμα του παιδιου ειδικα οσον αφορα τη σωστη ανατροφη του και συμπεριφορα του!! τα παιδια εμεις τα διαμορφωνουμε σε μεγαλο βαθμο... εμεις θα τους ενισχυσουμε τις καλες τους πλευρες και θα τα βοηθησουμε να παραμερισουν τις πιο ατακτες πλευρες.. θελει μεγαλο αγωνα! και συμμαχια των γονιων πανω απ'ολα!!

Ζωη μου πως εισαι εσυ?? ολα καλα?? Καλη μου και να βαλω ασφαλειες εχει μαθει πλεον να τις ανοιγει και αυτες, πρεπει να ψαξω ισως αλλη μαρκα ασφαλειες!

Συμπεθερα μου νοικοκυρευει και η δικια σου ε???χαχαχαχα θελω να τη δω απο κοντα!!!!!!!!

Τωρα κοιμαται το ζουζουνι μου, του μαγειρεψα ψαρακι, απλωσα κατι ρουχα και κρεμασα μια καινουργια κουρτινα στο δωματιο μας, υπεροχη!! φωτισε το δωματιο! ρε κοριτσια να σας ρωτησω να ριξτε καμια ιδεα, στην κρεβατοκαμαρα εχω πολυ σκουρα επιπλα με αποτελεσμα να φαινεται η παραμικρη σκονη. τι γινεται με αυτο??? σκεφτηκα να φτιαξω τζαμακια να βαλω και κατω απο το τζαμακι να βαλω ενα ανοιχτοχρομο υφασμα σαν καλυψη αλλα να ομορφαινει κιολας για να μη χρειαζεται καθε μερα ξεσκονισμα! δεν ειναι οτι ειναι βρωμικα απλα και το παραμικρο φαινεται, πολλες φορες τα ξεσκονιζω 2 φορες την ημερα!!

Ναι κουκλα μου στο μαγαζι που αλλου αν και σημερα το πρωι ο αντρας μου με λεει μηπως σιγα σιγα να αρχιζεις να αραιωνεις τις ωρες σου;;;Να πηγαινω δηλαδη κατα τις11:00 και να φευγω 14:00 και για το απογευμα θα δουμε πως θα γινει...Θα δουμε τι θα κανω γιατι αγχωνομαι πως θα τα καταφερουν....

Οσο για το μεγαλωμα του παιδιου τον αντρα μου δεν τον φαβαμαι τα πεθερικα μου φοβαμαι γιατι δεν θυμαμαι αν το ειχα ξανα αναφερει αλλα ο 1ος ξαδερφος του αντρα μου ειναι 11 χρονων και δεν σεβεται κανεναν.Βριζει συνεχεια δεν ακουει κανεναν αν δεν γινει το δικο του και ειναι απιστευτα απιστευτα κακομαθημενο και δεν θελω να τον κανουν ετσι και ξερω οτι επειδη θα μιλαω και θα φερνω αντιρρησεις σε πολλα πραγματα θα γινω κακια αλλα αδιαφορω....

Και για την κρεβατοκαμαρα μια πολυ ωραια λυση ειναι το ντεκουπαζ απλα ειμαι μονιμο...Μπορεις να το κανεις ακομα και εσυ απλα δοκιμασε πρωτα καπου αλλου για να παρεις το οκ και γινεται κυριως με ριζοχαρτο και εχει παρα πολλα σχεδια

http://4.bp.blogspot.com/-xXsTaEBfyKQ/UDn8f-MDgYI/AAAAAAAACqY/SAl-eXQqbfI/s1600/P7050132.JPG

dev338pr___.png

Εκτος απο τα τζαμακια μπορεις καλλιστα να βαλεις ενα ειδος ταπετσαριαα ειδικη για επιπλα οχι την απλη......!!!!!!!

αααα τι ωραια ιδεα αυτη συμπεθερα???????? αλλα πως καθαριζονται αυτα??? τρεχω να ψαξω στο ιντερνετ!! αααα τη φουρτουνα μπορω αν θες να τη δανειστω για λιγο καιρο, γιατι με δυο θηρια εδω μεσα πιστευω θα με πιασουν και θα με πεταξουν απο το μπαλκονι!!!:tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

αααα τι ωραια ιδεα αυτη συμπεθερα???????? αλλα πως καθαριζονται αυτα??? τρεχω να ψαξω στο ιντερνετ!! αααα τη φουρτουνα μπορω αν θες να τη δανειστω για λιγο καιρο, γιατι με δυο θηρια εδω μεσα πιστευω θα με πιασουν και θα με πεταξουν απο το μπαλκονι!!!:tongue::tongue:

Καλεεεεεεεεε να την παρεις για να σε βοηθαεο στο νοικοκυριο εννοουσα, χαχα!!!!!!!!! Ειναι αδιαβροχες, ανεξιτηλες και καθαριζονται με νερακι και πανακι.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι κουκλα μου στο μαγαζι που αλλου αν και σημερα το πρωι ο αντρας μου με λεει μηπως σιγα σιγα να αρχιζεις να αραιωνεις τις ωρες σου;;;Να πηγαινω δηλαδη κατα τις11:00 και να φευγω 14:00 και για το απογευμα θα δουμε πως θα γινει...Θα δουμε τι θα κανω γιατι αγχωνομαι πως θα τα καταφερουν....

Οσο για το μεγαλωμα του παιδιου τον αντρα μου δεν τον φαβαμαι τα πεθερικα μου φοβαμαι γιατι δεν θυμαμαι αν το ειχα ξανα αναφερει αλλα ο 1ος ξαδερφος του αντρα μου ειναι 11 χρονων και δεν σεβεται κανεναν.Βριζει συνεχεια δεν ακουει κανεναν αν δεν γινει το δικο του και ειναι απιστευτα απιστευτα κακομαθημενο και δεν θελω να τον κανουν ετσι και ξερω οτι επειδη θα μιλαω και θα φερνω αντιρρησεις σε πολλα πραγματα θα γινω κακια αλλα αδιαφορω....

Και για την κρεβατοκαμαρα μια πολυ ωραια λυση ειναι το ντεκουπαζ απλα ειμαι μονιμο...Μπορεις να το κανεις ακομα και εσυ απλα δοκιμασε πρωτα καπου αλλου για να παρεις το οκ και γινεται κυριως με ριζοχαρτο και εχει παρα πολλα σχεδια

http://4.bp.blogspot.com/-xXsTaEBfyKQ/UDn8f-MDgYI/AAAAAAAACqY/SAl-eXQqbfI/s1600/P7050132.JPG

ευχαριστω Νασια μου!! καλα εννοειται θα τους γραψεις στα παλια σου τα παπουτσια για να μη μπω να τους γραψεις "στο καναλι γεννησης του παιδιου σου"Χαχαχαχα!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ θα εχεις την ευκαιρια να το αναθρεψεις και δεν εχει επιστροφη!!!!! δε θα "θησιασεις" το παιδι σου για να μη λενε κουβεντες οι αλλοι φυσικα!!! αφου τα βρισκετε με τον αντρα σου οι αλλοι περισσεουν!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

μπραβο η μπεμπουλα σου, ειναι τοσο τελεια η αισθηση να σου δινει το παρον το μικρουλι σου με αυτον τον τροπο!! αχ αυτα τα σκουρα επιπλα, προσπαθω κι εγω να το παρω αποφαση αλλα 2,5 χρονια τωρα το παλευω με τον εαυτο μου, χαχαχαχα!!! εσυ εχεις ψωνισει τιποτα για τη μικρουλα σου???

Είναι τέλειο, όντως, αλλά ας βγει και θα της πω εγώ! Ακούς εκεί κουτουλιές τη μανούλα!!

Δεν είναι κακή ιδέα τα τζάμια, σκέψου όμως ότι ίσως αντί να καθαρίζεις σκόνη θα καταλήξεις να καθαρίζεις δαχτυλιές από τα τζάμια; Εγώ επειδή έλειπα από το σπίτι τον περισσότερο καιρό ασχολιόμουν με τα βασικά κι ας υπήρχε λίγη σκόνη. Τώρα με το μωρό να δω τι θα κάνω! Με βλέπω σαν τη νοικοκυρά από τη διαφήμιση του Swiffer..

Για τη δεσποινίδα πήρα λίγα πραγματάκια, γιατί τα περισσότερα μου τα έδωσε η κολλητή μου, που γέννησε πριν 2 χρόνια! Οπότε έχουμε κούνια, καροτσάκι κλπ κλπ μέχρι και πολλά ρουχαλάκια σχεδόν καινούρια - μερικά μάλιστα ακόμη με τα καρτελάκια τους. Ε είπαμε κι εμείς ότι είναι καλύτερο να μη δώσουμε λεφτά για να πάρουμε καινούρια που θα χρησιμοποιηθούν ελάχιστα αφού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά που μας έδωσαν.. Τώρα είμαι σε φάση που βλέπω τι δεν υπάρχει για να καλύψω τα κενά, αλλά ευτυχώς είναι λίγα. Εσωρουχάκια θέλω να πάρω, κανένα μπουκάλι να υπάρχει, αναλώσιμα, είδη φαρμακείου και τέτοια. Δυστυχώς δεν είναι καιρός για έξοδα..

p8P6p2.png

Κοαλακι μηπως εννοεις το ντεκουπαζ ή υπαρχει κι αλλη ταπετσαρια;;;

dev338pr___.png

ευχαριστω Νασια μου!! καλα εννοειται θα τους γραψεις στα παλια σου τα παπουτσια για να μη μπω να τους γραψεις "στο καναλι γεννησης του παιδιου σου"Χαχαχαχα!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ θα εχεις την ευκαιρια να το αναθρεψεις και δεν εχει επιστροφη!!!!! δε θα "θησιασεις" το παιδι σου για να μη λενε κουβεντες οι αλλοι φυσικα!!! αφου τα βρισκετε με τον αντρα σου οι αλλοι περισσεουν!!

"στο καναλι γεννησης του παιδιου σου"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαχ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ

Παρα πολυ καλο αυτο αγοροmummy....να σαι καλα με εκανες και γελασα.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

dev338pr___.png

Καλεεεεεεεεε να την παρεις για να σε βοηθαεο στο νοικοκυριο εννοουσα, χαχα!!!!!!!!! Ειναι αδιαβροχες, ανεξιτηλες και καθαριζονται με νερακι και πανακι.......

χαχαχαχα ευχαριστω για την ιδεα συμπεθερα, τωρα το ψαχνω! να δω τι αποψη θα εχει και ο συμπεθερος γιατι παραεχει αποψη σε αυτα!! την κουρτινα που εβαλα σημερα δε την εχει δει, θα του ερθει εκπληξη! εχει ενα κολλημα... θεωρει οτι καλες κουρτινες εχουν μονο τα ακριβα μαγαζια.. κι εγω πηγα και πηρα υφασμα απο τα πανηγυρια και την εφτιαξα και αμα του ελεγα οτι επροκειτο να το κανω θα με επρηζε οποτε του το ετοιμασα εκπληξη για να δει με τα ματια του τι ωραια που ειναι!!! ειναι πολυ ομορφη, απλη ζαχαρι και κανει λιγα νερα μεσα! και δε τη χρυσοπληρωσα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ευχαριστω για την ιδεα συμπεθερα, τωρα το ψαχνω! να δω τι αποψη θα εχει και ο συμπεθερος γιατι παραεχει αποψη σε αυτα!! την κουρτινα που εβαλα σημερα δε την εχει δει, θα του ερθει εκπληξη! εχει ενα κολλημα... θεωρει οτι καλες κουρτινες εχουν μονο τα ακριβα μαγαζια.. κι εγω πηγα και πηρα υφασμα απο τα πανηγυρια και την εφτιαξα και αμα του ελεγα οτι επροκειτο να το κανω θα με επρηζε οποτε του το ετοιμασα εκπληξη για να δει με τα ματια του τι ωραια που ειναι!!! ειναι πολυ ομορφη, απλη ζαχαρι και κανει λιγα νερα μεσα! και δε τη χρυσοπληρωσα!!

Μπορεις επισης να βαλεις και μιας πολυ καλης ποιοτητας τεχνοδερμα......για να το κανεις πιο elegant......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Είναι τέλειο, όντως, αλλά ας βγει και θα της πω εγώ! Ακούς εκεί κουτουλιές τη μανούλα!!

Δεν είναι κακή ιδέα τα τζάμια, σκέψου όμως ότι ίσως αντί να καθαρίζεις σκόνη θα καταλήξεις να καθαρίζεις δαχτυλιές από τα τζάμια; Εγώ επειδή έλειπα από το σπίτι τον περισσότερο καιρό ασχολιόμουν με τα βασικά κι ας υπήρχε λίγη σκόνη. Τώρα με το μωρό να δω τι θα κάνω! Με βλέπω σαν τη νοικοκυρά από τη διαφήμιση του Swiffer..

Για τη δεσποινίδα πήρα λίγα πραγματάκια, γιατί τα περισσότερα μου τα έδωσε η κολλητή μου, που γέννησε πριν 2 χρόνια! Οπότε έχουμε κούνια, καροτσάκι κλπ κλπ μέχρι και πολλά ρουχαλάκια σχεδόν καινούρια - μερικά μάλιστα ακόμη με τα καρτελάκια τους. Ε είπαμε κι εμείς ότι είναι καλύτερο να μη δώσουμε λεφτά για να πάρουμε καινούρια που θα χρησιμοποιηθούν ελάχιστα αφού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά που μας έδωσαν.. Τώρα είμαι σε φάση που βλέπω τι δεν υπάρχει για να καλύψω τα κενά, αλλά ευτυχώς είναι λίγα. Εσωρουχάκια θέλω να πάρω, κανένα μπουκάλι να υπάρχει, αναλώσιμα, είδη φαρμακείου και τέτοια. Δυστυχώς δεν είναι καιρός για έξοδα..

πολυ καλα εκανες και τα πηρες αφου ηταν τοσο κοντινο σου ατομο! ειναι κριμα να δινεις λεφτα για πραγματα που θα χρησιμοποιηθουν για ελαχιστο καιρο εκτος αν σου περισσευουν!! εμεις το σετ καροτσιου το ειχαμε παρει καινουργιο γιατι λεμε αν κανουμε κι αλλο παιδι να μας αντεξει!! την κουνια την πηραμε μεταχειρισμενη και καποια ρουχαλακια μου εδωσε και εμενα μια φιλη μου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ζωη καλά κάνετε και πήρατε τα πραγματα της φιλης σου! Μακαρι να ειχα και εγω τοτε αυτη την δυνατοτητα...γιατι τα εξοδα ειναι πολλά!!!

Εγω κοριτσια το τζαμι το προτιμω...γιατι αν θελω το αφαιρω και δεν ειναι μονιμο.Αναμεσα απο τζαμι και κομοδινο βαζω και τα προικια μου, τα σεμενακια μου και τελος το τζαμι με το αζαξ και ειμαστε ενταξει...δεν φθειρεται το επιπλο απο την σκονη ουτε απο τα καθαριστικα...

Την τεχνικη με ντεκουπαζ την εχω δει στο ιντερνετ...ειναι ομορφη αλλα νομιζω καλυτερα να γινεται σε ενα παλιο επιπλο που θελεις να το ανακαινισεις και οχι σε κανουργια επιπλα που δεν τα εχουμε χαρει ακομη....

Ζωη καλά κάνετε και πήρατε τα πραγματα της φιλης σου! Μακαρι να ειχα και εγω τοτε αυτη την δυνατοτητα...γιατι τα εξοδα ειναι πολλά!!!

Εγω κοριτσια το τζαμι το προτιμω...γιατι αν θελω το αφαιρω και δεν ειναι μονιμο.Αναμεσα απο τζαμι και κομοδινο βαζω και τα προικια μου, τα σεμενακια μου και τελος το τζαμι με το αζαξ και ειμαστε ενταξει...δεν φθειρεται το επιπλο απο την σκονη ουτε απο τα καθαριστικα...

Την τεχνικη με ντεκουπαζ την εχω δει στο ιντερνετ...ειναι ομορφη αλλα νομιζω καλυτερα να γινεται σε ενα παλιο επιπλο που θελεις να το ανακαινισεις και οχι σε κανουργια επιπλα που δεν τα εχουμε χαρει ακομη....

ναι Ηλιοβασιλεμα μου κι εγω που το ψαχνω τωρα ειναι τεχνικη που την προτιμουν για παλια επιπλα!! ειναι πολυ ομορφες και οι ταπετσαριες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...