Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Η δικιά μου πεθερά είναι πολύ καλή μαζί μου και νιώθω άσχημα να παραπονιέμαι... δεν μου λέει ποτέ κάτι κακό και ίσα ίσα παίρνει το δικό μου μέρος σε ότι θέλω.

Αλλά τον άνδρα μου τον αγχώνει πάρα πολύ... του γκρινιάζει για τα πάντα. Από το πρωί που θα ξυπνήσει έχει παράπονα μαζί του. Δυστυχώς μένουμε μακριά και όποιος έρθει πρέπει να μένει μαζί μας... Τώρα μένει η μαμά μου και ο άνδρας μου έχει ηρεμήσει!!!! Αφού δεν θέλει με τίποτα να φύγει η μαμά μου γιατί θα πρέπει να ξαναρθει η δικη του!!! Όλο αυτό βέβαια επηρεάζει και μένα... γιατί δεν μπορώ να τους ακούω να τσακώνονται συνέχεια. Άσε που κρύβει τα προβλήματα υγείας που έχει και ίσα ίσα επιβαρύνει τον εαυτό της!!!

εχεις δικιο Χριστινα μου, οσο κρυβει τα προβληματα της γινεται η κατασταση σαν το ανεκδοτο με τον γρυλο.. αρχιζει τις φωνες απο το πουθενα ενω στην πραγματικοτητα αλλα ειναι τα θεματα.. κοριτσια γενικα ειμαι πολυ ευαισθητη αλλα στα θεματα που αφορουν τους γονεις μεσα στο σπιτι εχω γινει ΣΚΥΛΑ. Δεν ημουν ετσι, αλλα οταν ειδα οτι αν δε τους κρατουσα σε αποσταση οσο καλοι και αν ειναι (μιλαω για τους δικους μου γονεις) θα μας εσπαγαν τα νευρα. Δεν ειναι καθολου μα καθολου παρεμβατικοι αλλα οπως δε θελω εγω την πεθερα μου ολη την ωρα πανω απο το κεφαλι μου και αποφασισαμε να την εχουμε σε αποσταση ετσι κανω και με τους δικους μου. Εχουν αριστη σχεση με τον αντρα μου αλλα θεωρω δικαιο να εχουν ολοι ιση αντιμετωπιση. Παμε συχνα για φαγητο σπιτι τους αλλα δε τους φερνω συνεχεια σπιτι μου αν εξαιρεσουμε τη μαμα μου που ερχεται καποια πρωινα για βοηθεια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου ομορφα καλή σας μέρα!!!!!Τι κάνετε καλεεεεεεεεε???

Καινούργια μέρα σημερα κι ελπίζω να είναι καλύτερη από την χθεσινή!!!

Εμείς καλα είμαστε έχουμε φερει με τον άντρα μου την πεθερά μου για ένα τσεκ απ στο νοσοκομείο κι εγώ περιμένω στο αυτοκίνητο γιατί δεν πατάω με τίποτα μέσα στα μικρόβια!!!!

Και μιας και μιλάτε για πεθερες να σας πω ότι η δική μου δεν μιλάει καθόλου.Οπου την παμε πάει δεν ενοχλεί ποτέ κι αν ποτέ πει καμία βλακεία σαν μεγάλη γυναίκα την τακτοποιεί ο άντρας μου.Αν κι εμένα προσωπικά δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα!!!!

Εσείς οοοοοοοοοολες είστε καλααααα?????

Ηρθες μαρηηηηηηηηηηη......?????? ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ.....!!!!!!!

Εγω το μονο παραπονο που εχω απο την πεθερα μου ειναι οτι σε ολη μου την εγκυμοσυνη δεν ηρθαν να με δουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ......!!!!!!!

Αρκετο δεν ειναι.......??????????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φίλες πεθερόπληκτες, τη συμπάθειά μου..

Έλεγα να πλύνω όλα τα ρουχαλάκια μέχρι 6 μηνών (ή ό,τι φαίνεται μέχρι τόσο στο περίπου με το μάτι) και να τα κρατήσω έξω και τα υπόλοιπα να τα αφήσω για πιο μετά, που θα είναι και καλοκαιράκι..

Βρε έμπειρες μανούλες, να κάνω μια ερώτηση; Πάνες πήρατε πολλές πριν γεννηθούν τα μωράκια σας; Σκεφτόμουν αν θα πρέπει να το ψάχνω από τώρα με προσφορές και να παίρνω συγκεκριμένη μάρκα ή μήπως να περιμένω να δω αν ο πωπός της κυρίας έχει προτίμηση σε κάποια μάρκα; Γιατί θα είναι κρίμα να πάρω δέκα πακέτα πάμπερς και να κάνει αλλεργία! Από την άλλη, θα πρέπει να στείλω το σύζυγο να πάρει και μπορεί να μου γυρίσει κατά λάθος με πάνες ακράτειας αντί για πάνες μωρού :tongue::rolleyes:

Και μετά είναι το θέμα μπιμπερό και πιπίλα.. Σκοπεύω να θηλάσω αποκλειστικά και να δώσω πιπίλα αφού σαραντίσουμε. Δε θα πρέπει όμως να έχω μερικά από πριν για περίπτωση ανάγκης; Ποτέ δεν ξέρεις.. Οπότε θέλω να πάρω. Έλα όμως που δεν έχω ιδέα τι μάρκα να πάρω, τι τύπο κλπ. Καλέ ολόκληρη επιστήμη είναι αυτή η ιστορία με τα μωρά - το διδακτορικό πιο εύκολο είναι!! :confused::confused:

p8P6p2.png

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ οσον αφορα τις πανες ετσι οπως τα εγραψες, δεν ξερεις πως θα αντιδρασει το δερματακι της οποτε καλυτερα να μην παρεις πολλες.....

Οσον αφορα τα μπιμπερο και τις πιπιλες και εκει καλυτερα να πας δοκιμαστικα για να μην βρεθεις προ εκπληξεων.......δοκιμαζεις και αναλογα...,!!!!!

Εμενα με βολεψαν τις nuk πιπιλες και μπιμπερο.

Εχω και της chicco μπιμπερο επισης βολικο για εμας....

Αααα οσο για τον συζυγο και την πιαθνοτητα λαθους με πανες ακρατειας μην ανησυχεις γιατι θα τις χρειαστειιιιιιιιιιιι........!!!!!!! Θα κατουρηθει απο τη χαρα του.....!!!!!!!!!!!!

Γνωμη μου ειναι να αποφυγεις το καουτσουκ σε πιπιλες και θηλες για λογους ασφαλειας......εκτος και αν παρατηρεις οτι επειμενει στο καουτσουκ αλλα με ΠΡΟΣΟΧΗ.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φίλες πεθερόπληκτες, τη συμπάθειά μου..

Έλεγα να πλύνω όλα τα ρουχαλάκια μέχρι 6 μηνών (ή ό,τι φαίνεται μέχρι τόσο στο περίπου με το μάτι) και να τα κρατήσω έξω και τα υπόλοιπα να τα αφήσω για πιο μετά, που θα είναι και καλοκαιράκι..

Βρε έμπειρες μανούλες, να κάνω μια ερώτηση; Πάνες πήρατε πολλές πριν γεννηθούν τα μωράκια σας; Σκεφτόμουν αν θα πρέπει να το ψάχνω από τώρα με προσφορές και να παίρνω συγκεκριμένη μάρκα ή μήπως να περιμένω να δω αν ο πωπός της κυρίας έχει προτίμηση σε κάποια μάρκα; Γιατί θα είναι κρίμα να πάρω δέκα πακέτα πάμπερς και να κάνει αλλεργία! Από την άλλη, θα πρέπει να στείλω το σύζυγο να πάρει και μπορεί να μου γυρίσει κατά λάθος με πάνες ακράτειας αντί για πάνες μωρού :tongue::rolleyes:

Και μετά είναι το θέμα μπιμπερό και πιπίλα.. Σκοπεύω να θηλάσω αποκλειστικά και να δώσω πιπίλα αφού σαραντίσουμε. Δε θα πρέπει όμως να έχω μερικά από πριν για περίπτωση ανάγκης; Ποτέ δεν ξέρεις.. Οπότε θέλω να πάρω. Έλα όμως που δεν έχω ιδέα τι μάρκα να πάρω, τι τύπο κλπ. Καλέ ολόκληρη επιστήμη είναι αυτή η ιστορία με τα μωρά - το διδακτορικό πιο εύκολο είναι!! :confused::confused:

Ζωη μου οπως στα ειπε η συμπεθερα! απο πιπιλες και εμενα της nuk ηθελε αλλα μονο αυτες που ειναι απο καουτσουκ και οχι απο σιλικωνη! ειχε και προτιμησεις!!:tongue: οσον αφορα τα μπιμπερο ολα nuk τα ειχα παρει αλλα επειδη θηλασα αποκλειστικα και εβγαζα με το θηλαστρο επειδη δουλευα, για τις ωρες που ελειπα του διναμε σε μπιμπερο chicco γιατι αυτη η μαρκα βγαζει θηλες που προσομοιαζουν πολυ με το στηθος της μαμας για να μη διχαζεται το μωρο! δεν ειχαμε κανενα προβλημα! τα nuk δηλαδη εχουν μεινει στο κουτι, δε τα χρησιμοποιησα αν εξαιρεσεις ενα μικρο που χρησιμοποιησα οταν μεγαλωσε για να του δινω νερο!

Κοριτσια μου βγαινω, επεστρεψε ο μικρουλης κατακοπος απο το παιχνιδι και ριχνει εναν υπνακο και σπευδω να τακτοποιησω λιγο την ντουλαπα μου!!! φιλακια τα λεμε αργοτερα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια μου.. Κ εμεις θε γινουμε καποτε πεθερες! Ελπιζω να μην παθαινουν μεταλλαξη οι γυναικες μολις δουν νυφη ή γαμπρο γιατι θα πω στον αντρα μου να με κλεισει σε ψυχιατρειο!

Το πιο εκνευριστικο ειναι οτι τα ξερουν ολα! Τωρα μου ελεγε η δικια μου οτι το καθισματακι αυτοκινητου γιατι το πηρατε απο τωρα; Την ανοιξη κ αργοτερα θα το χρειαστειτε!! Κ της λεω πως θα το φερουμε απο το μαιευτηριο; Κ λεει αγκαλια δεν καθονται στα καθισματακια... Κ της εξηγουσα πως δεν ειναι ασφαλες αλλα δεν ελεγε να καταλαβει... Επεμενε! Ακομα δεν το ειδαμε το μωρο αρχισαν οι οδηγιες... Οχι τπτ αλλο δεν ειμαι μαθημενη ετσι απο τους γονεις μου κ θα τη βρισω αλλα δεν θα καταλαβει!

Αχ κοριτσια μου.. Κ εμεις θε γινουμε καποτε πεθερες! Ελπιζω να μην παθαινουν μεταλλαξη οι γυναικες μολις δουν νυφη ή γαμπρο γιατι θα πω στον αντρα μου να με κλεισει σε ψυχιατρειο!

Το πιο εκνευριστικο ειναι οτι τα ξερουν ολα! Τωρα μου ελεγε η δικια μου οτι το καθισματακι αυτοκινητου γιατι το πηρατε απο τωρα; Την ανοιξη κ αργοτερα θα το χρειαστειτε!! Κ της λεω πως θα το φερουμε απο το μαιευτηριο; Κ λεει αγκαλια δεν καθονται στα καθισματακια... Κ της εξηγουσα πως δεν ειναι ασφαλες αλλα δεν ελεγε να καταλαβει... Επεμενε! Ακομα δεν το ειδαμε το μωρο αρχισαν οι οδηγιες... Οχι τπτ αλλο δεν ειμαι μαθημενη ετσι απο τους γονεις μου κ θα τη βρισω αλλα δεν θα καταλαβει!

Όχι καλέ, εμείς δε θα γίνουμε έτσι. Άλλο τώρα αν τα καμάρια μας τα τυλίξουν τίποτα ξινές ή αλητάμπουρες.. Ε τότε θα αντιδράσουμε κι εμείς οι γυναίκες! :rolleyes:

Ένα καλό κόλπο για το μωρό, πάντως, είναι το "έτσι είπε ο παιδίατρος". Αν έχεις ήδη βρει παιδίατρο (άλλο βάσανο κι αυτό!), μπορείς να το χρησιμοποιείς ως δικαιολογία όποτε βολεύει!

p8P6p2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και καλό μεσημέρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πρωί έμπλεξα και δεν σας καλημέρισα...Βγήκα κιόλας για ενα καφέ με μία φίλη....και ούτε θυμάμαι πόσο καιρό είχα να πάω για καφέ μόνη χωρίς παιδί...Όχι οτι με ενοχλει το κοριτσάκι μου αλλά όσο να ναι, είναι διαφορετικά!

May Πώς κύλησαν οι ώρες; Ξεκουραστηκες το βράδυ; τωρα έχεις πόνους;

Ζωούλα, σε κολλήσαμε;;; Καλό σκεπτικό να πλύνεις πρώτα τα ρουχαλάκια τα μακρυμάνικα και τα κοντομάνικα φορμακια και τα εξωτερικα φορμακια που θα την φορέσεις τους πρωτους μήνες....Στη κλινική σε ξεκινάνε συνήθως με παμπερς...οπότε καλό είναι να περιμένεις να δεις αν την βολευουν και να συνεχισεις μετα την γεννηση της την αγορα πακετων....Τωρα θα μπορουσες να αγορασεις πιο ευκολα μωρομάντηλα μιας μαρκας....αν και σε αυτα παιζει ρολο η αντιδραση στο δερμα...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, Ηλιοβασίλεμα! Με κολλήσατε κανονικότατα, ναι!

Στο "κι εμείς μεγαλώσαμε παιδιά" συνήθως απαντάω με "αυτό το παιδί όμως θα το μεγαλώσω εγώ, όπως θέλω εγώ". Και ναι, παρεξηγήθηκε η θεία, αλλά συγγνώμη, δε θα με πείσει αυτή ότι η σκόνη είναι καλύτερη από το γαλατάκι της μανούλας!

p8P6p2.png

Όχι καλέ, εμείς δε θα γίνουμε έτσι. Άλλο τώρα αν τα καμάρια μας τα τυλίξουν τίποτα ξινές ή αλητάμπουρες.. Ε τότε θα αντιδράσουμε κι εμείς οι γυναίκες! :rolleyes:

Ένα καλό κόλπο για το μωρό, πάντως, είναι το "έτσι είπε ο παιδίατρος". Αν έχεις ήδη βρει παιδίατρο (άλλο βάσανο κι αυτό!), μπορείς να το χρησιμοποιείς ως δικαιολογία όποτε βολεύει!

Καλα τα λες... Ποιος ξερει ποιες θα τους τυλιξουν!

Δεν εχω βρει κ με αγχωνει το θεμα. Δεν εχουμε στον περιγυρο νεος γονεις κ δεν μπορω να μαθω πως ειναι ο καθε γιατρος!

Οσο για την πεθερα μου... Ετσι λεω εγω κ τελος! Ενω δεν μπορει να τα βγαλει περα μαζι μου επιμενει... Θελει να τα ακουει η "γλυκια" μου! Χαχα

Τι να κανει κ αυτη;! Ονειρευοταν μια νυφη βοδι να την κανει ο,τι θελει! Ατυχησε!

Κοριτσια μοουουουουουου!!!!!!!! Αγοροmummy μου, κοαλλακι μου, μποτσακι μου, Ηλιοβασιλεμα μου, Νασια μου, Στεφανιαννα μου, Χριστινάκι μου, Sotsafi μου, Ελλη μου, Ριτσα μου, Ζωή μου, Ιωαννα μου, Μαράκι μου, yola μου, πατουσιτσα μου (καλέ πόσες είμαστε!!!!!!!!! χιχι!!!! :tongue::tongue: ) και φυσικα ngn μου και Μαρακι, οι καινουριες μανουλες (...ελπίζω να μην ξέχασα καμια) είστε όλες καλά φιλενάδες?????????

Κάθε μερα προσπαθω να διαβαζω τα νεα σας απο τη δουλεια για να μη χανω επαφη αλλα ποτε δεν προλαβαινω να τα ολοκληρωσω και τελικα δε σας μιλαω κιολας!!!! Σήμερα είπα να διαβάσω μόνο τα χθεσινά μπας και πουμε και καμια κουβεντα!!!!!

May μου γλυκια, πραγματικα σοκαριστηκα με αυτα που διαβασα!!! Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πάνε όλα καλά για εσένα και τη μπουμπουκα σου (που θα πανε δλδ δεν το διαπραγματεύομαι!!!) Δηλαδή για να καταλάβω μετά τις 32 εβδομάδες δε θα σε αφήσει άλλο? θα γίνει αναγκαστικά καισαρική?? (γιατι τις 32 θα τις φτασουμε δεν το συζητω!!!)

Βρε κοριτσια με αφορμη τη May μας να ρωτησω κατι που το εχω απορια....οι γιατροι δεν μπορουν να δουν αν υπαρχει περιπτωση να συμβει κατι τετοιο?? Δε θελω να πω τπτ για τον γιατρό της κοπέλας μας προς Θεού μην παρεξηγηθω, απλα επειδη το εχω ξανακουσει να συμβαινει να βεβαιωνουν οι γιατροι οτι ολα ειναι καλα και οτι η εγκυος εχει ακομα δρομο μπροστα της..και ξαφνικα να σπανε τα νερα!!! Απορια εκφραζω γιατι ταραζομαι στη σκεψη!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Κοριτσια μοουουουουουου!!!!!!!! Αγοροmummy μου, κοαλλακι μου, μποτσακι μου, Ηλιοβασιλεμα μου, Νασια μου, Στεφανιαννα μου, Χριστινάκι μου, Sotsafi μου, Ελλη μου, Ριτσα μου, Ζωή μου, Ιωαννα μου, Μαράκι μου, yola μου, πατουσιτσα μου (καλέ πόσες είμαστε!!!!!!!!! χιχι!!!! :tongue::tongue: ) και φυσικα ngn μου και Μαρακι, οι καινουριες μανουλες (...ελπίζω να μην ξέχασα καμια) είστε όλες καλά φιλενάδες?????????

Κάθε μερα προσπαθω να διαβαζω τα νεα σας απο τη δουλεια για να μη χανω επαφη αλλα ποτε δεν προλαβαινω να τα ολοκληρωσω και τελικα δε σας μιλαω κιολας!!!! Σήμερα είπα να διαβάσω μόνο τα χθεσινά μπας και πουμε και καμια κουβεντα!!!!!

May μου γλυκια, πραγματικα σοκαριστηκα με αυτα που διαβασα!!! Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πάνε όλα καλά για εσένα και τη μπουμπουκα σου (που θα πανε δλδ δεν το διαπραγματεύομαι!!!) Δηλαδή για να καταλάβω μετά τις 32 εβδομάδες δε θα σε αφήσει άλλο? θα γίνει αναγκαστικά καισαρική?? (γιατι τις 32 θα τις φτασουμε δεν το συζητω!!!)

Βρε κοριτσια με αφορμη τη May μας να ρωτησω κατι που το εχω απορια....οι γιατροι δεν μπορουν να δουν αν υπαρχει περιπτωση να συμβει κατι τετοιο?? Δε θελω να πω τπτ για τον γιατρό της κοπέλας μας προς Θεού μην παρεξηγηθω, απλα επειδη το εχω ξανακουσει να συμβαινει να βεβαιωνουν οι γιατροι οτι ολα ειναι καλα και οτι η εγκυος εχει ακομα δρομο μπροστα της..και ξαφνικα να σπανε τα νερα!!! Απορια εκφραζω γιατι ταραζομαι στη σκεψη!!!!!

Xrydim μου ο αν αυτο που συνεβη στη May οφειλεται σε μειωση του τραχηλου, αυτο μπορει να αλλαξει μεσα σε λιγες μερες απλα γινεται σπανια στην εβδομαδα κυησης που ειναι η Μay. Εγω 1 εβδομαδα πριν γεννησω ειχα θεοκλειστο τραχηλο. οποτε αν τη May μας δε την ειχε δει ο γιατρος τωρα κοντα δε μπορουσε να το προβλεψει...

to1Np2.png

KCkop2.png

Ήρθα!

Ζωη και εγώ αποκλειστικό θηλασμό θα κάνω αλλά πήρα 2 πιπιλες της Nuk καουτσούκ και 2 μικρά μπιμπερό με φαρδύ λαιμό της Nuk με θηλές στο ένα καουτσούκ και στο άλλο σιλικόνη. Και στην πορεία βλέπουμε. Από πάνες πήρα μόνο 2 πακέτα babyllino οπότε αν μας πειράξουν δεν θα κλαίω τα λεφτά και τις πήρα και σε προσφορά από 4,99 ? , 3,99 ?. Αν δεν μας πειράξουν συνεχίζουμε κανονικά με αυτές.

Stefaniana εσύ μου είπες για το Πανεπιστημιακό Λάρισας;(βαριέμαι να ψάχνω τις σελίδες τώρα). Δεν παω εκεί πρωτον γιατί αν είχα τη δυνατότητα να πληρώσω θα πλήρωνα και το γιατρό. μου και το μαιευτήριο (αν και το δεύτερο δεν τα αξίζει). Δεύτερον γιατί είναι μια ώρα Λάρισα - Τρίκαλα ενώ εγώ είμαι 20 λεπτά από το Νοσοκομείο και θα βολεύει να πηγαινοέρχονται. Και τρίτον δεν άκουσα καθόλου μα καθόλου καλα λόγια σχετικά με το Πανεπιστημιακό σε οτι αφορά το θηλασμό. Οι μαιες δεν βοηθανε καθόλου μα καθόλου και κάπου διαβασα μια μαρτυρία ότι έδωσαν χάπι με το ζόρι για να κοπεί το γάλα..

Εγώ έχω και καλα και άσχημα νέα. Τα καλα είναι πως μίλησα για λίγο με τον γιατρό και του είπα για τον αποκλειστικό και μου είπε πως αν έχω την δύναμη και μπορώ να το κάνω θα είναι ότι καλητερο. Να μην πάρω μαζί μου ούτε μπουκάλια ούτε αποστειρωτη και θα μιλήσω και με τις μαιες όταν γεννήσω αι θα δηλώσω ότι θέλω αποκλειστικό. Του εξήγησα ότι είμαι ενημερωμένη και για το πρωτογαλα που είναι ελάχιστο και το ξέρω πως δεν χρειάζεται τίποτα άλλο το παιδί και για τις αλλεργίες που μπορεί να προκειψουν με την χορήγηση ξένου και είπε ότι το καλητερο που μπορώ να κάνω για το παιδί μου είναι να μην δώσω ξένο ούτε σταγόνα. Από εδώ καλύφθηκα. Αυτά ήταν τα καλα νέα.

Τα αλλά λοιπόν. Μου είπε να κάνω ντοπλερ με τον Νικολαΐδη όπως έκανα και αυχενικη και Β' επιπέδου και να κλείσω ραντεβού για την άλλη βδομάδα στο ιατρείο που έχει εδώ στα Τρίκαλα. Και να πω το όνομα του. Εγώ κάτι ψιλιαστικα όμως γιατί τόσο καιρό διαβάζω για τα πάντα και όχι μόνο για το θηλασμό. Πήγα στο ιατρείο του γιατρού μου και του τα είπα. Μου είπε την άλλη Πέμπτη 24 του μήνα θα είναι εκεί ο Νικολαΐδης και θα πάω στο γραφείο του να κάνω την εξέταση. Και πως θα μου εξηγήσει το λόγο αφού γεννήσω και όχι τώρα. Και εγώ του είπα πως με βάση αυτά που έχω διαβάσει και με αυτά που είπε την προηγούμενη φορά που πήγα στο νοσοκομείο ότι θέλει να το κάνω έξω για να μην ξέρω τι μου γίνετε, να πει ότι το παιδί δεν τροφοδοτείται καλα πλέον καο πως θέλει να με βάλει με πρόκληση και να καταλήξουμε σε καισαρική λόγο των κιλων μου. Ο γιατρός μου τα επιβεβαίωσε μου είπε μπράβο που ψάχνομαι τόσο καιρό και διαβάζω για ολα και πως είναι και αλλά που επανέλαβε θα μου τα πει αφού γεννήσω.

Οπότε το ραντεβου της παρασκευής μεταφέρετε για την άλλη Πέμπτη που θα κάνω και το ντοπλερ.

Επίσης το άλλο καλό: του είπα πως κάθε μερα βλέπω την κοιλιά μου όλο και πιο χαμηλά και τον νιώθω μερικές φορές πως τα χεράκια του με χτυπάνε στην λεκάνη. Και είπε πως την είδε και αυτός που χαμήλωσε και πως αυτό ακριβώς είναι που θέλουμε..

Αυτά.

Α! Πήγα πήρα και σερβιετες (έχω τώρα ένα πακέτο τενα 6 σταγονες, ένα πακέτο τενα 5μιση σταγόνες και 4 πακέτα από τις δικές μου.) Βγάζω λίγο καιρό..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...