Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλεεεεεεεεεε πιο ξυδι 1?.....???? το καλο θα αγορασεις για αυτους........??????

Το φθηνο μολις 0,29? αν αποφασισεις να τους το προσφερεις......!!!!!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσια μου....

Τωρα παω για νανι τελικα, μαζευα τα πλυμενα ρουχα......

Όχι καλέ!! Είναι μπουκάλι ενός λίτρου και κάνει νομίζω εξηντακάτι λεπτά, οπότε βγαίνει πιο φθηνό από το μπουκαλάκι το μικρό με τα 29 λεπτα! Σιγά μην τους πάρει και μπαλσάμικο!!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ δεν υπαρχει καμια περιπτωση με σπασμενα μερα να φτασεις την εβδομαδα της μαριας (37η) απο την 27η που ηταν οταν πρωτογνωριστηκαμε. Μην ξεχνας επισης οτι η μαρια δεν ηταν σε κατακλιση, σηκωνοταν που και που, με σπασμενα νερα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.......και οχι μονο......!!!!!

Αν ηταν σπασμενα τα νερα επρεπε να ειναι υπο αυστηρη παρακολουθηση μεσα για αποφυγη λοιμωξεων κλπ.

Η μαρια ειχε συσπασεις και ειχε εμπεδωθει το μωρο στη λεκανη, τουλαχιστον αυτο θυμαμαι......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Απλά, πέρα από την εμπέδωση της μικρής, αν θυμάμαι καλά, η Μαρία κάποια στιγμή είχε και "διαρροή" αμνιακού. Κοινώς άλλο να έχεις μια τρύπα από όπου να φύγει λίγο υγρό κι άλλο να μην υπάρχει καθόλου αμνιακό. Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος λοιμώξεων.

Άντε, Σοτσάφι, καλή ξεκούραση τώρα!!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ζωή εγώ δεν θα πάρω πάνες από τώρα... για όσο είσαι στο μαιευτήριο τις παρέχει το νοσοκομείο και επίσης συχνά περνάνε εταιρίες και σου δίνουν δείγματα! Όταν δω τις προτιμήσεις της μικρής θα αποφασίσω... πάντα υπάρχουν προσφορές στις πάνες... μόλις σταματάει το ένα super market αρχίζει το άλλο. Απλά πρέπει να τα ψάχνεις....

Μπιμπερό και πιπίλα και εγώ της Nuk πήρα... αλλά προβληματίστηκα πολύ!!!

Πήρα σιλικόνης και όχι καουτσούκ γιατί τα παιδιά της αδελφής μου προτιμούσαν σιλικόνη.... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα θέλει και η δικιά μου... οπότε πιθανόν να δοκιμάσω και τα δύο.

Πάντως αγόρασα από τώρα γιατί δεν ξέρεις τι θα γίνει με τον θηλασμό και δεν θέλω να αγχωθώ... εξάλλου χαμένα δεν θα πάνε :-) :-) :-)

Επίσης έμαθα ότι το αρεταίειο που θα γεννήσω δεν κρατάει τα μωράκια αν γεννηθούν πριν την 33 βδομάδα... τα στέλνει στο Αγία Σοφία!!!! Οπότε ενημέρωσα την μικρή μου για να κανονίσει την πορεία της... και να μην έρθει άμεσα!!! Τουλάχιστον 4 βδομάδες ακόμα!!!

kPAZp2.png

Stefaniana εγώ ρώτησα το γυναικολόγο μου αν έχει κάποιον να μου προτείνει. Και αν ψάξεις στο ίντερνετ, συνήθως υπάρχουν κάποιοι που τους σχολιάζουν πολύ θετικά.. Από κει και πέρα μιλάς μαζί τους και βλέπεις ποιος σου ταιριάζει περισσότερο, υποθέτω..

Έλλη σωστή σε βρίσκω με τα μπιμπερό και τις πάνες! Όσον αφορά το γιατρό, τι να πεις.... Δυστυχώς υπάρχουν παντού οι καισαρικάκες.. Μπράβο που ήσουν υποψιασμένη όμως!

Ηλιοβασίλεμα εννοείται πως δε θα σκάσεις με τους κουνιάδους και λοιπούς συγγενείς! Σε όποιον δεν αρέσουμε, ξυδάκι! Έχει κάτι μεγάλα μπουκάλια στο Lidl με λιγότερο από 1?. Συμφέρει αν έχεις πολλούς συγγενείς! :tongue:

xrydim νομίζω δε μιλήσαμε, όχι. Καλώς σας βρήκα! Αυτό με τα σαν-πλαστικά μπουκάλια για το μητρικό δεν το είχα ξανακούσει, ευχαριστώ για την πληροφορία! Κι αυτό για τις πιπίλες σημαντικό! Μην απολογείσαι για ό,τι έγραψες - ήταν πολύ χρήσιμα! σε ευχαριστώ!

yola περαστικά και σε σένα και στη μικρή σου!

Ρίτσα νομίζω δεν έχουμε ξαναμιλήσει.. Γεια σου! καλές δουλίτσες!

Κοαλάκι καλώς να τον υποδεχθείς τον αντρούλη σου!

Αγορομάμυ πολύ σωστή σε βρίσκω στην αντιμετώπιση των πεθερικών. Δικό σου σπίτι, δικές σου αποφάσεις.

Ευχαριστώ, πάω σε δερματολόγο απόψε γιατί δεν μπορώ να ηρεμήσω από το ξύσιμο των καντήλων.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσια καλησπερα!! πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος και μπηκα να σας δωωω!

Yola μου τι κανετε? πως ειστε? σε σκεφτομαι καθε φορα που μιλαω με τον αδερφο μου στην Αγγλια, εκεινοι ετοιμαζονται να τα μαζεψουν και να γυρισουν!! το ιδιο και μια ξαδερφη μου οδοντιατρος που ειναι εκει. Ολο τους κοβουν ωρες και οι μισθοι πεφτουν και τα εξοδα πολλα... ελπιζω συντομα να ερθει δουλεια για τον αντρουλη σου και να μη σκεφτεστε αλλο το εξωτερικο!!

τι κανετε οι υπολοιπες καλε?????

to1Np2.png

KCkop2.png

Ριτσα καλά ειμαι , ευτυχως!!! 'Εβαλα να φαει φακες η μικρη και ειδα πώς δεν φτανουν και για μενα και για τον αντρα μου που τρωει μια γαβαθα φακες για μεριδα και βραζω αυγο να φαω με μαρουλι....

Γιόλα περαστικά!!! 'Ολα μαζί τα έπαθες!!! Περαστικά και στο κοριτσάκι σου! εμεις ευτυχως ακόμη δεν εχουμε αρρωστησει απο σχολειο, Φτου φτου μην το ματιάσω!!!

Κοαλάκι καλώς να τον δεχτείς τον αντρουλη σου !!! Και η Μαρία θυμάμαι, κατι ειχε πει για νερα....Τελος παντων αφου γεννησε την μπεμπα της και ειναι καλα, δεν εχει σημασια. Κουβεντα κανουμε!!! Και βεβαιως, να πάνε όλα καλά με την Μαυ μας και ας γεννησει την 32η βδομάδα!!!

Ευχαριστώ Ηλιοβασίλεμα. Όντως φτου φτου φτου.

Για να δούμε τί θα μου πει ο δερματολόγος...

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσια καλησπερα!! πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος και μπηκα να σας δωωω!

Yola μου τι κανετε? πως ειστε? σε σκεφτομαι καθε φορα που μιλαω με τον αδερφο μου στην Αγγλια, εκεινοι ετοιμαζονται να τα μαζεψουν και να γυρισουν!! το ιδιο και μια ξαδερφη μου οδοντιατρος που ειναι εκει. Ολο τους κοβουν ωρες και οι μισθοι πεφτουν και τα εξοδα πολλα... ελπιζω συντομα να ερθει δουλεια για τον αντρουλη σου και να μη σκεφτεστε αλλο το εξωτερικο!!

τι κανετε οι υπολοιπες καλε?????

Αυτό εύχομαι κι εγώ. Προσεύχομαι να βρεθεί κάτι το οτιδήποτε και με λίγα λεφτά. Διαφορετικά είναι να είσαι στο σπίτι σου κοντά στους ανθρώπους σου.

Τα νέα σου τα διαβάζω όπως κι εσύ τα δικά μου. Με την May είμαι πολύ στεναχωρημένη. Είμαστε και στην ίδια εβδομάδα. Δεύτερο παιδί και οι δύο, όλα καλά και για τις δύο καταλαβαίνεις...

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!καλα εισαστε???

η μπεμπουλα μου και εγω μια χαρουλα ειμαστε!!!

Σημερα το μενου ειχε ψαρακια λυθρινια τηγανιτα και φυσικα μαρουλοσαλατα!!!!επεσε πολυ μασααααα!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχχιχιιιιιιιιι!!!!!!!!

εφτιαξα και ενα καφεδακι τωρα και παω να διαβασω τα νεακια σας!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ που χαθηκες καλε......???? τι κανεις.....????? τα μωρακια σου εντος και εκτος κοιλιτσας ειναι καλα......????.

Ναιιιιιιιιιι αν μπορεσει και μπορεσεις να πας και να της δωσεις την αγαπη μας και τα φιλια μας........!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι μου όπως θα διάβασες μόνο ο μπέμπης είναι τελείως καλά. Η μικρή με ίωση και εγώ με αλλεργία.

Η May όταν νοιώσει καλύτερα θα μπορέσω να την δω, Προς το παρόν η αγωνία είναι στο κόκκινο και μόνο μυαλό για επισκέψεις δεν έχει φυσικά. Εγώ θα μπορώ να την δω όποτε το θελήσει εκείνη.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Αυτό εύχομαι κι εγώ. Προσεύχομαι να βρεθεί κάτι το οτιδήποτε και με λίγα λεφτά. Διαφορετικά είναι να είσαι στο σπίτι σου κοντά στους ανθρώπους σου.

Τα νέα σου τα διαβάζω όπως κι εσύ τα δικά μου. Με την May είμαι πολύ στεναχωρημένη. Είμαστε και στην ίδια εβδομάδα. Δεύτερο παιδί και οι δύο, όλα καλά και για τις δύο καταλαβαίνεις...

Yola μου ειναι δικαιολογημενη η αγωνια σου, εδω επηρεαστηκαμε οι μη εγκυες, ποσο μαλλον εσεις... Μηπως να αποφυγεις για την ωρα να τη δεις τη May μας μιας και ειναι αρρωστη η μικρουλα σου!! Να σου πω, εσυ πηγες γιατρο? με τις ηχογενεις εστιες του μικρουλη ολα καλα?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαβασα και τα νεακια σας..........!!!!!ππωπωωπωπωπωπωωωωωωωωωω οι πεθερες πανε και ερχονται!!!!!!!!

ολες καλα εισαστε και χαιρομαι!!!!!

στο Πανεπηστιμ.στη Λαρισσα εχει γεννησει και η κορη της νονας μου!!!πολυ ευχαριστημενη εμεινε!και στα 2 παιδακιας της!φυσιολογικο τοκετο,και τα θηλασε τα παιδια της 7-8 μηνες περιπου!μου ειχε πει θυμαμαι οτι οι κοπεες εκει τη ρωτησανε εαν θα θηλασει και ειχε πει ΝΑΙ!!!!

Και τη βοηθησανε 4 μερες στο θηλασμο!!!ολα καλα μου ειχε πει....τωρα τι να πω....!!!

Πανες ουτε εγω εχω παρει κοριτσια!ας γεννηθει με τ καλο η μπεμπα μου,και περνουμε!οι ανηψιες μου,φορεσαν πανε κατευθειαν το νουμερο 2!

οποτε λεω αστο...μην παρω και πανε χαμενες.....μωρομαντ.εχω παρει της τζονσον και εγω 3 πακετα 3 ευρω απο το my market!

αλλα αν βρω σε προσφορα και αλλα θα παρω!

απο μαρκετ εχουμε εδω.......Μαρινοπουλος,μαυ μαρκετ,λιντλ.αυτα!

απο τη may μας,δεν εχουμε σημερινα νεακια ε??????????

ολα καλα θα της πανε!!!!!!!!!!

θα μπει λογικα πιο μετα να μας πει νεακια της!!!!!!!!

d.gif

ααααααααααααααα!!!!!!!!!!τωρα το ειδα!!!!!!!!!!!

μπηκα στην 31η βδομαδααααα!!!!!!!!!!!!

αντε καλη συνεχεια να εχουμε ολες!!!!!!!!!!!!!!προχωραει η ομαδα!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...