Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα.. Τί κάνετε; Έκανα ένα ξεφύλλισμα στα νεα σας και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Σήμερα έκανα υπερηχο και το βαρος του μωρού υπολογίζεται στα 1450 γραμμάρια. Η αιματωση όλων των αρτηριών είναι άψογη, τα όργανα του μωρού φάνηκαν ικανοποιητικά σε ανάπτυξη. Δυστυχώς, το αμνιακό υγρό είχε επιπλεον ελαττωθεί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ όρια.. Η μοναδική συμβουλή που υπάρχει είναι η πλήρης κατάκλιση σε οριζόντια θέση, να πίνω πολλά υγρά, να τρωω καλά..

Σε οτι αφορά τις απορίες σας, η ρήξη υμένων στη βδομάδα που βρίσκομαι, είναι αδύνατο να προβλεφθεί και στο 50% των περιπτώσεων είναι τελείως άγνωστης αιτιολογίας. Οι δικες μου κολπικες κσλλιεργειες και η καλλιεργεια ούρων βγήκσν αρνητικές, όσο για τον τράχηλο μετρήθηκε σήμερα κολπικα και ήταν 3,5εκατοστά και θεόσκληρος. Γήρανςη πλακούντα στάδιο 0-1.Ο γιατρός μου και ο υπερηχογραφιστής βαρούσαν το κεφάλι τους. Είναι η δευτερη εγκυμοσύνη μου και με βαση το ιστορικό της πρώτης, οι πιθανότητες πρωωρου τοκετού ήταν 0.08%. Ο γιατρός μου μιλαει για μία πολύ μεγάλη ατυχία που απλά έτυχε σε μένα και δεν υπαρχει αιτία.. Και επειδή εγώ ρωτάω για να μαθαίνω τα πάντα, ξερω οτι αυτή είναι η αλήθεια., δύσκολο να τη δεχτώ, αλλά αυτή είναι...

Όσο για τη Μαρία, δε νομίζω οτι είχε κσμία ρήξη υμένων. Ίσως από τις δυνατές συσπάσεις να είχε κάποιες ηπιες διαρροες, αλλά δεν το θυμάμαι με βεβαιότητα. Εγώ έχω ολική ρήξη υμένων με απώλεια αμνιακού υγρού άνω του 70% και το ιατρικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει παραταση αυτης της κατάστασης άνω των 32 εβδομάδων λόγω υψηλού κινδύνου λοίμωξης δικής μου πρώτα κ μετά του μωρού.

Καλα ειστε εσεις κοπελιές μου;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

May μου ήταν να σου συμβει αυτη η δυσκολια και συνεβη......Τωρα δυναμη και αισιοδοξία να περασουν αυτες οι μερούλες να φτάσεις στις 32 βδομαδες και μετα θα αποκτησεις την μικρουλα σου την μπεμπουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!

Μίλησα με το Μαράκι σήμερα το απόγευμα! Είναι καλά και σε σκεφτεται και αυτη!!!

May μου ήταν να σου συμβει αυτη η δυσκολια και συνεβη......Τωρα δυναμη και αισιοδοξία να περασουν αυτες οι μερούλες να φτάσεις στις 32 βδομαδες και μετα θα αποκτησεις την μικρουλα σου την μπεμπουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!

Μίλησα με το Μαράκι σήμερα το απόγευμα! Είναι καλά και σε σκεφτεται και αυτη!!!

Το ξέρω Ηλιοβασίλεμα μου! Αμα είμαι στα θετικά μου, σκέφτομαι οτι όλα θα πάνε καλά..

Με πήρε το Μαράκι αλλά έκανα nst και δεν της μίλησα.. Ελπίζω να τα καταφερουμε αυριο.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσαρες μου ηρθα και εγωωωωωω.....

Εμεις πηγαμε το απογευμα μαρκετ και βολτα....

Προλιγο Κοιμησα τη μαριαννα και ο ανδρας μου βλεπει μπαλα οποτε μπηκα να κανουμε παρεουλα και κους κους......!!!!!! Χαχα....!!!!!! Τι πρωτοτυπο...??????!!!!!!!!

Ειστε ολες καλα....?????

ΜΑΥ ΜΟΥ καλη εφοσον οοοολες οι εξετασεις σου ειναι αρνητικες και ο τραχηλος σκληρος δεν εχεις να ανησυχεις επιπλεον.....!!!!! Εφοσον κρινει ο γιατρος σου καλυτερο και για τις δυο σας να μην σας αφησει παραπανω για ευνοητους λογους τοτε παρε ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΔΥΝΑΜΗ, ΑΓΑΠΗ, ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..........!!!!!!!!!!!! Οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδωωωωωωωω.......!!!!!!!!!

Οι υπολοιπες τσαπερδονες τι κανουν....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια μου καλησπέρα.. Τί κάνετε; Έκανα ένα ξεφύλλισμα στα νεα σας και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Σήμερα έκανα υπερηχο και το βαρος του μωρού υπολογίζεται στα 1450 γραμμάρια. Η αιματωση όλων των αρτηριών είναι άψογη, τα όργανα του μωρού φάνηκαν ικανοποιητικά σε ανάπτυξη. Δυστυχώς, το αμνιακό υγρό είχε επιπλεον ελαττωθεί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ όρια.. Η μοναδική συμβουλή που υπάρχει είναι η πλήρης κατάκλιση σε οριζόντια θέση, να πίνω πολλά υγρά, να τρωω καλά..

Σε οτι αφορά τις απορίες σας, η ρήξη υμένων στη βδομάδα που βρίσκομαι, είναι αδύνατο να προβλεφθεί και στο 50% των περιπτώσεων είναι τελείως άγνωστης αιτιολογίας. Οι δικες μου κολπικες κσλλιεργειες και η καλλιεργεια ούρων βγήκσν αρνητικές, όσο για τον τράχηλο μετρήθηκε σήμερα κολπικα και ήταν 3,5εκατοστά και θεόσκληρος. Γήρανςη πλακούντα στάδιο 0-1.Ο γιατρός μου και ο υπερηχογραφιστής βαρούσαν το κεφάλι τους. Είναι η δευτερη εγκυμοσύνη μου και με βαση το ιστορικό της πρώτης, οι πιθανότητες πρωωρου τοκετού ήταν 0.08%. Ο γιατρός μου μιλαει για μία πολύ μεγάλη ατυχία που απλά έτυχε σε μένα και δεν υπαρχει αιτία.. Και επειδή εγώ ρωτάω για να μαθαίνω τα πάντα, ξερω οτι αυτή είναι η αλήθεια., δύσκολο να τη δεχτώ, αλλά αυτή είναι...

Όσο για τη Μαρία, δε νομίζω οτι είχε κσμία ρήξη υμένων. Ίσως από τις δυνατές συσπάσεις να είχε κάποιες ηπιες διαρροες, αλλά δεν το θυμάμαι με βεβαιότητα. Εγώ έχω ολική ρήξη υμένων με απώλεια αμνιακού υγρού άνω του 70% και το ιατρικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει παραταση αυτης της κατάστασης άνω των 32 εβδομάδων λόγω υψηλού κινδύνου λοίμωξης δικής μου πρώτα κ μετά του μωρού.

Ολα καλα θα πανε may μου....θα περασουν οι μερες και θα εχεις στην αγκαλιτσα σου την Μπεμπουλα σου....

Φιλακια may μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κορίτσια η δική μου επιθυμία και προσευχή είναι να πάρω όλο αυτό το 15ήμερο.. Και μακαρι να μπορούσα και περισσότερο. Καλώς ΄η κακώς δε βιάζομαι να παρω το κοριτσάκι μου αγκαλιά.. Θέλω να ερθει κοντά μας όσο πιο δυνατή γίνεται... Αυτή είναι ηπροσευχή μου.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κορίτσια η δική μου επιθυμία και προσευχή είναι να πάρω όλο αυτό το 15ήμερο.. Και μακαρι να μπορούσα και περισσότερο. Καλώς ΄η κακώς δε βιάζομαι να παρω το κοριτσάκι μου αγκαλιά.. Θέλω να ερθει κοντά μας όσο πιο δυνατή γίνεται... Αυτή είναι ηπροσευχή μου.

ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ..........!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσια!!!!!!!!εξαφανιστηκα επειδη εφτιαχνα το παιδικο της μπεμπας!!!κατι λεπτομεριες που της ειχα αφησει!δεν ειναι ετοιμο το παιδικο ακομη φυσικα!!!!εχω να κανω ντουλαπες(η γυναικα θα μου της κανει δλδ)και σε 15 μερες περιμενουμε και την κουνια!!!!!επιτελους!!!!!!αυριο θα καρφωσει και ο συζηγος το παζλ και ειμαι οκ!!!!

τωρα εχουμε να παρουμε κουρτινες....χαλι...και πολυφωτο!!!και ειμαστε κομπλε!!!

αααααα!!!και 2 ραφια θελω να βαλω.

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κοριτσια!!!!!!!!εξαφανιστηκα επειδη εφτιαχνα το παιδικο της μπεμπας!!!κατι λεπτομεριες που της ειχα αφησει!δεν ειναι ετοιμο το παιδικο ακομη φυσικα!!!!εχω να κανω ντουλαπες(η γυναικα θα μου της κανει δλδ)και σε 15 μερες περιμενουμε και την κουνια!!!!!επιτελους!!!!!!αυριο θα καρφωσει και ο συζηγος το παζλ και ειμαι οκ!!!!

Κουκλίστικο θα γίνει!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

May χαιίρομαι που σε ακούω τόσο δυνατή και ψύχραιμη!!! Πιστευω ότι θα πάρεις τις βδομάδες και θα είστε και οι δύο μια χαρά :tongue::tongue::tongue:.

Έχεις κάνει τις ενεσούλες για τα πνευμονάκια του.. είναι και κοριτσάκι (οπότε πιο ανθεκτικό).... οπότε απλά περιμένεις.

Σε ποιο μαιευτήριο είσαι (μου είχες πει που θα γεννήσεις αλλά δεν θυμάμαι)?

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Μαναρακι μου!!!!!!!!!!!!!!ολα θα πανε καλα!!!!μη σε περνει απο κατω!!!!!!!!!

δεν πειραζει ας ειναι και 32 βδομαδες!!!!αρκει να ειναι καλα η Μιχαελα!!!!!αυτο εχει σημασια!!!!!!!!!

εμες εδω ειμαστεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο μπορεις να εχεις καλη ψυχολογια!!!!!!!μη φοβασαι τιποτα!!!!!!!!!!!!!!αιμαι αισιοδοξη για σενα και για την Μιχαελα σου!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Αχ τι τέλεια!!! Εμείς δεν θα το φτιάξουμε ακόμα... αφού γεννήσω!

Γιατί στο μεταξύ στο παιδικο δωμάτιο θα κοιμάται ή η μαμά μου ή η πεθερά μου όταν έρχονται....

kPAZp2.png

Προσευχομαστε και εμεις μαζι σου!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

μπροστα εσυ και απο πισω εμεις!!!!!!!!!!θα τα καταφερεται!!!!!!!!!!!!!στανταρ!!!!!!!!!!!!!

ολα θα πανε κατ ευχην!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...