Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ειπαμε εμεις ειμαστε πολυκυστικα φαινόμενα με διαφορετικες συμπεριφορες!!!!! η μια αδιαθετει 2 φορες και η αλλη καθολου!!!!

χαχαχαχαχαχαχα

Τι να πω;;; Το αφηνω αυτη την φορα να δω....αν δεν ερθει σε καμια δεκαρια μερες ακομη, θα ξαναπαρω πριμολουτ.

Συγνωμη που δεν σου απαντησα αμεσως ,αλλα ηρθε ο αντρουλης μου και του Μαγειρεψα για να φαει....γι'αυτο χαθηκα....

Καλο αυτο με τα πολυκυστικα φαινομενα....χαα!!χαα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλακι, ηρθε ο αντρας σου; η Μαριανα του εκανε ναζια;;;

Πατουσιτσα, προσεχε μην κουραζεσαι!!!!!!

Χριστινα, σιγα σιγα θα το φτιαξετε και εσεις το παιδικο δωματιο!!!!!!!! Εσυ δεν ελεγες οτι εχετε ενα δωματιο διπλα στο δικο σας και αλλο ενα πιο μακρυα και σκεφτοσουν πώς θα αλλαξεις την πεθερά, να παει στο πιο μακρυνο;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ουουυυυυυυυυυυ.......!!!!!!

Τι κανετε......?????????

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ομορφια μου!!!!!!!!!!!!!!!με την κορη την ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλα ειμαστε μαναρακι μου και εμεις!!!!να εδω καθομαστε τωρα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

εσεις καλα εισαστε?????κοιμηθηκες η φουρτουνιτσα σου???????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλά είμαστε... πήγα να γράψω ότι η κόρη κοιμάται... οπότε μου έδωσε μια κλωτσιά για να μου δείξει ότι είναι ξύπνια :-) :-) :). Ευτυχώς η δικιά σου κοιμάται νωρίς... έτσι δεν είναι????

kPAZp2.png

Χριστινα, σιγα σιγα θα το φτιαξετε και εσεις το παιδικο δωματιο!!!!!!!! Εσυ δεν ελεγες οτι εχετε ενα δωματιο διπλα στο δικο σας και αλλο ενα πιο μακρυα και σκεφτοσουν πώς θα αλλαξεις την πεθερά, να παει στο πιο μακρυνο;

Κουμπαρα προσεχω!!!!!καλα εισαι εσυ????η Αγγελικουλα μας καλα ειναι?????????????

28η μερα και αφαντη ε?????αντε μηπως εχουμε ευχαριστααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαστε γουρλιδικη ομαδα!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Χριστινακι μου!!!!μην αγχεσαι!σε 2 μερες θα το εχετε ετοιμο το παιδικο!!!!δεν θελει πολλες μερες!!!!2 μερες θα ασχοληθεις με το αντρακι σου η με τη μαμα σου και τσαααακ!!!!!!!!!ετοιμο!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ είμαι στο ιασώ.!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου όλο και κάποιον έχω παρεούλα όλη μέρα! Το βραδυ μένω μόνη μου φυσικά. Το απόγευμα σήμερα δέχτηκα και την "κρυφή " επίσκεψη της Βασιλικούλας μου. Την αφήσαν οι κοπέλες να μπει λίγο στη ζούλα. Ήταν μια τονωτική ένεση!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ριτσακι μου καλησπερα!!!!!!!!!καλα εισαι μαναρι μου???????με δουλειες και εσυ ε...????δεν τελειωνουν οι ατιμες!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια μου να 'μαστε κι εμεις! Ειχαμε παει για καφε το απογευμα σε μια φιλη μου, γυρισαμε,μπανιαριστηκαμε και γενικα η γνωστες διαδικασιες!!!

Βλεπω ολες καλα ε?? May μου τι καλα που εισαι μαζι μας αποψε! εχεις και μονιτορ στο δωματιο ή μπαινεις απο το κινητο?? Ολα να πανε καλα, κατσε ξαπλα λιγες μερες, ειμαστε μαζι σου!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ομορφια μου!!!!!!!!!!!!!!!με την κορη την ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλα ειμαστε μαναρακι μου και εμεις!!!!να εδω καθομαστε τωρα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

εσεις καλα εισαστε?????κοιμηθηκες η φουρτουνιτσα σου???????????

Καλα ειμαστε και εμεις.....

Βλεπω τελειωσες σχεδον με το δωματιο της δεσποινας σου και σου εμεινε χαλι, φωτιστικο, ραφακια και κουρτινα......!!!!!!! Σιγα σιγα θα ολοκληρωθει.....!!!!!!

Αχ και εγω πρεπει οπωσδηποτε να παρω χαλι για να παιζει η μαριαννα στο δωματιο της ζεστα και ομορφα......!!!!!!!!!

Η πεθερα μου μαλλον θα μου το παρει.....ειπε!!!!!

Και μετα να βρω ταπετσαρια....

Προσφατα της αγορασα και ενα μεγαααααλο πριγκηπικο πλαστικο κουτι παιχνιδιων για να τα βαζουμε μεσα.........!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ η μαριαννα τον κοιταζε λες και εβλεπε εξωγηινο, ηταν και απο τον υπνο μαχμουρα και καταλαβαινεις......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου να 'μαστε κι εμεις! Ειχαμε παει για καφε το απογευμα σε μια φιλη μου, γυρισαμε,μπανιαριστηκαμε και γενικα η γνωστες διαδικασιες!!!

Βλεπω ολες καλα ε?? May μου τι καλα που εισαι μαζι μας αποψε! εχεις και μονιτορ στο δωματιο ή μπαινεις απο το κινητο?? Ολα να πανε καλα, κατσε ξαπλα λιγες μερες, ειμαστε μαζι σου!!!!

αγορομμαμυ μου!!!!!!!!!!!καλησπεραααααααααα!!!!!!καλα εισαι????????μια χαρα...καφεδια απογευματινη.....ο Δημητρακης νανακια......και εσυ χαλαρωση τωρα!!!!!

εμεις καλα ειμαστε!!!!!!εδω καθομαστε!!!!!πεταγομαι να φαω κατι στην κουζινα.....και ερχομαι!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Καλά είμαστε... πήγα να γράψω ότι η κόρη κοιμάται... οπότε μου έδωσε μια κλωτσιά για να μου δείξει ότι είναι ξύπνια :-) :-) :). Ευτυχώς η δικιά σου κοιμάται νωρίς... έτσι δεν είναι????

Ναιιιιιι κοιμαται νωρις εδω και 3 μηνες περιπου γιατι πριν ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ειχαμε μεγααααααλο προβλημα το οποιο ομως επιλυθηκε.......!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ηρθες....?????? τι κανετε....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πατουσιτσα μου....παντως εχω λυσσαξει...ολο να τρωω, θελω!!!! και λεω...μηπως προκειται να αδιαθετησω τουλαχιστον χωρις να εχω παρει χαπια...

Μαυ φανταζομαι την χαρα σου και την συγκινηση που σε επισκεφτηκε η κορουλα σου!!!! Εισαι σε μονοκλινο;

όλα τα θυμάσαι!!! απιστευτη μνήμη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τώρα όταν έρχεται η πεθερά μου μένει στο δωμάτιο πάνω που είναι δίπλα μας... αλλά έχουμε και κάτω δωμάτιο που θα μπορούσε να πάει...

απλά επειδή είναι επιπλωμένο με διπλό κρεβάτι σκεφτόμαστε να το χρησιμοοποιούμε προς το παρόν. Άσε που εγώ δεν μπορώ να κάνω και πολλά προς το παρόν!!!

kPAZp2.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ είμαι στο ιασώ.!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου όλο και κάποιον έχω παρεούλα όλη μέρα! Το βραδυ μένω μόνη μου φυσικά. Το απόγευμα σήμερα δέχτηκα και την "κρυφή " επίσκεψη της Βασιλικούλας μου. Την αφήσαν οι κοπέλες να μπει λίγο στη ζούλα. Ήταν μια τονωτική ένεση!!

Αχου μωρε η βασιλικουλα πηγε στη μαμα και στην αδερφουλα της.....!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ στα κοριτσια που εστω και στη ζουλα την αφησαν.......!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ στη βασιλικουλα που εκανε ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΤΗ ΜΑΜΑΑΑΑΑ.......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...