Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Mary85 είπε:

Καλημέρα σας κ καλή εβδομάδα σε όλες!!

Έκανα σαλπιγγοραφία το πρωί. Επιτρέπςται να έχω επαφή σήμερα ή λέτε όχι καλύτερα; Θα ρωτήσω κ τον γιατρό,βέβαια... Αλλά έλεγα μη χάσω τον μήνα...

Καλημέρα, δεν επιτρέπονται οι ελεύθερες επαφές σ όλο αυτόν τον κύκλο

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ριτσακι μου καλησπερα!!!!!!!!!καλα εισαι μαναρι μου???????με δουλειες και εσυ ε...????δεν τελειωνουν οι ατιμες!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα ειμαι patoysitsa μου....κοντευω να τελειωσω μαναρακι μου....

Εσυ καλα μου εισαι;;...η Μπεμπουλα σου πως ειναι;;

Το τελειωσες το Δωματιο τις πριγκηπεσας σου η' οχι ;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα ειμαι patoysitsa μου....κοντευω να τελειωσω μαναρακι μου....

Εσυ καλα μου εισαι;;...η Μπεμπουλα σου πως ειναι;;

Το τελειωσες το Δωματιο τις πριγκηπεσας σου η' οχι ;;

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανεις...?????? δουλειτσες...??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναιιιιιι κοιμαται νωρις εδω και 3 μηνες περιπου γιατι πριν ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ειχαμε μεγααααααλο προβλημα το οποιο ομως επιλυθηκε.......!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ηρθες....?????? τι κανετε....?????

συμπεθερααα ηρθα!! καλα ειμαστε, χαλαρωνουμε!! ο συμπεθερος βασικα σχεδον ροχαλιζει στον καναπε και με βλεπω να πηγαινω να τον παρω χερι-χερι να παμε στο δωματιο!! τι κανετε εσεις συμπεθερα?? η φουρτουνιτσα μας καλα?? να σε ρωτησω κατι που μπορει να φανει χαζο?? υπαρχει πιθανοτητα να βγει δοντι χωρις να προηγηθει πρηξιμο??? γιατι ο μικρος εχει στα πανω δοντια, διπλα απο τα μπροστινα που εχουν ηδη βγει, μια ασπρη γραμμη οπως αυτη που εχουν τα δοντια 2-3 μερες πριν σκασουν. δεν εχει ομως καθολου πρηξιμο,ουτε φουσκωνει απο μεσα. τυχαιο ειναι ή παιζει να βγει δοντι?

to1Np2.png

KCkop2.png

όλα τα θυμάσαι!!! απιστευτη μνήμη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τώρα όταν έρχεται η πεθερά μου μένει στο δωμάτιο πάνω που είναι δίπλα μας... αλλά έχουμε και κάτω δωμάτιο που θα μπορούσε να πάει...

απλά επειδή είναι επιπλωμένο με διπλό κρεβάτι σκεφτόμαστε να το χρησιμοοποιούμε προς το παρόν. Άσε που εγώ δεν μπορώ να κάνω και πολλά προς το παρόν!!!

Θυμόμουν οτι το 2ο δωματιο ηταν κατω, αλλά ειπα να γραψω "το πιο μακρυνο"!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα

Μπα....εχω επιλεκτικη μνημη!!!!!!!!!!!!!!!άλλα τα θυμάμαι, άλλα τα ξεχναω!!!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανεις...?????? δουλειτσες...??????

Καλα ειμαι koalaki μου.....Εσυ καλα μου εισαι;;

Ναι κανω δουλειτσες....κοντευω να τελειωσω....εχω Σαλονι και μπανιο να κανω και ......τελος.....:lol::lol::lol:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου επειδη....κλεινουν τα ματακια μου....

Σας καληνυχτω.......

Πιστευω να τα πουμε αυριο.....

Τα λεμε......

Φιλακια πολλα σε ολεςςςςς!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.......

x8yip2.png?0gPNKwlL

συμπεθερααα ηρθα!! καλα ειμαστε, χαλαρωνουμε!! ο συμπεθερος βασικα σχεδον ροχαλιζει στον καναπε και με βλεπω να πηγαινω να τον παρω χερι-χερι να παμε στο δωματιο!! τι κανετε εσεις συμπεθερα?? η φουρτουνιτσα μας καλα?? να σε ρωτησω κατι που μπορει να φανει χαζο?? υπαρχει πιθανοτητα να βγει δοντι χωρις να προηγηθει πρηξιμο??? γιατι ο μικρος εχει στα πανω δοντια, διπλα απο τα μπροστινα που εχουν ηδη βγει, μια ασπρη γραμμη οπως αυτη που εχουν τα δοντια 2-3 μερες πριν σκασουν. δεν εχει ομως καθολου πρηξιμο,ουτε φουσκωνει απο μεσα. τυχαιο ειναι ή παιζει να βγει δοντι?

Καλα ειναι και η φουρτουνα......!!!!! Ροχαλιζει και αυτη σαν τον πεθερο, χαχα......!!!!!!

Υπαρχει πιθανοτητα και μαλιστα μεγαλη να βγει δοντι χωρις πρηξιμο ειδικα σε οοοοολα τα δοντια εκτος τους τραπεζητες που ως γνωστον ειναι τα πιο δυσκολα δοντια αλλα και τα πιο μεγαλα σε μεγεθος, οποτε θελωντας και μη στους τραπεζητες προηγειται οιδημα...

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καληνυχτα.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου θα σας αφησω κι εγω, παω να χαζεψω τηλεοραση και μετα νανι γιατι ο μικρος πλεον μου ξυπναει απο τις 8 ή 9, πανε εκεινες οι ομορφες εποχες που ξυπνουσε κατα τις 10-11!! χιχιχι!! φιλακια πολλα και καληνυχτα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλα ειναι και η φουρτουνα......!!!!! Ροχαλιζει και αυτη σαν τον πεθερο, χαχα......!!!!!!

Υπαρχει πιθανοτητα και μαλιστα μεγαλη να βγει δοντι χωρις πρηξιμο ειδικα σε οοοοολα τα δοντια εκτος τους τραπεζητες που ως γνωστον ειναι τα πιο δυσκολα δοντια αλλα και τα πιο μεγαλα σε μεγεθος, οποτε θελωντας και μη στους τραπεζητες προηγειται οιδημα...

θα τον παρακολουθησω λοιπον γιατι δαγκωνει τα παντα πλεον και εχει πολλα σαλια οποτε μαλλον κατι τετοιο παιζει! συμπεθερα μου σας αφηνω, θα τα πουμε το πρωι! δωσε χαιρετισματα στον συμπεθερο και ενα μεγαλο φιλι στη φουρτουνιτσα μας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ήρθα!

May μου όλα καλα θα πάνε γλυκιά μου! Με τόση θετική ενέργεια που σου στέλνουμε δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά!

Stefaniana και Πατουσιτσα σχετικά με το Πανεπιστημιακό Λάρισας μάλλον υπάρχουν και τα ίσια και τα ανάποδα. Σχετικά με την πληρωμή μου είπαν πως και με εφημερεύον να γεννήσω πληρώνω αλλά από τη στιγμή που μου λες πως επισκεπτήριο έχει μόνο 2 ώρες και δεν αφήνουν σύνοδο δεν θα πήγαινα γιατί και να ήθελα δεν θα με άφηνε ο αντρουλης μου. Έπειτα εδώ θα το έχω το παιδί μου μαζί μου από την πρώτη στιγμή αυτό που θέλω δηλαδή.

Και εγώ για την Μαρία θυμάμαι ότι είχε διαρροή από μια τρυπούλα που την είχε ψηλά. Έτσι θυμάμαι..

Ηλιοβασίλεμα αν δεν σου έρθει σε κάνα δεκαριά μέρες όπως λες κάνε ένα τεστ και μετά πάρε χάπια για να σου έρθει. Δεν ξέρεις ποτε τι γίνεται!

Όσο για τις πάνες (η Xrydim νομίζω το ανέφερε) εγώ για τις libero έχω ακούσει πως έχει κάνει τις περισσότερες αλεργιες. Αλλά το θέμα θεωρώ πως δεν είναι ότι μας λένε αλλά να δούμε τι ταιριάζει στο κάθε παιδί.

Για τα μπουκάλια έτσι ξέρω και εγώ πως τα γυάλινα δεν κάνουν για το μητρικό γάλα. Μόνο πλαστικά αλλά κοιτάξτε να γράφουν free BPA.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

θα τον παρακολουθησω λοιπον γιατι δαγκωνει τα παντα πλεον και εχει πολλα σαλια οποτε μαλλον κατι τετοιο παιζει! συμπεθερα μου σας αφηνω, θα τα πουμε το πρωι! δωσε χαιρετισματα στον συμπεθερο και ενα μεγαλο φιλι στη φουρτουνιτσα μας!!

Και εμενα εχει σαλια και δαγκωνει οτι βρει εδω και πολυ καιρο.......και μαλιστα απο την αρχη της οδοντοφυιας και δεν εχει μετριασει καθολου παρολο που βγαζουμε σταδιακα δοντια.....!!!!!!!

Ευχαριστω, θα δωσω......!!!!!! Καληνυχτα και καλη ξεκουραση.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...