Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλησπέρα.. Τί κάνετε; Έκανα ένα ξεφύλλισμα στα νεα σας και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Σήμερα έκανα υπερηχο και το βαρος του μωρού υπολογίζεται στα 1450 γραμμάρια. Η αιματωση όλων των αρτηριών είναι άψογη, τα όργανα του μωρού φάνηκαν ικανοποιητικά σε ανάπτυξη. Δυστυχώς, το αμνιακό υγρό είχε επιπλεον ελαττωθεί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ όρια.. Η μοναδική συμβουλή που υπάρχει είναι η πλήρης κατάκλιση σε οριζόντια θέση, να πίνω πολλά υγρά, να τρωω καλά..

Σε οτι αφορά τις απορίες σας, η ρήξη υμένων στη βδομάδα που βρίσκομαι, είναι αδύνατο να προβλεφθεί και στο 50% των περιπτώσεων είναι τελείως άγνωστης αιτιολογίας. Οι δικες μου κολπικες κσλλιεργειες και η καλλιεργεια ούρων βγήκσν αρνητικές, όσο για τον τράχηλο μετρήθηκε σήμερα κολπικα και ήταν 3,5εκατοστά και θεόσκληρος. Γήρανςη πλακούντα στάδιο 0-1.Ο γιατρός μου και ο υπερηχογραφιστής βαρούσαν το κεφάλι τους. Είναι η δευτερη εγκυμοσύνη μου και με βαση το ιστορικό της πρώτης, οι πιθανότητες πρωωρου τοκετού ήταν 0.08%. Ο γιατρός μου μιλαει για μία πολύ μεγάλη ατυχία που απλά έτυχε σε μένα και δεν υπαρχει αιτία.. Και επειδή εγώ ρωτάω για να μαθαίνω τα πάντα, ξερω οτι αυτή είναι η αλήθεια., δύσκολο να τη δεχτώ, αλλά αυτή είναι...

Όσο για τη Μαρία, δε νομίζω οτι είχε κσμία ρήξη υμένων. Ίσως από τις δυνατές συσπάσεις να είχε κάποιες ηπιες διαρροες, αλλά δεν το θυμάμαι με βεβαιότητα. Εγώ έχω ολική ρήξη υμένων με απώλεια αμνιακού υγρού άνω του 70% και το ιατρικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει παραταση αυτης της κατάστασης άνω των 32 εβδομάδων λόγω υψηλού κινδύνου λοίμωξης δικής μου πρώτα κ μετά του μωρού.

Καλα ειστε εσεις κοπελιές μου;;

Πραγματικa may μου τωρα που σε διαβασα συνειδητοποιω ποσο κινδυνο διατρεχουμε κι εμεις και τα μωρα μας ανα πασα στιγμη. Τελειο αυτο που εγινε με την Βασιλικουλα.

Εγω δερματολογο ελευθερο δεν βρηκα και πηγα τρεχοντας στο γιατρο μου το βραδυ ο οποιος δεν μπορουσε με βεβαιοτητα να μου πει τι ειναι. Με στελνει πρωι πρωι για εξετασεις και στις 11 εχω δερματολογο.Ευχομαι εκεινος να μου δωσει απαντηση γιατι εβγαλα και αλλες καντηλες και υποφερω απο φαγουρα. Αυριο εχω και αδεια ευτυχως.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ελλη, ετσι θα κανω....

Καληνυχτα κοριτσια!!!! Ηθελα να καθησω κ αλλο στη παρεα αλλά κολλαει παρα πολυ το ιντερνετ και δεν μπορω να ανανεωνω συνεχως....

Αυτή την καταγγελία διάβασα. Το ιδιωτικο μαιευτήριο Τρικακων είναι το μοναδικό που υπάρχει στα Τρικαλα το παρατημένο που σας είχα πει. Δυστυχώς αυτά που γράφει περί του θηλασμου δεν γίνονται μόνο εκεί και αν δεν είσαι προετοιμασμένη ψυχολογικά και πλήρως ενημερωμενη για τον αποκλειστικο θηλασμό σε καταφέρνουν.

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/05/blog-post_31.html?m=1

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ελλη, ετσι θα κανω....

Καληνυχτα κοριτσια!!!! Ηθελα να καθησω κ αλλο στη παρεα αλλά κολλαει παρα πολυ το ιντερνετ και δεν μπορω να ανανεωνω συνεχως....

Καληνύχτα καλή μου! Καλή ξεκούραση!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Πραγματικa may μου τωρα που σε διαβασα συνειδητοποιω ποσο κινδυνο διατρεχουμε κι εμεις και τα μωρα μας ανα πασα στιγμη. Τελειο αυτο που εγινε με την Βασιλικουλα.

Εγω δερματολογο ελευθερο δεν βρηκα και πηγα τρεχοντας στο γιατρο μου το βραδυ ο οποιος δεν μπορουσε με βεβαιοτητα να μου πει τι ειναι. Με στελνει πρωι πρωι για εξετασεις και στις 11 εχω δερματολογο.Ευχομαι εκεινος να μου δωσει απαντηση γιατι εβγαλα και αλλες καντηλες και υποφερω απο φαγουρα. Αυριο εχω και αδεια ευτυχως.

Μήπως είναι αλλεργικό;; Συνήθως φουντώνουν στην εγκυμοσύνη..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ προβληματοζονται πολλες γυναικες στην κυηση απο τη φαγουρα λογω αυξημενης παροχης αιματος στο δερμα συνηθως.

Περαστικα σε εσενα και στην κορουλα σου.....!!!!!!!

ΕΛΛΗ εισαι καλα....???? το μπεμπακι σου....???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ καληνυχτα.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ προβληματοζονται πολλες γυναικες στην κυηση απο τη φαγουρα λογω αυξημενης παροχης αιματος στο δερμα συνηθως.

Περαστικα σε εσενα και στην κορουλα σου.....!!!!!!!

ΕΛΛΗ εισαι καλα....???? το μπεμπακι σου....???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ καληνυχτα.....!!!!!!!

Καλα ειμαι! Εσύ;; Η μικρή; Και το μπεμπακι μου καλα. Δίνει κλωτσιές και μπουνιες!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλα ειμαι! Εσύ;; Η μικρή; Και το μπεμπακι μου καλα. Δίνει κλωτσιές και μπουνιες!

Καλα ειμαστε και εμεις ΕΛΛΗ ΜΟΥ.....!!!!!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω και εγω γιατι αυριο θα σηκωθω νωρις να παω για δουλειες στην πολη και ο ανδρουλης μου θα κατσει με το μαριαννακι μου.....!!!!!!!

Καληνυχτα σε οοοοοοολες, φιλακια σε οοοοοοολες και αυριο να ξημερωσει μια ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ........!!!!!!!!!!!

Μακιαααααααααα..............!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα κοριτσια!!!!!!!!καλο ξημερωμαααα!!!!!!!!!μακιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου μπηκα λιγο αργα σημερα.Ειχε ρεπω ο αντρας μου κι απο το πρωι τρεχαμε και τωρα το βραδυ πηγαμε για εν αφαγητο και περασε η ωρα!!!!!!!

Αυριο εχω γιατρο και τωρα παω να κανω το μπανακι μου και να ξαπλωσω να κοιμηθω να μην σκεφτομαι γιατι με εχει φαει το αγχος!!!!!!!!!

ΜΑΥ μου προσευχομαστε μαζι σου ειμαστε κοντα σου κι ολα θα πανε καλα!!!!!!!Μην ανησυχεις για τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε αγαπαμε πολυ!!!!!!!

Κοριτσακια μου παω για υπνο!!!!!!!!!!!!

Σας φιλω οοοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!

Μααααααααααααααααααατς!!!!!!!!!!!!!!

Μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυτς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Φίλες πεθερόπληκτες, τη συμπάθειά μου..

Έλεγα να πλύνω όλα τα ρουχαλάκια μέχρι 6 μηνών (ή ό,τι φαίνεται μέχρι τόσο στο περίπου με το μάτι) και να τα κρατήσω έξω και τα υπόλοιπα να τα αφήσω για πιο μετά, που θα είναι και καλοκαιράκι..

Βρε έμπειρες μανούλες, να κάνω μια ερώτηση; Πάνες πήρατε πολλές πριν γεννηθούν τα μωράκια σας; Σκεφτόμουν αν θα πρέπει να το ψάχνω από τώρα με προσφορές και να παίρνω συγκεκριμένη μάρκα ή μήπως να περιμένω να δω αν ο πωπός της κυρίας έχει προτίμηση σε κάποια μάρκα; Γιατί θα είναι κρίμα να πάρω δέκα πακέτα πάμπερς και να κάνει αλλεργία! Από την άλλη, θα πρέπει να στείλω το σύζυγο να πάρει και μπορεί να μου γυρίσει κατά λάθος με πάνες ακράτειας αντί για πάνες μωρού :tongue::rolleyes:

Και μετά είναι το θέμα μπιμπερό και πιπίλα.. Σκοπεύω να θηλάσω αποκλειστικά και να δώσω πιπίλα αφού σαραντίσουμε. Δε θα πρέπει όμως να έχω μερικά από πριν για περίπτωση ανάγκης; Ποτέ δεν ξέρεις.. Οπότε θέλω να πάρω. Έλα όμως που δεν έχω ιδέα τι μάρκα να πάρω, τι τύπο κλπ. Καλέ ολόκληρη επιστήμη είναι αυτή η ιστορία με τα μωρά - το διδακτορικό πιο εύκολο είναι!! :confused::confused:

καλημερα!!!!!εμπειρη μανουλα δεν ειμαι ακομα αλλα θα σου πω τι εκανα εγω.πηρα μονο 2 πακετα pampers το 2-5 κιλα μονο γι το νοσοκομειο κ τις πρωτες μερες στο σπιτι.ειναι ομως κ τι προτιμηση θα χει η μπουμπου σου εγω ειχα κατι πανες της chicco κ με το που της εβαλα η μικρη γεμισε κοκκινιλες.πιπιλα ελεγα κ γω να δωσω αφου σαραντισω αλλα επειδη ειμαι μονη κ χωρις βοηθεια μια μερα που εκλαιγε πολυ της εδωσα,ευτυχως την θελει μεχρι να κοιμηθει κ μετα την φτυνει.ειχα παρει πιπιλες chicco k mam αλλα η κυρια προτιμαει μονο της mam.μπιμπερο εγω πηρα 4 για αρχη γιατι κ να μη δωσεις συμπληρωμα χρειαζονται για κανα μαραθο κ κανα χαμομηλακι που θα χρειαστει να δωσεις στο μωρο.κ ολα με θηλες σιλικονης κ η πιπιλα.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσια μοουουουουουου!!!!!!!! Αγοροmummy μου, κοαλλακι μου, μποτσακι μου, Ηλιοβασιλεμα μου, Νασια μου, Στεφανιαννα μου, Χριστινάκι μου, Sotsafi μου, Ελλη μου, Ριτσα μου, Ζωή μου, Ιωαννα μου, Μαράκι μου, yola μου, πατουσιτσα μου (καλέ πόσες είμαστε!!!!!!!!! χιχι!!!! :tongue::tongue: ) και φυσικα ngn μου και Μαρακι, οι καινουριες μανουλες (...ελπίζω να μην ξέχασα καμια) είστε όλες καλά φιλενάδες?????????

Κάθε μερα προσπαθω να διαβαζω τα νεα σας απο τη δουλεια για να μη χανω επαφη αλλα ποτε δεν προλαβαινω να τα ολοκληρωσω και τελικα δε σας μιλαω κιολας!!!! Σήμερα είπα να διαβάσω μόνο τα χθεσινά μπας και πουμε και καμια κουβεντα!!!!!

May μου γλυκια, πραγματικα σοκαριστηκα με αυτα που διαβασα!!! Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πάνε όλα καλά για εσένα και τη μπουμπουκα σου (που θα πανε δλδ δεν το διαπραγματεύομαι!!!) Δηλαδή για να καταλάβω μετά τις 32 εβδομάδες δε θα σε αφήσει άλλο? θα γίνει αναγκαστικά καισαρική?? (γιατι τις 32 θα τις φτασουμε δεν το συζητω!!!)

Βρε κοριτσια με αφορμη τη May μας να ρωτησω κατι που το εχω απορια....οι γιατροι δεν μπορουν να δουν αν υπαρχει περιπτωση να συμβει κατι τετοιο?? Δε θελω να πω τπτ για τον γιατρό της κοπέλας μας προς Θεού μην παρεξηγηθω, απλα επειδη το εχω ξανακουσει να συμβαινει να βεβαιωνουν οι γιατροι οτι ολα ειναι καλα και οτι η εγκυος εχει ακομα δρομο μπροστα της..και ξαφνικα να σπανε τα νερα!!! Απορια εκφραζω γιατι ταραζομαι στη σκεψη!!!!!

καλημερα κοπελα μου καλα ειμαστε εσυ?οσο για την απορια σου νομιζω οτι που να ξερουν κ οι γιατροι τι μπορει να συμβει?αλλο να ναι κατι ομως που φαινεται στον υπερηχο.οπως η γειτονισσα μου(α τελικα την ρωτησα τι χρειαζεται κ μου πε ενα περιστρεφομενο κουνιας οποτε το πηρα κ πηρα μαζι κ μια κουδουνιστρα)που μεχρι 2 μερες πριν γεννησει της ελεγε ο γιατρος οτι το μωρο ειναι πολυ χαμηλα κ οταν την ειχε να γεννησει με τεχνητους πονους μετα απο 10 ωρες πονου της λεει παμε για καισαρικη γιατι το μωρο ειναι ψηλα κ δεν κανεις διαστολη,τι να πω?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

Πέρασε η νυχτα και σκότωνα κουνούπια αφού με είχαν κατατσιμπήσει...σκοτωσα 10 βρωμοκουνουπα και ακομη βλεπω και αλλα να εμφανιζονται....Δεν είχα και αντικουνουπικο να βαλω...και σημερα βρεχει παρα πολυ και δεν μπορω να ψεκασω αεροζολ....

καλημέρα!!!!!! may μου , διάβασα νεά σου!!όλες σε έχουμε στο μυαλό μας!!μέσα απο καρδιάς΄εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου!!

ηλιοβασίλεμα , τι κάνεις??κουνούπια εεε??? τα άτοιμα

xrydim , που χάθηκες καλεεεεεεε????καλά είσαι??

μποτσάκι, γιατρό σημέρα;να μας πεις νεα!!!

patousitsa, για πες, για πες τι θα ψωνίσεις σήμερα???χιχιχι μην μου πεις τίποτα όλο και κατι θα ψάχνεις να πάρεις!! χαχαχα

ριτσάκι, αγορομμάμυ, κοαλάκι elle.........τι μου κάνετε???

απο σήμερα, έγινα μια απλή νοικοκυρά, σύζηγος και μέλλουσα μαμά!εντάξει δεν είναι και λίγα!!!

ουφ σήμερα το πρωί είχα λίγο ανεβασμένο ζάχαρο!!θα δω και την υπόλοιπη μέρα πως θα πάει!!

χτες κατάφερα να μιλήσω και με τον άντρα μου μετά απο 10 μέρες, ταξίδευε ο καημένος!! του είπα για το ζάχαρο και έχει αχωθεί!, νομίζω πάντως πως τον ηρέμίσα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...