Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Και εγω χαλια αργω ακομη....αν και εχω μικρα διαδρομακια σε πολλα σημεια επειδη εχω ξυλινο πατωμα και ειναι παλιας τεχνικης και για να το προστατευω, εχω στρωμενα λιγο ολο τον χρονο.

Χαλια εστρωνα παντα προς τα τελη Νοεμβρη αλλα τα τελευταια χρόνια στρωνω αρχες Νοεμβρη λογω γιορτης της κορης μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

Ρίτσα και σε μας βρεχει σχεδόν ολη μερα και μάλιστα πολύ δυνατά!!!!!

Η πεθερά σου είναι νορμάλ τουλάχιστον; έχεις και πεθερό ή είναι χήρα;

βοηθάει καθόλου;

Ηλιοβασιλεμα μου γεια σου....τι μου κανεις;;

Συγνωμη που δεν σου απαντησα αμεσως, αλλα ηρθε ο αντρουλης μου και του εβαλα να φαει.....:P:p.

Οσο αν ειναι νορμαλ η πεθερα μου...μια ετσι ...και μια αλλιως Ηλιοβασιλεμα μου....

Ο πεθερος μου εχει πεθανει...ειναι χηρα....

Στις δουλειες δεν βοηθαει, μονο αν τις πω εγω με το ζορι...ολα μονη μου τα κανω ηλιοβασιλεμα μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ρίτσα...σε καταλαβαίνω....αλλά αφού μένετε μαζί, προφανώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή! Τουλάχιστον είναι το πατρικό του αντρα σου το σπίτι σας; δηλαδή να μην εχετε ενοικια κλπ;

Ρίτσα...σε καταλαβαίνω....αλλά αφού μένετε μαζί, προφανώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή! Τουλάχιστον είναι το πατρικό του αντρα σου το σπίτι σας; δηλαδή να μην εχετε ενοικια κλπ;

Ναι δεν υπαρχει αλλη επιλογη Ηλιοβασιλεμα μου....

Ειναι πατρικο του αντρα μου το σπιτι....ευτηχως....

Στην αρχη με πειραζε που δεν εχω βοηθεια ,μονο απο τον αντρα μου εχω ..οταν μπορει και αυτος φυσικα....

Τωρα που με απασχολουν αλλα πραγματα ...δεν δινω σημασια....:rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

μπραβο Ριτσα χαρας το κουραγιο σου να μενεις μαζι με την πεθερα.βρε κοριτσια μου φεραν δωρο ενα υπνοσακο ο οποιος γραφει πανω 1 αλλα εινια για να μπει παιδι μεγαλο 4 χρονων κ πανω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Πατουσιτσα καλα ειναι η μπεμπα αυπνη απ το πρωι δεν εχει κοιμηθει η μουρμουρα μου.με εχει τεντωσει.ειμαστε κ μονες σημερα εχει ο μπαμπας μας υπηρεσια.η δικια σου τι κανει?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

μπραβο Ριτσα χαρας το κουραγιο σου να μενεις μαζι με την πεθερα.βρε κοριτσια μου φεραν δωρο ενα υπνοσακο ο οποιος γραφει πανω 1 αλλα εινια για να μπει παιδι μεγαλο 4 χρονων κ πανω

Απο κουραγιο αλλο τιποτα Ioannaki μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ρίτσα Δουλευει τωρα ο αντρας σου ή σχόλασε;

Εγω ακομη τιποτε απο περιοδο αλλα εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο....και περιμενω...

Σχολασε και θα παει το πρωι για δουλεια...Ηλιοβασιλεμα μου.

Τιποτα μαναρακι μου ακομα ε!!...

Αληθεια τι θα κανεις με αυτο το θεμα ,που δεν σου ερχονται...μονο με χαπι σου ερχεται....:confused: :confused:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα κοριτσιαααααα!!!!καλα εισαστε???????πολυ βροχη σημερα και εδωωωωω!!!!τωρα σταματησε!!!!!

ξυπνησα πουρνο πουρνο σημερα!!!!!

πηγα στο ΙΚΑ!!!!!!!!!!!!εκανα την αιτηση να διακοψω το ταμειο,και μου εδωσε και τη βεβαιωση!!!

κοριτσια με ρωτησε η κοπελια σε ποιο ταμειο θα μπω και της ειπα ταμειο ΔΗΜΟΣΙΟΥ.και το εγραψε στην βεβαιωση!

Στρατιωτικος ο συζηγος!

καλα της ειπα ε?????μην εκανα καμια πατατα!!!!?????απλα μηπως χρειαζοταν αλλη ορολογια...λεω και γω τωρα....!!!!

πηγα και στον ΚΕΠ για να μου βγαλει οικογενειακη κατασταση γαμου και ληξιαρχικη πραξη γαμου!

ε,να τα μαζευω σιγα σιγα.......!!!!!!!

παω να διαβασω νεα σας!!!!!!!!!!!

πατουσιτσα μου καλησπερα!! να σε ρωτησω κατι βασικο?? επειδη και εμενα ειναι στρατιωτικος ο αντρας μου. τα ταμεια του δημοσιου ειναι στον εοπυυ ενω των στρατιωτικων συγκεκριμενα δεν ειναι!! εγω παντα το διευκρινιζω!! βεβαια αν ηταν τυπικη η ερωτηση της υπαλληλου μαλλον δεν εχει σημασια. εκτος αν το σωμα που ειναι ο αντρας σου ειναι στον εοπυυ και κανω λαθος!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ιωαννα μου καλησπερα! τι μαρκα ειναι ο υπνοσακος? και ο δικος μας νομιζω 1 γραφει, περυσι που τον βαζαμε περισευε παρα πολυ, φετος θα του ειναι ακριβως ομως! γενικα ειναι χοντροκομενα αυτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

εγω παντος οταν με ρωταν τι ασφαλεια εχω λεω του στρατου

κι εγω το ιδιο Ιωαννα μου γιατι ειναι περιεργο ταμειο! εχουμε πολλα προνομια αλλα εχουμε και μερικα θεματα... για παραδειγμα αν θελω να κανω εξετασεις στο νοσοκομειο της πολης μου θα πρεπει να πληρωσω, αν θελω να κανω δωρεαν πρεπει να παω στο 401!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...