Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

may περιμένουμε νεα σου και μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελλη ηρέμησε και εσύ επιτέλους!!!!!!!! Ασε τον μπέμπη σου να κάνει την δουλειά του!!!!!!

Κοαλακι αρχισες το δολοφονικό σου έργο; Και εγω σε λιγο θα φιλτραρω όλο το σπιτι ΠΑΝΤΟΥ για τα κουνουπια.....Με εφαγαν παλι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!!!!!χτες η μουρμουρα μου (την λεω ετσι γιατι στον υπνο της κανει κατι μμμμμμμ)κοιμηθηκε στις 10 κ κατι κ ξυπνησε στις 5.αλλα εγω λογω συνηθειας σηκωθηκα κανα δυο φορες.εδω βρεχει πολυ κ εχει πολυ αερα.ΚΟΑΛΑΚΙ τικανεις?η φουρτουνα σου?ναι σκετο λεμονι εριχνα οπου εβλεπα μυρμηγκια κ τ αφηνα για μια μερα.ΕΛΛΗ τι κανεις?κοιταξε να εισαι ηρεμη κ να μην ακους διαφορα κ επηρεαζεσαι.ολα καλα θα πανε@!!!!να εισαι ηρεμη!!!!!!!!κοντευει η ωρα που θα παρεις το μπουμπουκι σου αγκαλια!!!!!MAY πως εισαι?ολα σου ευχομαι.καθε μερα αναβω το καντηλακι κ προσευχομαι να σου παν ολα καλα!!!!οι υπολοιπες πως ειστε σημερα>?ΜΠΟΤΣΑΚΙ?ΡΙΤΣΑ?ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ?ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ?ΣΟΤΣΑΦΙ?ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ?>Ζητω ZOI?συγνωμη αν ξεχασα καποια.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννα καλημερα!!!!!!!!! Η συνηθεια της μανας ειναι αυτη!!! Και να μην ακουει ξυπνιο το μωρό ή παιδι της, αυτη ξυπναει να επιβλεπει αν ειναι ολα καλα!!! Εγω το κανω ακομη μερικες φορες...Δεν το συζητώ αν τυχει και ξυπνησω, θα περάσω από δωμάτιο της μικρής μου!!!!

Εγω νομιζω πιπερι εχω ακουσει οτι ριχνουν στα μυρμηγκια...Λεμόνι δεν θα εριχνα γιατι στο μαρμαρινο παγκο της κουζινας εχω καποιες φορες λιγα μυρμηγκια και εκει λεμονι δεν βαζω γιατι θα χαλασει το μαρμαρο....

Ιωαννα καλημερα!!!!!!!!! Η συνηθεια της μανας ειναι αυτη!!! Και να μην ακουει ξυπνιο το μωρό ή παιδι της, αυτη ξυπναει να επιβλεπει αν ειναι ολα καλα!!! Εγω το κανω ακομη μερικες φορες...Δεν το συζητώ αν τυχει και ξυπνησω, θα περάσω από δωμάτιο της μικρής μου!!!!

Εγω νομιζω πιπερι εχω ακουσει οτι ριχνουν στα μυρμηγκια...Λεμόνι δεν θα εριχνα γιατι στο μαρμαρινο παγκο της κουζινας εχω καποιες φορες λιγα μυρμηγκια και εκει λεμονι δεν βαζω γιατι θα χαλασει το μαρμαρο....

ναι στο μαρμαρο δεν κανει οχι μονο λεμονι οτιδηποτε γιατι το απορροφαει.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

καλημερα πέεεεεεεερα ως πέρααααααα κοριτσοπουλα μου!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε?? Τα παιδάκαι σας (εντός και εκτός κοιλίτσας) είναι καλά??

εμείς μια χαρούλα είμαστε..προτελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! χεχε..:D:D:D

πάω να διαβάσω νεάκια σας απο χθες!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

καλημερα πέεεεεεεερα ως πέρααααααα κοριτσοπουλα μου!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε?? Τα παιδάκαι σας (εντός και εκτός κοιλίτσας) είναι καλά??

εμείς μια χαρούλα είμαστε..προτελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! χεχε..:D:D:D

πάω να διαβάσω νεάκια σας απο χθες!!

καλημερα κοπελα μου!!αντε να ξεκουραστεις!!!!!!!!τι δουλεια κανεις?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλημέρα κορίτσια :-).. τι κάνετε?

Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα. Έχθές είχα πάρα πολλές συσπάσεις και είχα καταγχωθεί!!

Και δεν κάνω και τίποτα ρε γαμώτο.... όλη μέρα ξάπλα είμαι.

Εντωμεταξύ κοντραριστηκαμε και με τον άνδρα μου... εγώ μπορεί να είμαι αγχωμένη πότε πότε, αλλά γενικά έχω θετική διάθεση και δεν φαίνεται ότι ανησυχω... εχθές όμως δεν ξέρω γιατί με είχε πάρει από κάτω.. ίσως επειδή έχω καταστεναχωρηθεί και με την Μαυ μας.

Anyway, ήταν αρκετά αγχωμένος και ο άνδρας μου και δεν είχε καταλάβει ότι είχα άσχημη ψυχολογία, οπότε άρχισε να μου λέει τις δικές του ανησυχίες για διάφορα θέματα!!!! Με πήρε ακόμα πιο πολύ από κάτω και του είπα ότι την επόμενη βδομάδα μετά τον υπερηχο να με πάει στη μαμά μου να μείνω εκεί μέχρι να γεννήσω!!!

Φυσικά δεν χάρηκε καθόλου. Και εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να φύγω... αλλά επεδιη γενικά τον βλέπω στην τσίτα τον τελευταίο καιρό σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να πάρει δυνάμεις και να ηρεμήσει πριν έρθει το μωρό!!! Και με εμένα στο κρεβάτι και κάποιον μόνιμα εδώ να με προσέχει αυτό δεν γίνεται!

Ηλιοβασίλεμα η κόρη σου θα γίνει η καλυτερη μαθήτρια :-) :-) :-)

Μποτσάκι κάνε υπομονή μέχρι να γεννήσεις και μετά θα φας τα πάντα!!!! Άκου να σου πει τα μισά !!!!

Μαυ η σκέψη μου είναι μαζί σου... θα πάνε όλα ΚΑΛΑ.

Και εμείς χαλιά μάλλον θα στρώσουμε νωρίτερα φέτος ... ήδη το σκέφτομαι εδω και 2 βδομάδες....

Κοαλάκι και εμάς εμφανίζονται μυρμιγκια πότε πότε (ειδικα κάθε χρόνο τέτοια εποχή)... αλλά μόλις ψεκάσουμε φεύγουν!!!

kPAZp2.png

Χριστινάκι το άγχος σου φταιει και σου φουντωνουν οι συσπασεις!!! Εισαι σε μια δυσκολη κατασταση και η συνεχομενη ξαπλα σε ριχνει ψυχολογικα αλλά σκέψου , όπως φυσικα ήδη κάνεις, το μωράκι σου και όλα καλά θα πάνε !!!

Ο αντρας σου και αυτος θα φοβαται, θα είναι κουρασμενος που του πεφτουν πολλά περισσότερα από τα συνηθισμένα του, θα θέλει να κουβεντιασει...αλλά και αυτός κανει και θα κάνει υπομονή!

Δεν θα ήθελα να αποχωριστώ το σπίτι μου και τον αντρα μου, ουτε καν για να παω να μεινω στην μανα μου (και να ηθελα δεν θα γινοταν γιατι μενει απο κατω, χαχαχα) και να αφησω μονο του τον αντρα μου....Και τιποτα να μην προσφερει μεσα στο σπιτι (εννοω απο νοικοκυριο κλπ) ειναι η ασφαλεια και η αγαπη και η αγκαλια που σου χαριζει ο συζυγος και να φτασετε μαζι στο τελος της εγκυμοσυνης.

Δεν στα λεω για να κανω την εξυπνη......Μην με παρεξηγήσεις!

Δεν παρεξηγώ.... ίσα ίσα...σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που μου είπες.... έχεις απόλυτο δίκιο . Και εγώ περισσότερη ασφάλεια νιώθω με τον άνδρα μου... και όταν δεν είναι στην δουλειά με προσέχει πάρα πολύ... και τακτοποιεί τα πάντα στο σπίτι. Για αυτό νιώθω ότι τον επιβαρύνω πολύ, αλλά έχεις δίκιο ότι πρέπει να το περάσουμε μαζί !!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου δικηγορος ειμαι...πως ειναι η μπουμπουκα σου??

Χριστινακι μου σε καταλαβαινω....μερικες φορες γινονται δυσκολα τα πραγματα για ολους μας..το πιστευω οτι οσο αγχωμενες ειμαστε εμεις αλλο τοσο ειναι και οι αντρες μας (μη σου πω και περισσοτερο μερικες φορες!!) Κι εμεις καποιες φορες εχουμε τις ψιλοσυγκρουσεις μας (που κατα κυριο λογο πηγαζουν απο το αγχος που μας πιανει μπροστα στο αγνωστο, τον καθενα απο τη δικη του μερια αλλα ξεπερνιουνται αυτα ευτυχως!!! :):)

Ηλιοβασίλεμά μου καλημερα!!!

Κοριτσακια παω για το καθιερωμενο μαθημα ανωδυνου...θα τα πουμε λιγο αργοτερα!! σας φιλω προς το παρον!!! :D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Xrydim καλό μάθημα!!!!! Καλημέρα και αντε 2 μερες εμειναααααααααν!!!!!!

Χριστινάκι, μπράβο, έτσι σε θέλω!!!! Να ηρεμήσεις και να δεις πώς θα περάσουν οι μέρες.....

Καλημερα κορτσια μου τι μου κανετε;;

Ειστε ολες καλα;;

may μου περιμενουμε νεα σου....

Εγω σημερα δεν κανω δουλειες...γιατι δεν εχω τοσο ορεξη...αυριο λεω να κανω..

Σημερα εγω θα φτιαξω για φαγητο Λαχανοντολμαδες...Εσεις τι θα φτιαξετε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα xrydim, καλημερα Χριστινακι! αντε xrydim να ξεκινησει η αδεια να χαλαρωσεις πριν ερθει η μπεμπουλα!!

Χριστινα μου ποσο φυσικο ειναι να νιωθεις ετσι, η ξαπλα σου δινει και την δυνατοτητα να σκεφτεσαι πολλα ολη την ημερα, δεν μπορεις να κανεις κατι να ξεχαστεις οποτε πως να μην τσιτωθεις καποιες φορες! προσπαθησε να μεινεις δυνατη και οσο για τον αντρα σου, εχει τα δικια του και εκεινος, οι αντρες τα κρατανε και μεσα τους και στη συγκεκριμενη περιπτωση ο δικος σου κανει και μια προσπαθεια παραπανω για να μην επηρεαζει εσενα, πιεζεται κ εκεινος! να συζητατε και να εισαστε αγαπημενοι, η αγαπη και το δεσιμο σας τωρα θα φανει, τα ζευγαρια στις δοκιμασιες δενονται!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κοριτσιαααααααααα!!!!!

Τι κανετεεεε???????

Εμείς καλα,είμαστε στο μαγαζί της φίλης μου .Το κρατάμε σημερα!!!

Κορίτσια τώρα είμαι καλα!!!Όλη νύχτα περασα τετοιους πόνους αφού κάποια στιγμη λέω έρχεται η ώρα να γέννηση δεν γίνεται!!!!

Εσείς οοοοοοοοοολες καλα?Παω να διαβάσω νεα σας!!!!

Κρίσιμη μέρα για τη Μαυ μας σημερα!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...