Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσιαααααααααα!!!!!

Τι κανετεεεε???????

Εμείς καλα,είμαστε στο μαγαζί της φίλης μου .Το κρατάμε σημερα!!!

Κορίτσια τώρα είμαι καλα!!!Όλη νύχτα περασα τετοιους πόνους αφού κάποια στιγμη λέω έρχεται η ώρα να γέννηση δεν γίνεται!!!!

Εσείς οοοοοοοοοολες καλα?Παω να διαβάσω νεα σας!!!!

Κρίσιμη μέρα για τη Μαυ μας σημερα!!!!

Που πόναγες καλέ?????? Είσαι ΟΚ τώρα?

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα xrydim, καλημερα Χριστινακι! αντε xrydim να ξεκινησει η αδεια να χαλαρωσεις πριν ερθει η μπεμπουλα!!

Χριστινα μου ποσο φυσικο ειναι να νιωθεις ετσι, η ξαπλα σου δινει και την δυνατοτητα να σκεφτεσαι πολλα ολη την ημερα, δεν μπορεις να κανεις κατι να ξεχαστεις οποτε πως να μην τσιτωθεις καποιες φορες! προσπαθησε να μεινεις δυνατη και οσο για τον αντρα σου, εχει τα δικια του και εκεινος, οι αντρες τα κρατανε και μεσα τους και στη συγκεκριμενη περιπτωση ο δικος σου κανει και μια προσπαθεια παραπανω για να μην επηρεαζει εσενα, πιεζεται κ εκεινος! να συζητατε και να εισαστε αγαπημενοι, η αγαπη και το δεσιμο σας τωρα θα φανει, τα ζευγαρια στις δοκιμασιες δενονται!!

Ευτυχώς έχω και την δική σας παρέα και περνάει η μέρα μου :tongue::tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Που πόναγες καλέ?????? Είσαι ΟΚ τώρα?

Άστα Χρηστνακι μου!!!Ποναγα πολύ χαμηλά!Μαχαιριές μιλάμε!!!Ναι είμαι καλύτερα!!!Κουράστηκα εχθες στεναχωρήθηκα κιόλας!!!Τι να πω!!!

Κι εσυ μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου κι εμείς μέσα στην ενταση είμασταν εχθες!!!Είχαμε αγχωθεί κιόλας μετά τον γιατρό και όλο τσακωνομασταν.Στο προγραμα είναι όλα Χρηστινακι μου!!!Θα περάσουν!!!

1sh1p2.png

Καλημερα Ρίτσα, Μποτσάκι!!!!!!!!!!

Μποτσακι αγχωθηκες με τα χθεσινα και γι αυτο πόναγες; Πώς είσαι τωρα; εφαγες πρωινο; ΜΗΝ παραλειπεις γευματα, οκ!!!!!;;;;;

Ρίτσα ξεκουρασου σημερα!!!!!! εγω να δω πότε θα τα κανω.....

Αγορομαμυ, τωρα κοιμαται ο αντρακος σου; αντεχει να κοιμηθει μεσημερι ή του κανεις ακομη δεκατιανο υπνο;

Επικοινώνησα με Μαρακι βορινο. Στελνει τα χαιρετισματα της σε ολες τις κοπελες και τις ευχες της στην Μαυ, αλλά ακόμη δεν αισθάνεται καλα να μπει στην παρέα λόγω της απώλειάς της.

Σας αφηνω λιγακι....παω σε εξωτερικες δουλειες!

αχ ελπιζω απο στιγμη σε στιγμη να εχουμε ΚΑΛΑ νεα απο τη May μας! κοριτσια πηγαινοερχομαι γιατι προσπαθω να καθαρισω τον φουρνο μου!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου τι κάνετε?Τι κάνει ο Μητσάρας μας?

Όλα καλα θα πανε με το κοριτσι μας τη Μαυ μας;!!Όσο είμαστε ενωμένες θα τα ξεπεράσουμε όλα!!!!

1sh1p2.png

τι κάνεις Ρίτσα μου???.... δουλειές διαβάζω ε???

Ναι Χριστινακι μου ...Δουλειες κανω ,αλλα σημερα λεω λιγο να ξεκουραστω και αυριο παλι δουλειτσες....

Σημερα μονο Μαγειρεμα....γιατι δεν εχω τοσο ορεξη...

Εσυ μαναρακι μου ....τι νεα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μποτσακι αγχωθηκες με τα χθεσινα και γι αυτο πόναγες; Πώς είσαι τωρα; εφαγες πρωινο; ΜΗΝ παραλειπεις γευματα, οκ!!!!!;;;;;

Αγορομαμυ, τωρα κοιμαται ο αντρακος σου; αντεχει να κοιμηθει μεσημερι ή του κανεις ακομη δεκατιανο υπνο;

Επικοινώνησα με Μαρακι βορινο. Στελνει τα χαιρετισματα της σε ολες τις κοπελες και τις ευχες της στην Μαυ, αλλά ακόμη δεν αισθάνεται καλα να μπει στην παρέα λόγω της απώλειάς της.

Καλημερα κουμπαρα μου ναι τα είδα όλα η μαύρη!!Αλήθεια ήμουνα στο τσάι να πω στον άντρα μου φύγαμε να με δουν στο νοσοκομείο!!!

Εσείς τι κάνετε?

Να δώσεις τα φιλία και την σκέψη μου στο Μαρακι!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Ηλιοβασιλεμα μου...λιγο κουρασμενη ειμαι...και ειναι να ερθει και η ακατανομαστη και ειμαι λιγο χαλια....

Ναι θα ξεκουραστω σημερα και αυριο παλι...ευτηχως κοντευω να τελειωσω...ουφ!!

Να ειναι καλα το Μαρακι μας για τα χαιρετισματα...εμεις θα την περιμενουμε...και την καταλαβαινω πως νιωθει...

Θα τα πουμε ...εγω εδω θα ειμαι....πηγαινε να κανεις τις δουλειες σου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλημερα!!!!!!!!!!χτες η μουρμουρα μου (την λεω ετσι γιατι στον υπνο της κανει κατι μμμμμμμ)κοιμηθηκε στις 10 κ κατι κ ξυπνησε στις 5.αλλα εγω λογω συνηθειας σηκωθηκα κανα δυο φορες.εδω βρεχει πολυ κ εχει πολυ αερα.ΚΟΑΛΑΚΙ τικανεις?η φουρτουνα σου?ναι σκετο λεμονι εριχνα οπου εβλεπα μυρμηγκια κ τ αφηνα για μια μερα.ΕΛΛΗ τι κανεις?κοιταξε να εισαι ηρεμη κ να μην ακους διαφορα κ επηρεαζεσαι.ολα καλα θα πανε@!!!!να εισαι ηρεμη!!!!!!!!κοντευει η ωρα που θα παρεις το μπουμπουκι σου αγκαλια!!!!!MAY πως εισαι?ολα σου ευχομαι.καθε μερα αναβω το καντηλακι κ προσευχομαι να σου παν ολα καλα!!!!οι υπολοιπες πως ειστε σημερα>?ΜΠΟΤΣΑΚΙ?ΡΙΤΣΑ?ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ?ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ?ΣΟΤΣΑΦΙ?ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ?>Ζητω ZOI?συγνωμη αν ξεχασα καποια.

Ιωαννακι μου τι κανείς κοριτσάκι μου?Η μουρμουριτσα σου?

1sh1p2.png

Καλα ειμαι Ηλιοβασιλεμα μου...λιγο κουρασμενη ειμαι...και ειναι να ερθει και η ακατανομαστη και ειμαι λιγο χαλια....

Ναι θα ξεκουραστω σημερα και αυριο παλι...ευτηχως κοντευω να τελειωσω...ουφ!!

Να ειναι καλα το Μαρακι μας για τα χαιρετισματα...εμεις θα την περιμενουμε...και την καταλαβαινω πως νιωθει...

Θα τα πουμε ...εγω εδω θα ειμαι....πηγαινε να κανεις τις δουλειες σου....

Καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι λίγο... οι δουλειές δεν τελειώνουν :D...

Τι θα μαγειρέψεις?

Και ελπιζω να είναι η τελευταία φορά που σε ταλαιπωρεί η ακατανομαστη!!!

kPAZp2.png

Ναι Χριστινακι μου ...Δουλειες κανω ,αλλα σημερα λεω λιγο να ξεκουραστω και αυριο παλι δουλειτσες....

Σημερα μονο Μαγειρεμα....γιατι δεν εχω τοσο ορεξη...

Εσυ μαναρακι μου ....τι νεα;;

Ριτσακι μου όλα καλα μαναρακι μου?

1sh1p2.png

Καλησπερα κοπελουδες μου...

Τι κανετε;;;;Εμεις καλα ειμαστε αν και εδω και 2 μερες εχουν πρηστει τα δαχτυλα απο τα χερια μου και πονανε...Αλλα κα τα αλλα καλα...Δεν μπηκα τοσες μερες γιατι την Τριτη ειμαστεν κλειστα..Ηταν η απελευθερωση της Πτολεμαιδας και εχθες εκανα ολη μερα μαθηματα στην κοπελα που εχουμε στο μαγαζι (Πρακτικη κανει) να της μ\μαθω τα βασικα γιατι απο βδομαδα λεω σιγα σιγα να αρχιζω να το ελλατωνω το μαγαζι.Να ερχομαι κατα τις 11 περιπου και μολις μπω στον μηνα μου να ερχομαι για κανα 2ωρο γιατι αρχιζω και κουραζομαι...Αυτα τα νεα μου...Εσεις ολες καλα;;;Εχασα καποια επεισοδια νομιζω...

Με την May τι γινεται;;;

Μποτσακι μου εσυ τι επαθες κουκλα μου με τον γιατρο;;;

Χριστινακι να πω την αληθεια ουτε κι εγω θα ηθελα να φυγω μακρια απο τον αντρα μου και την ασφαλεια που με προσφερει...

Κοαλακι επλιζω να τα εξουδετερωσεις ολα...

Οι υπολοιπες τσουπρες ηλιοβασιλεμα,πατουσιτσα,zoi,αγοροmummy,ριτσακι, και οποια εχω ξεχασει τι κανετε;;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...