Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κουκλες μου καλο μεσημερι να εχετε και τα λεμε αυριο...Φιλια πολλα και καλη ξεκουραση....

Καλο σου μεσημερι Νασια μου ...και εγω τωρα μαγειρευω ...γι'αυτο μια απανταω και μια δεν απανταω....

Τα λεμε αυριο ....Φιλακια!!!....και καλη ξεκουραση μαναρακι μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΥ ΜΟΥ ολα να πανε καλααααααα.......!!!!!!!! Σε σκεφτομαστε πολυυυυυ......!!!!!!!!! Ο Θεος μαζι σας......!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ελπιζω να εισαι καλυτερα και πιο ηρεμη, θα απαλυνει ο πονος και η απωλεια με τον χρονο και ολα θα ειναι καπως καλυτερα.........

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ εισαι καλυτερα τωρα ε.....?????? αγχωθηκες λιγουλακι και μπορει και να κουραστηκες τοσο σωματικα οσο και ψυχολογικα, φτανει και ο καιρος οπου να ναι, μεγαλωσε και ο μπεμπαρος πιο πολυ (2400 φτου μασαλα) και το ενα φερνει το αλλο, πολυ θελει...?????? υπομονη λιιιιιιιιγο ακομα......!!!!!!!

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ περαστικα σου και παλι, υπομονη καλη μου...!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ελα τωρα που προλαβαινεις (ευκαιρια ειναι) να σε φιλοξενησω εσενα και τον γαμπρο και να κοιμομαστε εμεις και ο συμπεθερος να κραταει το ζευγος........!!!!!!!!!! Αχχαχαχαχααχχαχχαχα........!!!!!! Στα ωπα ωπα θα σας εχω......!!!!!!!!

Κοριτσια μου παω να κανω λιγες ακομα δουλειτσες μιας που κοιμουνται ο ανδρας και η κορη μου και θα τα πουμε αργοτερα......!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεε τα μυρμηγκια εξαφανιστηκαν ως δια μαγειας (τι κανει το κρυο και η αλλαγη καιρου ε???) χιχιχιχιχι......!!!!!!!!!!!! Και επειδη εβρεξε δεν μπορω να ψεκασω.......ακομα τουλαχιστον....!!!!

Εμεις φαγαμε φασολακια πρασινα αυτη τη φορα......!!!!!!!!!

Καλο μεσημερι και καλη ορεξη.........!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

να μαι κι εγωωωωω!!! επέστρεψα αλλά δε βλέπω κίνηση...:(:(:( τελείωσα το μάθημα ανώδυνου, επέστρεψα γραφείο αλλά έκανα κάτι δουλίτσες γι αυτό δεν μπήκα κατευθείαν...!

Αχ κορίτσια μου, έπαθα κοκομπλόκο στο μάθημα σήμερα...ζαλίστηκα και ψιλοέχασα τις αισθήσεις μου σε κάποια φάση, δε λιποθύμησα τελείως όμως να πέσω κάτω απλά χάθηκα για κάποια δευτερόλεπτα και έπεσα στην καρέκλα, ευτυχώς με παρέλαβαν οι μαίες και με ξάπλωσαν και συνήλθα γρήγορα..πήρα μια τρομάρα.....απάπάααααααα...δεν το είχα ξαναπάθει!! ευτυχώς που το ένιωσα ότι κάτι μου έρχεται και πήγα στο δίπλα δωμάτιο και δεν το έπαθα μπροστά στις άλλες εγκυούλες γιατί θα ένιωθα πάαααααααρα πολύ άσχημα να τις τρομάξω....

πφφφ...τελος πάντων πάει πέρασε τώρα!!

Μποτσάκι μου γλυκό...τώρα διάβασα τα νέα σου...καταρχάς αφού το αντράκι σου είναι καλά..μην ανησυχείς για τπτ... με υπομονή και προσοχή όλα θα πάνε καλά, απλά θα ζοριστείς εσύ λίγο παραπάνω..αφού ο μπέμπης μας είναι καλά, μόνο αυτό μας νοιάζει!! απ' ότι κατάλαβα είσαι καλύτερα σήμερα...πάει πέρασε το χθεσινό!!!!!:):)

Ρε κορίτσια λαχανοντολμάδες διαβάζω...μακαρόνια με κιμά διαβάζω....ωρε μάνα μου!!!!!!!! μου τρέξανε τα σάλια...τα θέλω όλααααααααααα!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκια μου δεν είχαμε σημερινά νέα από τη May μας ε??? αχ μακάρι να πήγαν όλα καλά με τον υπέρηχο....μακάρι να μας φέρει ευχάριστα νέα το κορίτσι μας..

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Τι κάνετε??????

Εμείς όλοι καλά!!!! Εγώ είμαι σπίτι με τα παιδάκια μου και ο άντρας (μετά από αρκετό καιρό) βγήκε με τους φίλους του. Τον καημένο και αυτόν έχει τρελαθεί να με βοηθάει παρόλο που δεν του ζητάω τίποτα. Ανάθεμα αν έχει καταλάβει οτι είναι σε άδεια.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου μάλλον ταράχτηκες χθες γι'αυτό είχες και αυτούς τους πόνους. Αφού είναι μια χαρά το μπεμπάκι σου τότε δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα.

ΜΑΥ μου εύχομαι να μας ανακοινώσεις ευχάριστα νέα. Περιμένουμε με αγωνία.

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια είστε καλά????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Τι κάνετε??????

Εμείς όλοι καλά!!!! Εγώ είμαι σπίτι με τα παιδάκια μου και ο άντρας (μετά από αρκετό καιρό) βγήκε με τους φίλους του. Τον καημένο και αυτόν έχει τρελαθεί να με βοηθάει παρόλο που δεν του ζητάω τίποτα. Ανάθεμα αν έχει καταλάβει οτι είναι σε άδεια.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου μάλλον ταράχτηκες χθες γι'αυτό είχες και αυτούς τους πόνους. Αφού είναι μια χαρά το μπεμπάκι σου τότε δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα.

ΜΑΥ μου εύχομαι να μας ανακοινώσεις ευχάριστα νέα. Περιμένουμε με αγωνία.

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια είστε καλά????

Νgn μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι κανεις?????????

Τα βλασταρακια σου???????

Ναι μωρε κοριτσακι μου απλα μου ειπε κι αλλο διαιτα κι ενιωσα πολυ πιεση δηλαδη!!!!!!!Καλα την νυχτα μιλαμε για πονους οχι αστεια!!!Αλλα ενταξει εχω ηρεμησει λιγο σημερα!!!!!!!

Τωρα εχει προτεραιοτητα να ενωσουμε τις σκεψεις μας και την ενεργεια μας για την Μαυ μας κι ολα θα πανε καλα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

να μαι κι εγωωωωω!!! επέστρεψα αλλά δε βλέπω κίνηση...:(:(:( τελείωσα το μάθημα ανώδυνου, επέστρεψα γραφείο αλλά έκανα κάτι δουλίτσες γι αυτό δεν μπήκα κατευθείαν...!

Αχ κορίτσια μου, έπαθα κοκομπλόκο στο μάθημα σήμερα...ζαλίστηκα και ψιλοέχασα τις αισθήσεις μου σε κάποια φάση, δε λιποθύμησα τελείως όμως να πέσω κάτω απλά χάθηκα για κάποια δευτερόλεπτα και έπεσα στην καρέκλα, ευτυχώς με παρέλαβαν οι μαίες και με ξάπλωσαν και συνήλθα γρήγορα..πήρα μια τρομάρα.....απάπάααααααα...δεν το είχα ξαναπάθει!! ευτυχώς που το ένιωσα ότι κάτι μου έρχεται και πήγα στο δίπλα δωμάτιο και δεν το έπαθα μπροστά στις άλλες εγκυούλες γιατί θα ένιωθα πάαααααααρα πολύ άσχημα να τις τρομάξω....

πφφφ...τελος πάντων πάει πέρασε τώρα!!

Μποτσάκι μου γλυκό...τώρα διάβασα τα νέα σου...καταρχάς αφού το αντράκι σου είναι καλά..μην ανησυχείς για τπτ... με υπομονή και προσοχή όλα θα πάνε καλά, απλά θα ζοριστείς εσύ λίγο παραπάνω..αφού ο μπέμπης μας είναι καλά, μόνο αυτό μας νοιάζει!! απ' ότι κατάλαβα είσαι καλύτερα σήμερα...πάει πέρασε το χθεσινό!!!!!:):)

Ρε κορίτσια λαχανοντολμάδες διαβάζω...μακαρόνια με κιμά διαβάζω....ωρε μάνα μου!!!!!!!! μου τρέξανε τα σάλια...τα θέλω όλααααααααααα!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκια μου δεν είχαμε σημερινά νέα από τη May μας ε??? αχ μακάρι να πήγαν όλα καλά με τον υπέρηχο....μακάρι να μας φέρει ευχάριστα νέα το κορίτσι μας..

Xrydim μου τι κανεις καλεεεεεεεεε??????????Ναι ολα μια χαρα ειναι!!Απλα ζοριστηκα!Κι εσυ να προσεχεις κοριτσακι μου.Μην κουραζεσαι πολυ!!!!!!

1sh1p2.png

Νgn μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι κανεις?????????

Τα βλασταρακια σου???????

Ναι μωρε κοριτσακι μου απλα μου ειπε κι αλλο διαιτα κι ενιωσα πολυ πιεση δηλαδη!!!!!!!Καλα την νυχτα μιλαμε για πονους οχι αστεια!!!Αλλα ενταξει εχω ηρεμησει λιγο σημερα!!!!!!!

Τωρα εχει προτεραιοτητα να ενωσουμε τις σκεψεις μας και την ενεργεια μας για την Μαυ μας κι ολα θα πανε καλα!!!!!!!!

Αφού έχεις καλές μετρήσεις εκτός από το πρωί γιατί να μειώσεις τις ποσότητες????? Πού θα φτάσεις δηλαδή?????? Όσο για το πρωινό μπορείς να βάζεις ξυπνητήρι τα ξημερώματα (:roll::roll::roll:) να τρως μια φρυγανιά ή να πίνεις ένα ποτήρι γάλα και να δεις οτι θα στρώσει. Πολλές τα κάνανε αυτό. Εγώ δεν χρειάστηκε γιατί δεν ξέφευγα. Ολόκληρος άντρακλας ο γιος σου εεεεε????? Φτου φτου να μην τον ματιάσω!!!!

Εμείς όλοι καλά είμαστε. Κοιμούνται τα παιδάκια μου!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ 1 2 ΟΒΕΡ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΜΑΥ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΥΜΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΗΝ ΛΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Γεια σας γλυκιες μου. Τι κάνετε;

May μου περιμένουμε νεα σου. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να είναι ολα καλά..

Μποτσακι μου να μην αγχώνεσαι. Εγώ είναι κακό παράδειγμα... Αφού εισαι καλα τώρα να είσαι χαλαρή και να σκέφτεσαι πως σε λίγο καιρό θα έχεις τον μικρούλη σου αγκαλιά..

Xrydim από τι η ζαλάδα κορίτσι μου;;

Εγώ το πρωι καθαρισα τον παγκο στην κουζίνα και έκανα χώρο και έβαλα τον αποστηρωτη. Εκανα μια αποστηρωση με ξυδι και νερό, τον καθαρισα καλα, σαπουνισα τη βάση και έκανα άλλη μια αποστηρωση με νερό μόνο. Μετά σαπουνιζω και τα μπιμπερό, θηλες, πιπιλες και τα τοποθέτησα μέσα και τα άφησα εκεί.. Μετά ήρθε η μαμά του κουμπαρου για καφέ (του φίλου μας που θα βαφτίσει τον μικρο) μετά πηγα για ψώνια.

Το ΑΒ Βασιλόπουλος έχει σε προσφορά το Ariel XL συσκευασία και απο 16 και κάτι το πηρα 9,84 ?.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια μου τι κανετε;;

Εγω τωρα τελειωσα τους Λαχανοντολμαδες και τους εχω βαλει να βρασουν...

Γιατι κατα τις 6 θα ερθει ο αντρουλης μου απο την δουλεια....

Ποιες τσαπερδονες ειναι μεσα....ε;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά γέννησε; Αφού ειναι καλα αυτη και το κοριτσάκι της τα αλλα δεν έχουν σημασία. Να της ζήσει η μικρουλα.. Μας βγήκε η πιο βιαστηκη της παρέας..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αχ !! μπραβο!!may μου να σου ζησει η κορουλα σου...μαναρακι μου και οπως επιθυμεις να την δεις.....:P :p.

x8yip2.png?0gPNKwlL

γεννησε το κορίτσιιιιιιιιι???????? αντε με το καλό, να μεγαλώσει γρήγορα τώρα το μωρό της!! τις ευχές μου!!αχ θα βάλω τα κλαματα πάλι αμαν με αυτες τις ορμόνες!!! συγχαρητήρια γεροί να είναι και οι δύο!!!!

Κοριτσια μου τι κανετε;;

Εγω τωρα τελειωσα τους Λαχανοντολμαδες και τους εχω βαλει να βρασουν...

Γιατι κατα τις 6 θα ερθει ο αντρουλης μου απο την δουλεια....

Ποιες τσαπερδονες ειναι μεσα....ε;;;

Απλά δεν σε σχολίασα για τους λαχανοντολμαδες. Τον λόγο τον ξέρεις φαντάζομαι..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Τελικά γέννησε; Αφού ειναι καλα αυτη και το κοριτσάκι της τα αλλα δεν έχουν σημασία. Να της ζήσει η μικρουλα.. Μας βγήκε η πιο βιαστηκη της παρέας..

Ελλακι μου τι κανειςςςςς;;;;

Εγω καλα ειμαι ...μαγειρευω....εσυ τι νεα μαναρακι μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...