Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

μποτσάκι, πως είσαι απο τους πόνους ηρέμισες??? οταν λέει τα μισά τι εννοεί??εμένα μου έχει πολύ λίγο φαι !!αν μου πει τα μισά θα πεθάνω της πείνας!!αν επιτρέπεται πόσα κιλά έχεις πάρει?? όλα ΄καλά πάντως μεγάλωσε πολύ το μωράκι σου!!τι καλά!!!!!

εγω απο ζάχαρο σήμερα μια χαρά!! αλλά η αλήθεια είναι οτι πεινάω!έχασα και ένα κιλό, και με ανσηχεί λίγο αυτό!!γενικά είμαι ακριβώς στα κιλά που ήμουν πριν μείνω έγκυος!και δεν θέλω να χάσω άλλο βάρος γιατι φοβάμαι !!τέσπα!!!

σήμερα απο το μεσημέρι με έχει πιάσει ένας τρομερός πόνος στο γοφό!!να σκίψω δεν μπορω!!και το πόδι μου σχεδόν το σέρνω!!ουφ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεννησαμεεεεεεεεεεεε?????????????????τελειααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοο!!!!!!!ολα καλα σου ειπε η may συμπεθερα ε????????????????????

αντε μας ζησει και το 5ο μωρακι μας στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χααχχααχαχχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλοτυχη η μπεμπουλα μας και ευλογημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερααααααααααααα σε ολες κοριτσιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαστε???????????????????πριν λιγο ξυπνησα!!!!τα λεμε σε λιγακι!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Αφού έχεις καλές μετρήσεις εκτός από το πρωί γιατί να μειώσεις τις ποσότητες????? Πού θα φτάσεις δηλαδή?????? Όσο για το πρωινό μπορείς να βάζεις ξυπνητήρι τα ξημερώματα (:roll::roll::roll:) να τρως μια φρυγανιά ή να πίνεις ένα ποτήρι γάλα και να δεις οτι θα στρώσει. Πολλές τα κάνανε αυτό. Εγώ δεν χρειάστηκε γιατί δεν ξέφευγα. Ολόκληρος άντρακλας ο γιος σου εεεεε????? Φτου φτου να μην τον ματιάσω!!!!

Εμείς όλοι καλά είμαστε. Κοιμούνται τα παιδάκια μου!!!!!

Γιατι εκτος απο διατροφη θελει να χασω και βαρος ο γυναικολογος.Το ζαχαρο λεει το ελεγχω,ειναι μιαχαρα οι μετρησεις αλλα λιγοτερες ποσοτητες για να χασω κιολας γιατι εκει που ειχαμε πεσει στην κοιλιτσα 2 βδομαδουλες εχουμε ανεβει μια!!!!!!!!!!

Ναι κοριτσακι μου 2400!

1sh1p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ 1 2 ΟΒΕΡ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΜΑΥ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΥΜΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΗΝ ΛΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΥ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!! Τελικά είμαστε και οι 2 μανούλες Οκτωβρίουυυυυυ!!!!!!!! Καλό σαραντισμό κοπέλα μου!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

μποτσάκι, πως είσαι απο τους πόνους ηρέμισες??? οταν λέει τα μισά τι εννοεί??εμένα μου έχει πολύ λίγο φαι !!αν μου πει τα μισά θα πεθάνω της πείνας!!αν επιτρέπεται πόσα κιλά έχεις πάρει?? όλα ΄καλά πάντως μεγάλωσε πολύ το μωράκι σου!!τι καλά!!!!!

εγω απο ζάχαρο σήμερα μια χαρά!! αλλά η αλήθεια είναι οτι πεινάω!έχασα και ένα κιλό, και με ανσηχεί λίγο αυτό!!γενικά είμαι ακριβώς στα κιλά που ήμουν πριν μείνω έγκυος!και δεν θέλω να χάσω άλλο βάρος γιατι φοβάμαι !!τέσπα!!!

σήμερα απο το μεσημέρι με έχει πιάσει ένας τρομερός πόνος στο γοφό!!να σκίψω δεν μπορω!!και το πόδι μου σχεδόν το σέρνω!!ουφ!!!

Ελα ματακια μου,ηρεμησα ναι!!!!!!Εγω δεν εκανα διαιτα συνδιασμους εκανα για το ζαχαρο αλλα οι μεριδες μου ηταν κανονικες.Τωρα πρεπει να κανω και διαιτα!!!!!16 εχω παρει αλλα δεν με απασχολει αυτο!!!!!!

Κι εμενα οι μετρησεις μου μια χαρα ειναι!!!!!!

Πωπωωπππωωππω κι εσυ πονας ε?αλαζει το σωμα μας!!!!

1sh1p2.png

Γιατι εκτος απο διατροφη θελει να χασω και βαρος ο γυναικολογος.Το ζαχαρο λεει το ελεγχω,ειναι μιαχαρα οι μετρησεις αλλα λιγοτερες ποσοτητες για να χασω κιολας γιατι εκει που ειχαμε πεσει στην κοιλιτσα 2 βδομαδουλες εχουμε ανεβει μια!!!!!!!!!!

Ναι κοριτσακι μου 2400!

Ότι πει ο γιατρός σου τότε κοριτσάκι μου!!!!! Είπαμε κάνουμε θυσίες για τα μωράκια μας. Θα περάσει ο καιρός, θα γεννήσεις και μετά θα τα αφήσεις όλα πίσω σου!!!!!!!!! Υπομονή κορίτσάκι μου!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ριτσακι μου πλέον σταμάτησα να σχολιάζω φαγητα γιατι δεν μπορώ να φάω τίποτα.

Κοριτσια άσχετο αλλά σήμερα πονάω περισσοτερο από τις άλλες μέρες οχι μόνο στη λεκάνη αλλά και βαθυα στον κολπο μου. Ο γιατρός χθες είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί ο μικρός ειναι πολύ χαμηλα πολυ ομως αλλά δεν μπορώ να περπατήσω πλέον.. Έκανα ότι έκανα και τώρα ξαπλα και πονάω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ότι πει ο γιατρός σου τότε κοριτσάκι μου!!!!! Είπαμε κάνουμε θυσίες για τα μωράκια μας. Θα περάσει ο καιρός, θα γεννήσεις και μετά θα τα αφήσεις όλα πίσω σου!!!!!!!!! Υπομονή κορίτσάκι μου!!!!!!!!

Ναι κοριτσακι μου οτι πει!!!!!!!!!

Δεν φοβαμαι Ngn μου γιατι εχουμε εσας που μας δινετε δυναμη μεσα απο την δυναμη σας!!!!!!!!!!!Κι εσυ και η Μαρια μας και η Μαυ μας!!!!!!!!

Αγωνιστηκατε και βγηκατε νικητριες.Το ιδιο θακανουμε κι εμεις!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ελα ματακια μου,ηρεμησα ναι!!!!!!Εγω δεν εκανα διαιτα συνδιασμους εκανα για το ζαχαρο αλλα οι μεριδες μου ηταν κανονικες.Τωρα πρεπει να κανω και διαιτα!!!!!16 εχω παρει αλλα δεν με απασχολει αυτο!!!!!!

Κι εμενα οι μετρησεις μου μια χαρα ειναι!!!!!!

Πωπωωπππωωππω κι εσυ πονας ε?αλαζει το σωμα μας!!!!

εντάξει δεν είναι και τραγικά τα 16 κιλά, εμένα μου έχει δώσει και συγκεκριμένες ποσότητες πέρα απο συνδυασμούς!όλα ζυγισμένα και μετρημένα!! και όποτε πεινάω (συχνά δηλαδή) τρώω κανένα αγγούρι ή κανένα φρούτο!!

Πονάω άστα!!σήμερα θα την βγάλω ξάπλα!!!

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ 2013

1. Vick -> It's a boy!!!

2.Happymummy ->It's a boy!!!

3.Maria1106 -> It's a girl!!!

4.Ngn - >It's a girl!!!

May -> It's a girl!!!

d.gif

μπηκα να τσεκαρω μια τελευταια πριν φυγω απο γραφειο και τι να δω!!!!!!!!!!!!!!!!! γεννήσαμεεεε!!!!!

Αχ Παναγίτσα μου γερό και καλότυχο να είναι το μικράκι μας!!! May μου να σας ζήσει αγάπη μου..να είστε καλά και οι δυο!!! Πολύ συγκινήθηκα με τη βιαστικούλα μας!!!

Βρε μποτσάκι μου δεν έχεις παρει και παρα πολλα κιλά ενταξει...και αφου προσεχεις για το ζαχαρο δε νομιζω να ξεφευγεις και πολυ..γιατι σε στεναχώρησε έτσι ο γιατρός σου....αχ τον ατιμο!!! εγώ νόμιζα λόγω διαβήτη σου είπε για τις ποσότητες..τελος πάντων κατι παραπάνω θα ξέρει για να το λέει..μη στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι μόνο!

Ngn μου είσαι καλά?? πως περνάν οι μέρες που είστε 4 πλέον??

Έλλη μου μάλλον μου έπεσε η πίεση γι αυτό και η ζαλάδα..τι να πω, δεν ξέρω.. :confused::confused::confused:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΗ ΜΑΥ ΜΑΣ.........!!!!!!!!!!

Συγχαρητηριααααααααααααα στο κοριτσι μας..........!!!!!!!!!!

Να της ζησει η μπουμπου της, γερη και δυνατη να ειναι παντα.......!!!!!!!!

Οτι καλυτερο σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...