Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι κοριτσακι μου οτι πει!!!!!!!!!

Δεν φοβαμαι Ngn μου γιατι εχουμε εσας που μας δινετε δυναμη μεσα απο την δυναμη σας!!!!!!!!!!!Κι εσυ και η Μαρια μας και η Μαυ μας!!!!!!!!

Αγωνιστηκατε και βγηκατε νικητριες.Το ιδιο θακανουμε κι εμεις!!!!!!!!

Τέτοια να ακούω κοριτσάκι μου!!!!!!!!!! Όσες δυσκολίες και να περάσουμε το αποτέλεσμα μετράει!!!! Και εσένα σου μένει λίγος καιρός ακόμα!!!!! Στον δρόμο είναι το μωράκι σου!!!!!

XRYDIM μια χαρά είμαστε εμείς. Έχουμε μπει σε ρυθμό και τα καταφέρνουμε μια χαρά. Έχει ξενύχτι αλλά αντέχεται προς το παρόν. Εσύ τι κάνεις?????? Μάλλον κουράστηκες και γι'αυτό ζαλίστηκες. Εγώ το πάθαινα συνέχεια σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Μάλιστα είχα σωριαστεί σε super market και με μάζευαν!!!! Ευτυχώς είχα πέσει στο πλάι και όχι με την κοιλιά!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελλάκι, τι κάνεις ηρέμισες μετά το γιατρό??όλα καλά θα πάνε βρε!!!πως είσαι σήμερα???

ριτσάκι ....μούρλια το φαι!!!!!!!!

sotsafi μου τι κανειςςςς;;;

Εγω σημερα δεν ειχα κεφια και δεν εκανα δουλειτσες...πολλες...μαγειρεμα και πλυντηριο....αυριο τα υπολοιπα....

Εσυ τι νεα μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσακι μου πλέον σταμάτησα να σχολιάζω φαγητα γιατι δεν μπορώ να φάω τίποτα.

Κοριτσια άσχετο αλλά σήμερα πονάω περισσοτερο από τις άλλες μέρες οχι μόνο στη λεκάνη αλλά και βαθυα στον κολπο μου. Ο γιατρός χθες είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί ο μικρός ειναι πολύ χαμηλα πολυ ομως αλλά δεν μπορώ να περπατήσω πλέον.. Έκανα ότι έκανα και τώρα ξαπλα και πονάω.

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ειναι το ηβικο οστο που σε ποναει........!!!!!!!

Ξεκουραση θελει.....!!!!!!

NGN ΜΟΥ εσυ πως εισαι με τα μικρα σου......??????

ΧΡΥΝΤΙΜ ΜΟΥ δε μιλησαμε σημερα, ελπιζω να εισαι καλα....!!!!!!

Τελειωνεις και με τη δουλεια σου και θα ξεκουραστεις τωρα.......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι κοριτσακι μου οτι πει!!!!!!!!!

Δεν φοβαμαι Ngn μου γιατι εχουμε εσας που μας δινετε δυναμη μεσα απο την δυναμη σας!!!!!!!!!!!Κι εσυ και η Μαρια μας και η Μαυ μας!!!!!!!!

Αγωνιστηκατε και βγηκατε νικητριες.Το ιδιο θακανουμε κι εμεις!!!!!!!!

Μποτσακι μου τι μου κανεις;;

Νομιζω οτι εχουμε να μιλησουμε καιρο ....ε;;

Ολα καλα θα πανε μαναρακι μου και για σενα και για τα υπολοιπα κοριτσια μας....και θα εχετε στην αγκαλιτσα τα μωρακια σας.....:tongue::tongue::tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μποτσακι μου τι μου κανεις;;

Νομιζω οτι εχουμε να μιλησουμε καιρο ....ε;;

Ολα καλα θα πανε μαναρακι μου και για σενα και για τα υπολοιπα κοριτσια μας....και θα εχετε στην αγκαλιτσα τα μωρακια σας.....:tongue::tongue::tongue:.

Και εσυυυυυυυυυυυ θα εχεις μπεμπε στη κοιλιτσα σου σε λιγο καιρο.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ειναι το ηβικο οστο που σε ποναει........!!!!!!!

Ξεκουραση θελει.....!!!!!!

NGN ΜΟΥ εσυ πως εισαι με τα μικρα σου......??????

ΧΡΥΝΤΙΜ ΜΟΥ δε μιλησαμε σημερα, ελπιζω να εισαι καλα....!!!!!!

Τελειωνεις και με τη δουλεια σου και θα ξεκουραστεις τωρα.......!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙ μου τι κάνεις??????? Εμείς καλά είμαστε. Εσείςςςςςς????????

Η φορτουνίτσα??????????

ΕΛΛΗ καλησπέρα!!!!! Και εγώ πόναγα τρομερά εκεί που λες από πολύ νωρίς. Νομίζω από την 27η εβδ. Τις τελευταίες εβδομάδες, όταν έπρεπε να προχωρήσω (ήμουν στο κρεβάτι) πονούσα τρομερά και με κράταγαν για να κάνω 5 βήματα. Είναι απολύτως φυσιολογικό όμως γιατί ανοίγουν τα κόκαλα. Και εμένα ήταν πολύ χαμηλά η μπέμπα γι'αυτό.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

sotsafi μου τι κανειςςςς;;;

Εγω σημερα δεν ειχα κεφια και δεν εκανα δουλειτσες...πολλες...μαγειρεμα και πλυντηριο....αυριο τα υπολοιπα....

Εσυ τι νεα μαναρακι μου;;

ήρεμα και εγω έχω φορτωθεί στη μαμά μου για μαγείρεμα και μόνο τα βασικά κάνω!!!με έχει πιάσει η γκρίνι μου , θέλω να φάω πιτόγυρα και πίτσα !!και δεν μπορώ!!

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ 2013!!!!!!!

1. Vick ->It's a boy!!!

2.Happymummy ->It's a boy!!!

3.Maria1106 ->It's a girl!!!

4.Ngn ->It's a girl!!!

5.May ->It's a girl!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είναι η πιό σημαντική μου μέρα, θα με πάνε 10.30 για τον υπερηχο να δούμε τί απώλεια υγρού είχα. Θα ήθελα να είμαι θετική αλλά χτες τη νύχτα είχα κάποιες διαρροές και φοβάμαι τί θα ακούσω..

Ήμουν ήδη στα κατώτερα φυσιολογικά την Τρίτη.

Ότι αποφασίσει ο Θεός.

Ελπίζω οτι θα ξαναμπώ μετά για να ξέρετε.

Αυτό αποφάσισε ο Θεός σαν καλύτερο για το μωράκι σου κι εκείνος ξέρει...

Συγχαρητήρια!!! Να σου ζήσει και ό,τι επιθυμείς για εκείνη να το δεις να εκπληρώνεται. Η Βασιλικούλα σου έγινε μεγάλη αδελφή κι εσύ δευτερομαμά.

Πες μας λεπτομέρειες όταν μπορέσεις.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι συγκινηση ειναι αυτη?? ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΧΑΕΛΑ!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ!! Χριστε μου, τι περιεργη χαρα ειναι αυτη μετα απο τοση αγωνια???

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσια διαβαστε, θα σας ενδιαφερει! οσες μενετε πρωτεουσσα ειδικα!

http://www.infokids.gr/2011/10/%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1/

to1Np2.png

KCkop2.png

Και εσυυυυυυυυυυυ θα εχεις μπεμπε στη κοιλιτσα σου σε λιγο καιρο.....!!!!!!!

koalaki μου δεν σε προλαβα...γιατι ηρθε ο αντρουλης μου και του εβαλα να φαει....και μεχρι να μαζεψω....εεε!!!

Σε ευχαριστω μαναρακι μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

ήρεμα και εγω έχω φορτωθεί στη μαμά μου για μαγείρεμα και μόνο τα βασικά κάνω!!!με έχει πιάσει η γκρίνι μου , θέλω να φάω πιτόγυρα και πίτσα !!και δεν μπορώ!!

Sotsafi μου δικιο εχεις για τον π......ο και για την π...α,αλλα τι να κανεις....μονο υπομονη μπορεις να κανεις μαναρακι μου για το μωρακι σου και για σενα....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...