Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια μου θα σας αφησω κιολας, εχω ξαπλωσει να χαζεψω λιγη τηλεοραση και να κοιμηθω γιατι δεν ξερω τι σκοπους θα εχει αυριο ο μικρος, μπορει να ξυπνησει νωρις παλι οποτε ας χορτασω λιγο νανι!!!!! ααα εδω και 2-3 μερες λεει και "να-να-να-νι" στο περιπου φυσικα!! οταν νυσταζει και αρχιζει να χασμουριεται και να τριβει τα ματακια του!! ειναι γλυκας!! κουκουβαααααα! Καληνυχτα,φιλακια!!

Αχ ο γλυκουλης μου.....!!!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα, κουκουβααααααα......!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχχα......!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω αυτο βλεπω, χαχα.....!!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ ΜΟΥ ας ειναι καλα ΜΟΝΟ......!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηη πως το βλεπετε το πακετο?Εγω ολο καλαιω μ'αυτη την εκπομπη!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

γεμιστά έχω επιθυμίσει!!αλλά αν τα φτιάξω θα φάω όλο το ταψί!!δεν πρόκειται να συγκρατηθώ!! οπότε το αφήνω!!αααα είναι το αγαπημένο μου φαγητούλι!!θα περιμένω να γεννήσω...!!!

τι καλούλης ο μικρός!!εδώ και σήμερα έβρεχε!! αυριο έχει ψαράκι και κουνουπίδι!!απόψε έφαγα σαλατουλα

Σοτσαφι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Κι εγω για βραδυ ενα κοματακι σολωμο στον φουρνο και μπροκολο!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μαρηηηηηηηηηηηηη πως το βλεπετε το πακετο?Εγω ολο καλαιω μ'αυτη την εκπομπη!!!!!!!!!!!!

χαχαχα και εγώ κλαιω!!μαζοχισμό το λενε???μου έχει μείνει συνηθεια, το έβλεπα απο πιο μικρή με τη μάνα μου...κρατάω την παράδοση

Κοριτσια μου θα σας αφησω κιολας, εχω ξαπλωσει να χαζεψω λιγη τηλεοραση και να κοιμηθω γιατι δεν ξερω τι σκοπους θα εχει αυριο ο μικρος, μπορει να ξυπνησει νωρις παλι οποτε ας χορτασω λιγο νανι!!!!! ααα εδω και 2-3 μερες λεει και "να-να-να-νι" στο περιπου φυσικα!! οταν νυσταζει και αρχιζει να χασμουριεται και να τριβει τα ματακια του!! ειναι γλυκας!! κουκουβαααααα! Καληνυχτα,φιλακια!!

Ψυχουλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

αντε να ερθει κι ο δικος μου!!!!!!!!!!Στην ωρα του φυσικα!!!!!!!!

χαχαχαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

γεμιστά έχω επιθυμίσει!!αλλά αν τα φτιάξω θα φάω όλο το ταψί!!δεν πρόκειται να συγκρατηθώ!! οπότε το αφήνω!!αααα είναι το αγαπημένο μου φαγητούλι!!θα περιμένω να γεννήσω...!!!

εγω Σοτσαφι μου θα ηθελα πολυ να βρεθω σε μια χωριατικη ταβερνα που παμε εδω και να φαω παιδακια σαλατα φετα χορτα και θα φαω μεχρι και πατατες τηγνιτες που εχω να φαω χρονια.Τα φερνει ολα στη λαδοκολα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θεε μου θα μου ερθει ο θανατος!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

εγω Σοτσαφι μου θα ηθελα πολυ να βρεθω σε μια χωριατικη ταβερνα που παμε εδω και να φαω παιδακια σαλατα φετα χορτα και θα φαω μεχρι και πατατες τηγνιτες που εχω να φαω χρονια.Τα φερνει ολα στη λαδοκολα!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα!!!θα φάμε μετά!!ξέρεις έεεε εγώ τους έχω βάλει όλους σε δίαιτα !!δεν τρωω εγώ δεν τρώει κανένας!!!

Διαφημίσεις

Μαρηηηηηηηηηηηη δεν εννοουσα οτι βλεπω το πακετο αλλα τον μπεζο, αχαχαχααχχχαχαχααχχαα......!!!!!!!!

Αλλα γενικα βλεπω και το πακετο καποιες φορες.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

χαχαχα!!!θα φάμε μετά!!ξέρεις έεεε εγώ τους έχω βάλει όλους σε δίαιτα !!δεν τρωω εγώ δεν τρώει κανένας!!!

εγω ενα θα σου πω επειδη τους λυπαμαι τους αφηνω το μεσημερι εγω εφαγα μια μοσχαρισια με μιση ντοματα κι ενα αγγουρι στεγνα κι ο αντρας μου μπριζολα κοτοπουλο και μια τηγανια πατατες!

Κοντεψα να πεθανω μιλαμε?!

1sh1p2.png

Μαρηηηηηηηηη γεννα εσυ και θα στα στειλω ουυυυυυυλα.....

Βασικα να δω τι πρωτα θα σε στειλω.....φασολαδα, μακαρονια με καλτσα και φαγια στη λαδοκολα.....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρηηηηηηηηη γεννα εσυ και θα στα στειλω ουυυυυυυλα.....

Βασικα να δω τι πρωτα θα σε στειλω.....φασολαδα, μακαρονια με καλτσα και φαγια στη λαδοκολα.....

Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Και ειδικα την καλτσα!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...