Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

αν δεν χαλάνε τα μπισκότα χώστα μεσα στη βαλίτσα για το μαιευτήριο!!

Καθως επισης και τα ταπερ........!!!!!!!!

Χαχαχααχχαχχααχαχχααχχαχαχααχα........!!!!!!!!!

Παρε 2 βαλιτσες, μια για ρουχα και μια για φαγιααααααα.........!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο θα πει ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ......!!!!!!!!

Δεν εχετε ιδεα για τι συζηταμε!!!!!!!!!2 τηγανιες πατατες καθε μερα σχεδον απαραιτητως με οτι αλλο φαγητο εχουμε!!!!!!!!2 σοκολατες την μερα γαλακτος,και γενικα τρωει ασυναισθητα απλα ο μεταβολισμος του μιλαμε ειναι αλφαδι.Και το μονο που κανει απο πολυ μικρος παιζει μπαλα και τωρα οταν εχει χρονο παει σε καμια προπονηση γιατι ειναι σε μια ομαδουλα τοπικη για να περναει η ωρα του.

Αλλα εχει πολυ καλο μεταβολισμο!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καθως επισης και τα ταπερ........!!!!!!!!

Χαχαχααχχαχχααχαχχααχχαχαχααχα........!!!!!!!!!

Παρε 2 βαλιτσες, μια για ρουχα και μια για φαγιααααααα.........!!!!!!!!

Και μια για βρακιααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Γιατι θα τα κανουμε πανω μας και απο χαρα και απο φαι!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχχαχααχχαχχχαχααααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Και μια για βρακιααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Γιατι θα τα κανουμε πανω μας και απο χαρα και απο φαι!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχχαχαχχαχααχχαχχχαχααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχχα.................

Καλεεεεεεεεεεε το πηρατε χαμπαρι οτι μιλαμε συνεχεια η για φαγια για βρακια........????????????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σοτσαφι και εμείς έτσι είμαστε!!!!:P:p:p:p Και μετα , αφού τρωμε όλα τα παχυντικά και εχει φουσκωσει, μου λεει: δεν επρεπε να τα φαμε ...απο αυριο γαλα με κορνφλεικς!!!!

Τωρα όμως αυτους τους 2 μηνες που κανω εγω διαιτα, και αυτος τρωωει υγειινα και χανει βαρος....

Διαφημίσεις

Καλεεεεεεεεεεε το πηρατε χαμπαρι οτι μιλαμε συνεχεια η για φαγια για βρακια........????????????????

Εμ για τι αλλο θα μιλαμε εμεις????

χαχχαχχχαχαχχχαχχχαχχχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Σοτσαφι και εμείς έτσι είμαστε!!!!:P:p:p:p Και μετα , αφού τρωμε όλα τα παχυντικά και εχει φουσκωσει, μου λεει: δεν επρεπε να τα φαμε ...απο αυριο γαλα με κορνφλεικς!!!!

Τωρα όμως αυτους τους 2 μηνες που κανω εγω διαιτα, και αυτος τρωωει υγειινα και χανει βαρος....

Τουλαχιστον κουμπαρα εχεις συμπαρασταση!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

εεε είναι τοπ θέματα, βρακιά και φαγήτα...κοτευουμε 500 σελιδες ανάλυσης!!χαχαχα

χαχαχα είναι μέχρι να το πάρει κάποιος σοβαρά απόφαση και να συγκρατεί τον άλλον!!παντως εγω την πιο υγειηνή διατροφή την έκανα τωρα στην εγκυμοσύνη!!και πάνω που πήγα να χαλαρώσω...με ξανα έβαλαν στη θέση μου!! ελπίζω μετα απο εννια μήνες να το κρατήσω και να συνεχίσω την υγειηνή διατροφή!

Ναι...τωρα μου συμπαραστεκεται πίνοντας ποτο και τρωγοντας πατατακια μπαρμπεκιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ένα ποτάκι και εγω το έχω επιθυμίσει!!αν και πριν έπινα ελάχιστα!!αλλα μια τεκίλα ας πουμε θα την έπινα τώρα

ένα ποτάκι και εγω το έχω επιθυμίσει!!αν και πριν έπινα ελάχιστα!!αλλα μια τεκίλα ας πουμε θα την έπινα τώρα

Εγω προ εγκυμοσυνης το 2008, επινα ... Απο τοτε το εκοψα με την εγκυμοσυνη και το κρατησα...Πινω ελαχιστα , σχεδον καθολου!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...